2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Geçmiş olsun kizlar,Ezgi'ninde burnu akiyor aynen öyle.. Pikniğe gittik hafta sonu temiz hava çarptı çocuğu..foşur foşur horlayarak uyuyor şuan...benimde dun kanama oldu bebek düşüyor sandim hemen acilen gittik,rahimdeki boşluktan akıntıyla beraber kan sızmış..lekelenme şeklinde değil de adet kanama si gibi geldi..bebek saglikliymis.. İlk defa boyle birşey gordum .daha önce duyan var mi:44:

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır elif

Aman Allahım o kadar raptiyeyi nereden bulmuş da yemiş o zaman ben bir zımba telini kaç gündür kafaya taktım Allah korusun çocuklarımızı işte kaş göz arasında buluyorlar birşeyler

kızınada sanada gecmişolsun
birbilgim yok canım iki gebeligimdede böyle bir şey görmedim
ama dikkatli ol senin sorumluluklarında çok ilk 3 ay düşük için tehlikeli dönem yardım alsan iyi olur
ahsen kucağımdan inmiyor sen ne yapıyosun canım aallah yardımcın olsun

Amin canım Allah korusun, bence sen ön sezgilerinle hissetmişsin onların kötü insan olduklarını, bazen ben de kimi insanlar hakkında böyle düşündüğümde abartıyorum belki de derim ama sonra bir şekilde onların kötü niyetli olduğunu duyarım.Günümüzde ne insanlar var bebek kaçıranlardan tut organ mafyası filan dikkatli olmak lazım. Ben bizim apt da şaşırıyorum kadınlar 5-6 yaşlarında kızlarını aşağı oynamaya gönderiyorlar apt bahçesine giren çıkan belli değil kapıdaki görevli dünyadan bir haber, ben tek başına gönderemezdim çocuğumu

Geçmiş olsun canım ikinize de, Allah korumuş bebişi, ben kanamalı hamilelik geçirenleri duymuştum bazen olabiliyor sen dikkatli ol ağır taşıma dinlen diyecem ama 2 çocuk var, ailenden yardımcı olabilecek birileri varsa yardım iste şu günler kendini yormamaya çalış

sorma canım ya mecburen kucağımda taşıyorum ama zor oluyor tabi yardımcı olacak kimse yokne yapalım işimiz allaha kaldıdoktor yüzde 90 düşmez dedi..böyle biri kucağımda biri karnım da nasıl bişey oldum ben

teşekkür ederim canım annem var biraz uzakta kayınvalidemde hastalığı nedeniyle yardımcı olamıyor zaten sürekli yardımcı olmalarını beklemek mümkün değil sonuçta ezgi anne çocuğu sürekli kucağıma gelmek istiyor ben de mümkün olduğunca oturarak kucağıma almaya çalışıyorumbu şekilde durumum daha ağırlaşana kadar devam edicek ne yapalım artık

allah yardımcın olsun
güya bende ev taşıyorum kucağımdan inmiyorki
eşim akşamdan akşama ne toplarsa bende 1 saat uyursa anca bulaşık ütü gerisi kalıyor valla

oyy hastalandımı prenses, onun hasta bile guzeldir ama tabi gecmis olsun cnm bir an once iyilesir insallah..

oncelikle tebrik ederim cnm bebegini Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. benim ablamda hamileyken aynen dedigin gibi ustune adet gormustu dr dusuk tehlikesi var ilk dort ay dikkat et demisti ama bisey olmadı cok sukur gayet kolay bi hamilelik gecirdi.

ben de inanamıyorum bu kadınların rahatlıgına bi kac ay once bende markete alısverise girerken bi kadın geldi bebegi cerenden bi altı aybuyuktur belki, cocugu oyle arabasında market kapısının yanına bıraktı iceri girdi. bi de konusuyo cocukla anne hemen gelicek diye, sok oldum ne cesaret biri alsa gitse kime ne sorcak. ben reyonlarda bisey bakarken bile gozumun ucu hep cerende ama millet cok rahat yaa..

