2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sorma annemde bana niye boyle alıstırdın diyo napiim cocuk sesse alıssın diye evde zurna mı calayım diyorum ben de alıstırmayla alakası yok bence bazı cocuk hassas oluyo bi de dedigin gibi kalabalıklarda buyumuyolar haliyle daha da hassslasıyolar. supurgeden korkuyo demek yavrum benimde kedim vardı hamile kalınca vermek zorunda kaldım bazen aynı kedime benzetiyorum bunları o da supurgeden cok korkardı, viledaya deli olurdu, su kovamdaki suyla oynamaya bayılırdı, ceren de deli oluyo o suya elimi sokacam diye...bunlarda bi nevi kedi iste hatta gecen gun camasır legenimin dibine su koydum biraz cerenin de kolları sıvadım onune oturttum bayıldı resmen onunden alınca da kıyameti kopardı bu yaz deniz kenarlarında o sisme havuzlarda nasıl guzel oynıcaklar insallah, bi yaz geleydi.. az kaldı az...

kızlar öğlene ne çorba yaptınız ben daha kalkıcam
üf evdeki yemekleri bir yese rahatlıyacaz

kızlar bu bisidicem ben de size veda ediyorum dedi cekti gitti. hadi demos saka yapmıs cok sukur de bu hatun nereye gitti? ey bisidicem bu mesajı duyuyosan 3 kez tıklaaa

kızlar öğlene ne çorba yaptınız ben daha kalkıcam
üf evdeki yemekleri bir yese rahatlıyacaz

ben dun ıspanak ve kabakla bi corba yaptım icine kıyma sogan ve irmik zaten her zaman koyduklarım. cok begendi yarım saat surmedi tamamen bitirdi kasesini cok mutlu oldum. normalde 1 saatte yarısını ancak bitiriyo cunku. bugun de gezmeye gidicez diye gelince hemen tarhana pisircem ona... bu arada kızlar ıspanak ve kabagı ertesi gune bekletmeyin ıspanak zaten biliniyo vitaminini kaybediyomus ama kabak da toksik bi madde uretiyomus ben yeni duydum bunu. o yuzden bu ikisini gunubirlik yapıp yedirmenizi oneririm. saygılarımla..

kızlar madem yemeklerden konu acıldı ne zamandır sorcam size. siz balıgı nasıl yediriyosunuz? ben hemen tavayı ıslatıcak kadar zeytinyagı damlatıyorum balıklarıda o yagda kısık ateste pisiriyorum kendi sularını salıyolar filan hatta pismedeiyse bi kac damla su bile koyuyorum yani kızartma gibi olmuyo daha cok haslama gibi oluyo. onu da ayıklayıp eziyorum ayrıyetten de tarhana pisirip balıkları ona karıstırıyorum,bulamac gibi bisey oluyo ama napiim en cok tarhanayı seviyo. ama sanırım bundan sıkılmaya basladı. baska nasıl yedirebilirim bilmiyorum. agzına koyarak yedirsem o zaman da iki uc bisey yiyip tukurmeye baslıyo yediginin kıymeti olmuyo. ben bu sekilde haftada bi gun balık yediriyorum iki kucuk boy cinekop yiyor. buzluga iki iki sarıp koydum, oyle yani... siz napıyosunuz?

oh ne güzel çorbanın içinde yemesi
bizimki hemen tükürüyor
ahsen 1 senede toplam 4 yada 5 olmamıştır oda yarım hamsi
ne güzel senin kız yiyormuş

kızlar bu bisidicem ben de size veda ediyorum dedi cekti gitti. hadi demos saka yapmıs cok sukur de bu hatun nereye gitti? ey bisidicem bu mesajı duyuyosan 3 kez tıklaaa

Benimde dikkatimi çekti ondan sonra hiç girmedi sanırım gerçekten gittimi acepp :((((((((

Cannım ben fırında yapıyordum eltim buğlamayı önerdi çokta güzel oldu ve kısa sürede pişti ama duru hanım 3 lokma yeyip tükürmeye başladı. Tencereye su koydum üstünede süzgeç balığı zeytin yağıyla hafif yağladım üstünüde bir kapakla kapattım buharla pişti balık sevmiyen ben bile yedim ama duru yemedi sayılır..

Sağol canım umarım ilerlemezz..

Kızlar çıldıracağım patron 3 gündür büroda hiç biryere çıkmadı offff yaa ya severim o ayrı mesele ama sıkıldımmm...

Çok şükür duru yemek konusunda düzelir gibi oldu 3 gündür azda olsa yiyor ve şükürler olsun sebze yemeklerini seviyor özellikle bezelye ve mercimekli kabak yemeğini siz denedinizmi..

Yaaa bide kızlar bezelyeler dışkıdan tüm tüm çıkıyor sizce vitaminini alıyormudurr

Gitttiiiii valllaa gittiiiii sonunda ohh beeee ağız tadıyla şu siteye giremiyorumm 10 gündürrrrrr...

Ama kimsecikler yokk..

ben geldim demoş nasılsın
durunun iştahının geri gelmesine sevindim
birde bizim ahseninki gelse ne sevinecem valla

Şükürrrrr kavuşturanaa iyiyiz şükür umarım ahsende gün gelir löpür löpür yerrrrr.. :))

inşallah canım
bugün bende evde patladım resmen
havada yağmurlu çıkamıyoruzda evde tıkıldık kaldık
ahsende alıştı gezmeye iyice bunaltı beni bugün

Doğum günü fotosu yükliyemedi bari normal yükleyim telle 1 tane çektim kızlar elbisesi buydu pasta keserken yeleğini çıkardım :))

inşallah canım
bugün bende evde patladım resmen
havada yağmurlu çıkamıyoruzda evde tıkıldık kaldık
ahsende alıştı gezmeye iyice bunaltı beni bugün
Ahsen gezmeye gittiğinizde uyuyabiliyor mu? Maşallah çınar kapının açıldığını görünce bir çığlıklar bir alkışlar mutlu oluyor halbuki dışarı çıktığında ya kendi arabasında ya da otomobilde oturuyor bakınıyor hiçbir tepki yok bizi bile tanımıyor gibi eve dönünce de girmek istemiyor sanki hergün çıkıyor gibi alışmış yaz gelince eve nasıl gireceğiz bilemiyorum ama ben de girmek istemem herhalde

Teyzeleri duru tam sokak çocuğu eve girmek istemiyor şu görüntülerden 5 dk önce ağlamaktan bağırmaktan sesi kısıldı ne zaman dışarı çıktık bişey yok.. Yaa benden başka kimsede foto yüklemiyor kendimi tuhaf hissediyorum ((

serenay ahsen zaten çok uyuyan bir bebek değil en fazla 1 saat oda çok nadir
o yüzden artık dert etmiyorum uyutmaya çalışıyorum uykusu gelince ama hemen uyanıyor ses olunca
yabancıya gitmiyorum canım ablama aneme kayınvalideme valla oda artık gidiyorum bende çok bunaldım 1 senedir sürekli evde
banada dşiklik oluyor ahsenede

demet mercimekli kabak yemeği nasıl oluyor canım, hiç denemedim

Nasılsın canım umarım iyisindir sizleri gerçekten özledim.

Canımmm.. Önce biraz salçayı çok az yağda iki çevir sonra domates, kabak ve mercimeği ekle pişince üstüne çiğ sarımsak ve nane ekle limonda sıkabilirsin afiyet bal şeker olsunn... :))))))))))

Salçayı istersen koymayabiirsin ben biraz renkli olsun diye koyuyorum duru da çok güzel yiyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…