2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bazen birlikte oyunuyoruz bazen kendi başına takılıyor bir çöp kutusu var plastik basınca açılanlardan ona bayılıyor 15 dk onunla uğraştığı oluyor bakıyorum sıkılıyor sürünme yarışı bile yapıyoruz, ben saklanıyorum o da sürünüp beni bulmaya geliyor sonra pencereden dışarıyı seyrediyoruz 10 dk filan tabi o 5 dk izledikten sonra peteklerle uğraşıyor ya da perdelerle oynuyor arada arabasına koyuyorum yazık gezmeye gidiyoruz sanıyor 5-10 dk öyle fazla kalamaz sıkılıyor arada bir kaç çocuk şarkı videosu açıyorum netten uzaktan izletiyorum kitap alsam dikkatini çeker mi diye düşündüm ama ya yırtacak ya da fırlatacak çünkü oyuncaklarıyla yaptığı tek şey dağıtıp fırlatmak koltukların altından her gece yarım saat oyuncak topluyorum bir de illa benim terliklerime gidecek aynı terliğin laciverti var yıkadım veriyorum onunla uğraşmıyor benimkiler beyaz onları yakalayıp fırlatmak derdinde tabi dişlemek istiyor. Bazen hepsinden sıkılıyor ne yapalım evin içinde ancak bunlarla idare edeceğiz havalar ısınınca çıkarırız dışarı temiz hava güneş en azından 1-2 saat geçer.

o kadar çok oyuncağı var birine bakmıyo nerde çekmece kablo bilgisayar var onlara çekiştiriyo he bide kepçe tahta kaşık pet şişe bunlar sevdiğimiz oyuncaklar

Oyun denir mi bilmem canım ama çınar ancak ya dişler ya da fırlatıp peşine gider tekrar fırlatır ne zaman oynayacak bilmiyorum fırlatınca parkeden gelen sese bayılıyor o halkalı oyuncak var ya çubuğun içine sırayla halka geçirilen daha bir gün bir halkayı geçiremedi ancak tek tek koltukların altına fırlatıyor, o bahsettiğin oyuncaktan bende aldım ama birkaç ay sonra verecem fırlatıp duracak yoksa

canım kahvaltısına kattım bugün 11 aylık olduk nerdeyse 15 gün sonrada biberonla vercem artık
bende biboronla vereyım dıye aklıma geldı içine bıskuvı koyup bı danışayım dedım

bızımdişleme kıtabımız var ona çok bakıyor hayvanlar var uzerınde bende o haybvanların seslerını çıkarıyrum eğlenıyor bıraz ben çabuk sıkılıyorum aslında dedıkelrını yapıyoruz cnm ama tv açık olunca ben dırek tvye dalıyorum terlik meselsı bızdede var içeri terlikle gırmemeye alışıyoruz unutunca uçarak emeklıyoo nedır bu terlik merakı anlamadım

pirinc unuyla muhallebi yaprken yarı sut yarı suyla yapan arkadaslarım var bizde 6martta 11. ayımızı doldurcaz ama ben de sut vermeye cekiniyorum hala ama sutum yetmemeye baslayınca ceren hic biberon almadıgı icin de ben kahvaltısına meyvesine ve yogurduna 2ser kasık devam sutu atıyorum en azından acıgı oyle tamamlasın diye...

canım bende eskisi kadar ozenmiyorum zaten istahsız old. icin bunaldım zaten artık sevdigini yediriyorum. mesela gecen suzme mercimek corbası yapmıstım bakiim dedim yicek mi bi guzel yedi ki sasırdım. bu hafta yesil merc. corb. ve karnabahar yemegi denedim onlarıda fena yemedi. yani yemeklerimizin tuzunu az koyuyorum cerene de yediriyorum artık. bende tattırıyorum dısarı yemeklerinden cok az da olsa...nerdeyse 1 yasında oldular artık ya off yanii cok titizlikde daral getiriyo insana bi noktadan snra!

cocuk zaten zor buyuuyo bi de efenin gece uykularının sasması iyice yormustur tabii seni. ne dısarı cıkabiliyoruz ne bi insan yuzu gorebiliyoruz. butun gun cocukla ileri geri insan bazen cok bunalıyo gercekten ama sık disini biraz daha, bizim kurtarıcımız yaz olucak. hayatında ciddi baska seyler yoksa doktora filan gidip iyice depresyon psikolojisine sokma bence kendini, gecicek bu gunler az kaldı..

o zaman ahsen sadece gece emiyo bi de gunduz uyuturken? gun icerisinde emmeyince zaten otomatikmen sutun azalmıstır. ne kadar cok emzirirsen o kdr cok gelir diyolar ya bende aklıma geldikce emziriyorum ne kadar emiyo ne geliyo bilmiyorum ama gunduz 3-4 kez gece de ortalama 3-4 kez emiyo minimum ...

o terlik merakı zaten evdeki terlikleri attıracak bana sonunda
evin her köşesinde bir terlik eşleştirip giyebilene para ödülü vericez yakında

bende henüz görmedim oynadıgınıda ondan sordum direk agzına sokuyor yada fırlatıyor epeyidir oyuncakcıya gitmedik bu pazar çıkarsak bakayım ayına göre bişey varmı
pancem belki malatyaya gelebiliriz

