2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım öksürdüğü zaman ilaç kulandık çünkü çok ateşlendi
ama bu son burnu tıkanıyordu o zaman kullanmadık burun spreyi tek kulandık
dün gene başladı hemen odayı nemlendirdim inşallah bu sefer uzun sürmez gece ona çok kalkıyor

ahh su uykusuzluk cok fena yaa.. benim kızımda geceleri bazen 7-8 kere uyandıgı oluyo ama uyumamak icin cok nadiren direndigi oluyo onda bile nasıl sinir oluyorum bagırasım geliyo ki siz surekli boylesiniz can mı dayanır diye dusunuyorum acıkcası Allah yardımcınız olsun. bizde esimle o kavgaları yemek ydirirken yaptık bi ara, yemedigi icin cok uzuluyodum ben de bagırıyodum aglıyodum esimde yemiyosa yemesin niye zorluyosun deyince bana iyice geliyolardı.hic halden anlamıyolar bazen. bi de cocukla ilgili butun uykusuzluk istahsızlık hastalık vs.. kaygıları hep anneye ait oluyo. dun ben o kadar endiselendim mesela bu alerji yuzunden aksam gelince kızarıklıklarına bi bakıyım bile demedi, tamam neticenin onemsiz oldugunu ogrendi ama insan bi merak etmez mi! oyle cnm iste maalesef kadınlıkta annelikte karsılıksız fedakarlık gerektiriyo. ama he sunu da yazayım esinin Allah belanı versin demesi ne cirkin direk beddua bu yani ben en buyuk krizlerimizde kavgalarımızda bile esime bu tarz beddualar ya da kotu tabirler kullanmıyorum aynı itinayı ondan da bekliyorum tabiiki. o bir kac dicek oldu bende tepkimi dile getirdim acıkcası ne demekmis yani....bu tarz seyler cok yıpratıyo iliskiyi ve ben bidaha unutamuyorum o soyledigi sozleri bidaha ofke biriktiriyorum. cnm bence sende uygun bi zamanda rahatsızlıgını dile getir cunku bu tarz seylerde sınırlar bi kalktıgı zaman sonu gelmiyo bidaha iyice cirkinlesebiliyo... ay ne cok yazmısım sana kusuruma bakma

serenay sen gene mi hastasın gecmis olsun. tabii vucut dayanmıyo o kdr strese uykusuzluga ama genede kendine cok dikkat etmen lazım cnm yemene icmene dikkat et direncini yuksek tutucak seyler ye kilo vermen de iyi degil Allah korusun direncinin bu kadar dusmesi demek baska hastalıklara da davetiye cıkarmak demek...

dogum gununuz buguun kutlu olsun tekrar insallah guzel geciyodur, duru kudurur artık bugun kalabalıkta :) sen isten izin mi aldın aksamamı yapıcaksınız? imreniyorum valla ne yalan soyliyim 3 gun sonra bizimde dgm gunumuz ama ne hazırlıgım var ne bisey dogum gunu yapcak kimsem bile yok sizin dogum gunu resimlerinize bakıp avunurum ben de napiim uhuhuu (cok mu somuru yaptım )

günaydın kızlar
çok uykum var uyuyasım var yani imkansız bir şey istiyorum
Ahsenim bana uyku deme canım yaa çok yorgunum çokk ve uykusuz şimdide patron birsürü iş verdi dışarda koşturacamm..

iyiki doğdun duru doğum günün kutlu olsun

Teşekkür ederizzzzz...

Günaydın canım, fotolarınızı bekliyoruz, durunun 1. yaşı hayırlı uğurlu olsun.Kolay gelsin sen de çok yoruluyorsun vücut direncimiz düşüyor
Ayy fotoda resim çektirene kadar öldük öldük bir saniye durmadıı.. umarım güzel geçerr..

Canım duru da 1 aydan fazla öksürdü ben öksürük şurubu kullanmadım çünkü öksürünce balgam çıkarıp rahatlıyordu sonrada kendiliğinden geçti. Ama sizde durum nasıl bilemiyorum...

Geçmiş olsun canım umarım uzun sürmezz..

Sağol canımm malesef çalışıyrum ve bugün iş çok koşturacağım akşam yapacağız eşim yok evim çok küçük olduğu için fazla kimseyi çağırmicam ama sitem eden çok yapacak birşey yok hayırlısı düşün görümcemi bile çağırmıyorum.. Üzme kendini gurbetlik zor hiç tanıştığın kimse olmadımı canımm 1 2 kişi olsun yeterr..

Son düzenleme:
selam anneler hasta olan bebeklere gecmıs olsun uykusuz annelere allah guc ve sabır verın dogum gunu kızı ve cocuklarına da daha nıce yaslara dıyelım...bısey sorucam benım kızım hıcbı zaman kaka sorunu yasamadı yanı hıc kabız olmadı ama gunde 3 4 kez kaka yapıyor hala hatta bazen 5 kez falan normal mı bu ne yerse yapıyor acaba ondan mı 9kg haftasonu kntrol var sorucm ama sızınkıler de oyle mı ya da cok mu fazla

cnm eğer şurup kullanırsan prospan diye bir şurup var onu kullan bence bitkisel bir ilaç gittiğim bir dr.a söyledim kaybetme o şurubu dedi 20 lira fiyatıda.
bence vitamin almalısın aslında hepimiz almalıyız ama üzerine durmuyoruz bağışıklık sistemin iyice çökmesin canım yoksa dahada kötü olursun

