Canım benim kimbilir ne sıkıntıları var, dün ben de çınarı yatırdım 1 sat olmadan inlemelere başladı 1 saate yakın sızlandı sonra ağlamaya başladı sonra bir baktım 2-3 defa gaz çıkardı da tekrar uyuyabildi. Kabak karnabahar yedirmiştim ama çok değil artık onlar mı gaz yaptı anlamadım bugünler de merkezi sistemi açmıyorlar evin içi de soğuk çınar üstünü hep açıyor çoraplarını da soyuyor üşütüyorlar sancıları oluyor herhalde. İnsanın elinde olmuyor canım uykusuzluktan ne yaptığımızı bilmiyoruz bazen, üstelik sen uyanınca işe gidiyorsun, istemeyerek bağırıyoruz üzülüyoruz sonra da. İnşallah deliksiz uyuyacağımız günler de gelecek. 10 buçuk aylık olduk 4 saat deliksiz uyuyamadım ne fazla 2 saat uyuruz ben de uyanınca kolay uykuya dalamıyorum. 10 gündür boynum çok ağrıyor dün doktora gittim bu gün de MR çektirecem inşallah fıtık değildir. Bir çocukla ilgilenirken ne bel ne boyun kaldı 2-3 çocuk büyütsem ne hale gelirdim kimbilir.
Kızlar siz ne kullanıyorsunuz ateşi ölçmek için ben şu klasik koltuk altından ölçenden kullanıyordum tabi cazgır duru izin vermediği için ölçemedik burda araştırdım 75 tl den başlıyor dijital olanlar çok pahalı bende internetten sipariş ettim baya özelliği var 50 tl umarım iyi çıkar...
Bizim dr da dijital kullanıyor bazıları güvenilir olmadığını söylüyor ama ne yapyım mecbur....
Yine uykusuz bir gece geçirdik duru saat 3 ten sonra doğru dürüst uyumadı ayaklarım mahfoldu sallamaktan sabaha karşı uyudu biraz saat 7 de yine ağlayarak uyandı ama nasıl ağlama bu kızın ağlama krizleri ne zaman bitecek bilmiyorum ruhum daralıyor ya bir çorap giydirtmedi ayağına kendini yerden yere atıyor bende yüksek sesle bağırdım ne oluyoorr diye suussssssss neyseki
( HAYRET ) yüzüme bakıp susutuu sonra ne dese beğenirsini gayet net bir şekilde kapıya bakıp baaabbaaaaaa allahım ya yani adam burda olsa şikayet edecek beni....
AMAAAA kızlar o ağlama krizinden sonra bir gazzzz çıkardı anlatamamdiğer odadaydım bende anneme sordum senmi yaptın diye hayırr kııızznn dedi yazzık ya sonra vijdan azabı çektim bağırdım için ya ota boka ağladığı için insan bilemiyor
Canım benim kimbilir ne sıkıntıları var, dün ben de çınarı yatırdım 1 sat olmadan inlemelere başladı 1 saate yakın sızlandı sonra ağlamaya başladı sonra bir baktım 2-3 defa gaz çıkardı da tekrar uyuyabildi. Kabak karnabahar yedirmiştim ama çok değil artık onlar mı gaz yaptı anlamadım bugünler de merkezi sistemi açmıyorlar evin içi de soğuk çınar üstünü hep açıyor çoraplarını da soyuyor üşütüyorlar sancıları oluyor herhalde. İnsanın elinde olmuyor canım uykusuzluktan ne yaptığımızı bilmiyoruz bazen, üstelik sen uyanınca işe gidiyorsun, istemeyerek bağırıyoruz üzülüyoruz sonra da. İnşallah deliksiz uyuyacağımız günler de gelecek. 10 buçuk aylık olduk 4 saat deliksiz uyuyamadım ne fazla 2 saat uyuruz ben de uyanınca kolay uykuya dalamıyorum. 10 gündür boynum çok ağrıyor dün doktora gittim bu gün de MR çektirecem inşallah fıtık değildir. Bir çocukla ilgilenirken ne bel ne boyun kaldı 2-3 çocuk büyütsem ne hale gelirdim kimbilir.
Canım zaten hiç ağzından düşürmüyorki kızım anne de diyorum baabbaa diyor
Çok fena bunlar çookkkkkk.... Boyları bacak kadar da yaptıklarına ne demeli..
Kıyamam ben kuzuma biraz iştahlı olsa kusmasa bol bol et falan yedirirdin yükselirdi hemencecik..
Canım şu gazdan ne çektik bir allah bir biz biliriz geçmek bilmedi meret.. Denerim bronşit içinde aynı yöntemi önerdiler bana ..
Kızlar siz ne kullanıyorsunuz ateşi ölçmek için ben şu klasik koltuk altından ölçenden kullanıyordum tabi cazgır duru izin vermediği için ölçemedik burda araştırdım 75 tl den başlıyor dijital olanlar çok pahalı bende internetten sipariş ettim baya özelliği var 50 tl umarım iyi çıkar...
