İğneleri yiyince toparlandı şükür ama buhar vermek eziyet hiç durmuyor hiçç... Ahsen nasıl oldu canım..
Sağoll AMİN canım amin. Valla bende imreniyorum ama yapacak birşey yokk..
Yaaaa kızlar topik çok sessiz ve sakin herkes nerelerde....
Dün ablamdaydık oğlu 5 yaşında iki kaşık yemek yedirmek için akla karayı seçti kadın ve ahmet bebekken öyle iştahlıydıki anlatamam .. Duru nasıl olur acaba ablamdada iyi sabır varmış ben olsam yemessen yeme derdim heraldee..
Şimdi yeni huyumuz yemek yerken her lokmada evi bir turlayıp geleceğiz bir lokma alıp geri gideceğizallahım bu kız hiç yerinde durmuyor yaaa....
malatyadada hava çok güzel parkta sallandık
bisiklet hastasıyız yaza alıcaz bu gidişle her bisikletlinin peşine takıldık en sonunda bindik birine
yaza eve zor giricez sanırım
burnu gene aynı canım izinverse almamıza gecicek ama izin vermiyor huzursuzlugu kalmadı çok şükür
anne kız biraz gezip geldik hava çok güzel elazığda valla ahsenede banada çok iyi geliyor yemek saati gelince döndük ama
2 saat gezdik kızma minik tokalar aldım
biz aman tay tay dursun aman bi yerlere tutunup kalkabilsin derken duru hanım her lokmada evi turluyo he!duru hayatı hızlı yasıyo
oh iyi yapmışsın canım
masrafları hiç bitmiyor zaten
bende demin gördüm etrafı korumalı bisiklet
bi onu alayım dedim sonra ilk arabam aldım
nezamandır istiyordum sonunda dayanamayıp kendim aldım baktım babasından hayır yok
Hayırlı olsun kuzuma ne güzel ya kıskanıyorum sizlerii...
Vallahi öyle canım kucağıma gelmek istiyor bir lokma veriyorum inip gezip geri geliyor.. Ya duru hasta diye 3 gün ablamda kaldık ne güzel evi parkeli ve ılık duru odadan odaya gezip dolaşıyordu hiç yapma etme demedim ahh ahh umarım birgün bizimde böyle bir evimiz olur.. Annem bizim ev için mork diyor çok soğuk ve nemli belki duru bu yüzden bu kadar hasta oluyor..
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın..
Yaaaa kızlar topik çok sessiz ve sakin herkes nerelerde....
Dün ablamdaydık oğlu 5 yaşında iki kaşık yemek yedirmek için akla karayı seçti kadın ve ahmet bebekken öyle iştahlıydıki anlatamam .. Duru nasıl olur acaba ablamdada iyi sabır varmış ben olsam yemessen yeme derdim heraldee..
Şimdi yeni huyumuz yemek yerken her lokmada evi bir turlayıp geleceğiz bir lokma alıp geri gideceğizallahım bu kız hiç yerinde durmuyor yaaa....
oh iyi yapmışsın canım
masrafları hiç bitmiyor zaten
bende demin gördüm etrafı korumalı bisiklet
bi onu alayım dedim sonra ilk arabam aldım
nezamandır istiyordum sonunda dayanamayıp kendim aldım baktım babasından hayır yok
Hayırlı olsun kuzuma ne güzel ya kıskanıyorum sizlerii...
Vallahi öyle canım kucağıma gelmek istiyor bir lokma veriyorum inip gezip geri geliyor.. Ya duru hasta diye 3 gün ablamda kaldık ne güzel evi parkeli ve ılık duru odadan odaya gezip dolaşıyordu hiç yapma etme demedim ahh ahh umarım birgün bizimde böyle bir evimiz olur.. Annem bizim ev için mork diyor çok soğuk ve nemli belki duru bu yüzden bu kadar hasta oluyor..
