Selam hatunlar nasılsınız..
Kızlarr sizin oralardaa havalar nasıl biz 4 gündürr yanıyoruzzz.. Derec 35 lerde geziyorrrr..
Benim oğlum bu aya kadar sessiz sedasızdı özellikle dışarıda akıllıydı saatlerce arabada oturabilirdi bir uyku sorunumuz çoktu şimdi uykunun üzerine huysuzluk eklendi dışarıda yemeğe gittiğimizde utanıyorum artık etrafı çok rahatsız ediyor çığlık çığlığa şımarıklık olsun diye bağırıyor sussun diye eline ne versem yere fırlatıyor ya ağzına yiyecek bir şeyler tıkıyorum ya da arabasında sürekli gezdiriyorum çocuğa birden acayip bir öz güven geldi yürümeyi öğrense artık bizi takmaz gider herhaldesağol canım bitti sayılır sadece tüllerim kaldı yıkanacak birde kapılar silinecek manayla bahar temizliğide yapmış oldumbu akşamda yemeğe misafirim var ben yokken eşimi yemeğe çağırmışlar hep sağolsunlar şimdi sıra bizde
canım valla doktor 6 aylık olunca düzelir dedi daha beter oldu 1 yaşında düzelir dedi çocuk çığırından çıktıgittiğimiz yerde durmuyor bebek arabasında oturmuyor tek elinden tutucaz yürücek hanımefendi tek başına yürüse rahatlıcam valla ya
aynen dediğin gibi cnm her yer şurup üstü başı benim üstüm yer gök, aslında başka şuruplarıda vaardı içiyodu onları güzel güzel ama bunların tadı kötü ya ben bile sevmedim o nasıl sevsin yavrum neden güzel yapmazlarki sankigunaydın kızlar bugunun ilk gunaydını benden :)
ah o surup icirme faslı yok mu.. ceren istahsızlıgı doneminde yemek yemedigi gibi suruplarını da icmiyodu ben veriyodum o tukuruyodu ustu bası yer gok surup oluyodu, ayy illallah gelyodu. istahı kendine gelince suruplarınıda daha kolay icer oldu cok sukur. bizde kabızlıgı icin her gun kullanıyoruz mecbur..
Selam hatunlar nasılsınız..
Kızlarr sizin oralardaa havalar nasıl biz 4 gündürr yanıyoruzzz.. Derec 35 lerde geziyorrrr..
kızlar bunaldım artık çamaşır ütü pazartesinden beri günde 3 makine çamaşır yıkanıyor tabi bide onları ve ütüle hurçlara kutulara koy yorgunum ama çok
taşınmayı severdim ama bebekle olmuyormuş eşimde akşam gec geliyor nekadar yapabilirse adamcagaz yardım ediyor ama herşey bana bakıyor of of
zor olmazmı tabi cnm çocukla olunca ayrı bebek olunca apayrı ama napıcaksın bizimde haftaya pazara doğum gününü kutlayacağız e günde olacakya kadın erkek ev tıka basa dolu olacak yer de yok bakalım nasıl olcak ee buna temizlişk gerek pasta börek gerek daha bi tane tuzlu ve bi tane tatlı eksiğim var
ben yapacaklarımı yazsamda fikri olan fikir verse yaaa napıcam bilmiyom hiç
sigara böreği(kaşar,kaşar loru,sucuk)
kumpir(ahsenimden :) )
pasta
kurabiye(şeker hamuruyla süsleyecem hello kity kalıbıyla kesicem )
bu kadarcıkk
annemler normalde yardım ederdi ama onlardada mutfak kırılıyo ve ev toz içinde üstüne üstelik teyzem hastanede yatıyo ve annem refakatçi kalıyo diğer teyzemle dönüşümlü
sanada kolay gelsin canım teyzenede geçmiş olsun
ben ahsenin doğum günü menüsünü sayayım
1 dogumgünü pastası
2 elmalı kek turta gibi oluyor
3 puaça
4 sarma dolma karışık
5 kumpir
6 yeşil mercimek salatası
aklıma bişey gelirse yazarım canım sanki doyurucu birşey eksik şerbetli birşeyde yapabilirsin
ben günlerimde tavuklu pilav yaparım çok beğenilir yanınada normal salata birde yoğurtlu birşeyler herkes bayılır istersen tarifini verebilirim
tuzlu olarak bide poğaça tarifi buldum bi tane çiçek şeklinde onu ekledim
almanların yaptığı bi tanede pasta varmış kirazlı onu yapsammı diye düşünüyom tarifini yazıyorum şimdi netten
tariflere her zaman için açığımdır alabilirim yani :)
canım denemeden yapma derim önce kendine dene sonra misafire yap kendini riske atma
canım tavuklu pilavı şöyle yapıyorum
3 4 tane tavuk göğsünü az tuz bol suda haşlıyorum sonra
küçük bir kuru soğanı redeleyip yağda kavuruyorum 1 tatlı kaşığı kadar biber salçası 1 er çay kaşığı kimyon pul biber karabiber birde 2 kase kadar haşlanmış nohut üzerinede
