2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla öyle ama neden önermediklerine dair birşey dedielrmi şu sebepten diye falan bazen bende yiyorumda tatlı sonuçta onan olabilirmi :44:
aldık tahlil sonucumuzu ama yarın akşam götürücez göstericez dr.a
Ya kızlar nefes alamıyorum içimde öyle bir sıkıntı varki anlatamam ölecem sanki hayır olsun allah aşkına bana bir dua okuyun....

Sanki kalp krizi geçiryor gibiyim..

Hayırlara çıkarsın Rabbim inşallah ama insana bazen öyle olabiliyor en kısa zamanda geçer inşallah canım

pamukpress çok sevindim canım kocanada akıl olmuştur bidah ayağını denk alır

demoş bi hava al açılırsın banada oluyo arada öyle

inşallah herşey yoluna girer canım bozmak kolaydırda yapması zordur en iyisini yapmışsın.
eşimde bana arada bir diyor sen çalışmazsan ev alamayız falan dyede heleki şu duruma hiçmiiiii hiç çalışasım yok varsın olmayıversin kızımın sağlığı yerinde olsunda
eve alışınca işe gitmek çok zor parası tatlı olsada hayırlısı olsun cnaım ya herşey yoluna girerde sende rahat bir nefes alırsın

canım eşinle bir problemin yoktu en iyisini yapmışsın
allah başka sıkıntı vermesin canım

hadi afiyet olsun canım
ilk defa 3 kişi kutlayacaksın dogum gününü
asıl bize hediye rabimin mucizesi minik kuzularımız

ooooo afiyetler olsun sizee :)

sağolun kızlar
evet Allahın bize lütfu gerçekten onlar
eşimle 2 yıldır ayrıydık şimdi ilk doğum günüm olacak nerdeyse birlikte kutlayacağımız o yüzden ayrı önemi var

yaaa gerçekten önermedimi dr.unuz ama ben sabah kahvaltısında 2 tane veriyorum vermesemmi onun yerine ne versem mandalina suyuyla acaba :44:
sanki doymayacakmış gibi geliyor sadece yumurta ve peynirle
Ben de 2-3 tane veriyorum canım, mandalina suyunun içine labne peynir ve cicibebe atıyorum 1 tatlık kaşığı da pekmez zaten bunları zorla yediriyorum yumurtayı yediremedim bir ara uğraştım ben de pek sevmem midem kaldırmıyor yedirmekle pek uğraşamıyorum. Benim kardeşim 2 aylıkken emmeyi kesmiş annem onu mama ve cici bebe ile büyütmüş maşallah benden daha sağlıklı ben 10 ay emmeme rağmen çocukluğumdan beri sürekli bronşit olurum.

bu aralar kafayı uçurmak isitiyom resmen bunaldım daraldım iyice bebekle zaten çok zor hayat bi de iş ... düşünmek bile istemiyorum ....

Pancem mutlu yıllar canım, ailenle nice mutlu yaşlar dilerim, hayat çok kısa aslında insanoğlu her şeyi dert ediyoruz aslında biraz oluruna bırakmalıyız diyecem ama diyemiyorum.

Kızlar bebeklerinizi artık oturarak yıkıyorsunuz değil mi, çınar aylardır oturarak yıkanmaya alışamadı aslında vücudunu yıkarken sorun yok ama sıra başına gelince neredeyse kalkıp gidecek kadar kendini fırlatıyor ağlıyor yüzüne su kaçıyor boğulacak gibi öksürüyor fena yoruyor bizi zaten çıkıp giydirmek ayrı bir dert artık kucağımda oturtarak ya da yüzüstü yatmışken giydiriyorum bakalım gelecek ay neler olacak acayip huy değişitiriyorlar. Önceden sırtüstü yatmayı severdi şimdi hiç sevmiyor giyinip soyunurken mutlu olurdu şimdi çıldırıyor

canım eşinle bir problemin yoktu en iyisini yapmışsın
allah başka sıkıntı vermesin canım

eşimleçok büyük sorunlarımız yoktu evet ama şuan gitmek hiç içimden gelmiyor o evi görmek te istemiyorum eşimle aramda yaşananlardan dolayı büyük bi soğukluk var bir şans daha vermeye karar verdim ama içimde hiç umut yok malesef.....

