2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Eki Görüntüle 699306

Buda 23 Nisan dan bir kare kızımın hep pasaklı hallerini görüyorsunuz buda cici halii o tutan bayanda yabancı duruyu bi sevdii bidaha sevdi :))
Maşallah kocaman olmuş annesi pasaklı hali de şık hali de çok şeker, duru yabancılardan hiç ürkmüyor sanırım çok girişken bir kız olacak

KIzlarr burası resmen yanıyorrrrrrr çok sıcakk çokk niye böyle birdenn ısındıkii böyle giderse ayvayı yedikkk masanınn üstünde uyicamm haaaaaa..
Annem de öyle söylüyor sıcaktan dışarı çıkamıyormuş istanbul bile mevsim normallerinin üstünde ama bugün esintili öyle çok sıcak değil, bahar yorgunluğu da çok fena birşey insanın sürekli uykusu gelir

Maşallah kocaman olmuş annesi pasaklı hali de şık hali de çok şeker, duru yabancılardan hiç ürkmüyor sanırım çok girişken bir kız olacak

Sağol canımm evet çok girişken ama yeni yeni ayırd ediyor gibii..

Serenaycımm adana ya geleceksen bidaha düşün derimmm bu yaz çooookkk sıcak geçecek diyorlarr şu an bile derece 30 33 lerdeee. Pişeceğiz bu yazzzz..

Görüntü var ses yokk bacımm ismin varda cismin yokkk..

canım valla evde 1 aydır yoktum toz yağmış resmen temizlik yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum miraydan fırsat buldukça ondan arada giriyorum ama okuyabiliyorum sadece bitireydim eyiydi

kızlar şu kavanoz mamalarından veriyormusunuz
ahsen e birkaç kere verdim gene diğer şeylere göre daha zorlamadan yedi
versemmi yoksa yemese dahamı iyi:44:
Ben veriyorum arada cnm seviyor Ezgi
allah yardımcın olsun
güya bende ev taşıyorum kucağımdan inmiyorki
eşim akşamdan akşama ne toplarsa bende 1 saat uyursa anca bulaşık ütü gerisi kalıyor valla
çocuğun varsa işi gücü rötarlı yapıcan bacım
canım ben almayayım, alana da mani olmayayım
Allah verirse seve seve alıyorsun'şekilde de gördüğün gibi
Teşekkür ederim canım
Benim oğlum da kucakta durmaz alırım oturtup sevmek için 5 dk sonra inmek için mücadeleye başlar ben de istiyorum ki uzun uzun kucağımda otursun ama ayakta gezdirilmeyi sever ama o da bize eziyet belimiz boynumuz tutuluyor
Erkek çocuğu pek sevmez sarılıp sıkılmayı

kızlar telefonumdaki sorundan dolayı nete baglanamıyorum.. annmemlerdeyim babam rahatsız iki ara bir derede bağlandım geçmişi biraz okudum...umarım herkes ve bebişler iyidir..

yok canım 1 aydır falan kullanmıyoruz, kakası normale döndü, ama yine de sebze ya da meyve yemediği günler hemen sertleşiyor ama yapıyor uğraşıp bu gün ishal oldu ilk defa kustu kustu sonra ishal, ilk defa patates havuç çorba yaptım, yarım muz yedirdim..sen yinede yemeklerine dikkat et..demir damlası kullanırken kabız olması normal, biz de hiç kullanamadık demir damlası 1 yaş kontrolünde doktora söyledim tahlil yapmaya gerek yok iyi görünüyor dedi inşallah öyledir..bol su içir kabızlık için en iyi ilaç.. seninki yürüdümü bilmiyorum ama yürüdükleri zaman iyice düzeliyormuş..flor piyasada iki türlü canım bir zymaflour bir de d-flor ikisinin arasındaki tek fark d vitamini, d-flor damlada ayrıyeten d vitamini kullanmıyorsun, içinde var, ben de bu damla bitince zymafloura geçicem çünkü küçük bir kutu 13 tl ve yaklaşık 15 gün gidiyor,pahalıya geliyor ben haftada en az 4 kez vercem canım dişleri çabuk çürümesin diye..

saol cnm dediğin gibi daha ne giydireceğimi şaşrıyorum valla evler serin dışarda hem rüzgar hemde sıcak
vay be bakalım daha neler duyucaz aman bebiş iyiolsunda :)
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır elif
inş cnm böyle şeylerden hiç anlamıyorumki yeni yeni öğreniyorum,birde üstüne teyzem ameliyat oldu kanser dedi dr. şimdi patoloji sonucunu bekliyoruz inş ii çıkar
cnm dr. antibiyotik vermedi ztn ama tıkanırsa getir dedi tıkandığını nasıl anlıcam sık sık nefes almasındanmı
maşallah şirineme :)
Benim oğlum da kucakta durmaz alırım oturtup sevmek için 5 dk sonra inmek için mücadeleye başlar ben de istiyorum ki uzun uzun kucağımda otursun ama ayakta gezdirilmeyi sever ama o da bize eziyet belimiz boynumuz tutuluyor
cnm hangi seviyoki kucakta durmayı hepsi gezmk istiyo elif bi tek yabancı yerde millete alışana kadar oturuyor
ohhh deymeyin keyfinize :)
elifte geçen gün annemlerde merdivenden emekleyerek çıktı şaşırttı bizi evde merdivn yokki çıksın :)
Eki Görüntüle 699306

Buda 23 Nisan dan bir kare kızımın hep pasaklı hallerini görüyorsunuz buda cici halii o tutan bayanda yabancı duruyu bi sevdii bidaha sevdi :))

sevilmyecek gibi değilki şirine :)

