Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır elifSlm kızlar
ben bugün yani dün sağlık oc.ına götrdüm hırıltısı var diye dr.da dolu galiba hastaneye gitte buhar versinler bide film çekilsin dedi gittim acile akşam
dr. sırtını dinledi ve dolu dedi 3 defa buhar verdiler ve iğne yaptılar ama tam olarak açılmamış var hala tıkanırsa getir dedi
sanki bana nefes alışı daha sık gibi geliyor acaba tıkanıkmı ki 3 tane şurup verdi ağrı kesici ateş düşürücü-balgam sökücü bide hırlamayı kesmek içinmiş rahatlamak içinmiş eczde çalışan eltim öyle söyledi
iyice yerleşmesinden korkuyorum yerleşseydi antibiyotik fln verirdi dimi
ben çocuğun tıkalı olduğunu nasıl anlayamıyorum ne yapıyo tıkandığında msela bi hırlaması vardı bide öksürüğü tabi bide bazen nefes alışı sıklaşıyodu e hastaneden çıkarkende öyle alıyodu
Aman Allahım o kadar raptiyeyi nereden bulmuş da yemiş o zaman ben bir zımba telini kaç gündür kafaya taktım Allah korusun çocuklarımızı işte kaş göz arasında buluyorlar birşeylerdemoscum sen doktora kızım sürekli bronşit oluyor desen bile, sana sadce limonlu bal, serum fizyolojik, cold-mix önerecek, kalabalıkta büyüyen çocuklar ilk iki yılda, yalnız büyüyen çocuklar okula başladığı ilk iki kışı çok kötü geçirirlermiş, seninki okulda az hasta olacak, çünkü ozamana kadar bağışıklığı gelişmiş olacak..
ahsenim, tarlada kendimiz yetiştirmediğimiz sürece aldığımız sebze meyveler zaten yoğun kimyasal, kavanoz mamalarında organik yazıyor, milupa organikte çeşit çok, katkı maddesi de yazmıyor, sonuçta bebekler için yapılıyor, çok zararlı olduğuna inanmıyorum ben, bence ver ahsene zaten üst üste bikaçgün yiyince bıkıyorlar arada değişiklik olsun çocuğa,
serenaycım yutabildiyse zaten normal bi şekilde çıkar ama yutmamışda olabilir ben de dün halıda gördüm bitane nereden geldi bilemiyorum doktoruna sor bence de..
size bişey anlatıym, ben ilkokul 5 teyim komşu 2 yaşındaki kızının altını bir açtı kakanın içinde birsürü raptiye10 dan fazla..bana sordu falan ben kırk yıl düşünsem aklıma öyle bir yaramazlık gelmez.. bizim yaramaz komşunun oğlu ekmek arası raptiye vermiş çocuğa epeyce kavga etmişti komşular
Geçmiş olsun kizlar,Ezgi'ninde burnu akiyor aynen öyle.. Pikniğe gittik hafta sonu temiz hava çarptı çocuğu..foşur foşur horlayarak uyuyor şuan...benimde dun kanama oldu bebek düşüyor sandim hemen acilen gittik,rahimdeki boşluktan akıntıyla beraber kan sızmış..lekelenme şeklinde değil de adet kanama si gibi geldi..bebek saglikliymis.. İlk defa boyle birşey gordum .daha önce duyan var mi:44:
Amin canım Allah korusun, bence sen ön sezgilerinle hissetmişsin onların kötü insan olduklarını, bazen ben de kimi insanlar hakkında böyle düşündüğümde abartıyorum belki de derim ama sonra bir şekilde onların kötü niyetli olduğunu duyarım.Günümüzde ne insanlar var bebek kaçıranlardan tut organ mafyası filan dikkatli olmak lazım. Ben bizim apt da şaşırıyorum kadınlar 5-6 yaşlarında kızlarını aşağı oynamaya gönderiyorlar apt bahçesine giren çıkan belli değil kapıdaki görevli dünyadan bir haber, ben tek başına gönderemezdim çocuğumumerhaba kızlar;
