2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım iyi olms cıkmıssın zaten cıkamıyorum diyodun her fırsatı degerlendir. bugun burda da hava guzeldi ama evim berbat durumdaydı temzilik yaptım sabahtan beri cerende epey uyudu bugun neyse persembeye kadar iyiyse biz de yarın cıkarız cocugum 1 aydır arabasıyla acık havada gezmedi, o da ozlemistir.

amaann erkeklerin odunlukları biter mi bosver hatırlamazsa sen de onunkini hatırlama...amaiyi olmus abinin pasta alması kabahati afise olmus herkese, ohhh utansın...

Kızlar siz bebişlere cicibebe yediriyormusunuz

canım sevindim evine donmene hersey yoluna girer umarım... ama kendini motive etmeye calıs oyle negatif baslama, yeni bi baslangıc olucak ve hersey iyi olucak diye dusun. ev hanımlıgı konusuna gelince ben aslında evde olmaktan hic memnun degilim calısıyo olmayı isterdim ama maalesef devlet atama vermiyo, kızım dogmadan alakasız bi iste calıstım ama meger basladgımda hamileymisim 6 aykadar calıstım sonra dogum iznimi kullanıp ayrıldım tabi, cocuga kim bakcak... ama calısıp kendi paranı kazanmanın tadı hicbiseyde yok onu biliyorum... bakalım ceren biraz buyusun yine calısmayı dusunuyorum...

canım bu konuyu bende size sorcaktım yok yatırıyorum ben hala ama artık saga sola sarıyo hic rahat durmuyo dusu elimden almak istiyo surekli, vermeyince feryat figan bogusuyoruz ama suyu seviyo dogdugundan beri kafasına filan dokunce banamısın demiyo... ama oturarak da rahat yıkanmaz ki yaa... artık yıkamak da zorlasıyo..

demoscum cicibebe mesajını es gecmisim bende vermiyodum dr.um tavsiye etmedi diye, vitamin degeri yok bos kilo aldırıyo demisti cunku. ama bu istahsızlıgı doneminde ne yedircegmi sasırdıgım icin gecen hafta bende mandalina suyuna katıp yedirdim yedi valla arada veriyorum gene napiim... herkes veriyo amaan o kdr da hassas olmamak lazım diye dusunuyorum ben ama meyvesine ve yogurduna 1-2 kasık aptamil devam sutu atıyorum ben 6. ayından beri bunu yapıyorum biberon almıyo diye, doktorumda koyabilirsin demisti ama acaba artık koymamalımıyım. sizde koyuyomusunuz devam sutunu baska seylere?...

iyi geceler yorgun ve uykusuz uykusuz nisan anneleri ;
şoyle bir geçmişe göz atabildim zeynep uyurken
öncelikle doğum günü olan arkadaşlarımı kutluyorum nice senler
diliyorum. Eşiyle barışan arkadaşım sizin içinde hayırlı ve güzel
bir başlangıç olsun ve hayatınızın geri kalanını mutlu ve huzurlu geçirin

Ben zeynebi kendi küvetinde filesinin üstüne oturtarak yıkıyorum çok uzun zamnadır
zor oluyor artık hep birşeyleri almak istiyor(şampuan sabun vs) ona duş için
ördek aldım ama onlardan korktu ağladı bazen küveti tıpasını takıyorum hafif dolunca
oynuyor sonra ağzına götürünce vazgeçtim en son yani dün gecede başlığı alığ ağzına tuttu
ve ordan su içti çok komikti elinden zor aldım artık bende bel falan kalmdı hele banyodan
sonra iyice tutuluyorum Allah sonumuz hayır etsin

Bebe bisküvisine gelince ben yeni vermeye başladım daha doğrusu dışarı
çıktığımızda sussun diye eline veriyorum hepsini ağzına tıksa bile eridiği
için riski çok daha az gibime geliyor. İlk zmanlar kendim yaptım ama onlar
çok set oldu şimdide uğraşmaya vaktim yok o kadar kendimi zora sokmamında anlamı
yok gibi geldi o yüzden vereceğim arada ev içinde az şekerli az yağlı tarçınlı kek
yaptım küçük dilimleyip buzluğa attım muhallebisine meyve suyuna karıştırark veriyorum
iyide oldu hemen açılıyor biz hamur işi yerkende ona kek çıkartıyorum onu yediriyorum

stoklar bitince esmer şeker ve kepek unundan denicem havuçlu cevizli değişik
değişik yapıp buzluğa atıcam öğün geçiştirmek için iyi oluyor tavsiye ederim

