Geçmiş olsun canım bel boyun ağrısını tutulmasını ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum her tarafım fıtık oldu sen de son günlerde taşınma misafir ahsen çok yordun kendini krem sür dinlenmeye çalış bir de sıcak su uyguluyordum iyi geliyordukızlar 2 gündür çok kötüydüm cuma günü kızlarla alışveriş merkezine gidelim dedim
babamızda evde yoktu sıkıldık gezeriz diye belime bir agrı girdi orda ayagımı basamıyorum yemek yiyip hemen çıktık eve geldim ahseni uytum kalkıp sepetine koyamıyorum eşim gelene kadar bekledim dünde çok kötüydüm kayınvalideme gittim ahsenle ilgilendi krem sürdü birde şişe vurdu bugün daha iyiyim çok şükür halen agrı hafif var ama yürürken daha iyiyim
Canım çınarda da alerji var sanırım doktor yediği bir şeyden olabilir demişti ama farklı bieşey yemiyorki ilaç vermedi kol ve bacaklarında bazen yüzünde pütür pütür sivilce gibi noktalar varr ve bazen kızarıyorkızlar merhaba
bir haftadır giremedim, gecen cumartesi annemle babam geldi carsamba gunum vardı onu aradan cıkardık. yalnız olsam perisan olcakmısım annemle bile zor yetistirdik temizlkitir pasta borektir derken... of uzerimden buyuk bi yuk kalktı. annemlerde az once gittiler biz gene kzımla basbasa kaldıkceren gene cok zor yiyo ve alerjisi 15 gundur gene hortladı. kırmızı kırmızı lekeler sinek ısırıgı gibi kimi kabarıyo kimi sadece benek halinde geciyo. genelde bacaklarında ve kollarında ama bi kac tane de yuzunde cıktı. alerji surubuna basladık biz gene on gun vericem bakalım 2 gundur daha iyi yemeye basladı zaten gene surup sayesinde. babamda sen bu suruba alerjileri gecincede devam et diyo, oldu dedim :) su erkeklerin ne kadar kolay cozumleri var..kızlar bu arada ceren agzını burnunu gozlerini saclarını ve kulagını gosteryo hatta kulagını sormaya korkuyorum gosterirken nerdeyse koparcak cunku bizden havadisler boyle kızlar
geçmiş olsun canım,bebekleri kaldırmaktan,beşik sallamaktan omurga diye bi şey kalmadı valla,benim de sırtım,,belim falan ağrıyor,gece de bu aralar sık uyanınca beşiği sallıyorum omuzlarım feci ağrıyo,kopacaklar sanki,3-4 kg ken iyiymiş ,ne hafiflermiş,oğlum 12 kg oldu olcak,valla zor taşıyorum artık
canım gecmis olsun benimde gecen ay cereni kucagımda severken boynuma küt diye bisey oldu 2 gun oyle robot gibi dolastım. bu tarz sakatlıklarla cocuk bakmak tam bi kabus oluyo
çok geçmiş olsun canım bu illet bir yapıştımı gitmiyor
mirayında hala tam geçmedi burnu akıyor sürekli artık normal peçeteyle silemiyorum ıslak mendille sildiriyor birtek
havalar bir öyle bir böyle hele şu rüzgar hiç kesilmedi kurtulamıyoruz hastalıktan
hadi allah kavuştursun canım annenle hasret gidermişsindir
gününüde aradan çıkarmışsın iyi olmuş
o alerji benim yeğenimdede olmuştu sonra geçti şimdi olmuyo şükür
yediği bişey mi dokunuyor ki:44:
evet ya sorma bu havalar ne zaman duzelcek su ruzgar kesilmiyo esimde denize gidelim diyo ama hic gidilcek gibi degil. esim haziran boyle gecicek diye duymuscerenin alerjisini takip ediyorum yedigi biseyden mi diye ama tespit edemedim cilek seftali zaten yedirmiyorum bakalım gecer insallah...
