Sıkma canını, bozukluk olsa bile tedavi edilir inşallah, benim arkadaşımda ankarada yaşıyor oğlu 2,5 yaşında aniden gözünde kayma farketti meğer çocuğun gözleri bozukmuş ama tedavi oluyor doktor gözlük vermiş düzelir demiş ama ihmal etme mutlaka götür 5 derece olmuş arkadaşın oğlunun gözleri ama düzelebilirmiş, inşallah sizdeki basit bir durumdur canım geçmiş olsunKizlar selam.doktordan geliyoruz ve sinir oldum..boyle kalabalık yokya..herneyse goze gittik..kadin goz kapakları icin bisry demedi ama gozleri bozuk dedi.kaymayi sordum farketmedi bile. Bende uyuz oldum.bir damla damlatip bakicam bozukluguna dedi ama ates yapar dedi. Eşim kabul etmedi. .ankarada goturcez. Sanirim esim korktu yanlış tedavi falan olur diye..Bizden boyle kızlar ama canim sikildi..
Akşam duru bana sinir krizi geçirtti uykusu vardı uyutacağım sırada abim geldi tabiki bizimki cin gibi oldu dayısını görünce sonra abim banyoya girdi bende dedimki şunu uyutayım sallıyorum , hoplatyorum, gezdiryorum yok çıldırdı ağlıyor ama nasıl ağlmak dedimki gazı var annem uyuyordu zavvalım kalktı geldi oyuncak verdi yok susmuyor bende karnını ovalıyorum sırtını sıvazladım gazı var ya neyse abim çıktı kucağına aldı bizimki sustu sonra abim ayağında salladı bir baktım bizimki hop uykuya daldıayy çıldırdım çıldırdım bizimkinin tek derdi dayısıymış vallahi aklı eryor olsa 2 tokat sallicaktım... abimde ( bende sana sallarım dedi )
cnım sıkma canını bencede böyle durumda farklı doktorlara götürmekte fayda varKizlar selam.doktordan geliyoruz ve sinir oldum..boyle kalabalık yokya..herneyse goze gittik..kadin goz kapakları icin bisry demedi ama gozleri bozuk dedi.kaymayi sordum farketmedi bile. Bende uyuz oldum.bir damla damlatip bakicam bozukluguna dedi ama ates yapar dedi. Eşim kabul etmedi. .ankarada goturcez. Sanirim esim korktu yanlış tedavi falan olur diye..Bizden boyle kızlar ama canim sikildi..
Serenay mavilim saolun kızlar ama 2dkda teshis koydu. O kalabalikta esimde guvenmedi tabi.ben aslında gormeyle ilgili bir sıkıntı hic hissetmedim icimde rahat sanki ama işte doktor oyle deyince şüphe düşürdü içime. Ben kayması için gittim o farketmedi bile..en iyisi ankarada iyi bir doktora goturmek.16sina kadar dayancam artık. Gorme sıkıntısı olanda tvye ve çevreye ilgisizlik olurmuş. .cok şükür bisey yok ole..ama kontrol ettirmekte fayda var..
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun, inşallah hep böyle devam edersiniz
merhaba kızlar bizde 8 de kalktık kahvaltımızı ettik simdi uyudu ceren. bende 5 dk fırına gidip ekmek aldım ama ilk defa cereni uyurken bırakıp cıktım bi de kapıyı kitlemedim ya giderken diyorum simdi bi girsem eve cocuk besiginde yok naparım! ya da anahtarı icerde unutsam naparım! delimiyim neyim 5 dk. gidip gelene kadar bi suru senaryo yazdım.. neyseki geldim yavrucegim mısıl mısıl uyuyo besiginde :) kızlar aman diyim nazar degmesinceren dun fena yemedi yemeklerini, bugun de kahvaltısını sonuna kadar bitirdi... cok mutluyum ya nasıl huzurluyum insallah geri donmustur istahı ve bidaha bizi terk etmez... zati dun butun gun temizligimi de yapmısım evim pırıl pırıl nispet yapmak gibi olmasın simdi de kral kahvaltısı hazırladım kendime kahvaltımı edeyim. ay cok mutluyum
(demos'a)
bu arada demos ben mutluyum yazarken senin dunku depresyonun geldi aklıma bugun nasıl oldun iyimisin sana biraz enerji yolliimm mi :)
Kizlar selam.doktordan geliyoruz ve sinir oldum..boyle kalabalık yokya..herneyse goze gittik..kadin goz kapakları icin bisry demedi ama gozleri bozuk dedi.kaymayi sordum farketmedi bile. Bende uyuz oldum.bir damla damlatip bakicam bozukluguna dedi ama ates yapar dedi. Eşim kabul etmedi. .ankarada goturcez. Sanirim esim korktu yanlış tedavi falan olur diye..Bizden boyle kızlar ama canim sikildi..
