2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar siz ne kullanıyorsunuz ateşi ölçmek için ben şu klasik koltuk altından ölçenden kullanıyordum tabi cazgır duru izin vermediği için ölçemedik burda araştırdım 75 tl den başlıyor dijital olanlar çok pahalı bende internetten sipariş ettim baya özelliği var 50 tl umarım iyi çıkar...

Bizim dr da dijital kullanıyor bazıları güvenilir olmadığını söylüyor ama ne yapyım mecbur....

Canım duru doğdu doğalı bu gazı geçmedi saatlerce ağlardıı.. Şimdi hasta anlıyorum da bazen sebepsiz yere ağlayıp duruyor arsızlık myapıyor gerçi kolik diyorlar buna ama en fazla 9. ayda geçmesi lazımmış ta bizde geçmedi yine bunada şükür...

Geçmiş olsun canım umarım fıtık değildir bendede bel fıtığı var dün resmen bütüm damarlarım çekti sdanki vakumluyorlar...

chicco nun ateş ölceri var bizde alından dokunmadan ölcüyor
koltuk altıda var şevvalden kalma sibonun
uykuda ölçmek için iyi oluyor ama gerçekten pahallı

park yatak kulanan anneler bebişleriniz ne zamana kadar sıgar
biz ahsene ahşap beşik almıştık artık sıgmıyor şimdi yeni eve gecerken odası olacaka ama
gece kırkkere uyanıyor habire diger odaya gidip gelmem imkansız park yatak alsam ne kadar sıgar
birde kulanışlımı ev beşik sepet ana kucagı birsürü ıvırzıvırla doldu eger kulanışlı degilse bide onu alıp başıma dert etmeyeyim

bu duru da her gun baska baska harikalar yaratmaya basladı! simdide sikayetlere basladı hee.. eyyvaahlarr olsun demoooss :) Allah Allah ya nerdeyse br yasına gelmis cocuktada bu kadar gaz sancısı oldugunu ilk kez duyuyorum ben. en kısa zamanda gecer insallah kuzumun ya ne kadar canını acıtıyo demekki kii oyle bagırıyo... ama demos bi de soyle iyi bi tarafı var evde birinin yanında yanlıslıkla filan gaz cıkarsan hazırda suc atıcak biri hep var 'yok yok ben degil duru yaptı duru'

canım insallah kalıcı bi problem degildir. belki biraz soyle hareketsiz dinlenme imkanın olsa gecerdi ama nerdeee... annenle nasıl geciyo vakit? tabii gene senin ustunde cınar geceleri filan ama biraz rahatlamıssındır illaki..

benim zilliye de ben anne diyorum o deh diyo ben 10 kere anne desem o da 10 kere deh diyo ne demekse.. ama bi kac gunde bir bi anne duyuyorum agzından buna da sukur...gecen hafta sonu da babası uyurken aldım cereni uyandırmaya gittik daha odaya girip yatakta babasını gorur gormez bab-ba deyiverdi sok oldum...

canım bana da pahalı geldi simdiye kadar almadım dijitallerden, cok sukur cerenin de ates sorunu olmadı hic ama bende alıcam cunku cerende hayatta olcturmez artık koltuk altından. yani cimrillik yapılcak bi konu degil ates cok tehlikeli Allah korusun..

canım ben park yataktan cok memnunun yani rahat bi 3 yasına kadar yatar diye dusunuyorum. cok pratik hangi odaya istersen oraya gotur kurulumu basit... zaten alırken biz gittik begendik esim ertesi hafta almaya gitti ve uzun dikdortgen bi cantayla geldi elinde,actık kurduk 10 dk.da. isim bitincede koycam gene cantaya bazanın altına atıcam yani ben tavsiye ederim. ama alıcaksan yatagın altında saglam duz bi tahta olmasına dikkat et cunku yatagı asagı indirince o tahtası olmayanlar sorun yasıyo sanırsam...

cnm efe en son yemeye basladı diyodun eski istahlı haline dondu mu artık, guzel yiyomu?

