2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Eki Görüntüle 679483 kızlar bunlar doğum günümüzden parçalar nasıl olmuş sizce.Bana bu fikri veren migi ye teşekkür edeim

canım çok şık görünüyor
efede çok tatlı olmuş küçük arı çok şeker

3. dişiniz hayırlı olsun canım bu arada Geçmiş olsun da diyeyim bizim de üst ön dişimiz bizi çok zorlamıştı.Biz 9. dişimiz çıkardık teyzesi

canım bir sinir ve depresyon halinde bunları söyüyorsundur bence.Çok zor 1 yıl geçirdin hem eşinin işi hem çınar ın stresi ve yorgunluğu hem yalnızlık ve seon olarak eşinin hastalığı.Bunlar çok ağır şeyler ve sen hepsini bir arada yaşadın.Yavaş yavaş düzene girecektir bence.Biraz daha sabır gerekli heralde.

canımmm geçmiş doğum gününüz kutlu olsun nica mutlu yıllara..foto istiyoruz ama bizzzz

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelir ela, çınar da bugün çok huysuz dişlerinden mi ya da anneannesinin gittiğini mi anladı bir türlü mutlu edemedim hep huzursuz ağlamaklı. Onlar böyle olunca tabi üzülüyoruz stres oluyoruz. Bakıcının tavrı da çok sinir bozucu, insanlar verdikleri sözleri tutmuyor ne yazıkki

geçmiş olsun canım
diş çıkartıyordur belki çok zorlama
birde havalara güvenip benim gibi dışarı çıktıysan
dün akşama kadar ahsen bahçedeydi
gece zaten zor uyr saatbaşı ağlar bu gece hiç uyummadı
sabaha karşı uyumuşuz

bizimde bugun bir yas asılarımız vardı az once gittik vurulduk biraz agladı kuzum ama genede diger cocuklar gibi edepsiz edepsiz aglamadı yavrum icin icin yas doktu bi muddet korktu herhalde. insallah atesimizde cıkmadan atlatırız bu ası faslınıda. doktorum 38 dereceye cıkmadan ates dusurucu verme dedi asıların etkinligini dusuruyomus cunku, siz de boyle mi yapıyosunuz? cok korkuyorum su atesten ya offf. bi de olcturmuyo atesini o da ayrı fasıl...ben gecmisi gene alıntı yapmadan okudum soyle cevaplarınızı yazayım...

ahsenim: sen diyince aklıma geldi gecen hafta cereni doktora goturdugumde bende lc'ye girmistim o tutu eteklerden birsuru gelmisti almayı dusunenlere soylicektim bak unutmusum. iyi yapmıssın almakla bi suru de cesit vardı lc isi biliyo.. gule gule giyinsin ahsen..

demos: 3.disiniz hayırlı olsun disler cok sıkıntı yapıyo bazen istahsızlıgı ondandır, aman nazar degmesin durunun istahına yemeyen cocuk insanın burnundan getiriyo. bu arada sen hala foto yuklemediinn, islerden fırsat bulamıyosun herhalde dimi...

dnzgrkn: canım cok gecmis olsun cocuklarda o tarz tahlilkler cok zor oluyo gercekten. colyak demissin, benim colyak hastası bi arkadasım vardı gercekten zor bi hastalık, icinde un tahıl olan hicbiseyi yiyemiyodubiz yerken o cikolata pat. kızartması filan yerdi hep..ama bi cok sık kaka yapıyo diye hic zannetmiyorum colyak oldugunu cunku bu hastalıgın cok daha ciddi reaksiyonları oluyo vucutta o kdr basit degil yani bence endise etme, tabi anne yuregi biz ne kadar desekte sen sonuclar cıkmadan rahatlamıcaksın.. haklısın... bisey cıkmıcak ama bak gor..

serenay: ah serenay yaa valla seni okudukca uzuluyorum, o kdr sıkıntının ustune bi de evliliginle ilgili bu kadar sıkıntı icinde oldugunu duymak cok uzucu...annende gitti simdi ona da ayrı uzuluyosun. ama ben genede bu kriz doneminin bu doneme ait oldugunu dusunuyorum, duzelicek hersey sende koyverme oyle. esinin terapiste gitmeyi kabul etmesi cok guzel bisey bunu cogu erkek kabul etmiyo cunku,bence bi uzman gozuyle bazı seylerin yolna girmesi daha kolay olabilir.... konusamamanız cok kotu, aynı evde küs gezmek insanı daha cok geriyo. ne diyim bilemiyorum cnm ins hersey yoluna girer en kısa zamanda..

melampusefe: sizde de hummalı bi dogum gunu hazırlıgı var, hersey harika gozukuyo, kucuk arıya bayıldım ama iyi o kostumun icinde duruyo, ceren bi sapkayı kafasında zor tutuyo...

melisela: cnm iste calısıyo olmak hem cok guzel hem de boyle sıkıntıları oluyo ama sende elaya daha iyi bi gelecek sunabilmek adına calısıyosun sonucta... iyi bakıcı bulabilmek de cok zor, baksan acaba daha iyi birini bulamazmısın dicem ama ha deyincede degistirilmez ela da alısmıstır ona ama yapmıcam dediyse neden yapıyo siparisleri? konus bence evladını emanet ediyosun sonucta senin evladın onun siparislerinden daha onemli..

