Merhaba canım kolu daha iyi egzersizle zamanla düzelirmiş. Allah izin verirse ben haftaya gelecem. İnşallah çınar huzursuzluk çıkarmaz evde zor uyutuyorum orada ne yapacam bilmiyorumCanım nasılsın eşinin kolu nasıl oldu? adana ya geliyormusunuz????
kızlar nihayet oğlum bi kaç gündür düşe kalka da olsa yürümeye başladı,29 haziranda tatile çıkıcaz,otelde yerlerde emeklerse naparım diyodum,o zamana kadar iyice yürür artık,dün odadan koridora koridoru da boydan boya , oradan tekrar odaya yürümeyi başardı,2 kere de hiç düşmeden yürüdü o mesafeyi,ama hala emekleme tercihimiz var,bebekleri yürüyenler,tahmini kaç günde emeklemeyi tamamen bırakıp yürümeye geçiyolar?
kızlarnihayet oğlum bi kaç gündür düşe kalka da dsa yürümeye başladı,29 haziranda tatile çıkıcaz,otelde yerlerde emeklerse naparım diyodum,o zamana kadar iyice yürür artık,dün odadan koridora koridoru da boydan boya , oradan tekrar odaya yürümeyi başardı,2 kere de hiç düşmeden yürüdü o mesafeyi,ama hala emekleme tercihimiz var,bebekleri yürüyenler,tahmini kaç günde emeklemeyi tamamen bırakıp yürümeye geçiyolar?
Amin canım duaların için sağol. İnşallah seninde ciddi bir sorunun yoktur. Benim hem belimde hem boynumda fıtıklar var bazen çok şiddetleniyor ağrılar ama fizik tedavi rahatlatıyor sen de inşallah fıtık yoktur ihmal etme mutlaka doktora git eğer varsa bile önlem alırsın ilerlemedensenin adına çok sevindim canım inşallah evinizide alırsınız tez zamanda allah gönlüne göre versin
sizleri okadar benimsemişimki dün yemek yapıyorum bir baktım serenaya dua ediyorum koçası için allah kimsenin düzeni bozmasın
rabbim hepimizide mutlu huzurlu olmayı nasip etsin (amin)
bende biliyorum topuk uyuşmasının fıtık olduğunu ondan korkuyorum gitmeye :18:
Gözünüz aydım canım darısı oğlumun başına yürüse neler yapar kimbilir ama en azından bir yere gittiğimizde arabasından sıkılınca emeklemez yürürdü. Ama hiç yürüyecek gibi değil biz ellerindwn tutup yürütünce bile istemiyor hemen kendini yere atıyorkızlar nihayet oğlum bi kaç gündür düşe kalka da olsa yürümeye başladı,29 haziranda tatile çıkıcaz,otelde yerlerde emeklerse naparım diyodum,o zamana kadar iyice yürür artık,dün odadan koridora koridoru da boydan boya , oradan tekrar odaya yürümeyi başardı,2 kere de hiç düşmeden yürüdü o mesafeyi,ama hala emekleme tercihimiz var,bebekleri yürüyenler,tahmini kaç günde emeklemeyi tamamen bırakıp yürümeye geçiyolar?
Canim elada oyle ya..bende cok sikintidayim bu konuda..bugun evdeydim bende arkadaşları cagirdim..arkadasin oglu daha 9 aylik resmen sigara böregini bitirdi..elada 2yaladi atti..kati yemiyor..ne makarna ne sebze yemegi..pilavi ayranla veriyorum suyunu cekip pirincleri tukuruyor alismadi yaslm kızlar ne alemdesiniz
bebekler hareketlendi iyice eskisi gibi yazamıyoruz buraya
miray 5 dk oturmuyor bütün çekmecelerimi boşaltıyor sürekli peşindeyim
dışarı çıktığımızda salıncaktan kaydıraktan inmiyor arkasına bile bakmadan alıp başını gidiyor peşinden gitmesem kaybolucak
bizde ramazan bayramında memlekete gidicez inşallah ama 16 saat yol nasıl bitecek mirayla bilmem uçakla dahada perişan olduk en iyisi araba yine
kızlar siz neler yediriyorsunuz miray hiç makarna pilav ya da sebze yemeği yemiyor ağzına soksam tükürüyor sizde durumlar nasıl:44:
slm kızlar ne alemdesiniz
