Oğlum da pütürlü yemeği pek sevmiyordu kusacak gibi yapıyordu anneannesi geldiğinden beri her türlü yemeği verdim ben tek başımayken bazen kendim için yemek pişirmiyordum hep çınara özel yapıyordum onlar da pütürlü olmuyordu ondan alışamamıştı ama 25 gündür maşallah pütürlüleri yemeğe başladı tabi doyunca ya da istemediğinde püskürtüp tükürüyor o huyundan vazgeçmiyorCanim bizimde kiyafetlerle geldi..boyuda 74 du 3 ay once ama bu sefer olcmedi unuttu galiba aglamasindan..bence az degil..bana herkes kilolu diyor sinirim bozuluyor.
Demosum canim cok saol..
Tesekkurler serenayy..bende atesten cok tirsiyorum..
Canim cok saol..migi canim elayada hemogram yapildiya..doktora sordum kansizlik yok dedi..depodan bisi yok..
Kiz inan yedigi bisey yok..mama ve ne bulursam..artik herseyden veriyorum.ama puturlu yemiyor bizdede sikinti o var..
Gözün aydın canım, maşallahkızlar tahlil sonuçlarımız çok güzel çıktı çok şükür,demir damlasını da bıraktık artık,kansızlık yokmuş,demir depolarının durumu iyi görünüyomuş,çok sevindim,zaten sevmiyodum o demir damlasını
Oğlum da pütürlü yemeği pek sevmiyordu kusacak gibi yapıyordu anneannesi geldiğinden beri her türlü yemeği verdim ben tek başımayken bazen kendim için yemek pişirmiyordum hep çınara özel yapıyordum onlar da pütürlü olmuyordu ondan alışamamıştı ama 25 gündür maşallah pütürlüleri yemeğe başladı tabi doyunca ya da istemediğinde püskürtüp tükürüyor o huyundan vazgeçmiyor
Geçmiş olsun canım, hastalık çok fena ben de 1 haftadan fazla oldu gribim ve geçmiyor, biz bile ne kadar acı çekiyoruz onlar için daha da kötü bir durum Allah şifa versin bir an önce toparlanırsınız inşallahBİRAZ GEÇ OLDU AMA DURU NUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN....
MİRAYIN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN...
EFENİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN.....
Unuttuklarım veya okuyamadıklarımın da doğum gününü kutluyorum:) zümranur'un doğum gününe daha 21 gün var bizde hiç telaş yok henüz...zaten hastalıkla cebelleşiyoruz bende zümranur da grip ve boğaz enfeksiyonu geciririyoruz inşallah çok uzamaz...uykusuzluk hat safhada zatenkızım hiç uyumuyor ancak ayagımızda sallarsak uyuyor
Kızlar annem yarın gidiyor hatta geçen hafta gidecekti de ben grip olunca kaldı şimdiden bana bir hüzün çöktü yani evden dışarı çıkmasak bile annem yanımda diye sıkılmadım bana bir nevi yoldaş oldu tabi yemek filan da yaptı çınarı biraz oyaladı, şimdi o gidince çok boşluğa düşecem. Ben uzakta yapamıyorum ailemi çok özlüyorum tam bir çıkmaz içindeyim, eşimin de dönme durumu yok, o kadar bunalıyorum ki kızlar berbat bir kış geçirdim zaten eşimle son günlerde aramız iyi değil neredeyse boşanma kararı alıp memleketime dönmek istiyorum. Evlilikte umduklarımı bulamadım, evlenmeden önce eşim çok duyarlı, düşünceli, kibardı evlendim 1 ay sonra kaba hareketler, kalbimi kırmaları zaten işleri de hiç yolunda gitmez sürekli iş değiştirir, maddi sorunlar bir yandan bir de benden habersiz iş çevirmişti yüzüne gözüne bulaştırdı daha da borçlanmıştı şimdi de yaşadığı rahatsızlıktan dolayı aklı gel git bana bağırdığının bile farkında olmuyor hiçbir sosyal hayatımız yok her lafı her sözü yanlış anlıyor acayip kırılgan ve hemen küser gider ben çekemiyorum bu tavırları artık. Hayatta bir şey öğrendim hiç kimse için aileni ardında bırakıp gitmeyecekmişsin zamanında annem beni çok uyarmıştı ama...Kış depresyonundan bahar bunalımına yorgunluğuna geçti sanırım.
