Maşallah kocaman olmuş annesi pasaklı hali de şık hali de çok şeker, duru yabancılardan hiç ürkmüyor sanırım çok girişken bir kız olacakEki Görüntüle 699306
Buda 23 Nisan dan bir kare kızımın hep pasaklı hallerini görüyorsunuz buda cici haliio tutan bayanda yabancı duruyu bi sevdii bidaha sevdi :))
Annem de öyle söylüyor sıcaktan dışarı çıkamıyormuş istanbul bile mevsim normallerinin üstünde ama bugün esintili öyle çok sıcak değil, bahar yorgunluğu da çok fena birşey insanın sürekli uykusu gelirKIzlarr burası resmen yanıyorrrrrrr çok sıcakk çokk niye böyle birdenn ısındıkii böyle giderse ayvayı yedikkk masanınn üstünde uyicamm haaaaaa..
Maşallah kocaman olmuş annesi pasaklı hali de şık hali de çok şeker, duru yabancılardan hiç ürkmüyor sanırım çok girişken bir kız olacak
Annem de öyle söylüyor sıcaktan dışarı çıkamıyormuş istanbul bile mevsim normallerinin üstünde ama bugün esintili öyle çok sıcak değil, bahar yorgunluğu da çok fena birşey insanın sürekli uykusu gelir
Görüntü var ses yokk bacımmismin varda cismin yokkk..
Ben veriyorum arada cnm seviyor Ezgikızlar şu kavanoz mamalarından veriyormusunuz
ahsen e birkaç kere verdim gene diğer şeylere göre daha zorlamadan yedi
versemmi yoksa yemese dahamı iyi:44:
çocuğun varsa işi gücü rötarlı yapıcan bacımallah yardımcın olsun
güya bende ev taşıyorum kucağımdan inmiyorki
eşim akşamdan akşama ne toplarsa bende 1 saat uyursa anca bulaşık ütü gerisi kalıyor valla
Allah verirse seve seve alıyorsun'şekilde de gördüğün gibicanım ben almayayım, alana da mani olmayayım
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım bronşit berbat bişey kendini suçlama biz sürekli geçirmemize rağmen götürdüğümüzde ne olmuş bu çocuğa dedi bende sabah birşeyi yok deyince 1 saatte bile nüksedebilir dedi.. Göğsü şişiyorsa çok sık nefes alıp veriyorsa kötüdür canım. Ateşi yükselmedikçe antibyotik verme sakın..
Geçmiş olsun canımm kanamalı hamilelik geçiren biliyorumda nedenini bilmiyorum çok şükür bebişin sağlıklıymış..
Canım bu cold-mix eczanedemi , aktardamı satılıyor???
Geçmiş olsun canım belki kapkaççılardı çok şükür birşey olmamış düşünme fazla..
Erkek çocuğu pek sevmez sarılıp sıkılmayıBenim oğlum da kucakta durmaz alırım oturtup sevmek için 5 dk sonra inmek için mücadeleye başlar ben de istiyorum ki uzun uzun kucağımda otursun ama ayakta gezdirilmeyi sever ama o da bize eziyet belimiz boynumuz tutuluyor
merhaba canım ne zamandır sorcam bi fırsat bulamadım. cemrenin kabızlıgı ne durumda hala devam ediyomu, duphalac devam ediyomusun? cerende kansızlık cıktı kan damlasını 3-4 aydır kullanmıyoduk zaten kabızlıktan dolayı ama dr simdi tekrar verdi gunde bir damlayla basla kabızlıgına gore kontrol ederek artır dedi mesela kakasını bolca yaptıgı gunler 5-6 damla ver dedi. duphalagıda sabah aksam birer bucuk olcek veriyodum onu daha fazla artırma dedi. ama korktugum gibi olmadı simdi artık gunde 5 damladan az vermiyorum ama eskisi gibi kabız olmuyo genede, duphalagıda bazen kaka durumuna gore birer olcege dusuruyorum.haftada yarım muz yarım elma veriyorum artık, dun sebze corbasına da aylardan beri ilk kez azıcık patates koydum cocugum aylardır tatlarını unuttu bunların hem de muza bayılıyo. dr. yaz gelince kabızlıgı azalıcaktır azalmazsa baska damlalar vs. var onları denicez dedi. umarım devam etmez ya gıcık bisey su kabızlık.. he bi de sen flor damlası kullanıyorum demissin benim dr aylar once ceren 9 aylıkken zymaflour diye bi hap verdi suda eritip veriyosun dislerin curumesini engelliyor imis. bir ay kullandım sonra bıraktım ben onu yani cok gerekli gormedim acıkcası ama kullanmalımıyım acaba. senin dedigin damlada boyle biseymi?
