Bu kız niye böyle ayrı Ayrı yazmış demeyin sakın efe uyanmak üzere ve ben ne kadar yazacağımı bilemediğim için ayrı ayrı yazıyorum
Bu arada efe min doğum günü Cumartesi ama ben yarın evde kutlayacağım okuldan arkadaşları çağırdım işin en güzel tarafı da menüyü arkadaşların belirlemesi ve kendilerinin yapması.yani benim için oldukça rahat menü yönünden yaklaşık 16 arkadaşım 7çocuk gelecek eve nasıl sığacağız tam bilemiyorum 1hafta oğlumun doğum günü için uğraştım gece onu yatırıyorum ben işe koyuluyordum oğluma süs hazırlıyordum çok uğraştım bakalım nasıl olacak bu arada bu fikri bana migi vermiş oldu burada bir sayfa paylaşmıştı oradan hareketle yaptım her şeyi birazda netten araştırdım ortaya bir şeyler çıktı.efe ye de Arı kostümü diktirdim akşama eşim getirecek bakalım o nasıl olmuş çokkkk merak ediyorum efeyi kostümle bir de bastırdım yatını atlatsaydım bir şimdi kalkıp hazırlık yapacağım yine
canım valla anlamadım her gun 2 muz yedırıyom cocuga yapmasın dıe yatmadan muhallebı verıyodum haslanmıs patates verıyorum yemeklerıne yag bıle koymuyorum anlamadım kımısı yapsın dıe ugrasıyo ben yapmasın dıe
merhaba kızlar bayadır gıremıyodum nasılsınız bakalım.....bebeişlerımızın dogum gunlerı geldı bır heyecan basladı coktan bızdede ...ahmet efeye mutlu yıllar dılerım sırada melampusefe ve demosun cadısının dogum gunu varmışhepınızın dogum gununu kutlarım bızım dogum gunumuze 15 gun var kalabalık bır parti olacak 25 30 kısı arası gelenımız olacak menü için yardımcı olursanız sevınırım...dogum gunu ıcın magnetı babamıza hazırlattım kendı el emegı ıle ıstedıgım gıbı olmuss..davetıye olarak onceden verecegım..ozel bır pasta yaptıracagız emire onun dısında bende kalabalık bır menü hazırlamalıyım...emirhana ozel bır body sıparıs ettım bu aksam geldı.ayakkabısı ve pantolonunu da aldım umarım guzel olmustur resımını sızle sımdıden paylasayım fıkır olsun sızede.eger kız olsaydı tütü alırdım mutlaka bayılıyorummmm cunku..cokda pahalı degıl düşünene olursa bence yaptırsın...body sını cok begendım ben erkek annelerıne de fıkır olsun...
bu arada serenayy gecmıs olsun esıne...ahsennnım tasındınmı gule gule otur canımm ....
Eki Görüntüle 675989 Eki Görüntüle 675985 Eki Görüntüle 675990 Eki Görüntüle 675991
merhaba kızlar bayadır gıremıyodum nasılsınız bakalım.....bebeişlerımızın dogum gunlerı geldı bır heyecan basladı coktan bızdede ...ahmet efeye mutlu yıllar dılerım sırada melampusefe ve demosun cadısının dogum gunu varmışhepınızın dogum gununu kutlarım bızım dogum gunumuze 15 gun var kalabalık bır parti olacak 25 30 kısı arası gelenımız olacak menü için yardımcı olursanız sevınırım...dogum gunu ıcın magnetı babamıza hazırlattım kendı el emegı ıle ıstedıgım gıbı olmuss..davetıye olarak onceden verecegım..ozel bır pasta yaptıracagız emire onun dısında bende kalabalık bır menü hazırlamalıyım...emirhana ozel bır body sıparıs ettım bu aksam geldı.ayakkabısı ve pantolonunu da aldım umarım guzel olmustur resımını sızle sımdıden paylasayım fıkır olsun sızede.eger kız olsaydı tütü alırdım mutlaka bayılıyorummmm cunku..cokda pahalı degıl düşünene olursa bence yaptırsın...body sını cok begendım ben erkek annelerıne de fıkır olsun...
bu arada serenayy gecmıs olsun esıne...ahsennnım tasındınmı gule gule otur canımm ....
Eki Görüntüle 675989 Eki Görüntüle 675985 Eki Görüntüle 675990 Eki Görüntüle 675991
Hosbuldm cnm.gunaydıncanım maşallah çok tatlı olmuş Emirhanyoksun uzun zamandır hoş geldin
Kizlar merhaba..dogumgunu bebeklerinin dogum gunlerini kutluyorum..
Benimde canim sikkin.eka din gece cok ateslendi 39 oldu.bugun tum gunde atesi devam etti.oglen hemen goturduk.kan aldilar baya bi enfeksiyon kapmis..degeri 21 kusur cikti.doktor 3 igne verdi.birini vurdurduk. .sef diye bir toz antibiyotik.ates icin fitil ve dolven surup verdi..simdi uyuttum.dun gece 4 de bugunde sabah 7 de uyuduk..pazardan beri uyku uyumadik.uykusuzluktan gozlerinin alti morardi..ilac taraftari degilim ama boyle olunca kullanmak zorundayim..bu gece uyur insallah nolur sizde dua edin..benim gucum kalmadi artik..rabbime siginiyorum..
Bu arada 2. Disinde ucu gorunuyor.alttan 2 olduk sukurler olsun..kilosuda 13 geldi.doktor cok iyi dedi..9.ay kontrolunde 11.5 gelmisti. .ort ayda yarim kilo almis..buda iyi galiba..
