2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bide uyku problemi için eşim bi kaç tane çay getirmiş bilgisi olan var mı papatya çayı bi de bebece diye karışık bitki çayı

Eki Görüntüle 679947
işte ahsen ve dogumgünü kostümü maşallah diyin teyzeleri
Hayırlı olsun canım, maşallah çok yakışmış yazı da getirmişsiniz ahsenin de çok hoşuna gitmiş yeni kıyafetleri ya maşallah sizinkileri görünce benim çınar hiç büyümeyecek mi ne anlamadım bizimki daha yeni tutunup kalkıyor sıralama bile yapamıyor, benim tembel oğlum çok da zayıfladı bu dişlerden mi anlamadım hiç kilo alamıyor pantolonları belinden düşüyor

canım vardır bence bizim burdada 2tane lcw var ikisindede vardı ama birinde beden kalmamıştı diğerine baktırtım varmı diye baktı var diyince hemen gidip aldık bizimde ahsenin kuzenleri sünnet olucak ikisinde giyer kuzum

teşekkür ederiz teyzesi
epeyidir ahsen tutunup yürüyor nerdeyse 1 buçuk ay oldu 6 7 adımda tutmadan adım atıyor
ama halen yürümedi korkuyor ahsen de gecen aydan beri 9 kilo oda kıyafetlerle allah başka sağlık sorunu vermesin
çok hareketlendiler artık kilo alımları yavaşlar zaten
ahsen yarım saat uyursa duruyor yoksa sürekli hareket halinde ben onu izlerken yoruluyorum

bir taşla iki kuş hesabı:]sanırım zümranurda tek kıyafet geçirir...en kısa zamanda bende bakarım inşallah...zaten öyle gelinlik tipi şeyleri sevmiyorum en iyisi bu tütüler

bir taşla iki kuş hesabı:]sanırım zümranurda tek kıyafet geçirir...en kısa zamanda bende bakarım inşallah...zaten öyle gelinlik tipi şeyleri sevmiyorum en iyisi bu tütüler

ben zaten doğumgünü kutlayamam heralde taşınma telaşından
sadece fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum onda giysindiye istedim

2013 nisan annelerine baktımda az önce o günlerim geldi aklıma hey gidi günler heyy
hadi sizde anlatın doğum hikayeniz nasıldı bu smile yi kullanmayada bayılırdım

bu arada kuzenim söyledi bi yerde okumuş uyutmadan önce ayağını ılık suyla silerseniz yada yıkarsanız çabuk uyurmuş kan dolaşımını hızlandırıyormuş ben iki defa denedim uyudu hemen denkmi geldi doğrumu bilmem

Eki Görüntüle 679947

Kız yerim ben senii çok yakışmış kuzuma çokkkk... Canım ufakta olsa bir kutlama yap bence bizimkide 2 saatlik birşeydi ilk doğumgünü yap yap senn :)

kızlar bide uyku problemi için eşim bi kaç tane çay getirmiş bilgisi olan var mı papatya çayı bi de bebece diye karışık bitki çayı

Anason çayı ve miluppanın rezene çeyını içirdim ama işe yaramamıştı sadece zort zort gaz çıkardı :)

Teşekkür ederiz canımm.. Ya işler çok yoğun doğru dürüst giremiyorum siteye... Canım bizde hiç ateş olmadı gitmeden 30 dk önce calpol içirdim sonrada hiç içirmedim huzursuz bile olmdı. Geçmiş olsun

Sağol canım.....

Eki Görüntüle 679483 kızlar bunlar doğum günümüzden parçalar nasıl olmuş sizce.Bana bu fikri veren migi ye teşekkür edeim

Canım herşeyy çok güzel görünüyor ellerine sağlık.. İyiki doğmuş kuzucuklarımız sağlıkla büyüsün inşallahh..

Maşallahhhhh kuzumaaaa biz daha 3. deyiz 4. sü yolda :)

Eki Görüntüle 679947

ayyy oglum olsa alırdım kızını :) bayıldımm bayıldımm... etek cok guzelmis rengide modelide bizim burdaki lc de bu etek yoktu ve genelde 2 yas ve ustu icin yapmıslardı ama bu etegi gorsem kesin alırdım bende dogum gunu yapmadık ama yazın giydircek yerler olurdu tuh tuh goruyomusun bodysiylede cok guzel uymus valla harika ne diyim nazar degmesin gule gule giysin

canım ceren de tutuna tutuna yuruyo ellerini bıraktıgım an hemen oturuyo gecen hafta mucize bi 3 adım atmıstı ama gerisi gelmedi, cok korkuyo ve gorsen acayip temkinli ellerime bi yapısıyo odu kopuyo bırakcam diye, bizimki hem odlek hem tembel cıktı olsun canları sagolsun nasılsa yururler..

Kızlar efe nasıl huysuz nasıl.hasta da değil dışarı çıkmak istiyor ama havada serin birde kaşığı ağzına almıyor resmen kaşığın ucunu yalıyor 2. Azı dişimiz yolda herhalde

dnzgrkn dan haber yok di mi kızlar?Merak ediyorum noldu,sonuçlar nasıl?

Kızlar efe nasıl huysuz nasıl.hasta da değil dışarı çıkmak istiyor ama havada serin birde kaşığı ağzına almıyor resmen kaşığın ucunu yalıyor 2. Azı dişimiz yolda herhalde
Aynen canım çınarı öyle çok sık dışarı çıkarmamıza rağmen kapı açılınca çıldırıyor sucunun arkasından bile ağlıyor kapıyı kapattığım için üzülüyorum ama ne yapayım hava hem soğuk hem de yağmurlu, doğru düzgün bir komşu da yok değişiklik istiyorlar. Bizim dişler ne oldu anlamadım 1-2 tane çıkınca aradan 2-3 ay sonra çıkıyor ancak ama son günlerde ağrıdan yüzünü yerlere bile vuruyor hatta diş etleri bile kanıyor ama çıkmadı bir türlü

azkaldı kızlar az hava durumuna baktımda bu hafta gezme hafta sanki 18-19-20 diyeçıkıyor :)
serenay al çınarıda gel gezelim :)

kızlar bizde once 2 alttan sonra 2 ustten toplam 4 dis cıktı. bu dislerde belli bi sıra var mı simdi hangi disler cıkıcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…