saol cnm dediğin gibi daha ne giydireceğimi şaşrıyorum valla evler serin dışarda hem rüzgar hemde sıcakgecmişolsun canım ahsende iki gündür burnu akıyordu bugün başladı öksümeye bahçeye filan çok çıktık ondan oldu heralde ama çok mutlu oluyor dikkat etmek lazım bu havalar en tehlikelisi ama sıcagıda görünce atıyoruz kendimizi dışarı
vay be bakalım daha neler duyucaz aman bebiş iyiolsunda :)Geçmiş olsun kizlar,Ezgi'ninde burnu akiyor aynen öyle.. Pikniğe gittik hafta sonu temiz hava çarptı çocuğu..foşur foşur horlayarak uyuyor şuan...benimde dun kanama oldu bebek düşüyor sandim hemen acilen gittik,rahimdeki boşluktan akıntıyla beraber kan sızmış..lekelenme şeklinde değil de adet kanama si gibi geldi..bebek saglikliymis.. İlk defa boyle birşey gordum .daha önce duyan var mi:44:
inş cnm böyle şeylerden hiç anlamıyorumki yeni yeni öğreniyorum,birde üstüne teyzem ameliyat oldu kanser dedi dr. şimdi patoloji sonucunu bekliyoruz inş ii çıkarGeçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır elif
cnm dr. antibiyotik vermedi ztn ama tıkanırsa getir dedi tıkandığını nasıl anlıcam sık sık nefes almasındanmıÇok geçmiş olsun canım bronşit berbat bişey kendini suçlama biz sürekli geçirmemize rağmen götürdüğümüzde ne olmuş bu çocuğa dedi bende sabah birşeyi yok deyince 1 saatte bile nüksedebilir dedi.. Göğsü şişiyorsa çok sık nefes alıp veriyorsa kötüdür canım. Ateşi yükselmedikçe antibyotik verme sakın..
Geçmiş olsun canımm kanamalı hamilelik geçiren biliyorumda nedenini bilmiyorum çok şükür bebişin sağlıklıymış..
Canım bu cold-mix eczanedemi , aktardamı satılıyor???
Geçmiş olsun canım belki kapkaççılardı çok şükür birşey olmamış düşünme fazla..
maşallah şirineme :)kızlar ahsene amin yap dıyınce elini yüzüne sürüp amin diyor
birde hanım kız ol diyince ellerini birbirinin üzrine getirip hanım kız oluyor
birde gecen dedesinin elini tutmuştu bende dedenin elini öp dedim bir baktım öptü şimdi elimi uzatıp elimi öp diyince hemen tutup öpüyor
şebek kız bu oynuyayım diye önümde debeleniyor şimdi gidip oynuyayım bari
cnm hangi seviyoki kucakta durmayı hepsi gezmk istiyo elif bi tek yabancı yerde millete alışana kadar oturuyorBenim oğlum da kucakta durmaz alırım oturtup sevmek için 5 dk sonra inmek için mücadeleye başlar ben de istiyorum ki uzun uzun kucağımda otursun ama ayakta gezdirilmeyi sever ama o da bize eziyet belimiz boynumuz tutuluyor
ohhh deymeyin keyfinize :)Eki Görüntüle 699278 Eki Görüntüle 699283 Eki Görüntüle 699281 Eki Görüntüle 699282 Eki Görüntüle 699284
Kuzucuğumla şeftali tarlasını gezdik hani çiçekken de çekilmiştik, ama bişey duruyu ısırdı eli bayağı kabardı neyseki geçti, kızlar duru o merdivenleri emekleyerek hızla çıkıyor aklım onda tabiki annem çok dikkat eder ama :18: :18: ,, ve erkek çocuklar gibi top oynayıpp goooll diye bağırıyoryalın ayak çünkü derece 32 idi..
Eki Görüntüle 699306
Buda 23 Nisan dan bir kare kızımın hep pasaklı hallerini görüyorsunuz buda cici haliio tutan bayanda yabancı duruyu bi sevdii bidaha sevdi :))
Eki Görüntüle 699278 Eki Görüntüle 699283 Eki Görüntüle 699281 Eki Görüntüle 699282 Eki Görüntüle 699284
Kuzucuğumla şeftali tarlasını gezdik hani çiçekken de çekilmiştik, ama bişey duruyu ısırdı eli bayağı kabardı neyseki geçti, kızlar duru o merdivenleri emekleyerek hızla çıkıyor aklım onda tabiki annem çok dikkat eder ama :18: :18: ,, ve erkek çocuklar gibi top oynayıpp goooll diye bağırıyoryalın ayak çünkü derece 32 idi..