ablam gitti bile pazar gunu, 2 gun durdu hicbisi anlamadımvalla giremedim ama aklıma geldiniz kızlar cok alıstım ben burayada sizede, e koca kısı birlikte gecirdik demi ama :) hava super kac gundur yaz geliyo artık cok seviniyorum resmen enerjim yukseldi. ama bugun bu enerji yuksekligi basıma is acıyodu, bugun burda pazar kuruluyo dedim cereni de koyayım arabasına gideyim biraz bakınırım guzel bisey gorursem alırım bir iki parca bisey aldım ama sebze tarafına girince ceren sıkıldı iyice,durmaz oldu bende bisey alamadan apar topar cıktım pazardan donerken de mecbur migrosa girdim cerenin corbasını yapıcaktım cunku, bir iki sebze alayım dedi. girerken yakın mesafemde benimle birlikte iceri giren bi kadın dikkatimi cekti. sekli semali pek duzgun bi kadın degildi. ben direk ebze bolumune girdim o da oraya geldi. sonra bi baktım yanına tuhaf kılıklı baska bi adam geldi ben ıspanak seciyorum gozum bunlarda, guya kadın poset aldı eline bi onun basına gidiyo bi bunun basına geliyo resmen oyalanıyo ve gozleriinin ucuyla hep beni kesiyolar arada yanasıp birbirlerine bisey diyolar sonrada pis pis bana bakıyolar. kızlar nasıl oldum anlatamam bi ter bosandı benden takip ediliyorum ve iyi niyetli olmadıkları cok belli sırf ben olsam neyse kızım yanımda ya onu alıp kacırsalaarr ay bak anlatırken bile aglıcam nerdeyse. neyse uzaklastım ben baska bi reyona girdim ama gozum hep arkamda, bi kac dakika gecti sanırım pesimden gelmediler nerde olduklarını cıkıp cıkmadıklarını merak ettim ya cıkıpta beni dısarda bekliyolarsa diye. dondum tekrar geri bunlar hala sebze reyonunda atesli bi konusma yapıyolar ve benim donup onları kontrol ettigimi fark ettiler. o an aklıma geldi bugun annemle konusurken telefonumdaki tlyi sıfırladıgım internetten yuklerim diye onemsememistim. hemen kasaya gittim allahtan tl yukleniyomus hemen yuklettim ama gozum bunlarda, hala orda oyalanıyolar. sonra kasiyere taksi sordum yakında bi durak varmıs isterseniz cagırabilirz dedi,hemen cagırttm nasıl taksiye binip kendimi eve attım bilemiyorum. bi sure kendime gelemedim kızlar hic tekin tipler degillerdi kesin kotu bi niyetleri vardı eger cakmasaydım ya da o taksiye binmeseydimneler olurdu bilemiyorum. zaten bu tarz konularda takıntılıyımdır boyle biseyin basıma geldigine inanamıyorum ben iyice paranoyaklasırım artık. cok korktum kızlar anlatamam o an aklımdan neler neler gecti. ya beni bayıltıp kızımı alsalardı neler neler oluyo hayatta kızlar naapar insan yaa! boyle korkunc bisey yasadım kızlar bugun,Allah kotu niyetli insanlardan korusun bizleri,bebeklerimizi amiinnnn
Geçmiş olsun canım ikinize de, Allah korumuş bebişi, ben kanamalı hamilelik geçirenleri duymuştum bazen olabiliyor sen dikkatli ol ağır taşıma dinlen diyecem ama 2 çocuk var, ailenden yardımcı olabilecek birileri varsa yardım iste şu günler kendini yormamaya çalışGeçmiş olsun kizlar,Ezgi'ninde burnu akiyor aynen öyle.. Pikniğe gittik hafta sonu temiz hava çarptı çocuğu..foşur foşur horlayarak uyuyor şuan...benimde dun kanama oldu bebek düşüyor sandim hemen acilen gittik,rahimdeki boşluktan akıntıyla beraber kan sızmış..lekelenme şeklinde değil de adet kanama si gibi geldi..bebek saglikliymis.. İlk defa boyle birşey gordum .daha önce duyan var mi:44:
kızınada sanada gecmişolsun
birbilgim yok canım iki gebeligimdede böyle bir şey görmedim
ama dikkatli ol senin sorumluluklarında çok ilk 3 ay düşük için tehlikeli dönem yardım alsan iyi olur
ahsen kucağımdan inmiyor sen ne yapıyosun canım aallah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım ikinize de, Allah korumuş bebişi, ben kanamalı hamilelik geçirenleri duymuştum bazen olabiliyor sen dikkatli ol ağır taşıma dinlen diyecem ama 2 çocuk var, ailenden yardımcı olabilecek birileri varsa yardım iste şu günler kendini yormamaya çalış
sorma canım ya mecburen kucağımda taşıyorum ama zor oluyor tabi yardımcı olacak kimse yokne yapalım işimiz allaha kaldıdoktor yüzde 90 düşmez dedi..böyle biri kucağımda biri karnım da nasıl bişey oldum ben
