2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sevdim ben senin arkadaşlarını çok banada gelselerya onlar
efenin vede süslerinin aslında herşeyin fotosunu eklermisin merak ediyorum neler yaptın bakalım
sen o kadar kişi nasıl sığacaz diyosun ben eve 30-35 kişiyi sığdırıcam nasılmı hiç bir fikrim yok

canım her çocuğun bağırsakları farklı ahseni muz kabız eder ama
büyük kızımı isal yaramıyor süt yeni yeni veririm hemen isal olur
bence dikkat et ne yaparsam yapayım şevval hemen isal olur mikrobik değil bağırsakları çok çalışıyor
birde bişey yaramazsa çok kötü oluyor çig sebze meyva bağırsaklarını çok çalıştırıyor[/QUOTE]
ahsenım sevvalı muz ıshal mı yapıyordu pekı bı suru test yapıldı mıkrobık bısey yok ama masallah durmuyo ıcınde bısey

canım çig sebze yada meyva yediği zaman daha çok yapıyordu
hiç unutma daha bebek havuç suyu vermiştim 2 saat olmadan bezinde çıkmıştı
hemen atıyor kilo alımı çok yavaştı halende boyu uzun ama kilosu yaşına göre çok azdır
yeni yeni kilo almaya başladı

merhaba kızlar bayadır gıremıyodum nasılsınız bakalım.....bebeişlerımızın dogum gunlerı geldı bır heyecan basladı coktan bızdede ...ahmet efeye mutlu yıllar dılerım sırada melampusefe ve demosun cadısının dogum gunu varmış hepınızın dogum gununu kutlarım bızım dogum gunumuze 15 gun var kalabalık bır parti olacak 25 30 kısı arası gelenımız olacak menü için yardımcı olursanız sevınırım...dogum gunu ıcın magnetı babamıza hazırlattım kendı el emegı ıle ıstedıgım gıbı olmuss..davetıye olarak onceden verecegım..ozel bır pasta yaptıracagız emire onun dısında bende kalabalık bır menü hazırlamalıyım...emirhana ozel bır body sıparıs ettım bu aksam geldı.ayakkabısı ve pantolonunu da aldım umarım guzel olmustur resımını sızle sımdıden paylasayım fıkır olsun sızede.eger kız olsaydı tütü alırdım mutlaka bayılıyorummmm cunku..cokda pahalı degıl düşünene olursa bence yaptırsın...body sını cok begendım ben erkek annelerıne de fıkır olsun...
bu arada serenayy gecmıs olsun esıne...ahsennnım tasındınmı gule gule otur canımm ....

Son düzenleme:

merhaba canım, desene sizde de hummalı dogum gunu hazırlıkları basladı..o body'ye bayıldım ben yalnız, harika, ahmet efeyede cok yakısmıs ve babanızıda tebrik ediyorum pek bi marifetliymis. menu konusunda sen aklında biseyler varsa yaz nasıl bi menu dusunuyosun biz ona gore fikir verelim

canım maşallah çok tatlı olmuş Emirhan
yoksun uzun zamandır hoş geldin

Günaydın kızlar iyi günler
demoş nerelerdesin foto bekliyorum
inşallah güzel gecmiştir

magnetinizde çok hoş oğluşunuzda pek tatlı olmuş kıyafetide süper olmuş güle güle kullanın :)
tütüye gelince ben yapıcam tütü dediğin gibi çok şekerler bakalım becerebilecekmiyiz tülleri falan süslerini aldım bi yapabilirsek fotosunu paylaşıcam
bencede bencede menü fikirlerini al sen bende sizden alayım

Kizlar merhaba..dogumgunu bebeklerinin dogum gunlerini kutluyorum..
Benimde canim sikkin.eka din gece cok ateslendi 39 oldu.bugun tum gunde atesi devam etti.oglen hemen goturduk.kan aldilar baya bi enfeksiyon kapmis..degeri 21 kusur cikti.doktor 3 igne verdi.birini vurdurduk. .sef diye bir toz antibiyotik.ates icin fitil ve dolven surup verdi..simdi uyuttum.dun gece 4 de bugunde sabah 7 de uyuduk..pazardan beri uyku uyumadik.uykusuzluktan gozlerinin alti morardi..ilac taraftari degilim ama boyle olunca kullanmak zorundayim..bu gece uyur insallah nolur sizde dua edin..benim gucum kalmadi artik..rabbime siginiyorum..
Bu arada 2. Disinde ucu gorunuyor.alttan 2 olduk sukurler olsun..kilosuda 13 geldi.doktor cok iyi dedi..9.ay kontrolunde 11.5 gelmisti. .ort ayda yarim kilo almis..buda iyi galiba..
Herkesi opuyorum ve duanizi bekliyorum..