pancemm: bandırma da hayat nasıl gidiyo? mirayın dogum gununu de yapmıssın o da ne mutludur simdi kalabalıkta, tadını cıkarın bol bol..

kızlar foto istemissiniz bende koyiyim diyorum ama nerden konuluyo bu fotolar bi kısaca izah edermisiniz?

konuya cevap vere gir orda B/U var o sırada küçük kutularda ağaç resmi var uraya tıkla
ordan dosya seç diyor bilgisayarındaki resimlerden seç
inşallah anlata bilmişimdir
senin rejimden ne haber gidiyomu kilocuklar?

valla ekmek az abur cubur hiç yemiyorum
ilk hafta 1400 gr verdim gecen hafta okadar vermedim ama
aynen devam 68 oldum çok şükür ilk hedefim 64 yavaş yavaş gider inşallah

Sağol canım, sabrediyorum en azından eşimin şu tedavisi bitene kadar aklı belli olmuyor bir bakıyorsun uysal bir bakıyorsun gergin ne yapacağıma ben de şaşırdım. Size de geçmiş olsun aşı yapılmışsınız inşallah ateşsiz atlatırsınız biz 6. ay aşılarında çok sıkıntı yaşamıştık. Bu arada 1. yaş aşıları kaç tane oluyor.
Resim eklemek için konuya cevap ver kısmında yukarıdaki şekillerden insert image tıklıyorsun resmi seçip yüklüyorsun canım bilmem anlatabildimmi? 2. satırda üzerine gelince yazıyor zaten resimleri bekliyoruz

aman yavas yavas gitsinde gitsin onemli olan o, iyi iyi sevindim aman niyetine girdin bari bırakma sakın..

evet cnm bencede su asamada en guzeli sabırlı davranıp fevri davranmamak. 3 tane ası vuruyolar: sucicegi, kkk(kızamık kızamıkcık kabakulak), ve de pnomokok 2.doz

anladım foto isi kolaymıs en kısa zamanda yuklicem, bakalım bi de benim cerenimle tanısın... tenk yu kızlar :)

çok geçmiş olsun canım,umarım çölyak değildr,benim de öğrencim vardı,hem anne hem de oğlu ikisi de çölyak hastasıydı,çok zor gerçekten,makarnaları,unları falan özel,glutensiz oluyo sanırım ve bu hastalığı olan insanlar onları almak zorunda olduğundan ya yurtdışından getirtiyolar ya da burdaki marketlerde fahiş fiyata satılıyo,çok zor gerçekten ama içini ferah tut sen,bağırsak düzeni bozulduğu için de öyle kaka yapıyor olaBİLİR,virüs kaynaklı olabilir,hemen kötü düşünme,belli oldu mu tahlil sonuçlarınız?arkadaşımın oğlu da zor kilo aldığı için doktor ona da kan testi yapmış çölyak olabilir mi diye,o da temiz çıkmış,sizinki de temiz çıkar inşallah

dişiniz hayırlı olsun cnm düzene girer ya hep o dişlerden oluyo noluyosa
inşallah negatif çıkar şuanki durmunu o kadr ii anlıyorumki eğer elifin hastalığı ilerlerse normal çocuklar gibi koşamayacak hrp takip altında olacak vs. vs. Rabbim korusun onları inşallah yoktur normal bişeydir
çok güzel canımyaptıkların çok hoşuma gitti arıcınada bayıldımmm çok şeker olmuş (c hmhn h=== bu harfler eliften :))
insanlarla uğraşmak zor canım ya birde çocuk olunca ben kendi annemle bile anlaşamıyorum işin içinde elif olunca daha başka oluyor.
yavrum kimbilir nasıl rahatsız da istemiyo bişi yemek bide diştende sıkıntı yapıyosa
elifte öksürmeye başladı havalar düzensiz olunca nerden kaptırık bilmem

ahsene göre lcw de tül etek buldunmu bizim burda o dediklerin daha büyük yaş içindi yanlış hatırlamıyosam 2 yaş ve üzeriydi belki elazığa farklı şeyler yaptılar

canım daha önce gitigimde yoktu cumartesi gelmişti kolilerden yeni çıkartıyorlardı
3 6 ay bile vardı ben 9 12 aldım çok yakıştı

canım daha önce gitigimde yoktu cumartesi gelmişti kolilerden yeni çıkartıyorlardı
3 6 ay bile vardı ben 9 12 aldım çok yakıştı

aa bakmak lazım gerçi ben tülleri aldım kendim yapmak için ama olsun bakmakta yarar var zaten şu lcw güzel şeyler yapıyo çok şirin oluyo insanın herşeyden alası geliyoo

aa bakmak lazım gerçi ben tülleri aldım kendim yapmak için ama olsun bakmakta yarar var zaten şu lcw güzel şeyler yapıyo çok şirin oluyo insanın herşeyden alası geliyoo

bide fiyatları nasıl cnm

canım senin için fotoda çektim ama hepsi büyük geldi
penye 12 90
tütü 22 90
takımı 35 tl geldi 40 tl kardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…