sağol canım dediğin gibi çocukla buna şükürsenin adına sevindim canım güzel bir akşam gecirdigine
çocukla anca bukadar oluyor bunada şükür
teşekkürler canımKızlar doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara...pençem eşinin jesti de çok güzelmiş öaşallah
geçmiş olsun canım doktorlarada çok güven yok valla en iyisini yapmışsın başka doktora gösterin benim kasık ağrım vardı 5 ay önce doktorun teki acil ameliyat dedi apandist dedi hemen kayınvalidem geldi ilk uçakla eşim kabul etmedi başka doktora gittik doktor allah korumuş sizi apandist filan değil dedi hassas bğırsak sendromu durumuymuş meğerseKizlar selam.doktordan geliyoruz ve sinir oldum..boyle kalabalık yokya..herneyse goze gittik..kadin goz kapakları icin bisry demedi ama gozleri bozuk dedi.kaymayi sordum farketmedi bile. Bende uyuz oldum.bir damla damlatip bakicam bozukluguna dedi ama ates yapar dedi. Eşim kabul etmedi. .ankarada goturcez. Sanirim esim korktu yanlış tedavi falan olur diye..Bizden boyle kızlar ama canim sikildi..
maşallah çok yakışıklısınızzzzzEki Görüntüle 642420
biz dışarı çıktık parka gittik ve geldik teyzeleri.Bu foto da bizim sabah keyfimiz.
Maşallah çok şekersin senEki Görüntüle 642420
biz dışarı çıktık parka gittik ve geldik teyzeleri.Bu foto da bizim sabah keyfimiz.
Eki Görüntüle 642420
Maşallah çok şekersin sen
Eki Görüntüle 642420
Eki Görüntüle 642420
Kızlar dışarda resmen bahar değil yaz havası var yandım yandım ama bu sıcağın arkası yağmur ve soğuk bence
Eki Görüntüle 642420
canım ben geçenlerde göze götürdüm hiçte anlamadık canı istediğinde tv yede bakıyo istediğinde etrafada ben sanmıyorum onla alakasını çünkü normalde göz derecesimi artık neyse en fzla 2-2,5 olması gerekirken elifte 3,5 çıktı dr. 1 yaşında yine bakalım dedi aslında tembellik bizde düzenli kontrol ettirmemiz lazımmSerenay mavilim saolun kızlar ama 2dkda teshis koydu. O kalabalikta esimde guvenmedi tabi.ben aslında gormeyle ilgili bir sıkıntı hic hissetmedim icimde rahat sanki ama işte doktor oyle deyince şüphe düşürdü içime. Ben kayması için gittim o farketmedi bile..en iyisi ankarada iyi bir doktora goturmek.16sina kadar dayancam artık. Gorme sıkıntısı olanda tvye ve çevreye ilgisizlik olurmuş. .cok şükür bisey yok ole..ama kontrol ettirmekte fayda var..
ama efe çokkkkkk tatlısın sennnnnnnEki Görüntüle 642420
bende aynı konuyu dr.a sordum normal dedibebeğini dr a götürdün mü sallanıyor demiştin ya?
merak ettim herhangi bi durum var mı
1 hafta yurtdışındaydım yeni döndüm hep aklıma geldi
Eki Görüntüle 642420
Hoşgeldin canım, düşündüğün için teşekkür ederim evet götürdüm doktor bana yeni keşfettiği bir oyun olduğunu söyledi genelde mama sandalyesinde yapıyor sanırım hem orada sıkıldığı için bir eğlence olarak yapıyor, çok şükür ciddi bir durum yokbebeğini dr a götürdün mü sallanıyor demiştin ya?
merak ettim herhangi bi durum var mı
1 hafta yurtdışındaydım yeni döndüm hep aklıma geldi
üf çok aşırı tatlı buyaa
kızlar bugun benım aşırı yaramaz fasulyem ağzına folyo attı hanı çıkolatalrı sarıyolarya işte onlardan hemen fark ettım almaya çalıştım ama ıkı öksürükte yuttu sağlık ocağına götürdüm bi zarar olucanı sanmıyorum ama için rahat etsın dıye drye götür röntken çeksın dedı korkudan ne babasına nede babanesıne deddesıne sölemedım ama röntken falan deyınce söledım çıkar endişelenme dedıler ama napsam bılmıyorum sabahten berı 2 kere kakasını yaptı ama folyoyok küçük bişidi ama folyo erımez napsam eşim nıye götürmedınız keşke götürseydın dedı olmazsa akşama götürücem napsamya röntkende radyosyon boşuna alsın ıstemıyorum yalnışmı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?