Bizim dr da dijital kullanıyor bazıları güvenilir olmadığını söylüyor ama ne yapyım mecbur....
park yatak kulanan anneler bebişleriniz ne zamana kadar sıgar
biz ahsene ahşap beşik almıştık artık sıgmıyor şimdi yeni eve gecerken odası olacaka ama
gece kırkkere uyanıyor habire diger odaya gidip gelmem imkansız park yatak alsam ne kadar sıgar
birde kulanışlımı ev beşik sepet ana kucagı birsürü ıvırzıvırla doldu eger kulanışlı degilse bide onu alıp başıma dert etmeyeyim
cnm efe en son yemeye basladı diyodun eski istahlı haline dondu mu artık, guzel yiyomu?
biz ahsene ahşap beşik almıştık artık sıgmıyor şimdi yeni eve gecerken odası olacaka ama
gece kırkkere uyanıyor habire diger odaya gidip gelmem imkansız park yatak alsam ne kadar sıgar
birde kulanışlımı ev beşik sepet ana kucagı birsürü ıvırzıvırla doldu eger kulanışlı degilse bide onu alıp başıma dert etmeyeyim
canım ben park yataktan cok memnunun yani rahat bi 3 yasına kadar yatar diye dusunuyorum. cok pratik hangi odaya istersen oraya gotur kurulumu basit... zaten alırken biz gittik begendik esim ertesi hafta almaya gitti ve uzun dikdortgen bi cantayla geldi elinde,actık kurduk 10 dk.da. isim bitincede koycam gene cantaya bazanın altına atıcam yani ben tavsiye ederim. ama alıcaksan yatagın altında saglam duz bi tahta olmasına dikkat et cunku yatagı asagı indirince o tahtası olmayanlar sorun yasıyo sanırsam...
canım ben oğluma park yatak almıştım 6 aylığa kadr yanımızda parkyatağında yatırdık.6 aylıkken odamızı ayırdık kendinin büyüyen karyols beşiği var oda takımının onu kullanıyor şimdi.ben baya faydasını gördüm park yatağın.altını orda değştiriyordum sığıyorken alt değiştirme aparatında.şu an da işine yarar diye düşünüyorum eğer yer sıkıntın varsa en küçük ebatlısından al.ben 70*120 en büyüğünü almıştım salak gibi.geçici kullandığım için okadarını alıp boşla yer işgal ettiğimi düşünüyorum şuan .alırsan risksiz olur dışarı sarkamaz ahsen aklın kalmadan uyandığında da düşemez ondan.
İnşallah kalıcı değildir canım, annemle güzel geçiyor çok özlemişim hasret kalmışım evde bir insanla sohbet etmeye şimdi o gidince kötü olacak, ne güzel her gün yemek pişiriyor ben kendim için pişirmeye bile üşenir olmuştum ama ne yapalım uzaklık kötü. Zaten şu gece kalkmalarından boynum böyle oldu şöyle 1-2 defa kalksa şükredecembu duru da her gun baska baska harikalar yaratmaya basladı! simdide sikayetlere basladı hee.. eyyvaahlarr olsun demoooss :) Allah Allah ya nerdeyse br yasına gelmis cocuktada bu kadar gaz sancısı oldugunu ilk kez duyuyorum ben. en kısa zamanda gecer insallah kuzumun ya ne kadar canını acıtıyo demekki kii oyle bagırıyo... ama demos bi de soyle iyi bi tarafı var evde birinin yanında yanlıslıkla filan gaz cıkarsan hazırda suc atıcak biri hep var 'yok yok ben degil duru yaptı duru'
canım insallah kalıcı bi problem degildir. belki biraz soyle hareketsiz dinlenme imkanın olsa gecerdi ama nerdeee... annenle nasıl geciyo vakit? tabii gene senin ustunde cınar geceleri filan ama biraz rahatlamıssındır illaki..
benim zilliye de ben anne diyorum o deh diyo ben 10 kere anne desem o da 10 kere deh diyo ne demekse.. ama bi kac gunde bir bi anne duyuyorum agzından buna da sukur...gecen hafta sonu da babası uyurken aldım cereni uyandırmaya gittik daha odaya girip yatakta babasını gorur gormez bab-ba deyiverdi sok oldum...
bunlar şimdiden inatlaşıyo bizimle büyüyünce nasıl baş edicez bilmiyorumbenımkide baba diye ağlıyo
şu bağırmaktan sonra çekilen vıcdan azabı insnı öldürüyor zaten
bizimkide gece 2 de uyudu dun onu hayvanat bahçesıne götürdük
öğlen uyukusuna yattı kalkmıyo hava bozcak uyanmadan gıydırmeye başladım uykusunu bozdum
eşimde dıyo bız onu uyutmadık oda ıntıkamını alıyo gece 2ye kadar tutu bızı uyuttum gözlerı kapalı hala tekmeler falan uçuşuyo
Çok sıkıldım hava kapalı yagmur yagdı yagacak
içim karardı valla akşam eşimde yok üffff kış geri geldi
kombiyi 15 derece düşürmüştüm yükseltim
bugün iyice serinledi kış geri geldi sanki
Eki Görüntüle 658486 Eki Görüntüle 658487 Eki Görüntüle 658488
geçen haftaki gezmemiz parkta yarım saat durduk geri geldik yemek bile yiyemedik miray ağlamada çığır açtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?