Ben de uymak istiyorum ama öksürmekten uyuyamıyorum hastalık çok fena birşey. Canım bundan 1 ay kadar önce siz de üşütmüştünüz ahsende rahatsızlanmıştı şurup kullandınız mı çınarda öksürük var acaba doktora götürsem mi
Ay serensy hakkaten topikte bir ikimiz uyumuyoruz. .cinar bir ela iki valla..bizde de devamli oldu bu uyku sorunu ve halada devam ediyor.be zaman biter allah bilir..ama dedigin gibi bende bittim.birde ben cok agresifim uykumu alamadigimda.gece mesela esimle kavga ettik elaya bagirdim cagirdim uyumuyo diye..agliyorum bir yandan.gercekten cok yipratti uykusuzluk..verimli olamiyorum.hergun agrikesici aliyorum bas agrisi icin..ya yemin dun siyiracaktim.1de yataga girdim zaten yatmamla elanin uyanmasi bir oldu ve hic uyumadan sabah 6 ettim..esimle namazdan sonra kavga ettik.bana allah belani versin deyip odayi terketti ve diger odada gitti misil misil uyudu..bide bana diyor cocuk senin elinden ne cekiyor..sen annesin uyumayiver 1 gece (!) Ela bir gece uyumadi sanki..bunlari duyunca cok uzuldum..bende kizdan hirsimi aliyorum.yazik oda boynuma sarilip elimi tutuyor..sonrada uzuluyorum niye kizdim diye..ama insan kontrol edemiyor o anda kendini..kafam davul gibiydi sabah..
Ben de uymak istiyorum ama öksürmekten uyuyamıyorum hastalık çok fena birşey. Canım bundan 1 ay kadar önce siz de üşütmüştünüz ahsende rahatsızlanmıştı şurup kullandınız mı çınarda öksürük var acaba doktora götürsem mi
Ben de bazen çok sinirli oluyorum uykusuzluk ve sorunlar üst üste geliyor. Erkekler çok duyarsızmı desem düz mantıklı mı onlara göre hava hoş, benim eşim de ya duymamazlıktan gelir mışıl mışıl uyur ya da başka odaya geçer uyur nasıl olsa ben varım sonra da bana der ki bebekler hep böyledir sanki çok bebek büyütmüş. Annem yanımdaydı o bile çınarın gece uyanmaları ve sabahın köründen uyanmasından yorgun düştü zaten hafta sonu gidiyor artık yine başbaşayız bu arada ben gittikçe eriyorum yemek yesem de kilo veriyorum sonra da hastalanıyorum. Allah yardımcımız olsun bir tek Allaha sığınıyorum artık
Ahsenim bana uyku deme canım yaa çok yorgunum çokk ve uykusuz şimdide patron birsürü iş verdi dışarda koşturacamm..günaydın kızlar
çok uykum var uyuyasım var yani imkansız bir şey istiyorum
iyiki doğdun duru doğum günün kutlu olsun
Ayy fotoda resim çektirene kadar öldük öldük bir saniye durmadıı.. umarım güzel geçerr..Günaydın canım, fotolarınızı bekliyoruz, durunun 1. yaşı hayırlı uğurlu olsun.Kolay gelsin sen de çok yoruluyorsun vücut direncimiz düşüyor
canım öksürdüğü zaman ilaç kulandık çünkü çok ateşlendi
ama bu son burnu tıkanıyordu o zaman kullanmadık burun spreyi tek kulandık
dün gene başladı hemen odayı nemlendirdim inşallah bu sefer uzun sürmez gece ona çok kalkıyor
dogum gununuz buguunkutlu olsun tekrar insallah guzel geciyodur, duru kudurur artık bugun kalabalıkta :) sen isten izin mi aldın aksamamı yapıcaksınız? imreniyorum valla ne yalan soyliyim 3 gun sonra bizimde dgm gunumuz ama ne hazırlıgım var ne bisey dogum gunu yapcak kimsem bile yok sizin dogum gunu resimlerinize bakıp avunurum ben de napiim uhuhuu (cok mu somuru yaptım )
cnm eğer şurup kullanırsan prospan diye bir şurup var onu kullan bence bitkisel bir ilaç gittiğim bir dr.a söyledim kaybetme o şurubu dedi 20 lira fiyatıda.Ben de uymak istiyorum ama öksürmekten uyuyamıyorum hastalık çok fena birşey. Canım bundan 1 ay kadar önce siz de üşütmüştünüz ahsende rahatsızlanmıştı şurup kullandınız mı çınarda öksürük var acaba doktora götürsem mi
bence vitamin almalısın aslında hepimiz almalıyız ama üzerine durmuyoruz bağışıklık sistemin iyice çökmesin canım yoksa dahada kötü olursunBen de bazen çok sinirli oluyorum uykusuzluk ve sorunlar üst üste geliyor. Erkekler çok duyarsızmı desem düz mantıklı mı onlara göre hava hoş, benim eşim de ya duymamazlıktan gelir mışıl mışıl uyur ya da başka odaya geçer uyur nasıl olsa ben varım sonra da bana der ki bebekler hep böyledir sanki çok bebek büyütmüş. Annem yanımdaydı o bile çınarın gece uyanmaları ve sabahın köründen uyanmasından yorgun düştü zaten hafta sonu gidiyor artık yine başbaşayız bu arada ben gittikçe eriyorum yemek yesem de kilo veriyorum sonra da hastalanıyorum. Allah yardımcımız olsun bir tek Allaha sığınıyorum artık
Ay serensy hakkaten topikte bir ikimiz uyumuyoruz. .cinar bir ela iki valla..bizde de devamli oldu bu uyku sorunu ve halada devam ediyor.be zaman biter allah bilir..ama dedigin gibi bende bittim.birde ben cok agresifim uykumu alamadigimda.gece mesela esimle kavga ettik elaya bagirdim cagirdim uyumuyo diye..agliyorum bir yandan.gercekten cok yipratti uykusuzluk..verimli olamiyorum.hergun agrikesici aliyorum bas agrisi icin..ya yemin dun siyiracaktim.1de yataga girdim zaten yatmamla elanin uyanmasi bir oldu ve hic uyumadan sabah 6 ettim..esimle namazdan sonra kavga ettik.bana allah belani versin deyip odayi terketti ve diger odada gitti misil misil uyudu..bide bana diyor cocuk senin elinden ne cekiyor..sen annesin uyumayiver 1 gece (!) Ela bir gece uyumadi sanki..bunlari duyunca cok uzuldum..bende kizdan hirsimi aliyorum.yazik oda boynuma sarilip elimi tutuyor..sonrada uzuluyorum niye kizdim diye..ama insan kontrol edemiyor o anda kendini..kafam davul gibiydi sabah..