Slm kızlar
ben bugün yani dün sağlık oc.ına götrdüm hırıltısı var diye dr.da dolu galiba hastaneye gitte buhar versinler bide film çekilsin dedi gittim acile akşam
dr. sırtını dinledi ve dolu dedi 3 defa buhar verdiler ve iğne yaptılar ama tam olarak açılmamış var hala tıkanırsa getir dedi
sanki bana nefes alışı daha sık gibi geliyor acaba tıkanıkmı ki 3 tane şurup verdi ağrı kesici ateş düşürücü-balgam sökücü bide hırlamayı kesmek içinmiş rahatlamak içinmiş eczde çalışan eltim öyle söyledi
ben çocuğun tıkalı olduğunu nasıl anlayamıyorum ne yapıyo tıkandığında msela bi hırlaması vardı bide öksürüğü tabi bide bazen nefes alışı sıklaşıyodu e hastaneden çıkarkende öyle alıyodu
Geçmiş olsun kizlar,Ezgi'ninde burnu akiyor aynen öyle.. Pikniğe gittik hafta sonu temiz hava çarptı çocuğu..foşur foşur horlayarak uyuyor şuan...benimde dun kanama oldu bebek düşüyor sandim hemen acilen gittik,rahimdeki boşluktan akıntıyla beraber kan sızmış..lekelenme şeklinde değil de adet kanama si gibi geldi..bebek saglikliymis.. İlk defa boyle birşey gordum .daha önce duyan var mi:44:
Amin canım Allah korusun, bence sen ön sezgilerinle hissetmişsin onların kötü insan olduklarını, bazen ben de kimi insanlar hakkında böyle düşündüğümde abartıyorum belki de derim ama sonra bir şekilde onların kötü niyetli olduğunu duyarım.Günümüzde ne insanlar var bebek kaçıranlardan tut organ mafyası filan dikkatli olmak lazım. Ben bizim apt da şaşırıyorum kadınlar 5-6 yaşlarında kızlarını aşağı oynamaya gönderiyorlar apt bahçesine giren çıkan belli değil kapıdaki görevli dünyadan bir haber, ben tek başına gönderemezdim çocuğumu
çok teşekkür ederim canım ' allah sizlere de nasip etsin 3_4 taneoyy hastalandımı prenses, onun hasta bile guzeldir ama tabi gecmis olsun cnm bir an once iyilesir insallah..
oncelikle tebrik ederim cnm bebegini Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. benim ablamda hamileyken aynen dedigin gibi ustune adet gormustu dr dusuk tehlikesi var ilk dort ay dikkat et demisti ama bisey olmadı cok sukur gayet kolay bi hamilelik gecirdi.
ben de inanamıyorum bu kadınların rahatlıgına bi kac ay once bende markete alısverise girerken bi kadın geldi bebegi cerenden bi altı aybuyuktur belki, cocugu oyle arabasında market kapısının yanına bıraktı iceri girdi. bi de konusuyo cocukla anne hemen gelicek diye, sok oldum ne cesaret biri alsa gitse kime ne sorcak. ben reyonlarda bisey bakarken bile gozumun ucu hep cerende ama millet cok rahat yaa..
çok teşekkür ederim canım ' allah sizlere de nasip etsin 3_4 tane
Slm kızlar
demoscum sen doktora kızım sürekli bronşit oluyor desen bile, sana sadce limonlu bal, serum fizyolojik, cold-mix önerecek, kalabalıkta büyüyen çocuklar ilk iki yılda, yalnız büyüyen çocuklar okula başladığı ilk iki kışı çok kötü geçirirlermiş, seninki okulda az hasta olacak, çünkü ozamana kadar bağışıklığı gelişmiş olacak..
ahsenim, tarlada kendimiz yetiştirmediğimiz sürece aldığımız sebze meyveler zaten yoğun kimyasal, kavanoz mamalarında organik yazıyor, milupa organikte çeşit çok, katkı maddesi de yazmıyor, sonuçta bebekler için yapılıyor, çok zararlı olduğuna inanmıyorum ben, bence ver ahsene zaten üst üste bikaçgün yiyince bıkıyorlar arada değişiklik olsun çocuğa,
serenaycım yutabildiyse zaten normal bi şekilde çıkar ama yutmamışda olabilir ben de dün halıda gördüm bitane nereden geldi bilemiyorum doktoruna sor bence de..