haşlanmış tavukları ufak ufak doğrayıp atıyorum düdüklünün kapanı kapatıyorum ha üzerinede tavuk suyundan 1 çay bardağı o suyu çekerken lezetleride birbirine karışıyor
ayrı bir tenceredede normal tavuk suyuna tereyağlı pirinç pilavı yapıyorum sade şehriye filan koymadan
eger masaya açacaksan büyük servis tabağının altına pilavı üzerinede tavuklu harcı eger tabak hazırlayacaksan küçük bir kasenin altına 1 servis kaşığı tavuklu harçtan üzerine pilavı bastır ters tabağa çevir çok güzel görünüyor
yoğurtluda en basidi 1 kara lahanayı rondoda yada rendele üzerine bol çeviz mayonez sarmısaklı yoğurt küçük kaselerde servis edebilirsin
Leyla ile Yemek Saati Donauwelle - Leyla ile Yemek Saati
bak canım bunu diyorum send bi bak bakalım nasıl
Maşallah canım, benimki sadece ağlarken anne diyor o da alışkanlık galibakızlar oğluşum anne diyo artıkhatta mızmızlanınca anne anne diye peşimden geziyo
aynen dediğin gibi cnm her yer şurup üstü başı benim üstüm yer gök, aslında başka şuruplarıda vaardı içiyodu onları güzel güzel ama bunların tadı kötü ya ben bile sevmedim o nasıl sevsin yavrum neden güzel yapmazlarki sanki
bu arada cerene magnet yaptırıcaktın naptın yaptırmadınmı
gayet sıcak canım ama rüzgar olmasa dediğin gibi olacak gerçi ben 2 gündür evdeim elifin hastalığından korkar oldum çıkmaya
kızlar bide bu hırıltı olunca bişi öğrendim deneeyceğim arkadaşım yaparmış enişteside çocuk dr .u oda çocuklarına yaparmış zeytinyağı ile karabiberi karıştırıp masaj yaparak göğsüne sürün diyo
kızlar bunaldım artık çamaşır ütü pazartesinden beri günde 3 makine çamaşır yıkanıyor tabi bide onları ütüle hurçlara kutulara koy yorgunum ama çok
taşınmayı severdim ama bebekle olmuyormuş eşimde akşam gec geliyor nekadar yapabilirse adamcagaz yardım ediyor ama herşey bana bakıyor of of
maşallah yakışıklıya
markette yokmudur ki:44:güzel görünüyor kiraz bulabilicenmi dondurulmuş vişne marketlerde varda kiraz hiç görmedim
cnm ben fotoları belirledim çok zor oldu o ayrı konu tabi, şu an yapım aşamasında onaylayıp basıcaklar inş güzel olurcanım benim magnet isi yalan oldu galiba yaa ben dogru duzgun bi resmini cekeyim hazır edeyim derken dogum gunu gecti zaten ama elimde bir yas hatıras olarak kalırdı hem annemlere ablamlara filan verirdim iyi olurdu genede bakalım belki hala yaptırırım diyorum bakalım sıra ona gelebilirse...
canım senin isinde zor Allah yardımcın olsun ben simdi cerenle tasındıgımı dusunemiyorum, bi de tasınmayı severdim yazmıssın tasınmanın nesi sevilir sende delii :) hos simdi gıcır gıcır kendi evine tasıncaksın boyle dusununce sevilebilir tabiii o ayrı :) ne zaman tasıncaksınız tam tarih belli mi, toparlanmak zor da bi eve girebilseydiniz yerlesmek daha hızlı oluyo.. bu arada ahsen nasıl bi ara fenaydı gene cok kusuyomu?
canım benim magnet isi yalan oldu galiba yaa ben dogru duzgun bi resmini cekeyim hazır edeyim derken dogum gunu gecti zaten ama elimde bir yas hatıras olarak kalırdı hem annemlere ablamlara filan verirdim iyi olurdu genede bakalım belki hala yaptırırım diyorum bakalım sıra ona gelebilirse...
canım senin isinde zor Allah yardımcın olsun ben simdi cerenle tasındıgımı dusunemiyorum, bi de tasınmayı severdim yazmıssın tasınmanın nesi sevilir sende delii :) hos simdi gıcır gıcır kendi evine tasıncaksın boyle dusununce sevilebilir tabiii o ayrı :) ne zaman tasıncaksınız tam tarih belli mi, toparlanmak zor da bi eve girebilseydiniz yerlesmek daha hızlı oluyo.. bu arada ahsen nasıl bi ara fenaydı gene cok kusuyomu?
maşallah yakışıklıya
markette yokmudur ki:44:
peki komposto olurmu acaba
cnm ben fotoları belirledim çok zor oldu o ayrı konu tabi, şu an yapım aşamasında onaylayıp basıcaklar inş güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?