Geçende AVM ye gitmiştik çınar da 4-5 saattir uyanıktı uykusu geldi huzursuzlandı parmağını eme eme bir hal oldu en tenha yerlere götürdüm arabasında salladım vs uyumadı uyumadığı gibi de huzursuz hep ağladı 3 saat parmağını emdi durdu evde annemi görsen o uyuyacak diye kadını wc ye bile geçirmedim sifon su sesi duyar diye. Annem de hayatımda ilk defa böyle çocuk gördüm ne biçim alıştırmışsın diyor ama benim alıştırmamla ilgisi yok ki mecburen evdeyiz ikimiz başbaşayız ortam böyle olduğu için böyle alıştı sanırım belki kalabalıkta yaşıyor olsaydık farklı olurdu. Bir de uyandığı gibi gözleri kapalı ayağa kalkıyor yataktan çıkarmamı istiyor o haline çok gülüyorum dayanamıyorum tabi hemen kucaklıyorum. Bu süpürge sevdasını ben de anlamadım nasıl takip ediyor peşine gitmek istiyor ama şarjlı el süpürgesinden sesinden çok korkuyor dokunamıyor biile
kızlar öğlene ne çorba yaptınız ben daha kalkıcam
üf evdeki yemekleri bir yese rahatlıyacaz
kızlar madem yemeklerden konu acıldı ne zamandır sorcam size. siz balıgı nasıl yediriyosunuz? ben hemen tavayı ıslatıcak kadar zeytinyagı damlatıyorum balıklarıda o yagda kısık ateste pisiriyorum kendi sularını salıyolar filan hatta pismedeiyse bi kac damla su bile koyuyorum yani kızartma gibi olmuyo daha cok haslama gibi oluyo. onu da ayıklayıp eziyorum ayrıyetten de tarhana pisirip balıkları ona karıstırıyorum,bulamac gibi bisey oluyo ama napiim en cok tarhanayı seviyo. ama sanırım bundan sıkılmaya basladı. baska nasıl yedirebilirim bilmiyorum. agzına koyarak yedirsem o zaman da iki uc bisey yiyip tukurmeye baslıyo yediginin kıymeti olmuyo. ben bu sekilde haftada bi gun balık yediriyorum iki kucuk boy cinekop yiyor. buzluga iki iki sarıp koydum, oyle yani... siz napıyosunuz?
kızlar bu bisidicem ben de size veda ediyorum dedi cekti gitti. hadi demos saka yapmıs cok sukur de bu hatun nereye gitti? ey bisidicem bu mesajı duyuyosan 3 kez tıklaaa
kızlar madem yemeklerden konu acıldı ne zamandır sorcam size. siz balıgı nasıl yediriyosunuz? ben hemen tavayı ıslatıcak kadar zeytinyagı damlatıyorum balıklarıda o yagda kısık ateste pisiriyorum kendi sularını salıyolar filan hatta pismedeiyse bi kac damla su bile koyuyorum yani kızartma gibi olmuyo daha cok haslama gibi oluyo. onu da ayıklayıp eziyorum ayrıyetten de tarhana pisirip balıkları ona karıstırıyorum,bulamac gibi bisey oluyo ama napiim en cok tarhanayı seviyo. ama sanırım bundan sıkılmaya basladı. baska nasıl yedirebilirim bilmiyorum. agzına koyarak yedirsem o zaman da iki uc bisey yiyip tukurmeye baslıyo yediginin kıymeti olmuyo. ben bu sekilde haftada bi gun balık yediriyorum iki kucuk boy cinekop yiyor. buzluga iki iki sarıp koydum, oyle yani... siz napıyosunuz?
geçmiş olsun canım havalarda bir soğuk bir sıcak
nasıl giydireceğimizi şaşırıyoruz sonrada hasta oluyorlar ahseninde burnu sürekli tıkalı
alerjikmi acaba diye bugün şüpelenidim
ama başı çok terliyor ondanda olabi,lir
canım gecen ahsnin fotosuda büyük geldi fece ye ekledim ordan birdaha resimlerime yükledim küçüldü bir dene istersen
ben geldim demoş nasılsın
durunun iştahının geri gelmesine sevindim
birde bizim ahseninki gelse ne sevinecem valla
Şükürrrrr kavuşturanaaiyiyiz şükür umarım ahsende gün gelir löpür löpür yerrrrr.. :))
Ahsen gezmeye gittiğinizde uyuyabiliyor mu? Maşallah çınar kapının açıldığını görünce bir çığlıklar bir alkışlar mutlu oluyor halbuki dışarı çıktığında ya kendi arabasında ya da otomobilde oturuyor bakınıyor hiçbir tepki yok bizi bile tanımıyor gibi eve dönünce de girmek istemiyor sanki hergün çıkıyor gibi alışmış yaz gelince eve nasıl gireceğiz bilemiyorum ama ben de girmek istemem herhaldeinşallah canım
bugün bende evde patladım resmen
havada yağmurlu çıkamıyoruzda evde tıkıldık kaldık
ahsende alıştı gezmeye iyice bunaltı beni bugün
Ahsen gezmeye gittiğinizde uyuyabiliyor mu? Maşallah çınar kapının açıldığını görünce bir çığlıklar bir alkışlar mutlu oluyor halbuki dışarı çıktığında ya kendi arabasında ya da otomobilde oturuyor bakınıyor hiçbir tepki yok bizi bile tanımıyor gibi eve dönünce de girmek istemiyor sanki hergün çıkıyor gibi alışmış yaz gelince eve nasıl gireceğiz bilemiyorum ama ben de girmek istemem herhalde
demet mercimekli kabak yemeği nasıl oluyor canım, hiç denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?