Herkesi opuyorum ve duanizi bekliyorum..
Kizlar merhaba..dogumgunu bebeklerinin dogum gunlerini kutluyorum..
Benimde canim sikkin.eka din gece cok ateslendi 39 oldu.bugun tum gunde atesi devam etti.oglen hemen goturduk.kan aldilar baya bi enfeksiyon kapmis..degeri 21 kusur cikti.doktor 3 igne verdi.birini vurdurduk. .sef diye bir toz antibiyotik.ates icin fitil ve dolven surup verdi..simdi uyuttum.dun gece 4 de bugunde sabah 7 de uyuduk..pazardan beri uyku uyumadik.uykusuzluktan gozlerinin alti morardi..ilac taraftari degilim ama boyle olunca kullanmak zorundayim..bu gece uyur insallah nolur sizde dua edin..benim gucum kalmadi artik..rabbime siginiyorum..
Bu arada 2. Disinde ucu gorunuyor.alttan 2 olduk sukurler olsun..kilosuda 13 geldi.doktor cok iyi dedi..9.ay kontrolunde 11.5 gelmisti. .ort ayda yarim kilo almis..buda iyi galiba..
çok geçmiş olsun cnm inş enkısa zamanda iyileşir ela
maşallah kilosuda iyi boyu kaç canım
elifte 9,600 kıyafetleriyle sizce az değilmi 1,5 ayda 300 flan almış boyuda 74 bir cm uzamış amakıyafetlerden sanki daah fazla uzadı gibi geliyor
Günaydın kızlar nasılsınız..
Biz doğum günümüzü kutlayıp 3 tane aşımızı olduk şükürler olsunki hiç huzursuzlanmadı ateşlenmedide zaten ebe dedi ağır aşılar değil diye.. KIzlarr ben yorgunluktan ölmek üzereyim hiç abartmıyorum koşturmaktan dün ayaklarımın üstüne basamadım ve hepp problemli işler allah yardımcımız olsun saat 8:10 ve benim yine hızlı bir şekilde işe başlamam lazım. İcra , adliye, banka , vergi dairesi, postahane sırayla gezmem lazımbana dua edin ilk fuırsatta foto yüklicemm....
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk geçer, hastalık uykusuzluk zor Allah şifa versin. Maşallah kilosuna dişiniz hayırlı olsun. Ateş olunca insan çok panik oluyor benim de en korktuğum şey.Kizlar merhaba..dogumgunu bebeklerinin dogum gunlerini kutluyorum..
Kolay gelsin canım avukatla çalışmak zor iş hiç bitmez, aşılarınızı da vuruldunuz geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınız..
Biz doğum günümüzü kutlayıp 3 tane aşımızı olduk şükürler olsunki hiç huzursuzlanmadı ateşlenmedide zaten ebe dedi ağır aşılar değil diye.. KIzlarr ben yorgunluktan ölmek üzereyim hiç abartmıyorum koşturmaktan dün ayaklarımın üstüne basamadım ve hepp problemli işler allah yardımcımız olsun saat 8:10 ve benim yine hızlı bir şekilde işe başlamam lazım. İcra , adliye, banka , vergi dairesi, postahane sırayla gezmem lazımbana dua edin ilk fuırsatta foto yüklicemm....
Canim bizimde kiyafetlerle geldi..boyuda 74 du 3 ay once ama bu sefer olcmedi unuttu galiba aglamasindan..bence az degil..bana herkes kilolu diyor sinirim bozuluyor.çok geçmiş olsun cnm inş enkısa zamanda iyileşir ela
maşallah kilosuda iyi boyu kaç canım
elifte 9,600 kıyafetleriyle sizce az değilmi 1,5 ayda 300 flan almış boyuda 74 bir cm uzamış amakıyafetlerden sanki daah fazla uzadı gibi geliyor
Demosum canim cok saol..Kıyamam ben ela ma çok geçmiş olsun canımm acil şifalar diliyorum allah yardımcınız olsun hastalık zor .. Dişinizde hayırlı olsunn durdu arka arkaya çıkardımaşallah işte insan oğlu sabırsız bende ne zaman çıkacağını bilememiştim....
Tesekkurler serenayy..bende atesten cok tirsiyorum..Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk geçer, hastalık uykusuzluk zor Allah şifa versin. Maşallah kilosuna dişiniz hayırlı olsun. Ateş olunca insan çok panik oluyor benim de en korktuğum şey.
Canim cok saol..migi canim elayada hemogram yapildiya..doktora sordum kansizlik yok dedi..depodan bisi yok..çok çok geçmiş olsun tatlım
gunaydın kızlar,
kızım hala uyuyuooo
elaya gecmis olsun canım bu hastalıklar perisan ediyo onlarıda anneleri de insallah en kısa zamanda atlatırsınız. elanın disler ataga gectiii 2. disinizde hayırlı olsun :) 13 kg masallah canım tombige bak senn, neyle besliyon annesi bizede soyle
benim zillide doktorda kıyafetsiz 9.200 cıktı 13leri biz herhalde 2 yasında filan gorcezama doktor iyi gayet normal diyo boy da 76.cm bende pek takmamaya calısıyorum kiloyu yemiyo zaten dogru duzgun napiim
ohh ne guzel yaptın kızının dogum gununu atlattın bugun de kosturur aksama biraz dinlenirsin artık tabi duru hanım musade ederse :) nasıl gecti anlat musait bi zamanında. kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?