Ahsenim bana uyku deme canım yaa çok yorgunum çokk ve uykusuz şimdide patron birsürü iş verdi dışarda koşturacamm..
Teşekkür ederizzzzz...
Ayy fotoda resim çektirene kadar öldük öldük bir saniye durmadıı.. umarım güzel geçerr..
Canım duru da 1 aydan fazla öksürdü ben öksürük şurubu kullanmadım çünkü öksürünce balgam çıkarıp rahatlıyordu sonrada kendiliğinden geçti. Ama sizde durum nasıl bilemiyorum...
Geçmiş olsun canım umarım uzun sürmezz..
Sağol canımm malesef çalışıyrum ve bugün iş çok koşturacağım akşam yapacağız eşim yok evim çok küçük olduğu için fazla kimseyi çağırmicam ama sitem eden çok yapacak birşey yok hayırlısı düşün görümcemi bile çağırmıyorum.. Üzme kendini gurbetlik zor hiç tanıştığın kimse olmadımı canımm 1 2 kişi olsun yeterr..
benim kızım dogdu 4 ay poposu durmadı sonra duzene girdi ama 2-3 aydır da kabız, surup kullanıyoruz. bence kotu bisey degil sık kaka yapması bagırsaklarının guzel calıstıgını gosterir ama sen doktoruna gidince bi sor gene de..bi de muz patates havuc filan yedirmeye ozen gosteriyomusun?selam anneler hasta olan bebeklere gecmıs olsun uykusuz annelere allah guc ve sabır verın dogum gunu kızı ve cocuklarına da daha nıce yaslara dıyelım...bısey sorucam benım kızım hıcbı zaman kaka sorunu yasamadı yanı hıc kabız olmadı ama gunde 3 4 kez kaka yapıyor hala hatta bazen 5 kez falan normal mı bu ne yerse yapıyor acaba ondan mı 9kg haftasonu kntrol var sorucm ama sızınkıler de oyle mı ya da cok mu fazla
lBen de uymak istiyorum ama öksürmekten uyuyamıyorum hastalık çok fena birşey. Canım bundan 1 ay kadar önce siz de üşütmüştünüz ahsende rahatsızlanmıştı şurup kullandınız mı çınarda öksürük var acaba doktora götürsem mi
Ayy öyle yaparken de ne tatlı oluyordum ahsen yerim ben onu .hem ahsen i özledik fotosunu koyda bir bakalım bizde.bu arada taşınma ne zaman canım?hazırlıklar çok var mı?önceden hayırlı olsun demiştim ama yine diyeyim evin de çok hoştu diye hatırlıyorum darısı biz isteyenlere olsunteşekkürederim canım
inşallah bir sorun çıkmaz canım
yediği birşeyde dokunmuş olabilir uzman bir doktora götür için rahat etsin
çok teşekkür ederim canım
oh valla bende bugün annemlere götürdüm ahseni
eşim 2 tane tavuk 1 horoz almış annemlerin bahçeye koyduk yumurtası için kızları taze yumurta yesin diye
ahsen sabahtan beri üüüüü diyip duruyor horzun taklitini yapıyoren iyisi toprakta oynaması ahsen biraz korktu
ağaçlara annem uzatıyor eli değince korktu
hadi bakalım duru hanımında doğum günü geldi bizimkine nerdeyse 20 gün var
bizde öyle büyük bir şey yapmayız heralde bakalım kısmet
l
Ayy öyle yaparken de ne tatlı oluyordum ahsen yerim ben onu .hem ahsen i özledik fotosunu koyda bir bakalım bizde.bu arada taşınma ne zaman canım?hazırlıklar çok var mı?önceden hayırlı olsun demiştim ama yine diyeyim evin de çok hoştu diye hatırlıyorum darısı biz isteyenlere olsun
canım valla anlamadım her gun 2 muz yedırıyom cocuga yapmasın dıe yatmadan muhallebı verıyodum haslanmıs patates verıyorum yemeklerıne yag bıle koymuyorum anlamadım kımısı yapsın dıe ugrasıyo ben yapmasın dıe[/QUOTE]benim kızım dogdu 4 ay poposu durmadı sonra duzene girdi ama 2-3 aydır da kabız, surup kullanıyoruz. bence kotu bisey degil sık kaka yapması bagırsaklarının guzel calıstıgını gosterir ama sen doktoruna gidince bi sor gene de..bi de muz patates havuc filan yedirmeye ozen gosteriyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?