bebekler hareketlendi iyice eskisi gibi yazamıyoruz buraya
miray 5 dk oturmuyor bütün çekmecelerimi boşaltıyor sürekli peşindeyim
dışarı çıktığımızda salıncaktan kaydıraktan inmiyor arkasına bile bakmadan alıp başını gidiyor peşinden gitmesem kaybolucak
bizde ramazan bayramında memlekete gidicez inşallah ama 16 saat yol nasıl bitecek mirayla bilmem uçakla dahada perişan olduk en iyisi araba yine
kızlar siz neler yediriyorsunuz miray hiç makarna pilav ya da sebze yemeği yemiyor ağzına soksam tükürüyor sizde durumlar nasıl:44:
Günaydin canım eminim ahsen çok tatlı olmuştur herhalde rüyasında görmüş sabahtan hazırlanmış gezmek istiyor çok fenalar yeterki gezmeye gitsinler uyumak ve yemek vakit kaybı onlar için. Bizim6 dişimiz var ve şu an çıkacak olan yok gibi ne kadar zaman aralıklarla çıkıyor bizimkiler vallahi çıksa da artık rahat çiğneselergünaydın kızlar
bugün ahsen çanta takmış koluna lele lele diye ağlıyor
sabah babasına yapıştı eşimde merdivenlerden indirip bir dolaşıp geretireyim küçük hanım hazırlanmış okadar dedi
ama ahsen inatla içeri girmedi nasıl ağlıyor tabi babasıda dayanamadı ahseni anneannesine götürdü
ben gidemedim şevvalin kursu var servis birazdan gelicek bende gideyim küçük hanımın yanına
görseniz bi şeker kolunda çantası kokoş olacak heralde süslü kızım
kızlar katı yiyecekleri konuşmuşsunuz ahsenede yoğurtla yada suyla yutuyor
makarnayı yogurtluyorum yoksa tek yiyemiyor onu da çatalla ezdikten sonra yogurtluyorum
ama halen 4 dişimiz var yan dişlerle çiyneye bilir zamanı var henüz
Bundan 1-2 ay önce katıları daha iyi yiyorduk şimi iştahı yok makarna pilav tükürüyor bir de çok pis yiyoruz dışarıya yemeğe gidince masanın altı üstü yemek oluyor. Geçende çınarla aşa gezerken bir çocuğu anneannesi gezdiriyordu 2 yaşında ama tek yürüyemiyor çınarın hiç yürüme isteği yok biz ellerinden tutuca hemen oturuyor telde kim ararsa hala yürümüyor mu soruyorlar babası bile ne zaman yürüyecel diyip duruyor beni de telaşa soktularkızlar merhaba, artık her gun yazamıyorum kısın sabah kalkınca hemen bilgisayarı acıyodum yazıyodum ama simdi cerenin pesinde kosmaktan biseye vakit kalmıyo ama yazamasamda okuyup cıkıyorum. 2 gundur annem bendeydi simdi dondu tekrar. babamın yazlıgı var buraya bi saat mesafede artık ordalar yaz boyu yakınız yani, bende onumuzdeki ay bir hafta filan kayıcam cerende denize girer biraz.
migi hayırlı olsun artık butun bebisler yuruyo zannedersem. bi cınarla ceren haric herhalde. ceren hala elinden tutturmanın pesinde elinden tutunca kosuyo resmen ama elini bıraktıgın gibi oturuyo tek eli bile istemiyo iki elle tutucan illa. bırakıcagnı anlayıncada hemen oturuyo. bazen koltktan filan tutunurken karsısına gecip gel gel yapıyorum katiyen gelmiyo, aslında fiziksel gelisim acısından yuruyebilir gibi geliyo parktayken filan bazen caktırmadan tek elimi bırakıyorum tek elimle tutarak rahat rahat yuruyo ama neden bu kadar korkuyo anlamıyırum odu kopuyo yurumekten odlek yaa. bende bir an once yurusun istyiyorum bu durum canımı sıkmaya basladı artık.
ben cerene ogle ogun olarak makarna pilav yedirmiyorum ama dun sarma yapmıstık annemle ondan bi tane yedi makarna yapıncada onune koyuyorum 3-5 tane yiyo iste. yani eskisine gore katı yiyecekler konusunda epey ilerledi cok sukur.