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın..
canım ben pakette aldıgım için akşam eşim kurdu bir iki yürüdüuyuttum kızımı oh bi de cay yaptım kendime biraz soyle kafamı dinliyim ya butun gun kosturmaca... biz de bu gece kızımla basbasayız babamız yokceren gene 10 dk da bi oksuruyo simdi baktım kafası da su gibi sırf bacaklarında incecik bi battaniye var, niye bu kadar terlemeye basladı bu cocuk bilmiyorum yaa
hayırlı olsun arabanız, nasıl biniyomu ahsen sevdimi arabasını? tavsiye edermisiniz bende alsammı diye dusunuyorum
canım mersindemiydin yanlıs hatrlamıyosam. benimde gorumcem orda kısı klimayla geciriyolar nasıl geciyo bilmiyorum ama o da cok nemli pis bi havası var diyo... insallah en kısa zamanda alırsnız evinizi rahat edersiniz cnm
canım kendi canları isteyecek bence senin zorlamanla olmazya arkadaşlar oğlum ne emekliyor ne tay tay yapıyor ne de yürüyor... sadece oturuyor yürütecinde de durmuyor sadece benim elinden tutup yürütmemi seviyor.yürümesini kolaylaştıracak yöntem biliyormusunuz? bir de playskool ilk arabam a benzer birşey aldık onu da tutup yürümeyi seviyor ama denge yok oğlumda...
günaydin herkese alarm gibiyiz sabah 7 de ayaktayiz babasi ise giderken alarm kurmuyor artık
o turlama huyu bizde de başladı ama emekleyerek,peşinden kaşıkla geziyorum ben de,oturtsan da oturmuyo ki zaten
uyuttum kızımı oh bi de cay yaptım kendime biraz soyle kafamı dinliyim ya butun gun kosturmaca... biz de bu gece kızımla basbasayız babamız yokceren gene 10 dk da bi oksuruyo simdi baktım kafası da su gibi sırf bacaklarında incecik bi battaniye var, niye bu kadar terlemeye basladı bu cocuk bilmiyorum yaa
hayırlı olsun arabanız, nasıl biniyomu ahsen sevdimi arabasını? tavsiye edermisiniz bende alsammı diye dusunuyorum
canım mersindemiydin yanlıs hatrlamıyosam. benimde gorumcem orda kısı klimayla geciriyolar nasıl geciyo bilmiyorum ama o da cok nemli pis bi havası var diyo... insallah en kısa zamanda alırsnız evinizi rahat edersiniz cnm
günaydin herkese alarm gibiyiz sabah 7 de ayaktayiz babasi ise giderken alarm kurmuyor artık
Yine uykusuz bir gece geçirdik duru saat 3 ten sonra doğru dürüst uyumadı ayaklarım mahfoldu sallamaktan sabaha karşı uyudu biraz saat 7 de yine ağlayarak uyandı ama nasıl ağlama bu kızın ağlama krizleri ne zaman bitecek bilmiyorum ruhum daralıyor ya bir çorap giydirtmedi ayağına kendini yerden yere atıyor bende yüksek sesle bağırdım ne oluyoorr diye suussssssss neyseki
( HAYRET ) yüzüme bakıp susutuu sonra ne dese beğenirsini gayet net bir şekilde kapıya bakıp baaabbaaaaaa allahım ya yani adam burda olsa şikayet edecek beni....
AMAAAA kızlar o ağlama krizinden sonra bir gazzzz çıkardı anlatamamdiğer odadaydım bende anneme sordum senmi yaptın diye hayırr kııızznn dedi yazzık ya sonra vijdan azabı çektim bağırdım için ya ota boka ağladığı için insan bilemiyor
Yine uykusuz bir gece geçirdik duru saat 3 ten sonra doğru dürüst uyumadı ayaklarım mahfoldu sallamaktan sabaha karşı uyudu biraz saat 7 de yine ağlayarak uyandı ama nasıl ağlama bu kızın ağlama krizleri ne zaman bitecek bilmiyorum ruhum daralıyor ya bir çorap giydirtmedi ayağına kendini yerden yere atıyor bende yüksek sesle bağırdım ne oluyoorr diye suussssssss neyseki
( HAYRET ) yüzüme bakıp susutuu sonra ne dese beğenirsini gayet net bir şekilde kapıya bakıp baaabbaaaaaa allahım ya yani adam burda olsa şikayet edecek beni....
