Kızlar bugün doktora gitmek haricinde 4 aydan sonra ilk defa dışarı çıktık, babamıza işyerinden geçici olarak araba vermişler biz de hava güzelken fırsatı kaçırmayalım dedik. Çınar da zaten sabah çok az uyumuştu neyse öğleden sonra belki arabada uyur dedim yedirdim uyku saatine yakın arabaya bindik güneşli bir gün sahile gittik biraz deniz havası aldık dışarıda 10 dk güneşlendik arabaya bindik çınar esniyor da esniyor uyuyamıyor belki kucağımda uyuyamıyor dedim alışmamış kucağımda uyumaya, ben de oto koltuğuna koydum tam 2 saat dolaştık kaç defa esnedi uyumadı ama uyumadığı içinde huzursuzlandı. Allahım bu çocuğu evden başka bir yerde uyutamayacağım artık, eskiden 6 aylık olana kadar ne zaman arabaya binsek uyurdu yeni uyumuş uyanmış olsa bile şimdi gözü hep dışarıda hiç dalmadı sanırım uzun süre çıkmadığı için ilginç geldi bir de doğduğundan beri evde bir tek ben ve babasıyla sakinliğe alıştı hergün aynı ortama aynı şeyleri yapmaya alıştığı için uyuyamıyor farklı yerlerde, zaten evde bile uyumakta zorlanır, belki dışarıda dedim temiz hava güneş araba yolculuğu uyutur ama öyle olmadı aksine benim uykum geldi eve geldim bir yorgunum uykum var onun da vardı huysuzdu ama inatla arabada yatmadı neyse en azından bir değişikli oldu bize dışarıda zaman ne çabuk geçiyor evde sanki geçmek bilmiyor. Havalar atık düzelse ama perşembeden sonra yine soğuk yağmurlu
canım iyi olms cıkmıssın zaten cıkamıyorum diyodun her fırsatı degerlendir. bugun burda da hava guzeldi ama evim berbat durumdaydı temzilik yaptım sabahtan beri cerende epey uyudu bugun neyse persembeye kadar iyiyse biz de yarın cıkarız cocugum 1 aydır arabasıyla acık havada gezmedi, o da ozlemistir.
Günaydın canım teşekkür ederim eşim haricinde herkes hatırladıhiç sallamıyorum trip bile yapmadım yani kendini affettireceği yerde bide kendisi bana trip yapıyor salak , abim pasta almış gelmiş sağolsun annemde hatırlatmamış busene eşime ben pasta yemicem diye trip yaptı yemessen yeme sanki çok umrumda ama pasta geşldiğindeki o yüz ifadesini hiç unutmicam .
İşyerinin anahtarını unutmuştum patronu bekledim...
amaann erkeklerin odunlukları biter mi bosver hatırlamazsa sen de onunkini hatırlama...amaiyi olmus abinin pasta alması kabahati afise olmus herkese, ohhh utansın...
Kızlar siz bebişlere cicibebe yediriyormusunuz
düşündüğünüz için çok taşekkür ederim kızlar yarın evime dönüyorum inşaalalh aslına bakarsınız ben ayrılmayı düşünüyordum ama büyükler girdi araya bebeğin hatrına 1 kere daha denemeye değer dedim hayırlısı olur inşaalalh bu arada gidince işe de başlıcam artık malum maddi sıkıntılar da bastı bizi bebkle çalışmak nasıl olcak bilmiyom bakıcı yı da bulduk sayılır ama içimde hep bi korku var ev hanımı olmak çok güzell ya çalışmayan anneler bizim yerimmize de keyf yapın...
canım sevindim evine donmene hersey yoluna girer umarım... ama kendini motive etmeye calıs oyle negatif baslama, yeni bi baslangıc olucak ve hersey iyi olucak diye dusun. ev hanımlıgı konusuna gelince ben aslında evde olmaktan hic memnun degilim calısıyo olmayı isterdim ama maalesef devlet atama vermiyo, kızım dogmadan alakasız bi iste calıstım ama meger basladgımda hamileymisim 6 aykadar calıstım sonra dogum iznimi kullanıp ayrıldım tabi, cocuga kim bakcak... ama calısıp kendi paranı kazanmanın tadı hicbiseyde yok onu biliyorum... bakalım ceren biraz buyusun yine calısmayı dusunuyorum...
Kızlar bebeklerinizi artık oturarak yıkıyorsunuz değil mi, çınar aylardır oturarak yıkanmaya alışamadı aslında vücudunu yıkarken sorun yok ama sıra başına gelince neredeyse kalkıp gidecek kadar kendini fırlatıyor ağlıyor yüzüne su kaçıyor boğulacak gibi öksürüyor fena yoruyor bizi zaten çıkıp giydirmek ayrı bir dert artık kucağımda oturtarak ya da yüzüstü yatmışken giydiriyorum bakalım gelecek ay neler olacak acayip huy değişitiriyorlar. Önceden sırtüstü yatmayı severdi şimdi hiç sevmiyor giyinip soyunurken mutlu olurdu şimdi çıldırıyor
canım bu konuyu bende size sorcaktım yok yatırıyorum ben hala ama artık saga sola sarıyo hic rahat durmuyo dusu elimden almak istiyo surekli, vermeyince feryat figan bogusuyoruz ama suyu seviyo dogdugundan beri kafasına filan dokunce banamısın demiyo... ama oturarak da rahat yıkanmaz ki yaa... artık yıkamak da zorlasıyo..