şimdi tavuk kaynatıyorum bılıyorumkı yemıyecek uff ne yapsamda yese :26::26:

yemicegni bile bile yemek yapmak cok sinir bozucu dimi!

bi dunya oyuncagı var bi cogunun yuzune bakmıyo. bi bebgi var diline basınca bisiler soyluyo onu onune koyunca hemen diline basıyo konusmaya baslayıncada cok hosuna gidiyo sırıtmaya baslıyo, o da tarzancasıyla eslik ediyo bebege. bi telefon gibi biseyi var sarkılar soyluyo her tusu bi hayvan sesi cıkarıyo onunla biraz oyalanıyo, bi de bi hacı yatmazı var onu habre tokatlıyo :) he bi de bi kopegi var harekete duyarlı sallayınca sarkı soyluyo titresiyo, biraz da onla oyalanıyo iste bizim en sevdigimiz oyuncaklarımız bunlar. hepsiyle toplasan belki gunde 15 dk oyalanıyodur

o terlik merakı zaten evdeki terlikleri attıracak bana sonunda
evin her köşesinde bir terlik eşleştirip giyebilene para ödülü vericez yakında

demekki bu cocukların genetik kodlamasında var bu terlik sevdası, ceren de ask yasıyo evdeki her terlikle ayrı ayrı...

kızlar akşama yemek ne yaptınız bu saate kadar pc karşısında oturunca

kızlar akşama yemek ne yaptınız bu saate kadar pc karşısında oturunca
Valla canım bu konuda biraz şanslıyım eşim akşamları yemek yemiyor meyve yer sadece bu karşılık kilo veremiyor ancak kenidme yapıyorum bazen geçiştiriyorum kıymalı kabak yemeği yaptım ancak çınara yapıyorum.

oh ne güzel yemek derdin yok
makarna yaptım en basidi dündende yeşil fasülye vardı idare etsinler

oh ne güzel yemek derdin yok
makarna yaptım en basidi dündende yeşil fasülye vardı idare etsinler
Afiyet olsun İnsan şaşırıyor her gün ne pişirecem diye ama tek başıma yemek yediğimden bende de pişirme isteği kalmıyor ama mecburen bir şeyler uyduruyorum bazen de dışarıdan bir yemek getirtiyorum zaten dışarı çıktığım yok tek lüksüm bu ne yapalım artık inşallah yaza çınar da benimle yemeye başlayınca artık daha istekli yemek yaparım

siz iyi yine yemek yapabiliyorsunuz ben yapamıyorum elifin yanından ayrılırsam ya davulcu yada zurnacı kaçıyor hep bi taraflara en iyisi yalnız koymamak.kahvaltısını falan zor hazırlıyorum çorbasını bile uyurken yapıyorum anca

geçen gün annemlerdeydik mısır patlatmış elif onu almazmı önüne vermiyo kimseye çekiyoz o daha çok çekiyo ama ağzınada atmıyor eline alıyo yere atıyo eline alıyo yere atıyor ama bayıldı çok sevdi :)

hee bide herşeyi yere atmaya bayılıyor ben alıyorum yerden gülmeye başlıyor koltukta ne bulursa herşey yerde

hee bide herşeyi yere atmaya bayılıyor ben alıyorum yerden gülmeye başlıyor koltukta ne bulursa herşey yerde

aynı benımkıde öle atıyo ardından bakıyo hele parkeye düşsün ses çıksın bayılıyo

bu arada benım çorba çöp
ardından mhallebı yaptım oda çöp
dedim vermıcem mama aç dursun aklı gelsın başına ama
gene kıyamadım verdım bıberonu görunce
kırkyıllık ahpabını görmüş gıbı
başladı ağlamaya nasıl heyecanlanıyo yatırcam yerıne duramıyooo kaççak sankı mama
ya benım oğlum kaşıkla yemek istemıycek kadar tembel
nasıl vazgeççek bu huyundan bılmem çok inatçı

davulcu zurnacıya ha çok güldüm akşam akşam
canım okadar emekli yemekler yapamasamda en kolayından bişeyler ayarlıyorum
sagolsun eşimde sorun etmez
hiç bişey bulamazsak dışardan onuda istemezsek eşim ayarlar bişeyler
de siz sürekli dışardanmı yiyorsunuz yada ne yiyiyorsunuz:44:

çok zor canım eltimin kızı ahsenden 7 ay büyük o alışmış biberona başka birşey yemiyordu
bende biberon keşke tutsaydı diyorum daha kolay diye
pazar günü malatyay gitmeyi planlıyoruz ben şimdiden ne götürsem rahat olur diye kara kara düşünüyorum biberon olsa hazırla koy çamtanın kenarına ver ama

küçük kavonozlara koyabılırsın bişiler yoğurt çorba sıcakken koyarsın olmassa kavanoz maması alırsın yıyormu onlardan ben gezmeye gıdınce öyle yapıyorum

yoğurdu bıberona koyunca pek keyıflı içmiyor mama gunde en fazla 3kere verıyorum 500grm tamamlasın dıye yoksa hep kaşıkla verıyorum ama daha kolay gelıyor işte sankı kör bıçakla kesıyorum oderece bağırıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…