2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cerene gecen gunlerde bir iki kez cirkin olmayı gostermistim sonra unuttum ben onu. bugun aklıma geldi oyle bi cirkin ol ceren dedim aaa bi suratını eksitti aynı benim yaptıgım gibi cirkin oluverdiii ayy yiyesim geldi o anda ısırdım buldugum yerlerden o da nasıl kikirdiyo zilli he ama anası cirkin oluyo gercekten de kızı olamıyo, cirkin olcam derken daha bi sevimli oluyo cok hosuma gitti bu cirkin olma oyunu neden daha once aklıma gelmediyse

kız bu çirkinler çok tatlıyaaaa çirkin olsalar bile olamıyolarya :)
ama hani sen cerenle tanıştırcaktın biziii

Kız bebekler daha farklı mı oluyor, oğluma bir türlü bay bay yapmayı, öpücük atmayı öğretemedim sadece annem göz kırpmayı öğretmişti onu da sadece anneme yapıyordu. Benim sadece öksürmemi taklit ediyor

kız bu çirkinler çok tatlıyaaaa çirkin olsalar bile olamıyolarya :)
ama hani sen cerenle tanıştırcaktın biziii

tanıstırcam canım su resimleri makineden bilgisayara bi atabilirsem

oksurugunumu taklit ediyo :) o da iyiymis :) cnm onlar zorlamayla ogrenmiyo canları ne zaman isterse o zaman ogreniyolar ama ceren artık o kdr kolay kapıyo ki ben mesela bi hareketi ogretmek icin yapmıyorum ama bi bakıyorum ki o da yapar olmus aynı seyi sasırıyorum. dun de ben mama kasesini bitirince bitti yapıyorum a bibaktım ellerini iki yana acıyo bittii diyince, ben yaptıgımın farkında bile degilim ama demekki gordu benden.

canım bizimkiler boğa burcu sen bişyi öğretemezsin elif canı isterse yapıyo ben yap diyom yapmıyo kendi alkış yapıyo ben yap diyorum yapmayı bırakıyor. bi tek çirkin ol dediğimde bazen yapıyor anlayacağın işlerine gelmesi önemli :)

günaydın güzel nisan anneleri
bu günün ilk günaydını benden olsun
zaten bu saat te benden başka kimsede yok
benim çalar saat ahsenim bugün kendini aştı öyle uykum varki
eşimde erken gidiyor yoksa biraz bakardı bende uyuyabilirdim

kız erkek farkedermi bilmiyorum ama bazı çocuk unursamaz bazısı birkerede kapıyor
ahsen evde bazen bir şey yapıyor annem geldiğinde filan hadi yap diyorum görsünler diye ölse yapmaz
inat biraz ama bazende kendi kedine bütün marifetlerini sıralar yani keyiflerine kalmış

Günaydınlarrr hatunlar siz ve bebişleriniz nasılsınız..

Duru grip oluyor gibi 2 gündür burnu akıyor....

Kızlar ben resim yükliyemiyorum benim yüklediklerim genelde telefonla çektiklerimdi doğumgününde kuzenim makinayla çekti onunlamı alakalı bilemiyorum büyük geliyorr diyor.. ANLAMADIM

kızlar nerelerdesiniz bugün elazığda hava çok kötü resmen içim sıkıldı

Günaydınlarrr hatunlar siz ve bebişleriniz nasılsınız..

Duru grip oluyor gibi 2 gündür burnu akıyor....
geçmiş olsun canım havalarda bir soğuk bir sıcak
nasıl giydireceğimizi şaşırıyoruz sonrada hasta oluyorlar ahseninde burnu sürekli tıkalı
alerjikmi acaba diye bugün şüpelenidim
ama başı çok terliyor ondanda olabi,lir
Kızlar ben resim yükliyemiyorum benim yüklediklerim genelde telefonla çektiklerimdi doğumgününde kuzenim makinayla çekti onunlamı alakalı bilemiyorum büyük geliyorr diyor.. ANLAMADIM

canım gecen ahsnin fotosuda büyük geldi fece ye ekledim ordan birdaha resimlerime yükledim küçüldü bir dene istersen

Benimki de kurulu saat gibi 7 yi geçirmez annem varken bir ara 6 da kalkıyordu ben de onu alıp annemin yanına götürüp 1 saat daha uyuyordum yazık kadıncağız her sabah 6 dan uyanıyordu ya bu kadar erken kalkıyorlar zorla uyutuyorum gündüz, halbuki yorulup uyuması lazım. Bir de çınar dışarıda hiç uyumuyor ne otomobilde ne de bebek arabasında saatlerce uyanık kalıyor uyaranlara karşı çok duyarlı, eve misafir gelse de sorun oluyor herkesi annem gibi uyarıp sessizce oturtamıyorum. 3-4 aylıkken her yerde uyurdu temizlik bile yapardım sesleri rahatsız etmezdi şimdi ışık gürültü kalabalık değişik insanlar ilgisini çok çekiyor ben adanaya gitsem çocuk hiç uyumayacak anlaşılan. Artık büyüdüğü için alıştı evde sessizlik olacak o uyurken

