günaydın
kimsecikler yok kaç gündür
bende ahsenin peşinde koşmaktan pek fırsat bulamıyorum
iyice kuduruk oldu zaten
kızlar dün dondurma yiyoruz ahsen de baktı bende uzatım hani yalasın diye soğuk korktu yalamadı
canı çekiyor ama yalamadı inatla sonunda baktı olmadı emziği çıkarttı ağzında dondurmaya batırıp yedi 4 5 kez
ya çok akıllı bu bıdıklar
çikolata hiç vermedim daha çok erken ama bende sürekli eline çubuk kraker veriyorum ısırıp ısırıp atıyor ama alışsın bişeyler yemeye
dün kahvaltıda çökelekli pide vardı ahsen aldı eline bir dilim sofra serdim dibine yemesede ağzında geveleyip tükürdü ama çok şekerdi
eşim diyor şevvalle hiç vermezdin üzerini kirletecek diye sonrada hemen banyoya ne üst kaldı ne kendi hertarafı battı tabi
evdeyken eline vermek güzelde alıştığı için gittiği yerdede yapmak istiyor ozaman olmuyor çok alışmasa iyi ama diğer kızımada vermedim kendi yemeyi çok geç öğrendi ama eli kirlenince beklerdi temizdi kızım ahsen biraz pasaklı zaten benide dinlediği yok
özgür vili diyorum zaten kafasına göre takılıyor
bide kızlar dün parkta iki kere düştü canı yanıyor ama maşşallah hiç istifini bozmuyor
yaramaz ondanmı halen çözemedim bizim şevval en ufak şeye saatlerce ağlardı
birsefer bacağı çizilmişti 1 hafta bacağındaki çiziğe bakıp bakıp ağlamıştı
ahsen düşüüyor dizleri morarmış ama biraz mızıldayıp kaldığı yerden devam ediyor
kaç gündür yazmadım birikmiş çenem düştü
serenay adanaya gittinmi merak etim
pençem eyidas demoş elfilada nerelerdesiniz
Allah izin verirse cuma günü gidiyoruz adanada çok sıcak kavruluyorlarmış ama ne yapalım çok bunaldım gitmezsem daha kötü. Ben de çınarı kendi haline bıraktım eline kraker veriyorum salatalık filan ısırıp tükürüyor muz versem elinde sıkmaya bayılıyor artık annem çıldıracak. Bu sıralar azıttı yine gece saat başı uyanıyor sinirlerim bozuluyor hiç enerjim yok yani gece 2-3 defa uyansa şükür eder oldumgünaydın
iyice kuduruk oldu zaten
kızlar dün dondurma yiyoruz ahsen de baktı bende uzatım hani yalasın diye soğuk korktu yalamadı
canı çekiyor ama yalamadı inatla sonunda baktı olmadı emziği çıkarttı ağzında dondurmaya batırıp yedi 4 5 kez
çikolata hiç vermedim daha çok erken ama bende sürekli eline çubuk kraker veriyorum ısırıp ısırıp atıyor ama alışsın bişeyler yemeye
dün kahvaltıda çökelekli pide vardı ahsen aldı eline bir dilim sofra serdim dibine yemesede ağzında geveleyip tükürdü ama çok şekerdi
eşim diyor şevvalle hiç vermezdin üzerini kirletecek diye sonrada hemen banyoya ne üst kaldı ne kendi hertarafı battı tabi
evdeyken eline vermek güzelde alıştığı için gittiği yerdede yapmak istiyor ozaman olmuyor çok alışmasa iyi ama diğer kızımada vermedim kendi yemeyi çok geç öğrendi ama eli kirlenince beklerdi temizdi kızım ahsen biraz pasaklı zaten benide dinlediği yok
bide kızlar dün parkta iki kere düştü canı yanıyor ama maşşallah hiç istifini bozmuyor
ahsen düşüüyor dizleri morarmış ama biraz mızıldayıp kaldığı yerden devam ediyor
Maşallah canım benim oğlum yürümüyor ama emekliyor her yerden atlıyor koltuklardan yere atıyor kendini her yeri kurcalıyor evim hep dağınık artık bıraktım kendi haline bir tek bize zarar verdiğinde tepkimi belli ediyorum bazen bacağımı ısırıyor nedense bunu bir tek bana yapıyorbebeişler yürümeye başlayınca buraya katılım azalmış:)
havalar güzel tabi çalışmayanlar parka götürüyordur şimdi:)
benim kızım sena da yürüyor patır patır maşallah
ama konuşmuyor hala sadece dededede diyor:)
