valla öyle ama neden önermediklerine dair birşey dedielrmi şu sebepten diye falan bazen bende yiyorumda tatlı sonuçta onan olabilirmi :44:Teşekkür ederim canım. Bende sizi merak ediyordum tahlil sonuçları çıktımı ???? umarım herşey yolundadır..
Valla ne sağlık ocağındaki hemşire nede dr önermedi ama ben son bir aydır yediriyorum arkadaşlarımın çoğu yediriyor bebişlerine bu dr lara kalırsa hiçbirşey yedirmeyelim istiyorlar....
Ya kızlar nefes alamıyorum içimde öyle bir sıkıntı varki anlatamam ölecem sanki hayır olsun allah aşkına bana bir dua okuyun....
Sanki kalp krizi geçiryor gibiyim..
Demos , pancem nice çooookkkk güzel geçireceğiniz yıllarınız olsun inşallah hep mutlu vede sağlıklı vedeee huzurluu bir ömrünüz olsun inşallahhh :)
düşündüğünüz için çok taşekkür ederim kızlar yarın evime dönüyorum inşaalalh aslına bakarsınız ben ayrılmayı düşünüyordum ama büyükler girdi araya bebeğin hatrına 1 kere daha denemeye değer dedim hayırlısı olur inşaalalh bu arada gidince işe de başlıcam artık malum maddi sıkıntılar da bastı bizi bebkle çalışmak nasıl olcak bilmiyom bakıcı yı da bulduk sayılır ama içimde hep bi korku var ev hanımı olmak çok güzell ya çalışmayan anneler bizim yerimmize de keyf yapın...
bu arada kociş dün rezervasyon yaptırdı akşama yemeğe gidiyoruuzzz
düşündüğünüz için çok taşekkür ederim kızlar yarın evime dönüyorum inşaalalh aslına bakarsınız ben ayrılmayı düşünüyordum ama büyükler girdi araya bebeğin hatrına 1 kere daha denemeye değer dedim hayırlısı olur inşaalalh bu arada gidince işe de başlıcam artık malum maddi sıkıntılar da bastı bizi bebkle çalışmak nasıl olcak bilmiyom bakıcı yı da bulduk sayılır ama içimde hep bi korku var ev hanımı olmak çok güzell ya çalışmayan anneler bizim yerimmize de keyf yapın...
hadi afiyet olsun canım
ilk defa 3 kişi kutlayacaksın dogum gününü
asıl bize hediye rabimin mucizesi minik kuzularımız
ooooo afiyetler olsun sizee :)
Ben de 2-3 tane veriyorum canım, mandalina suyunun içine labne peynir ve cicibebe atıyorum 1 tatlık kaşığı da pekmez zaten bunları zorla yediriyorum yumurtayı yediremedim bir ara uğraştım ben de pek sevmem midem kaldırmıyor yedirmekle pek uğraşamıyorum. Benim kardeşim 2 aylıkken emmeyi kesmiş annem onu mama ve cici bebe ile büyütmüş maşallah benden daha sağlıklı ben 10 ay emmeme rağmen çocukluğumdan beri sürekli bronşit olurum.yaaa gerçekten önermedimi dr.unuz ama ben sabah kahvaltısında 2 tane veriyorum vermesemmi onun yerine ne versem mandalina suyuyla acaba :44:
sanki doymayacakmış gibi geliyor sadece yumurta ve peynirle
inşallah herşey yoluna girer canım bozmak kolaydırda yapması zordur en iyisini yapmışsın.
eşimde bana arada bir diyor sen çalışmazsan ev alamayız falan dyede heleki şu duruma hiçmiiiii hiç çalışasım yok varsın olmayıversin kızımın sağlığı yerinde olsunda
eve alışınca işe gitmek çok zor parası tatlı olsadahayırlısı olsun cnaım ya herşey yoluna girerde sende rahat bir nefes alırsın
canım eşinle bir problemin yoktu en iyisini yapmışsın
allah başka sıkıntı vermesin canım
Birbirinize karşı sevginiz varsa düzelir herşey, oğluma hamile kalmadan önce biz de eşimle sürekli tartışıyorduk ve son tartışmada aramızda bir soğukluk oluştu ve boşanma konusu bile gündeme gelmişken hamile olduğumu öğrendim sonra ikimizde kaldığımız yerden devam ettik o soğukluğu ortadan kaldırdık şimdi de arada tartışırız ama uzatmamak gerek, eşimle zaten en çok annesinin yüzünden tartışmışızdıreşimleçok büyük sorunlarımız yoktu evet ama şuan gitmek hiç içimden gelmiyor o evi görmek te istemiyorum eşimle aramda yaşananlardan dolayı büyük bi soğukluk var bir şans daha vermeye karar verdim ama içimde hiç umut yok malesef.....
eşimleçok büyük sorunlarımız yoktu evet ama şuan gitmek hiç içimden gelmiyor o evi görmek te istemiyorum eşimle aramda yaşananlardan dolayı büyük bi soğukluk var bir şans daha vermeye karar verdim ama içimde hiç umut yok malesef.....
canım hakından hayırlısı olsun rabin pişman etirmesin
nedense anlayışlı ve altan almak hep bayanlara kalıyor
hiç kimse için degil çocugun için deger
Kızlar telefondan yazmak zor oluyor alinti yapamadim.
Pancem canim dogum gunun kutlu olsun.
Pamukprens canim evine gitmene sevindim.aranizda en kisa zamanda duzelir inşallah. .
Demos canim sanada ayetel kursi okudum inşallah iyi gelir.
Bu arada kızlar bizde elaya cicibebe veriyoruz. Hatta gunluk 5-6tane..ben bişi olcani sanmiyorum ya iyice abartiyorlar..ona kalirsa mamalarda da birsürü sey var.kasik mamasidir vs bir suru seyde..ben veriyorum valla..
Kızlar telefondan yazmak zor oluyor alinti yapamadim.
Pancem canim dogum gunun kutlu olsun.
Pamukprens canim evine gitmene sevindim.aranizda en kisa zamanda duzelir inşallah. .
Demos canim sanada ayetel kursi okudum inşallah iyi gelir.
Bu arada kızlar bizde elaya cicibebe veriyoruz. Hatta gunluk 5-6tane..ben bişi olcani sanmiyorum ya iyice abartiyorlar..ona kalirsa mamalarda da birsürü sey var.kasik mamasidir vs bir suru seyde..ben veriyorum valla..
Kızlar bebeklerinizi artık oturarak yıkıyorsunuz değil mi, çınar aylardır oturarak yıkanmaya alışamadı aslında vücudunu yıkarken sorun yok ama sıra başına gelince neredeyse kalkıp gidecek kadar kendini fırlatıyor ağlıyor yüzüne su kaçıyor boğulacak gibi öksürüyor fena yoruyor bizi zaten çıkıp giydirmek ayrı bir dert artık kucağımda oturtarak ya da yüzüstü yatmışken giydiriyorum bakalım gelecek ay neler olacak acayip huy değişitiriyorlar. Önceden sırtüstü yatmayı severdi şimdi hiç sevmiyor giyinip soyunurken mutlu olurdu şimdi çıldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?