aslında bu kavganın en büyük sebebi gecenin bir yarısı tamda uyku arası olmasından kaynaklı bence gündüz olsa bu kadar olmaz ama ikinizde uykunuzu alamadığınızdan sinirli olmuşsunuz büyük ihtimal çünkü bende öyle oluyorum gece uyanayım arada sırada olsa bile yetiyor bide siz hep off Allah yardımcınız olsun kızlarr inşş en kısa zaamnda ela dda çınarda uyurlar

demoşcumm doğum gününüz kutlu olsunn sağlıklı , huzurluu, diğer doğum gününüzü ev li olarak kutlarsınız inşallah fotolarınızı bekliyoruzz :)

pancemm Nice mutlu , sağlıklı , huzurlu ömrünüz olsun inşallah Allah hayırlı güzel ömür nasip etsin inşallahhh :) sendende foto bekliyoruzz :)

hepiniz kutlayın bende tecrübeleneyim :) en son benim çünküüü :) lütfen herkes bir tarif versiinn

var oyle cagırabilcegm 3 4 kiside ama ne ablamlar ne annemler onlar olmadıktan sonra ne tadı olcak. bir ihtimal gorumcem ve kayınvalidem gelebilirler bakalım daha belli degil onlar gelirse biraz biseyler yaparım gelmezlerse bi pasta yapıcam sadece esim ceren ben ucumuz kutlucaz. dun doktorumuz da bi dunya balon verdi onlarıda sisiririz iste tamam sana dogum gunu

benim kızım dogdu 4 ay poposu durmadı sonra duzene girdi ama 2-3 aydır da kabız, surup kullanıyoruz. bence kotu bisey degil sık kaka yapması bagırsaklarının guzel calıstıgını gosterir ama sen doktoruna gidince bi sor gene de..bi de muz patates havuc filan yedirmeye ozen gosteriyomusun?

Canım doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara kuzuların bir yaş fotolarını bekliyoruzz geçen yıl bu dönemler ne bekleyiş içindeydik ama...ne çabuk geçti bir yıl anlayamadım

Son düzenleme:
l

Ayy öyle yaparken de ne tatlı oluyordum ahsen yerim ben onu .hem ahsen i özledik fotosunu koyda bir bakalım bizde.bu arada taşınma ne zaman canım?hazırlıklar çok var mı?önceden hayırlı olsun demiştim ama yine diyeyim evin de çok hoştu diye hatırlıyorum darısı biz isteyenlere olsun

Bu kız niye böyle ayrı Ayrı yazmış demeyin sakın efe uyanmak üzere ve ben ne kadar yazacağımı bilemediğim için ayrı ayrı yazıyorum
Bu arada efe min doğum günü Cumartesi ama ben yarın evde kutlayacağım okuldan arkadaşları çağırdım işin en güzel tarafı da menüyü arkadaşların belirlemesi ve kendilerinin yapması.yani benim için oldukça rahat menü yönünden yaklaşık 16 arkadaşım 7çocuk gelecek eve nasıl sığacağız tam bilemiyorum 1hafta oğlumun doğum günü için uğraştım gece onu yatırıyorum ben işe koyuluyordum oğluma süs hazırlıyordum çok uğraştım bakalım nasıl olacak bu arada bu fikri bana migi vermiş oldu burada bir sayfa paylaşmıştı oradan hareketle yaptım her şeyi birazda netten araştırdım ortaya bir şeyler çıktı.efe ye de Arı kostümü diktirdim akşama eşim getirecek bakalım o nasıl olmuş çokkkk merak ediyorum efeyi kostümle bir de bastırdım yatını atlatsaydım bir şimdi kalkıp hazırlık yapacağım yine

canım ay sonuna mayıs başı gibi düşünüyoruz havalara bağlı eksik var daha yavaş yavaş hallederim
kuzum çok sevdi tavuklarıda sabah köpek parçalamış üçünü de annem nasıl üzülmüş onları öyle görünce
efe nasıl yürüyormu ahsen aynen devam 3 4 adımı 6 7 adım yaptı şimdilik yaşında yürür diye bekliyoruz

benim kızım dogdu 4 ay poposu durmadı sonra duzene girdi ama 2-3 aydır da kabız, surup kullanıyoruz. bence kotu bisey degil sık kaka yapması bagırsaklarının guzel calıstıgını gosterir ama sen doktoruna gidince bi sor gene de..bi de muz patates havuc filan yedirmeye ozen gosteriyomusun?[/QUOTE]
canım valla anlamadım her gun 2 muz yedırıyom cocuga yapmasın dıe yatmadan muhallebı verıyodum haslanmıs patates verıyorum yemeklerıne yag bıle koymuyorum anlamadım kımısı yapsın dıe ugrasıyo ben yapmasın dıe

canım valla anlamadım her gun 2 muz yedırıyom cocuga yapmasın dıe yatmadan muhallebı verıyodum haslanmıs patates verıyorum yemeklerıne yag bıle koymuyorum anlamadım kımısı yapsın dıe ugrasıyo ben yapmasın dıe[/QUOTE]

canım her çocuğun bağırsakları farklı ahseni muz kabız eder ama
büyük kızımı isal yaramıyor süt yeni yeni veririm hemen isal olur
bence dikkat et ne yaparsam yapayım şevval hemen isal olur mikrobik değil bağırsakları çok çalışıyor
birde bişey yaramazsa çok kötü oluyor çig sebze meyva bağırsaklarını çok çalıştırıyor

doğum gününüz kutlu olsun kızlar,Allah nice yaşlarını görmeyi nasip etsin hepimize

canım şimdiden sizin de doğum gününüz kutlu olsun,belki yarın giremem nete diye önceden kutlamak istedim,nice yaşlaraaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…