Eki Görüntüle 699306

ozgur kız gene dolanıyo orda burda :) yerim bu duruyu ben yaa cok guzel cıkmıs. cici hali de guzel sokak kızı hali de :)

ya ben cocugun disleri yeni cıkıyo daha, niye curusun diye dusundum ama dun bi arkadasımla konustum cerenden 8ay byuk oglu var bi disi curumus bile cok cikolata yiyor diyo. kullanmakta fayda var bencede. ben de gene baslıyım flor hapına sagol cnm

bence çocuklar 2 yaşına gelene kadar çikolata yememli diye düşünüyorum belki biraz abartıyorum ama çikolatanın neye faydası varki zaten sonrasında en sevdiği şey olacak ne bilim ben vermemeyi düşünüyorum

kızlar bugün oğlum öğle uykusu uyumamak için direndi de direndi,öğle 2 den 5.30 a kadar uğraştım desem yeridir,şimdi sızdı kaldı,yeni yeni adetler çıkarıyo,şimdi de azcık uyanır gibi olsun gözler mözler kapalıyken dönüp kalkmaya çalışıyo az önce de denedi de uyku ağır bastı sanırım (sabah 9.30 dan akşam 5.30 a kadar uyumayınca),dönerken uyuyup kalmış,evde değiliz,beşiğinde olmayınca düşecek diye korkuyorum,başını bekliyorum resmen

1 yaşına gelince gerçekten huyları çok değişiyor benim oğlum da gündüz hem zor uyur şimdi de 45 dk içinde ağlayarak kalkmalar başladı belli uykusunu alamamış ama tekrar uyutamıyorum ki o kadar uykulu halde bile ayağa kalkıp uykusunu kaçırıyor. Bir de önceden dışarıda çok akıllı olan oğlum ne zaman bir yere gitsek dikkat çekmek için çığlıklar atıyor etraf rahatsız oluyor kulaklarımız acıyor resmen, benim o sus pus oğluma neler oluyor böyle anlamadım yabancıları görünce ve dışarıda sesi çıkmazdı 1 yaş sendromumudur anlamadım

bende katılıyoum cnm cikolata konusunda ama bikac kere tatmıslıgı var ben yerken gorurse istiyo kıyamıyorum bende bit kadar agzına koyuyorum bayılıyo gene istiyo ama pek vermemeye calısıyorum nasılsa zamanı gelince istesekte elinden alamıcaz...

dısarda bagırıyo diyince dun cerenle markete girdik ben oyle bakınıyodum bizimki birden cıglık atar gibi bebeee bebeeee diye bagırmaya basladı ama millet donup bakıyo yani o derece dedim noluyo baktım kaykılmıs koltugunda biraz dogrulttum ama gozler karsıya sabitlenmis parmagıda tam benim arkamda bi yere dogrultmus bebee beeebee hala bagırıyo arkamı bi dondum baktım ki bi bebek sampuanı afisi asmıslar kocaman bi bebek resmi var meger ordaki bebege bagırıyomus bebeee bebee diye bende bi bebek dergisi vardı, bi ara ordaki bebek resimlerini gosterip bebek diyodum hep, ogrenmis meger ay ne guldum yaa

bebeğimin sağlığı çok önemli, önünde çikolata yememeliyim AMA EĞER GÖRDÜYSE BENCE NEFSİNE EZİYET GÖRDÜYSE VERİYORUM ÇÜNKÜ HEMEN BİLİYOR YARAMAZ AMA BENCE AŞIRI YASAK BU AKIL ERMEZ ZAMANLARINDA GÜNAH KIYAMAM ASLAA

başka bi yere gidince zor oluyor bnde yatağa dğilde yere yatırmaya çalışıyorum düşmesinde

ben daha tatlıya başlamadım ilk yediği pastası olsun istiyorum :) ama dediğin gibi göz hakkı diye bişey var o kadarcıktan bişi olmaz heralde :)
onlardan bizden zekiler cnm bebee demek

ya bende iki gündür şuruplarını içirmek için ne eziyetler çekiyoruz ağlamaktan kıpkırmızı oluyor terliyor iki günde bıktımmmmm

gunaydın kızlar bugunun ilk gunaydını benden :)

ah o surup icirme faslı yok mu.. ceren istahsızlıgı doneminde yemek yemedigi gibi suruplarını da icmiyodu ben veriyodum o tukuruyodu ustu bası yer gok surup oluyodu, ayy illallah gelyodu. istahı kendine gelince suruplarınıda daha kolay icer oldu cok sukur. bizde kabızlıgı icin her gun kullanıyoruz mecbur..

cnm giderken insan hevesle hazırlanıyoda donunce yerlesme merasimi sıkıcı oluyo. hemde insan alısıyo sevdikleriyle irlikte kalabalıga bi de oyle sıkılıyo insan. zor valla kolay gelsin ne diyeyim..
sağol canım bitti sayılır sadece tüllerim kaldı yıkanacak birde kapılar silinecek manayla bahar temizliğide yapmış oldumbu akşamda yemeğe misafirim var ben yokken eşimi yemeğe çağırmışlar hep sağolsunlar şimdi sıra bizde

canım valla doktor 6 aylık olunca düzelir dedi daha beter oldu 1 yaşında düzelir dedi çocuk çığırından çıktıgittiğimiz yerde durmuyor bebek arabasında oturmuyor tek elinden tutucaz yürücek hanımefendi tek başına yürüse rahatlıcam valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…