2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Sıkma canını, bozukluk olsa bile tedavi edilir inşallah, benim arkadaşımda ankarada yaşıyor oğlu 2,5 yaşında aniden gözünde kayma farketti meğer çocuğun gözleri bozukmuş ama tedavi oluyor doktor gözlük vermiş düzelir demiş ama ihmal etme mutlaka götür 5 derece olmuş arkadaşın oğlunun gözleri ama düzelebilirmiş, inşallah sizdeki basit bir durumdur canım geçmiş olsun

merhabalar herkese

bizimkide öyle canım dayısı için çıldırıyo nasıl bi sevgi bu anlamadım:)

cnım sıkma canını bencede böyle durumda farklı doktorlara götürmekte fayda var
biz daha hiç göz için götürmedik endişeye kapıldım şuan hep ihmal eidyorum
önceden böyle değildim ama şu aralar çok boşvermiş durumdayım

Serenay mavilim saolun kızlar ama 2dkda teshis koydu. O kalabalikta esimde guvenmedi tabi.ben aslında gormeyle ilgili bir sıkıntı hic hissetmedim icimde rahat sanki ama işte doktor oyle deyince şüphe düşürdü içime. Ben kayması için gittim o farketmedi bile..en iyisi ankarada iyi bir doktora goturmek.16sina kadar dayancam artık. Gorme sıkıntısı olanda tvye ve çevreye ilgisizlik olurmuş. .cok şükür bisey yok ole..ama kontrol ettirmekte fayda var..

Ahsen canım yarin memleketine geliyoruz. Esim ela icin medikal park hastanedinden randevu aldi..sanırım onunda ici rahat etmedi..inşallah hava iyi olur.

gormede ciddi problemi olan cocuk kendini belli eder zaten. anlattıgına gore ciddi bisey oldugunu sanmam ama tabi goster en iyi bildigin doktora. ben bazı cocuklarda kayma olabiliyo diye duymustum sanıyorum gozluk veriyolar en kotu ihtimalle ama verse bile en kotu sıkıntınız bu olsun, gelismeleri bze bildirirsin

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun, inşallah hep böyle devam edersiniz

sagol canım bende sana bol uykulu geceler ve senin canavara biraz sakinlik dileyeyim :)

İyiyim canım çok şükür. OOhhhhhhhhh misss helede evin temizse senden iyisi yok :)

Geçmiş olsun canım umarım çok ciddi değildir benim dr lara hiç güvenim yok hiçç...

Kızlar dışarda resmen bahar değil yaz havası var yandım yandım ama bu sıcağın arkası yağmur ve soğuk bence

senin adına sevindim canım güzel bir akşam gecirdigine
çocukla anca bukadar oluyor bunada şükür
sağol canım dediğin gibi çocukla buna şükür
Kızlar doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara...pençem eşinin jesti de çok güzelmiş öaşallah
teşekkürler canım
geçmiş olsun canım doktorlarada çok güven yok valla en iyisini yapmışsın başka doktora gösterin benim kasık ağrım vardı 5 ay önce doktorun teki acil ameliyat dedi apandist dedi hemen kayınvalidem geldi ilk uçakla eşim kabul etmedi başka doktora gittik doktor allah korumuş sizi apandist filan değil dedi hassas bğırsak sendromu durumuymuş meğerse
Eki Görüntüle 642420
biz dışarı çıktık parka gittik ve geldik teyzeleri.Bu foto da bizim sabah keyfimiz.
maşallah çok yakışıklısınızzzzz
malatyadada hava çok güzel bizde markete gittik geldik şimdi

Kızlar dışarda resmen bahar değil yaz havası var yandım yandım ama bu sıcağın arkası yağmur ve soğuk bence

demos millet yaz gelsin diye kudururken sende herhalde nispet yapıyon bende dun temizlik yaparken caaanım havayı heder ettim bugun de bozdu gene maalesef gene cıkamadık

Eki Görüntüle 642420
biz dışarı çıktık parka gittik ve geldik teyzeleri.Bu foto da bizim sabah keyfimiz.

hay Allah tipe bak yaa! nasıl yemeli seni acaba! cok talı masallah.. bu arada bu kulaklıklar cocuklara cok yakısıyo ya gecen babasıda bizimkine takmıs kocaman bisey eller havada sırıtıyo resimde tam dj olmus harika resimlerimizden bi tanesi

canım ben geçenlerde göze götürdüm hiçte anlamadık canı istediğinde tv yede bakıyo istediğinde etrafada ben sanmıyorum onla alakasını çünkü normalde göz derecesimi artık neyse en fzla 2-2,5 olması gerekirken elifte 3,5 çıktı dr. 1 yaşında yine bakalım dedi aslında tembellik bizde düzenli kontrol ettirmemiz lazımm
Eki Görüntüle 642420
ama efe çokkkkkk tatlısın sennnnnnn Rabbim nazarlardan korusun seniii
bebeğini dr a götürdün mü sallanıyor demiştin ya?
merak ettim herhangi bi durum var mı
1 hafta yurtdışındaydım yeni döndüm hep aklıma geldi
bende aynı konuyu dr.a sordum normal dedi

Eki Görüntüle 642420

üf çok aşırı tatlı buyaa

kızlar bugun benım aşırı yaramaz fasulyem ağzına folyo attı hanı çıkolatalrı sarıyolarya işte onlardan hemen fark ettım almaya çalıştım ama ıkı öksürükte yuttu sağlık ocağına götürdüm bi zarar olucanı sanmıyorum ama için rahat etsın dıye drye götür röntken çeksın dedı korkudan ne babasına nede babanesıne deddesıne sölemedım ama röntken falan deyınce söledım çıkar endişelenme dedıler ama napsam bılmıyorum sabahten berı 2 kere kakasını yaptı ama folyoyok küçük bişidi ama folyo erımez napsam eşim nıye götürmedınız keşke götürseydın dedı olmazsa akşama götürücem napsamya röntkende radyosyon boşuna alsın ıstemıyorum yalnışmı yapıyorum

bebeğini dr a götürdün mü sallanıyor demiştin ya?
merak ettim herhangi bi durum var mı
1 hafta yurtdışındaydım yeni döndüm hep aklıma geldi
Hoşgeldin canım, düşündüğün için teşekkür ederim evet götürdüm doktor bana yeni keşfettiği bir oyun olduğunu söyledi genelde mama sandalyesinde yapıyor sanırım hem orada sıkıldığı için bir eğlence olarak yapıyor, çok şükür ciddi bir durum yok

gecmıs olsun canım...bır sıkıntı olacagını sanmam..vucudun bır seyı dısarı atabılmesı ıcın ıllakı mıdenın onu erıtmesı gerekmez..mesela sakız veya ufak bır boncuk bıle olsa oldugu gıbı cıkar..acele etme.ancak aksama yada sabaha cıkarır..eger mızmızlık yoksa o coktan sındırım sıstemıne ulasmıstır bıle.ufak dıyosun zaten..gecmıs olsun tekrar...

Teşekkür ederiz teyzeleri yorumlarınız için.kocaman oldu oğlum.iki gün önce yataktan düştü efe kafası morardı.neyseki bir şey olmadı Allah'ım korudu.öyle böyle düşüş değildi kızlar ev gümbürdedi resmen dayısı bakıyordu ben yemek yapıyorum .zannettim kardeşim düştü o kadar serti yani.neyse ki ucuz atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…