Sağol canım, amin hastalığın tedavisi var ama hayat boyu devam edecek ne zaman ne olacağı belli olmaz. Ben de artık birikim oldu sanırım bunaldım boşanmayı zaten kendim için değil eşime daha faydalı olacağı için düşündüm. Onun da stres yapmaması lazım, kafam çok karıştı. 3 yılda herşey giderek kötüleşiyor bazen ben de anlam veremiyorumserenay canım ne yorum yapsam bilemedim
bence boşanmayı hemen düşünme
ama sende annenle git biraz kafanı toparlar dönersin kaç aydır dışarı çıkmadın bunaldın
degişiklik iyi gelir daha düzgün karar verirsin
genede sen bilirsin ama boşanmak ilk çözüm olmamalı çınarı düşün
bütün evliliklerde problemler olur hemen o an çözmeye çalışın biriktikce patlaması daha büyük oluyor
ben nerdeyse 10 senelik evliyim ufak şeylere göz yumazsan evlilik sürmez görmezden duymazdan gelicen tabi bu iki taraf içinde gecerli
eşinin huyu hastalıktan dolayı degişti diyorsun hastalıgı ney bilmiyorum ama tedavi imkanı yokmu gerçekten çok üzüldüm
rabim hakınızda hayırlısını nasip etsin
Kızlar annem yarın gidiyor hatta geçen hafta gidecekti de ben grip olunca kaldı şimdiden bana bir hüzün çöktü yani evden dışarı çıkmasak bile annem yanımda diye sıkılmadım bana bir nevi yoldaş oldu tabi yemek filan da yaptı çınarı biraz oyaladı, şimdi o gidince çok boşluğa düşecem. Ben uzakta yapamıyorum ailemi çok özlüyorum tam bir çıkmaz içindeyim, eşimin de dönme durumu yok, o kadar bunalıyorum ki kızlar berbat bir kış geçirdim zaten eşimle son günlerde aramız iyi değil neredeyse boşanma kararı alıp memleketime dönmek istiyorum. Evlilikte umduklarımı bulamadım, evlenmeden önce eşim çok duyarlı, düşünceli, kibardı evlendim 1 ay sonra kaba hareketler, kalbimi kırmaları zaten işleri de hiç yolunda gitmez sürekli iş değiştirir, maddi sorunlar bir yandan bir de benden habersiz iş çevirmişti yüzüne gözüne bulaştırdı daha da borçlanmıştı şimdi de yaşadığı rahatsızlıktan dolayı aklı gel git bana bağırdığının bile farkında olmuyor hiçbir sosyal hayatımız yok her lafı her sözü yanlış anlıyor acayip kırılgan ve hemen küser gider ben çekemiyorum bu tavırları artık. Hayatta bir şey öğrendim hiç kimse için aileni ardında bırakıp gitmeyecekmişsin zamanında annem beni çok uyarmıştı ama...Kış depresyonundan bahar bunalımına yorgunluğuna geçti sanırım.
kızlar merhaba 2 gundur giremedim. dun harika bi hava vardı gezdik epey bugunde hava berbat eve tıkıldık. ve dun de bizim dogum gunumuzduuuheves ettim cerenin pastasını ben yapıcam diye ama hanımefendi uyumadı pastayı yapana kadar burnumdan getirdi. neyse aksama esimle kestik pastamızı bikacda foto cektik iste ilk yasımızı boyle sade ve sessizce kutladık kızlar insallah 2. yasımızı daha eglenceli bi sekilde sevdiklerimizle kutlarız bizde...
Canim bizimde kiyafetlerle geldi..boyuda 74 du 3 ay once ama bu sefer olcmedi unuttu galiba aglamasindan..bence az degil..bana herkes kilolu diyor sinirim bozuluyor.
Demosum canim cok saol..
Tesekkurler serenayy..bende atesten cok tirsiyorum..
Canim cok saol..migi canim elayada hemogram yapildiya..doktora sordum kansizlik yok dedi..depodan bisi yok..