çok geçmiş olsun cnm inş enkısa zamanda iyileşir ela
maşallah kilosuda iyi boyu kaç canım

elifte 9,600 kıyafetleriyle sizce az değilmi 1,5 ayda 300 flan almış boyuda 74 bir cm uzamış amakıyafetlerden sanki daah fazla uzadı gibi geliyor

Günaydın kızlar nasılsınız..

Biz doğum günümüzü kutlayıp 3 tane aşımızı olduk şükürler olsunki hiç huzursuzlanmadı ateşlenmedide zaten ebe dedi ağır aşılar değil diye.. KIzlarr ben yorgunluktan ölmek üzereyim hiç abartmıyorum koşturmaktan dün ayaklarımın üstüne basamadım ve hepp problemli işler allah yardımcımız olsun saat 8:10 ve benim yine hızlı bir şekilde işe başlamam lazım. İcra , adliye, banka , vergi dairesi, postahane sırayla gezmem lazım bana dua edin ilk fuırsatta foto yüklicemm....

Kıyamam ben ela ma çok geçmiş olsun canımm acil şifalar diliyorum allah yardımcınız olsun hastalık zor .. Dişinizde hayırlı olsunn durdu arka arkaya çıkardı maşallah işte insan oğlu sabırsız bende ne zaman çıkacağını bilememiştim....

gunaydın kızlar,
kızım hala uyuyuooo

elaya gecmis olsun canım bu hastalıklar perisan ediyo onlarıda anneleri de insallah en kısa zamanda atlatırsınız. elanın disler ataga gectiii 2. disinizde hayırlı olsun :) 13 kg masallah canım tombige bak senn, neyle besliyon annesi bizede soyle

benim zillide doktorda kıyafetsiz 9.200 cıktı 13leri biz herhalde 2 yasında filan gorcez ama doktor iyi gayet normal diyo boy da 76.cm bende pek takmamaya calısıyorum kiloyu yemiyo zaten dogru duzgun napiim

ohh ne guzel yaptın kızının dogum gununu atlattın bugun de kosturur aksama biraz dinlenirsin artık tabi duru hanım musade ederse :) nasıl gecti anlat musait bi zamanında. kolay gelsin canım

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk geçer, hastalık uykusuzluk zor Allah şifa versin. Maşallah kilosuna dişiniz hayırlı olsun. Ateş olunca insan çok panik oluyor benim de en korktuğum şey.

Kolay gelsin canım avukatla çalışmak zor iş hiç bitmez, aşılarınızı da vuruldunuz geçmiş olsun

kızlar tahlil sonuçlarımız çok güzel çıktı çok şükür,demir damlasını da bıraktık artık ,kansızlık yokmuş,demir depolarının durumu iyi görünüyomuş,çok sevindim,zaten sevmiyodum o demir damlasını

Canim bizimde kiyafetlerle geldi..boyuda 74 du 3 ay once ama bu sefer olcmedi unuttu galiba aglamasindan..bence az degil..bana herkes kilolu diyor sinirim bozuluyor.
Demosum canim cok saol..
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk geçer, hastalık uykusuzluk zor Allah şifa versin. Maşallah kilosuna dişiniz hayırlı olsun. Ateş olunca insan çok panik oluyor benim de en korktuğum şey.
Tesekkurler serenayy..bende atesten cok tirsiyorum..
çok çok geçmiş olsun tatlım
Canim cok saol..migi canim elayada hemogram yapildiya..doktora sordum kansizlik yok dedi..depodan bisi yok..

Kiz inan yedigi bisey yok..mama ve ne bulursam..artik herseyden veriyorum.ama puturlu yemiyor bizdede sikinti o var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…