yok cnm yemıyor hala uğraştırıyor bilgisayar balşında yedırıyorum ozaman yıyıyor babası alıyo kucağına bılgısayarda oynuyo odabakarken yıyıor artık reklem pepe falanda kar etmıyor kırk takla atıyorum yesın dıye çorba falan 2 gunde bır yapıyorum geçen gun evde 4 kişiyiz meyva yesın dıye herkes maymun oldu yanı yıyor yınede çok uğraştırıyor eskıden yatırırdım koltuğuna 5 dkkada koca tabak bıterdı düşün yarım muz yarım armut yarım portakala en fazla 5 dkka surerdı şimdi hepsının yarısını koyuyorum yınede bırakıyor

bende klask olanlardan kullanıyorum 7 lıraya falan almıştık doğduğunda dijitallerden alcak oldum netten baktım en ıyısı eskı sıstem yazıyordu oyuzden çokta pahalı olduğundan vazgeçtim yalnız bıtane daha almayı düşünüyorum bu klasıklerden yada dijital uygun bulabılırsem geçen tvdemı duydum nettemı okudum hatırlamıyorum ıkıtane bulundururn dıyor daha guvenlı olsun yalnış sonuç verebılır
şimdilik önce onu sonra kendımı ölçüyorum öle anlamaya çalışıyorum

canım ben oğluma park yatak almıştım 6 aylığa kadr yanımızda parkyatağında yatırdık.6 aylıkken odamızı ayırdık kendinin büyüyen karyols beşiği var oda takımının onu kullanıyor şimdi.ben baya faydasını gördüm park yatağın.altını orda değştiriyordum sığıyorken alt değiştirme aparatında.şu an da işine yarar diye düşünüyorum eğer yer sıkıntın varsa en küçük ebatlısından al.ben 70*120 en büyüğünü almıştım salak gibi.geçici kullandığım için okadarını alıp boşla yer işgal ettiğimi düşünüyorum şuan .alırsan risksiz olur dışarı sarkamaz ahsen aklın kalmadan uyandığında da düşemez ondan.

teşekürederim kızlar bir araştıryım markaları filan
ahsen biraz daha az kalksa hiç almıyacamda gece sürekli uyanıyor
sepeti kayrolanın yanına cektik yataktan çıkmadan alıp sallı yorum bazende sepetinde salıyorum
diger kızımın 2 yaşında odasını anca ayırmıştım bakalım küçük hanım ne zaman ayırabilecem
sepet birazdaha idare etseydi hiç almaya niyetim yoktu ama iyice sıkışıyor yazıgım geldi
evde koyacak yerbile yok ablamlara diyorum birartane dogurunda size vereyim yazık başaksına vermeye kıyamam
çogu nerdeyse hiç kulanmadık

İnşallah kalıcı değildir canım, annemle güzel geçiyor çok özlemişim hasret kalmışım evde bir insanla sohbet etmeye şimdi o gidince kötü olacak, ne güzel her gün yemek pişiriyor ben kendim için pişirmeye bile üşenir olmuştum ama ne yapalım uzaklık kötü. Zaten şu gece kalkmalarından boynum böyle oldu şöyle 1-2 defa kalksa şükredecem

bunlar şimdiden inatlaşıyo bizimle büyüyünce nasıl baş edicez bilmiyorum

canım bende park yatak var çok memnunum aşağıya indirdim hiç düşme riski yok en geniş olanlarından almadım ama ben onlar çok yer kaplıyor bandırmada yer sıkıntım vardı burda yok ama buna bile 2yaş çok rahat sığar hatta bazen bakıyorum bende sığabilirim aslında diye

ben arzumun alından ve kulaktan ateş ölçerini aldım çok memnunum kızılötesi fln var karşıdn biberonun sıcaklığını fln ölçüyor

Çok sıkıldım hava kapalı yagmur yagdı yagacak
içim karardı valla akşam eşimde yok üffff kış geri geldi
kombiyi 15 derece düşürmüştüm yükseltim
bugün iyice serinledi kış geri geldi sanki

malatyada öyle valla canım
ne güzel yarın kahvaltıya gideriz diyorduk hava bozdu
pazar günü eşim yok kesin açar

geçen haftaki gezmemiz parkta yarım saat durduk geri geldik yemek bile yiyemedik miray ağlamada çığır açtı

işte ahsen ve ilkarabam macerası ahsenden çok ablası sevdi evde ahseni sürdü öglene kadar
ahsen biraz korkuyor çünkü istemi dışında ilerledigi için şimdilik pek yürümek için sevmedi
ama etrafındaki oyuncaklar ilgisini fazlasıyla cekti bu günkü izlenimlerimiz bukadar
önümüzdeki günlerde severmi bilmem ama şimdilik pek sevmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…