Eki Görüntüle 699306
yok canım 1 aydır falan kullanmıyoruz, kakası normale döndü, ama yine de sebze ya da meyve yemediği günler hemen sertleşiyor ama yapıyor uğraşıpbu gün ishal oldu ilk defa kustu kustu sonra ishal, ilk defa patates havuç çorba yaptım, yarım muz yedirdim..sen yinede yemeklerine dikkat et..demir damlası kullanırken kabız olması normal, biz de hiç kullanamadık demir damlası 1 yaş kontrolünde doktora söyledim tahlil yapmaya gerek yok iyi görünüyor dedi inşallah öyledir..bol su içir kabızlık için en iyi ilaç.. seninki yürüdümü bilmiyorum ama yürüdükleri zaman iyice düzeliyormuş..flor piyasada iki türlü canım bir zymaflour bir de d-flor ikisinin arasındaki tek fark d vitamini, d-flor damlada ayrıyeten d vitamini kullanmıyorsun, içinde var, ben de bu damla bitince zymafloura geçicem çünkü küçük bir kutu 13 tl ve yaklaşık 15 gün gidiyor,pahalıya geliyor ben haftada en az 4 kez vercem canım dişleri çabuk çürümesin diye..
anam herkes nerde yahu:44:
ozgur kız gene dolanıyo orda burda :) yerim bu duruyu ben yaa cok guzel cıkmıs. cici hali de guzel sokak kızı hali de :)
ya ben cocugun disleri yeni cıkıyo daha, niye curusun diye dusundum ama dun bi arkadasımla konustum cerenden 8ay byuk oglu var bi disi curumus bile cok cikolata yiyor diyo. kullanmakta fayda var bencede. ben de gene baslıyım flor hapına sagol cnm
1 yaşına gelince gerçekten huyları çok değişiyor benim oğlum da gündüz hem zor uyur şimdi de 45 dk içinde ağlayarak kalkmalar başladı belli uykusunu alamamış ama tekrar uyutamıyorum ki o kadar uykulu halde bile ayağa kalkıp uykusunu kaçırıyor. Bir de önceden dışarıda çok akıllı olan oğlum ne zaman bir yere gitsek dikkat çekmek için çığlıklar atıyor etraf rahatsız oluyor kulaklarımız acıyor resmen, benim o sus pus oğluma neler oluyor böyle anlamadım yabancıları görünce ve dışarıda sesi çıkmazdı 1 yaş sendromumudur anlamadımkızlar bugün oğlum öğle uykusu uyumamak için direndi de direndi,öğle 2 den 5.30 a kadar uğraştım desem yeridir,şimdi sızdı kaldı,yeni yeni adetler çıkarıyo,şimdi de azcık uyanır gibi olsun gözler mözler kapalıyken dönüp kalkmaya çalışıyoaz önce de denedi de uyku ağır bastı sanırım (sabah 9.30 dan akşam 5.30 a kadar uyumayınca),dönerken uyuyup kalmış,evde değiliz,beşiğinde olmayınca düşecek diye korkuyorum,başını bekliyorum resmen
bence çocuklar 2 yaşına gelene kadar çikolata yememli diye düşünüyorum belki biraz abartıyorum ama çikolatanın neye faydası varki zaten sonrasında en sevdiği şey olacak ne bilim ben vermemeyi düşünüyorum
1 yaşına gelince gerçekten huyları çok değişiyor benim oğlum da gündüz hem zor uyur şimdi de 45 dk içinde ağlayarak kalkmalar başladı belli uykusunu alamamış ama tekrar uyutamıyorum ki o kadar uykulu halde bile ayağa kalkıp uykusunu kaçırıyor. Bir de önceden dışarıda çok akıllı olan oğlum ne zaman bir yere gitsek dikkat çekmek için çığlıklar atıyor etraf rahatsız oluyor kulaklarımız acıyor resmen, benim o sus pus oğluma neler oluyor böyle anlamadım yabancıları görünce ve dışarıda sesi çıkmazdı 1 yaş sendromumudur anlamadım
bende katılıyoum cnm cikolata konusunda ama bikac kere tatmıslıgı var ben yerken gorurse istiyo kıyamıyorum bende bit kadar agzına koyuyorum bayılıyo gene istiyo ama pek vermemeye calısıyorum nasılsa zamanı gelince istesekte elinden alamıcaz...