merhaba canım ne zamandır sorcam bi fırsat bulamadım. cemrenin kabızlıgı ne durumda hala devam ediyomu, duphalac devam ediyomusun? cerende kansızlık cıktı kan damlasını 3-4 aydır kullanmıyoduk zaten kabızlıktan dolayı ama dr simdi tekrar verdi gunde bir damlayla basla kabızlıgına gore kontrol ederek artır dedi mesela kakasını bolca yaptıgı gunler 5-6 damla ver dedi. duphalagıda sabah aksam birer bucuk olcek veriyodum onu daha fazla artırma dedi. ama korktugum gibi olmadı simdi artık gunde 5 damladan az vermiyorum ama eskisi gibi kabız olmuyo genede, duphalagıda bazen kaka durumuna gore birer olcege dusuruyorum.haftada yarım muz yarım elma veriyorum artık, dun sebze corbasına da aylardan beri ilk kez azıcık patates koydum cocugum aylardır tatlarını unuttu bunların hem de muza bayılıyo. dr. yaz gelince kabızlıgı azalıcaktır azalmazsa baska damlalar vs. var onları denicez dedi. umarım devam etmez ya gıcık bisey su kabızlık.. he bi de sen flor damlası kullanıyorum demissin benim dr aylar once ceren 9 aylıkken zymaflour diye bi hap verdi suda eritip veriyosun dislerin curumesini engelliyor imis. bir ay kullandım sonra bıraktım ben onu yani cok gerekli gormedim acıkcası ama kullanmalımıyım acaba. senin dedigin damlada boyle biseymi?

çok teşekkür ederim canım ' allah sizlere de nasip etsin 3_4 tane

Çok geçmiş olsun canım bronşit berbat bişey kendini suçlama biz sürekli geçirmemize rağmen götürdüğümüzde ne olmuş bu çocuğa dedi bende sabah birşeyi yok deyince 1 saatte bile nüksedebilir dedi.. Göğsü şişiyorsa çok sık nefes alıp veriyorsa kötüdür canım. Ateşi yükselmedikçe antibyotik verme sakın..

Geçmiş olsun canımm kanamalı hamilelik geçiren biliyorumda nedenini bilmiyorum çok şükür bebişin sağlıklıymış..

Canım bu cold-mix eczanedemi , aktardamı satılıyor???

Geçmiş olsun canım belki kapkaççılardı çok şükür birşey olmamış düşünme fazla..

kızlar ahsene amin yap dıyınce elini yüzüne sürüp amin diyor

birde hanım kız ol diyince ellerini birbirinin üzrine getirip hanım kız oluyor

birde gecen dedesinin elini tutmuştu bende dedenin elini öp dedim bir baktım öptü şimdi elimi uzatıp elimi öp diyince hemen tutup öpüyor
şebek kız bu oynuyayım diye önümde debeleniyor şimdi gidip oynuyayım bari

ben de beloved un tavsiyesi üzerine cold mix almıştım eczaneden doğal bir ürün, ben bile kullandım gripken hem de etrafada döktüm gribin bulaşmasını engelliyormuş. Allaha şükür kimseye bulaştırmadan atlattım

Benim oğlum da kucakta durmaz alırım oturtup sevmek için 5 dk sonra inmek için mücadeleye başlar ben de istiyorum ki uzun uzun kucağımda otursun ama ayakta gezdirilmeyi sever ama o da bize eziyet belimiz boynumuz tutuluyor

Kuzucuğumla şeftali tarlasını gezdik hani çiçekken de çekilmiştik, ama bişey duruyu ısırdı eli bayağı kabardı neyseki geçti, kızlar duru o merdivenleri emekleyerek hızla çıkıyor aklım onda tabiki annem çok dikkat eder ama :18: :18: ,, ve erkek çocuklar gibi top oynayıpp goooll diye bağırıyor yalın ayak çünkü derece 32 idi..

Buda 23 Nisan dan bir kare kızımın hep pasaklı hallerini görüyorsunuz buda cici halii o tutan bayanda yabancı duruyu bi sevdii bidaha sevdi :))

KIzlarr burası resmen yanıyorrrrrrr çok sıcakk çokk niye böyle birdenn ısındıkii böyle giderse ayvayı yedikkk masanınn üstünde uyicamm haaaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…