size bişey anlatıym, ben ilkokul 5 teyim komşu 2 yaşındaki kızının altını bir açtı kakanın içinde birsürü raptiye10 dan fazla..bana sordu falan ben kırk yıl düşünsem aklıma öyle bir yaramazlık gelmez.. bizim yaramaz komşunun oğlu ekmek arası raptiye vermiş çocuğa epeyce kavga etmişti komşular
merhaba kızlar;
ablam gitti bile pazar gunu, 2 gun durdu hicbisi anlamadımvalla giremedim ama aklıma geldiniz kızlar cok alıstım ben burayada sizede, e koca kısı birlikte gecirdik demi ama :) hava super kac gundur yaz geliyo artık cok seviniyorum resmen enerjim yukseldi. ama bugun bu enerji yuksekligi basıma is acıyodu, bugun burda pazar kuruluyo dedim cereni de koyayım arabasına gideyim biraz bakınırım guzel bisey gorursem alırım bir iki parca bisey aldım ama sebze tarafına girince ceren sıkıldı iyice,durmaz oldu bende bisey alamadan apar topar cıktım pazardan donerken de mecbur migrosa girdim cerenin corbasını yapıcaktım cunku, bir iki sebze alayım dedi. girerken yakın mesafemde benimle birlikte iceri giren bi kadın dikkatimi cekti. sekli semali pek duzgun bi kadın degildi. ben direk ebze bolumune girdim o da oraya geldi. sonra bi baktım yanına tuhaf kılıklı baska bi adam geldi ben ıspanak seciyorum gozum bunlarda, guya kadın poset aldı eline bi onun basına gidiyo bi bunun basına geliyo resmen oyalanıyo ve gozleriinin ucuyla hep beni kesiyolar arada yanasıp birbirlerine bisey diyolar sonrada pis pis bana bakıyolar. kızlar nasıl oldum anlatamam bi ter bosandı benden takip ediliyorum ve iyi niyetli olmadıkları cok belli sırf ben olsam neyse kızım yanımda ya onu alıp kacırsalaarr ay bak anlatırken bile aglıcam nerdeyse. neyse uzaklastım ben baska bi reyona girdim ama gozum hep arkamda, bi kac dakika gecti sanırım pesimden gelmediler nerde olduklarını cıkıp cıkmadıklarını merak ettim ya cıkıpta beni dısarda bekliyolarsa diye. dondum tekrar geri bunlar hala sebze reyonunda atesli bi konusma yapıyolar ve benim donup onları kontrol ettigimi fark ettiler. o an aklıma geldi bugun annemle konusurken telefonumdaki tlyi sıfırladıgım internetten yuklerim diye onemsememistim. hemen kasaya gittim allahtan tl yukleniyomus hemen yuklettim ama gozum bunlarda, hala orda oyalanıyolar. sonra kasiyere taksi sordum yakında bi durak varmıs isterseniz cagırabilirz dedi,hemen cagırttm nasıl taksiye binip kendimi eve attım bilemiyorum. bi sure kendime gelemedim kızlar hic tekin tipler degillerdi kesin kotu bi niyetleri vardı eger cakmasaydım ya da o taksiye binmeseydimneler olurdu bilemiyorum. zaten bu tarz konularda takıntılıyımdır boyle biseyin basıma geldigine inanamıyorum ben iyice paranoyaklasırım artık. cok korktum kızlar anlatamam o an aklımdan neler neler gecti. ya beni bayıltıp kızımı alsalardı neler neler oluyo hayatta kızlar naapar insan yaa! boyle korkunc bisey yasadım kızlar bugun,Allah kotu niyetli insanlardan korusun bizleri,bebeklerimizi amiinnnn
ben de beloved un tavsiyesi üzerine cold mix almıştım eczaneden doğal bir ürün, ben bile kullandım gripken hem de etrafada döktüm gribin bulaşmasını engelliyormuş. Allaha şükür kimseye bulaştırmadan atlattımÇok geçmiş olsun canım bronşit berbat bişey kendini suçlama biz sürekli geçirmemize rağmen götürdüğümüzde ne olmuş bu çocuğa dedi bende sabah birşeyi yok deyince 1 saatte bile nüksedebilir dedi.. Göğsü şişiyorsa çok sık nefes alıp veriyorsa kötüdür canım. Ateşi yükselmedikçe antibyotik verme sakın..
Geçmiş olsun canımm kanamalı hamilelik geçiren biliyorumda nedenini bilmiyorum çok şükür bebişin sağlıklıymış..
Canım bu cold-mix eczanedemi , aktardamı satılıyor???
Geçmiş olsun canım belki kapkaççılardı çok şükür birşey olmamış düşünme fazla..
Benim oğlum da kucakta durmaz alırım oturtup sevmek için 5 dk sonra inmek için mücadeleye başlar ben de istiyorum ki uzun uzun kucağımda otursun ama ayakta gezdirilmeyi sever ama o da bize eziyet belimiz boynumuz tutuluyorteşekkür ederim canım annem var biraz uzakta kayınvalidemde hastalığı nedeniyle yardımcı olamıyor zaten sürekli yardımcı olmalarını beklemek mümkün değil sonuçta ezgi anne çocuğu sürekli kucağıma gelmek istiyor ben de mümkün olduğunca oturarak kucağıma almaya çalışıyorumbu şekilde durumum daha ağırlaşana kadar devam edicek ne yapalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?