Birbirinize karşı sevginiz varsa düzelir herşey, oğluma hamile kalmadan önce biz de eşimle sürekli tartışıyorduk ve son tartışmada aramızda bir soğukluk oluştu ve boşanma konusu bile gündeme gelmişken hamile olduğumu öğrendim sonra ikimizde kaldığımız yerden devam ettik o soğukluğu ortadan kaldırdık şimdi de arada tartışırız ama uzatmamak gerek, eşimle zaten en çok annesinin yüzünden tartışmışızdır

canım hakından hayırlısı olsun rabin pişman etirmesin
nedense anlayışlı ve altan almak hep bayanlara kalıyor
hiç kimse için degil çocugun için deger

canım hakından hayırlısı olsun rabin pişman etirmesin
nedense anlayışlı ve altan almak hep bayanlara kalıyor
hiç kimse için degil çocugun için deger

aynen öle canım şimdiye kadar hep ben alttan aldım ama bundan sonra en ufak birşeyine bile tahammül edeceğimi sanmıyorum sadece oğlumu düşünüyorum artık ...

Kızlar telefondan yazmak zor oluyor alinti yapamadim.
Pancem canim dogum gunun kutlu olsun.
Pamukprens canim evine gitmene sevindim.aranizda en kisa zamanda duzelir inşallah. .
Demos canim sanada ayetel kursi okudum inşallah iyi gelir.
Bu arada kızlar bizde elaya cicibebe veriyoruz. Hatta gunluk 5-6tane..ben bişi olcani sanmiyorum ya iyice abartiyorlar..ona kalirsa mamalarda da birsürü sey var.kasik mamasidir vs bir suru seyde..ben veriyorum valla..

canım hüksek ısıda piştigi için filan galiba banada verme dedi dr ama bende veriyorum günde bir tane
yoğurtta verdiyesem gün içinde onada 2 tane katıyorum tatlı olsun diye

Allah razı olsun canım..

Benimki doğdu doğalı üstbaş değiştirirken çıldırır çıldırır sanki dayak yemiş gibi ağlar kendini atar şimdide aynı yüzünü silersin 10 dk ağlar ama banyo etmeyi seviyor bizim banyo da soba yok mecburen odada küvetin içinde yıkıyoruz ama feryat figan nefesi kesiliyor ağlamaktan geçen hafta ablamda banyoda yıkadım kucağımda kuzumun sesi çıkmadı yaz gelsede rahatlasak..

Canım inşallah iyi olur aranız düzelir içini sıkmak istemem ama , bana doğrucu davut derler böyle konuştuğum için sinirlenir arkadaşlarım ama gerçek bu eskiden yeni olmuyor bizde kaç defa ayrıldık sayamadım bile tam karar verdim annemin evine gittim bu sefer asla barışmam dedim hatta eşim zehirlendi ölümden döndü haber gönderdiler görmeye bile gitmedim o kadar yanii bir baktım hamileyim duru hanım da olmadı olmadı tedavi süresince tam boşanacanm dedim baktıkki hamileyim büyükler araya girdi tabi eşim artık seni üzmem söz şöyledir böyledir ammaa aynı tas aynı hamam şimdi duru var diye ben pek tartışmaya girmiyorum tıkıyorum kulaklarımı o istediğini söylesin tınlamıyorum bilee...

Ama hakkını yemeyim kötü koca olabilir fakat kızıma iyi babalık yapıyor çokk seviyor kuzumu çok duru mutlu olsunda ben kendimden geçtim babasınada nasıl düşkünn görseniz onu ayırmaya hakkım yok diye düşünüyorum..

bu arada kociş dün rezervasyon yaptırdı akşama yemeğe gidiyoruuzzz

Canım umarım güzel ve sakin bi gece olur allah mutluluğunuzu daim etsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…