çok yazdım yine özlemişim valla
hepinizi öpüyorum

doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
çok güzel bir geceydi kocişim sağolsun düşünmüş..
mum ışığı masada güller filan çok hoştu herşey
değişiklik oldu benim içinde
çok duramadık ama miray durmadığı için neyse buna şükür

canım dogum gunun kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yaslara...desene bu gece romantizm tavan yaptı..her geceniz boyle olsun insallah

senin adına sevindim canım güzel bir akşam gecirdigine
çocukla anca bukadar oluyor bunada şükür

kızlar banyo konusuna cevap vereyim biz dünya para verip ayaklı küvet almıştık ve
onu çok kısa bir süre kulandık ben uzun süredir ahseni kucagımda yıkıyorum
önce şevvali yıkıyorum banyo ısınıyor o arada babası ahsenin kıyafetlerini çıkartıyor
ve bobbob zamanı sadece başını yıkarken cıngar cıkarıyor oda yazın sık yıkandıgı için alışmıştı kışa gireli
sık yıkanmadıgı için unutuyor kuuzu yaz olsada gene sabah akşam yıkasak

Günaydın bayanlar bugün ilk yazan ben olayım dedim ama kısmet ahsenim eymiş.ben bi geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş

Yaaaaaa sinir oldum bir sürü alıntı yaptım ve gitti yaaaaaaaaaa PDF neymiş giriş yapmamıştım giriş yapmadıysam nasıl alıntı yapıyoru yaaaa

Günaydın bayanlar bugün ilk yazan ben olayım dedim ama kısmet ahsenim eymiş.ben bi geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş

Günaydın canım..

Biz ilk zamanlar katıyorduk canım ama uzun süredir eklemiyorum.

Senin adına sevindim canım....

Akşam duru bana sinir krizi geçirtti uykusu vardı uyutacağım sırada abim geldi tabiki bizimki cin gibi oldu dayısını görünce sonra abim banyoya girdi bende dedimki şunu uyutayım sallıyorum , hoplatyorum, gezdiryorum yok çıldırdı ağlıyor ama nasıl ağlmak dedimki gazı var annem uyuyordu zavvalım kalktı geldi oyuncak verdi yok susmuyor bende karnını ovalıyorum sırtını sıvazladım gazı var ya neyse abim çıktı kucağına aldı bizimki sustu sonra abim ayağında salladı bir baktım bizimki hop uykuya daldı ayy çıldırdım çıldırdım bizimkinin tek derdi dayısıymış vallahi aklı eryor olsa 2 tokat sallicaktım... abimde ( bende sana sallarım dedi )

Ya kızlar şu ay göstergesini bir türlü beceremedim siz forumun içinden biryerlere mi giriyorsunuz yoksa normal internetten giripmi yaptınız..

bütün nazları bize zaten
dün akşama kadar ugraştım tek adım atmadı küçük hanım akşam eşim geldi
hemen ona 2 3 adım atarak gitti kız bende çok sinirledim nekadar ugraştım yok inat etii atmadı adım

Ya kızlar şu ay göstergesini bir türlü beceremedim siz forumun içinden biryerlere mi giriyorsunuz yoksa normal internetten giripmi yaptınız..

canım valla bende bu işlerden pek anlamam profilimden yaptımda
galiba arkadaşalar bir link paylaşmıştı ordan yaptımda bişidiyecem yardımcı olabilir bana o yapmıştı

merhaba kızlar bizde 8 de kalktık kahvaltımızı ettik simdi uyudu ceren. bende 5 dk fırına gidip ekmek aldım ama ilk defa cereni uyurken bırakıp cıktım bi de kapıyı kitlemedim ya giderken diyorum simdi bi girsem eve cocuk besiginde yok naparım! ya da anahtarı icerde unutsam naparım! delimiyim neyim 5 dk. gidip gelene kadar bi suru senaryo yazdım.. neyseki geldim yavrucegim mısıl mısıl uyuyo besiginde :) kızlar aman diyim nazar degmesin ceren dun fena yemedi yemeklerini, bugun de kahvaltısını sonuna kadar bitirdi... cok mutluyum ya nasıl huzurluyum insallah geri donmustur istahı ve bidaha bizi terk etmez... zati dun butun gun temizligimi de yapmısım evim pırıl pırıl nispet yapmak gibi olmasın simdi de kral kahvaltısı hazırladım kendime kahvaltımı edeyim. ay cok mutluyum

(demos'a)
bu arada demos ben mutluyum yazarken senin dunku depresyonun geldi aklıma bugun nasıl oldun iyimisin sana biraz enerji yolliimm mi :)

Kizlar selam.doktordan geliyoruz ve sinir oldum..boyle kalabalık yokya..herneyse goze gittik..kadin goz kapakları icin bisry demedi ama gozleri bozuk dedi.kaymayi sordum farketmedi bile. Bende uyuz oldum.bir damla damlatip bakicam bozukluguna dedi ama ates yapar dedi. Eşim kabul etmedi. .ankarada goturcez. Sanirim esim korktu yanlış tedavi falan olur diye..Bizden boyle kızlar ama canim sikildi..

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun, inşallah hep böyle devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…