Geçmiş olsun canım bel boyun ağrısını tutulmasını ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum her tarafım fıtık oldu sen de son günlerde taşınma misafir ahsen çok yordun kendini krem sür dinlenmeye çalış bir de sıcak su uyguluyordum iyi geliyordu
sagolun kızlar dün kayınvalidem bugünde eşim evdeydi yardımcı oluyor
yarında annem gelicek biraz dinlenmiş olurum bugün rahatım çok şükür kremden mi dinlendim ondan mı bilmiyorum sabah ağrım yoktu ama genede kremi sürdüm gözüm korktu uzun süre ayakta durunca gene başlıyor
dışarısını seviyorlar canım aynen dediğin gibi güneş almalarıda iyi oluyor ohh yazın tadını çıkarsınlar :)canım kaşla göz arasında atıyor ağzına ama hiç yalnız bırakmıyoruz
ama çok eğleniyor hem güneşlenmiş oluyor hemde toprakla oynuyor
ilaçta (FeriFer) diye bir ilaç tek kullanımlık kaşıkların içerisinde
hoş geldin canım
çokşükür sende atlatmışsın misafirlerini
ahsende kulaklarını birde cicini göster diyince bileziğini gösteriyor
başkada öğretmedik sizden duyunca aklıma geldi bende öğreteyim
geçmiş olsun cnm bel ağrısıda zor dediğin gibi çocuk olunca ddahada zorkızlar 2 gündür çok kötüydüm cuma günü kızlarla alışveriş merkezine gidelim dedim
babamızda evde yoktu sıkıldık gezeriz diye belime bir agrı girdi orda ayagımı basamıyorum yemek yiyip hemen çıktık eve geldim ahseni uytum kalkıp sepetine koyamıyorum eşim gelene kadar bekledim dünde çok kötüydüm kayınvalideme gittim ahsenle ilgilendi krem sürdü birde şişe vurdu bugün daha iyiyim çok şükür halen agrı hafif var ama yürürken daha iyiyim
cnm domates yiyormu ceren oda yapar çünkücanım gecmis olsun benimde gecen ay cereni kucagımda severken boynuma küt diye bisey oldu 2 gun oyle robot gibi dolastım. bu tarz sakatlıklarla cocuk bakmak tam bi kabus oluyo
evet ya sorma bu havalar ne zaman duzelcek su ruzgar kesilmiyo esimde denize gidelim diyo ama hic gidilcek gibi degil. esim haziran boyle gecicek diye duymuscerenin alerjisini takip ediyorum yedigi biseyden mi diye ama tespit edemedim cilek seftali zaten yedirmiyorum bakalım gecer insallah...
kızlar 2 gündür çok kötüydüm cuma günü kızlarla alışveriş merkezine gidelim dedim
günaydın
erkenciyiz her zamanki gibi
kahvaltı hazırlayayım kızıma bugün şevval anneannesinde kaldı
sabah ahsen uyanır uyanmaz şevvalin odasına gitti şevvali arıyor uyandığından beri balkon lavabo hepsine baktı
dün ablamda bir bebek gördü agır taşıyamıyor bile ama aldık eve getirdik resmen aşk yaşıyor çorabını çıkarttı onu giydirmeye uğraşıyor piş piş uyutuyor bir görseniz öpüyor çok sevimli biraz büyük gercekmi sandı akşam ayağımda sallarken kucağından bırakmak istemedi zaten belim ağrıyor ikisini salıyamıyorum ama inatla uykuya dalana kadar bırakmadı
Geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez..
Yerimm ben onuu hatta ısırırım duru yu hep ısırıyom :))))) günaydın canım nasılsın daha iyisindir umarım..
Ahsenin kusmaları geçtimii??