AMAAAA kızlar o ağlama krizinden sonra bir gazzzz çıkardı anlatamamdiğer odadaydım bende anneme sordum senmi yaptın diye hayırr kııızznn dedi yazzık ya sonra vijdan azabı çektim bağırdım için ya ota boka ağladığı için insan bilemiyor
Canım benim kimbilir ne sıkıntıları var, dün ben de çınarı yatırdım 1 sat olmadan inlemelere başladı 1 saate yakın sızlandı sonra ağlamaya başladı sonra bir baktım 2-3 defa gaz çıkardı da tekrar uyuyabildi. Kabak karnabahar yedirmiştim ama çok değil artık onlar mı gaz yaptı anlamadım bugünler de merkezi sistemi açmıyorlar evin içi de soğuk çınar üstünü hep açıyor çoraplarını da soyuyor üşütüyorlar sancıları oluyor herhalde. İnsanın elinde olmuyor canım uykusuzluktan ne yaptığımızı bilmiyoruz bazen, üstelik sen uyanınca işe gidiyorsun, istemeyerek bağırıyoruz üzülüyoruz sonra da. İnşallah deliksiz uyuyacağımız günler de gelecek. 10 buçuk aylık olduk 4 saat deliksiz uyuyamadım ne fazla 2 saat uyuruz ben de uyanınca kolay uykuya dalamıyorum. 10 gündür boynum çok ağrıyor dün doktora gittim bu gün de MR çektirecem inşallah fıtık değildir. Bir çocukla ilgilenirken ne bel ne boyun kaldı 2-3 çocuk büyütsem ne hale gelirdim kimbilir.Yine uykusuz bir gece geçirdik duru saat 3 ten sonra doğru dürüst uyumadı ayaklarım mahfoldu sallamaktan sabaha karşı uyudu biraz saat 7 de yine ağlayarak uyandı ama nasıl ağlama bu kızın ağlama krizleri ne zaman bitecek bilmiyorum ruhum daralıyor ya bir çorap giydirtmedi ayağına kendini yerden yere atıyor bende yüksek sesle bağırdım ne oluyoorr diye suussssssss neyseki
canım duru babasına seni şikayet etmemiş özlemiş
kız babasını hayırlısıyla allah kavuştursun
gözlerim doldu canımya ahsen babasını görünce resmen kendinden geciyo
kuzum ne yapsın ne zamandır babasını görmemiş derdi var
benımkide baba diye ağlıyo
şu bağırmaktan sonra çekilen vıcdan azabı insnı öldürüyor zaten
bizimkide gece 2 de uyudu dun onu hayvanat bahçesıne götürdük
öğlen uyukusuna yattı kalkmıyo hava bozcak uyanmadan gıydırmeye başladım uykusunu bozdum
eşimde dıyo bız onu uyutmadık oda ıntıkamını alıyo gece 2ye kadar tutu bızı uyuttum gözlerı kapalı hala tekmeler falan uçuşuyo
demoşum allah sabır versin
karnına ve ayaklarının dibine vikis sür küçük bir havluyuda ısıt karnına sar
gece yatmadan bizim şevval çok gazlı bir bebekti ona işe yarıyordu
bir dene istersen inşallah işe yarar ahsende bi pırt yapmak için aglıyor gece ama okadar uzun sürmüyor
hiç ayakkabısını çıkartmam bide kilotlu çorapla uytuyorum hata üzerinede kısa çorap bide pijaması
kansız oldugu için kendini ısıtamıyor kuzum
Gerçekten intikam alıyorlar canım bir gün ben uyurken uyandırdım akşam bir türlü uymak istemedi inat ettibenımkide baba diye ağlıyo
şu bağırmaktan sonra çekilen vıcdan azabı insnı öldürüyor zaten
bizimkide gece 2 de uyudu dun onu hayvanat bahçesıne götürdük
öğlen uyukusuna yattı kalkmıyo hava bozcak uyanmadan gıydırmeye başladım uykusunu bozdum
eşimde dıyo bız onu uyutmadık oda ıntıkamını alıyo gece 2ye kadar tutu bızı uyuttum gözlerı kapalı hala tekmeler falan uçuşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?