canım ahsende öyle pazar günü annem bahçede beşik kurduda 2 saat uyudu oh ne rahatlıkmış insan kafasını dinliyor
valla ben işi görmeyi unutum artık süpürgeyi açsam ağlıyor ben tutucam diye viladayı çıkartsam suya girer valla iyice kudurdu ahsen
hareketlendikçe beni çok yoruyor şimdi ayağımda salıyorumki uysun tüm gece oturdu halen uyumak istemiyor bende indirmedim ayağımdan uysun yazık çok yoruluyor
ahsende biyerde uyumuyor uyutuyorum ayağımdan indirdiğim an uyanıyor ses istemiyor artık dayanıcaz bir sene daha

ceren de supurgeyi acınca pesimden ayrılmıyo iki ileri bi geri, hele viledaya deli oluyo. dediginiz gibi eskiden supurgeyi acar tem. yapardım tınmazdı simdi cıt cıksa uyanıyo. esimin horlamasına uyanıyo 2aydır ayrı yatıyoruz. sabah kıyafetlerini bile al odanın dısında giyin diyorum hısırtısına uyanıyo cunku. zili mili gectim ısıgı acarkenki cıt sesine dahi uyanıyo ya deli olacam. o uyuyunca evde hayat duruyo resmen.ben ayagımda uyutuyorum bu aralarda besigine koyarken acıyo gozleri sanki hic uyuyan o degil hemen ayaga kalkıyo. zaten bazen 45 dk salladıgım oluyo sinir oluyoum ya sizinki de boylemiii? (serenay sana sormuyorum seninki zaten cıgır acmıs durumda)

he bi de o ası oldugumuz gun cereni 2 bucukta uyuttum nerdeyse 6 bucukta kalktı gidip gidip basına baktım nefes alıyomu diye. o nası bi uykuydu oyle asılar mı tesir etti ya da biraz agladı filan yoruldu ondan mı o kdr uyudu bilmiyorum. ohhoo her gun o kdr uyusa cocuk buyutmeye ne var! bu arada asılarımızı olalı 2 gun oldu cok sukur ne ates yaptı ne bisey yarın ya da persembe hastaneye goturcem kan tahlili yapılcak bakalım kan damlasını kabızlıgından oturu aylardır kullanmıyoruz merak ediyorum ne cıkıcak.. bugun de gunumuz var gezmeye gidicez. hos gittigim yerde de artık 2 dakka oturup cayımı bile icemiyorum ama olsun gene de degisiklik oluyo bana da ona da..

Geçende AVM ye gitmiştik çınar da 4-5 saattir uyanıktı uykusu geldi huzursuzlandı parmağını eme eme bir hal oldu en tenha yerlere götürdüm arabasında salladım vs uyumadı uyumadığı gibi de huzursuz hep ağladı 3 saat parmağını emdi durdu evde annemi görsen o uyuyacak diye kadını wc ye bile geçirmedim sifon su sesi duyar diye. Annem de hayatımda ilk defa böyle çocuk gördüm ne biçim alıştırmışsın diyor ama benim alıştırmamla ilgisi yok ki mecburen evdeyiz ikimiz başbaşayız ortam böyle olduğu için böyle alıştı sanırım belki kalabalıkta yaşıyor olsaydık farklı olurdu. Bir de uyandığı gibi gözleri kapalı ayağa kalkıyor yataktan çıkarmamı istiyor o haline çok gülüyorum dayanamıyorum tabi hemen kucaklıyorum. Bu süpürge sevdasını ben de anlamadım nasıl takip ediyor peşine gitmek istiyor ama şarjlı el süpürgesinden sesinden çok korkuyor dokunamıyor biile

2 saat uysun 4 saat istemiyorum biizimkide en fazla 1 saat uyur oda sürekli pışpışlıyorum yada ayağımda yani ahsen uyurkende ben dinlenemiyorum en fazla lavaboya gidiyorum mecburiyeten oda döndüğümde uyanmış oluyor

kızlar benımkı de elektrık supurgesını gorunce bıle aglıyo ben de besıge koyamıyom koca gece ana dızı bı damla besıkte yazıyo ıkı buklum uyanıo yatagına alırken ve bu aralar yıne cok kalkıy ben de o uyurken sıfonu ekemıyom hatta yemek yapcaksam o uyanıkken malzemelerı yıkıyorum ınaırmısınız mutfakta patates rendelıyorum ona uyanıp aglıyo cıt lsa uyanıo benım annem de cok kotu alıstırmıssın dıo.bızımkı de ıstersen 12 saat dısarda lsun asla uyumuy o zaman da huysuzlanı ne uyuyo ne duruy yanı

bu arada arkadaslar hepınız merak etmıısnız sagolun tahlıl cuma cıkacak yuregım agzımda beklıyorum sızı bılgılendırıcem cuma gunu tahlılı alınca ınsallah allahım dıorum ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…