Kiz inan yedigi bisey yok..mama ve ne bulursam..artik herseyden veriyorum.ama puturlu yemiyor bizdede sikinti o var..
selam mıgı benımkının ayakları 18 19 ama ayakkaıbıyla kosamıyo cok sınırlenıyo aglıyo eltımın kızı 13aylık 24 gıyıyo :)erkek bebiş anneleri,oğlınıza kaç numara ayakkabı aldınız,ben 21 aldım küçük geldi,ayakları mı büyük yoksa ben mi beceremedim,mağaza 1 yaş için 19-20 numara dedi,dedim biraz büyük olsun,21 aldım ama olmadı.Bi de ayakkabı hiç sevmedi benimki,ama dışarda da lazım ,patikle olmuyo artık,evde zaten giydirmem de artık yürürse dışarda giymesi gerek,nasıl alışçak bakalım
serenay canım ne yorum yapsam bilemedim
bence boşanmayı hemen düşünme
ama sende annenle git biraz kafanı toparlar dönersin kaç aydır dışarı çıkmadın bunaldın
degişiklik iyi gelir daha düzgün karar verirsin
genede sen bilirsin ama boşanmak ilk çözüm olmamalı çınarı düşün
bütün evliliklerde problemler olur hemen o an çözmeye çalışın biriktikce patlaması daha büyük oluyor
ben nerdeyse 10 senelik evliyim ufak şeylere göz yumazsan evlilik sürmez görmezden duymazdan gelicen tabi bu iki taraf içinde gecerli
eşinin huyu hastalıktan dolayı degişti diyorsun hastalıgı ney bilmiyorum ama tedavi imkanı yokmu gerçekten çok üzüldüm
rabim hakınızda hayırlısını nasip etsin
serenaycım bende ahsenim gibi düşünüyorum ilk başta hakkaten ne diyeceğimi bilemedim zor bi durum insan kendi yaşamadan bazı şeyleri anlayamıyor ama böyle kararlar kolay alınır ama sonrası dahada kötü olabilir
acaba diyorum nasılsa çınar durmuyor acaba bi süre sende adanayamı gitsen havan değişir eşinde belki biraz daha kendine gelir ama şu varki eşin annesinde kalabilecekmi bilmiyorum yani annesi bakabilecekmi eğer bakabilecekse hem kafan dağılmış olur hem eşin seni ve çınarı özler belki kendini toplar ve belki herşey yoluna girer ben dışardan biri olarak konuşuyorum eşini kendini tabiki sen daha ii bilrsin ne desem boş
Tşkler kızlar destekleriniz için ben de bir süre adanaya gitmek istiyorum ama eşim iyileşsin her ne kadar bunalmış da olsam onu bu halde tek bırakmak içimden gelmez 1 ay daha omzu askıda kalacak inşallah kırık çıkık düzelir annesinin evinde rahat etmez eşim evleri hem küçük rahat değil, evimizde de ben yokken annesinin gelip kalmasını istemem. Bir diğer problem de eğer gidersem buraya dönmeyi hiç istemeyecem dönsem de daha çok bunalacağım. Elflada aynen dediğin gibi canım annemin gitmesine o kadar üzüldüm ki 3 gün önceden çocuklar gibi ağlamaya başladım zaten kadıncağız berbat bir uçak yolculuğu yaşamış bir daha gelir mi zannetmem. Eşimle konuşamıyoruz bakış açılarımız çok farklı empati kuramıyoruz herkes kendi psikolojini düşünüyor eşimle konuştum böyle olmayacak dedim o da aynen dedi ya bir aile terapistine gideriz ya da olmuyorsa zorlamayız dedi artık hayırlısı olsun önce onun tedavisinin bitmesini bekleyecem. Belki Adanada yaşıyor olsak durumumuz farklı olurdu daha kolay ve sosyal hayatımız olurdu ama onun dönmeye hem imkanı hem niyeti yok.canım alıstıgın bi insanın gitmesi cok zor oluyo ben de uzakta oldugum icin seni cok iyi anlıyorum o bi kac gun eve sıgamıyo insan,sahiden de keske biraz annenle gidip uzaklasma imkanın olsa sana cok iyi gelirdi.. zor gunler geciriyosun ama bosanma kararı filan demissin bilemiyorum tabi neler yasanıyo dort duvar arasında bunu en iyi bilen sensin ama yinede bosanmak filan oyle aceleyle alıncak kararlar degil esinde sen de zor bi donemden geciyosunuz. ve esin 7/24 evde suanda ve zaten evde stres hat safha oldugu icin anladıgım kadarıyla zıtlasıyosunuz birbirinize tahammulunuz kalmadı ama esin ise donunce o da kafasını dagıtma imkanı bulabilcek sen de biraz rahatlıcaksın, hem anladıgım kadarıyla severek evlenmissin bazen biseyler bi anda tukenmis bitmis gibi hissediyosun ama aslında bitmiyo bi yerlerde gizleniyo sadece biraz daha sabret canım. bu arada isiyle alakalı bi sıkıntı yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?