Canım diyet nasıl gidiyor baktım bu kadar şeyi kesmeme rağmen kilo veremedim cumartesi diyetisyene gittim dün başladım biraz zorlanıyorum ama hırslandım bakalım ne olacak....
amanda aman büyümüşte bebği bile olmuş küçük prensesin :)yerim ben onu :)günaydın
erkenciyiz her zamanki gibi
kahvaltı hazırlayayım kızıma bugün şevval anneannesinde kaldı
sabah ahsen uyanır uyanmaz şevvalin odasına gitti şevvali arıyor uyandığından beri balkon lavabo hepsine baktı
dün ablamda bir bebek gördü agır taşıyamıyor bile ama aldık eve getirdik resmen aşk yaşıyor çorabını çıkarttı onu giydirmeye uğraşıyor piş piş uyutuyor bir görseniz öpüyor çok sevimli biraz büyük gercekmi sandı akşam ayağımda sallarken kucağından bırakmak istemedi zaten belim ağrıyor ikisini salıyamıyorum ama inatla uykuya dalana kadar bırakmadı
Selam arkadaşlar nasılsınız siz ve bebişler umarım hasta bebiş yoktur.. Duru 2 gündür keyifsiz ve sesi kısık şuu pişik olayınıda atlatamadık bir türlüü büyüdü genç kız oldu ama totoşu halaa pişiyor ve inanın herr bez değiştirmede pişik kremi sürüyoruz sürmesek ne olur acabaa...
Selam arkadaşlar nasılsınız siz ve bebişler umarım hasta bebiş yoktur.. Duru 2 gündür keyifsiz ve sesi kısık şuu pişik olayınıda atlatamadık bir türlüü büyüdü genç kız oldu ama totoşu halaa pişiyor ve inanın herr bez değiştirmede pişik kremi sürüyoruz sürmesek ne olur acabaa...
Kızlar selam,
Size bişey sorucam size. Benim kızımın beslenme düzeni şöyle...siz ce çok mu? (13 aylığız bu arada)
Sabah kahvaltı ve içerse 1 bardak süt
arada meyve
sonra uykuya yatıyor.
kalkınca yarım somon veya köfte - yoğurt
akşamüstü sebze çorbası
yoğurtdu öğlen yemediyse ve balık yemediyse cicibbebeli meyveli yoğurt
akşam muhallebi.
gece artık mama almıyor. uyanırsa süt veriyorum.
Kızlar selam,
Size bişey sorucam size. Benim kızımın beslenme düzeni şöyle...siz ce çok mu? (13 aylığız bu arada)
arada meyve
sonra uykuya yatıyor.
akşamüstü sebze çorbası
akşam muhallebi.
Kızlar selam,
arada meyve
sonra uykuya yatıyor.
akşamüstü sebze çorbası
akşam muhallebi.
Bence zorlanmadan yiyorsa çok değil canım ama benim oğlum iştahsız bu kadar yiyemiyor aynı yemeklerden de çabuk sıkılıyor bu sıralar memeye düşkünleşti sağlık ocağındakiler memeyi kesersen daha fazla yemek yer ve geceleri fazla uyanmaz diyorlar ama ben emzirmeyi seviyorum hem emmeden raharlayıp uyumuyor hem de oğlum kucaktan hoşlanmıyor bir tek emerken geliyor emwklediğinden beri kucağımızdan kaçmaya çalışıyor. Kızının gece uykuları nasıl kaç defa uyanıyorKızlar selam,
arada meyve
sonra uykuya yatıyor.
akşamüstü sebze çorbası
akşam muhallebi.
Ben telden girdiğim için mi acaba ahsenin resmini göremiyorumAHSEN temizlik yaparken
canım bize göre çok ama benim kızım iştahsız
kilosu çok fazla değilse bence bırak yesin tam gelişme zamanları
bizim meünyü sayayım
sabah yumurtalı bulamaç yarım kaseden az oluyor
öğlen yarım kase çorba
ara 1 muz bazen onuda bitiremiyor
akşam evdeki yemeklerden 2 yemek kaşığını geçmez oda sevdiyse yoksa onuda tükürüyor doymadıysa yarım kase çorba yada pirinç unu benim kızım 14 aylık 9 kiloyu daha geçemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?