dısarda bagırıyo diyince dun cerenle markete girdik ben oyle bakınıyodum bizimki birden cıglık atar gibi bebeee bebeeee diye bagırmaya basladı ama millet donup bakıyo yani o derece dedim noluyo baktım kaykılmıs koltugunda biraz dogrulttum ama gozler karsıya sabitlenmis parmagıda tam benim arkamda bi yere dogrultmus bebee beeebee hala bagırıyo arkamı bi dondum baktım ki bi bebek sampuanı afisi asmıslar kocaman bi bebek resmi var meger ordaki bebege bagırıyomus bebeee bebee diyebende bi bebek dergisi vardı, bi ara ordaki bebek resimlerini gosterip bebek diyodum hep, ogrenmis meger ay ne guldum yaa
başka bi yere gidince zor oluyor bnde yatağa dğilde yere yatırmaya çalışıyorum düşmesindekızlar bugün oğlum öğle uykusu uyumamak için direndi de direndi,öğle 2 den 5.30 a kadar uğraştım desem yeridir,şimdi sızdı kaldı,yeni yeni adetler çıkarıyo,şimdi de azcık uyanır gibi olsun gözler mözler kapalıyken dönüp kalkmaya çalışıyoaz önce de denedi de uyku ağır bastı sanırım (sabah 9.30 dan akşam 5.30 a kadar uyumayınca),dönerken uyuyup kalmış,evde değiliz,beşiğinde olmayınca düşecek diye korkuyorum,başını bekliyorum resmen
bende katılıyoum cnm cikolata konusunda ama bikac kere tatmıslıgı var ben yerken gorurse istiyo kıyamıyorum bende bit kadar agzına koyuyorum bayılıyo gene istiyo ama pek vermemeye calısıyorum nasılsa zamanı gelince istesekte elinden alamıcaz...
dısarda bagırıyo diyince dun cerenle markete girdik ben oyle bakınıyodum bizimki birden cıglık atar gibi bebeee bebeeee diye bagırmaya basladı ama millet donup bakıyo yani o derece dedim noluyo baktım kaykılmıs koltugunda biraz dogrulttum ama gozler karsıya sabitlenmis parmagıda tam benim arkamda bi yere dogrultmus bebee beeebee hala bagırıyo arkamı bi dondum baktım ki bi bebek sampuanı afisi asmıslar kocaman bi bebek resmi var meger ordaki bebege bagırıyomus bebeee bebee diyebende bi bebek dergisi vardı, bi ara ordaki bebek resimlerini gosterip bebek diyodum hep, ogrenmis meger ay ne guldum yaa
başka bi yere gidince zor oluyor bnde yatağa dğilde yere yatırmaya çalışıyorum düşmesinde
ben daha tatlıya başlamadım ilk yediği pastası olsun istiyorum :) ama dediğin gibi göz hakkı diye bişey var o kadarcıktan bişi olmaz heralde :)
onlardan bizden zekiler cnm bebee demek
ya bende iki gündür şuruplarını içirmek için ne eziyetler çekiyoruz ağlamaktan kıpkırmızı oluyor terliyor iki günde bıktımmmmm
sağol canım bitti sayılır sadece tüllerim kaldı yıkanacak birde kapılar silinecek manayla bahar temizliğide yapmış oldumcnm giderken insan hevesle hazırlanıyoda donunce yerlesme merasimi sıkıcı oluyo. hemde insan alısıyo sevdikleriyle irlikte kalabalıga bi de oyle sıkılıyo insan. zor valla kolay gelsin ne diyeyim..
1 yaşına gelince gerçekten huyları çok değişiyor benim oğlum da gündüz hem zor uyur şimdi de 45 dk içinde ağlayarak kalkmalar başladı belli uykusunu alamamış ama tekrar uyutamıyorum ki o kadar uykulu halde bile ayağa kalkıp uykusunu kaçırıyor. Bir de önceden dışarıda çok akıllı olan oğlum ne zaman bir yere gitsek dikkat çekmek için çığlıklar atıyor etraf rahatsız oluyor kulaklarımız acıyor resmen, benim o sus pus oğluma neler oluyor böyle anlamadım yabancıları görünce ve dışarıda sesi çıkmazdı 1 yaş sendromumudur anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?