Bundan 1-2 ay önce katıları daha iyi yiyorduk şimi iştahı yok makarna pilav tükürüyor bir de çok pis yiyoruz dışarıya yemeğe gidince masanın altı üstü yemek oluyor. Geçende çınarla aşa gezerken bir çocuğu anneannesi gezdiriyordu 2 yaşında ama tek yürüyemiyor çınarın hiç yürüme isteği yok biz ellerinden tutuca hemen oturuyor telde kim ararsa hala yürümüyor mu soruyorlar babası bile ne zaman yürüyecel diyip duruyor beni de telaşa soktular
kokoş hanıma baksen hazırlanmış gezmeye gidecekmiş yesinler senigünaydın kızlar
sabah babasına yapıştı eşimde merdivenlerden indirip bir dolaşıp geretireyim küçük hanım hazırlanmış okadar dedi
ama ahsen inatla içeri girmedi nasıl ağlıyor tabi babasıda dayanamadı ahseni anneannesine götürdü
ben gidemedim şevvalin kursu var servis birazdan gelicek bende gideyim küçük hanımın yanına
makarnayı yogurtluyorum yoksa tek yiyemiyor onu da çatalla ezdikten sonra yogurtluyorum
kızlar merhaba, artık her gun yazamıyorum kısın sabah kalkınca hemen bilgisayarı acıyodum yazıyodum ama simdi cerenin pesinde kosmaktan biseye vakit kalmıyo ama yazamasamda okuyup cıkıyorum. 2 gundur annem bendeydi simdi dondu tekrar. babamın yazlıgı var buraya bi saat mesafede artık ordalar yaz boyu yakınız yani, bende onumuzdeki ay bir hafta filan kayıcam cerende denize girer biraz.
migi hayırlı olsun artık butun bebisler yuruyo zannedersem. bi cınarla ceren haric herhalde. ceren hala elinden tutturmanın pesinde elinden tutunca kosuyo resmen ama elini bıraktıgın gibi oturuyo tek eli bile istemiyo iki elle tutucan illa. bırakıcagnı anlayıncada hemen oturuyo. bazen koltktan filan tutunurken karsısına gecip gel gel yapıyorum katiyen gelmiyo, aslında fiziksel gelisim acısından yuruyebilir gibi geliyo parktayken filan bazen caktırmadan tek elimi bırakıyorum tek elimle tutarak rahat rahat yuruyo ama neden bu kadar korkuyo anlamıyırum odu kopuyo yurumekten odlek yaa. bende bir an once yurusun istyiyorum bu durum canımı sıkmaya basladı artık.
ben cerene ogle ogun olarak makarna pilav yedirmiyorum ama dun sarma yapmıstık annemle ondan bi tane yedi makarna yapıncada onune koyuyorum 3-5 tane yiyo iste. yani eskisine gore katı yiyecekler konusunda epey ilerledi cok sukur.
Canim elada oyle ya..bende cok sikintidayim bu konuda..bugun evdeydim bende arkadaşları cagirdim..arkadasin oglu daha 9 aylik resmen sigara böregini bitirdi..elada 2yaladi atti..kati yemiyor..ne makarna ne sebze yemegi..pilavi ayranla veriyorum suyunu cekip pirincleri tukuruyor alismadi ya( bakici saolsun evi kirletir diye cocugun eline bisey vermiyor..elinde de asla bisey yemiyor..lafa gelincede daha kucuk diyor..bugun o cocugu gorunce agzim acik kaldi ve sinirlerim tepeme çıktı ..kucuklukten vermek lazımmis..cok hata ettim ben..en azindan aksam ben verseydim belki biraz alisirdi..
hiç sıkma canım yürüyecek elbette ama daha zamanı var demekki elifte yürümüyor aama acelesi yok diyorum napalım herşeyin var bir zaamanı konuşmanında yürümeninde :)kızlar merhaba, artık her gun yazamıyorum kısın sabah kalkınca hemen bilgisayarı acıyodum yazıyodum ama simdi cerenin pesinde kosmaktan biseye vakit kalmıyo ama yazamasamda okuyup cıkıyorum. 2 gundur annem bendeydi simdi dondu tekrar. babamın yazlıgı var buraya bi saat mesafede artık ordalar yaz boyu yakınız yani, bende onumuzdeki ay bir hafta filan kayıcam cerende denize girer biraz.
yerim seni ben çantasınıda almış bak sen şuna tam kokoş olucak canım bunlargünaydın kızlar
cnm milletle kıyaslarsak depresyona sokarız kendimizi elifte yürümüyo ama elbet yürüyeceklerBundan 1-2 ay önce katıları daha iyi yiyorduk şimi iştahı yok makarna pilav tükürüyor bir de çok pis yiyoruz dışarıya yemeğe gidince masanın altı üstü yemek oluyor. Geçende çınarla aşa gezerken bir çocuğu anneannesi gezdiriyordu 2 yaşında ama tek yürüyemiyor çınarın hiç yürüme isteği yok biz ellerinden tutuca hemen oturuyor telde kim ararsa hala yürümüyor mu soruyorlar babası bile ne zaman yürüyecel diyip duruyor beni de telaşa soktular
canım ben küçükken vermeye çalıştım yinede istemiyo ya iştahlı bi çocuk değil zaten miray
yayla çorbasının içinde yutuyo pirinçleri dolma içini yoğurtla karıştırıp versem tükürüyo nasıl anlıyo farkı bilmiyorum oof off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?