bebeklikteki iştahı azalırmış zaten ama bizimki zorla yiyor yemek
yanlardaki azı dişleri çıktı bu arada 3 tanesi toplamda 9 dişimiz oldu
azı dişleri çok zor çıkıyor
yoğurtla kuskus veriyoruz bayılıyor en sevdiği şey
Allah izin verirse cuma günü gidiyoruz adanada çok sıcak kavruluyorlarmış ama ne yapalım çok bunaldım gitmezsem daha kötü. Ben de çınarı kendi haline bıraktım eline kraker veriyorum salatalık filan ısırıp tükürüyor muz versem elinde sıkmaya bayılıyor artık annem çıldıracak. Bu sıralar azıttı yine gece saat başı uyanıyor sinirlerim bozuluyor hiç enerjim yok yani gece 2-3 defa uyansa şükür eder oldum
günaydın
iyice kuduruk oldu zaten
Maşallah canım benim oğlum yürümüyor ama emekliyor her yerden atlıyor koltuklardan yere atıyor kendini her yeri kurcalıyor evim hep dağınık artık bıraktım kendi haline bir tek bize zarar verdiğinde tepkimi belli ediyorum bazen bacağımı ısırıyor nedense bunu bir tek bana yapıyor
burdayım canımmm
miray çok hareketli bilgisayarı elimize aldırmıyor 3 kere düştü yan tarafı çatladı artılk 4. yede düşerse bozulur heralde
bende eline veriyorum çubuk kraker hergün süpürge yapıyoruz her yer çubuk kraker
babası bigün kayısı vermiş eline ısırıp ısırıp yere atıyor sonra elleriyle oynuyor halının halini düşünün sonra sil babam sil
bidahada vermedim tabi
bizde bayramda gidicez memlekete iple çekiyorum
Aslında yanımda annem ya da başka bir yakınım gelse ben de tatile gitmek isterdim ama çınarla çok zor inan arabada 10 dk durmuyor kucağımda durmaz koltukta oturamaz uçakta ne yapacağız bilmiyorum ama arabada uzun yolculuk bize göre değil çınar gittikçe huy değiştiriyor artık hiç yerinde durmuyor önce arabada ya da pusettw sakin ve uzun oturururdu şimdi aklı fikri oyun atlamak karştırmakhadi canım az kalmış hayırlısıyla git inşallah gezmesen de annen akrabaların sana değişiklik iyi gelecek
çınarında uyku saatlerini kafana takma adanaday ken tekliğe alıştı şimdi kalabalıkta hiç uyumaz
bende çok istiyorum ama hem borçlar hem ahsen ayağımızı bağlıyor mesafede çok uzak of of havalar ısınınca insan tatil istiyor :106:
her dönem farklı sorunlar çıkıyor bebekken başka şimdide hiç oturmuyor arabada giderken eşimin arbasında oto koltuğu yok ne yapacağını şaşırıyor zaten oto koltugundada kısa mesafede şevvalle idare ediyoruz ama uzun henüz tek ahsenle gitmeyi göze alamadımAslında yanımda annem ya da başka bir yakınım gelse ben de tatile gitmek isterdim ama çınarla çok zor inan arabada 10 dk durmuyor kucağımda durmaz koltukta oturamaz uçakta ne yapacağız bilmiyorum ama arabada uzun yolculuk bize göre değil çınar gittikçe huy değiştiriyor artık hiç yerinde durmuyor önce arabada ya da pusettw sakin ve uzun oturururdu şimdi aklı fikri oyun atlamak karştırmak
Merhaba kızlar
dün k.v. yazlığına gittik elifi kumda oynasın ayaklarını suya soksun dedik bayılıyor kumddaki herşeyi kurcalamaya kumları alıyoo eline yukardan bırakıyo yüzü gözü kum tabi :) suya bayıldı soktuk ayaklarını kendi içeri girdi ama tedarikli gitmemiştik simit fln olsaydı daha çok sevecekti suyu tutmaya çalışıyo :)
yürüyemediği için kumda emekliyo ordan oraya sahil tam eliflikmiş yani
kızlar bu arada ben nikah şekeri ve bebek şekeri yapmaya karar verdim bu ara tasarım aşamasındayım face te sayfa açıcam çevremdekilere söyleyeceğim niyetine girdim bakalım inş herşey yolunda gider hayırlısı artık,tek eşimin çalşmasıyla olmuyor ben çalışırken iyiydi ama elifi bırakıp çalışmak istemiyorum bende hem kızıma bakarım hemde olursa bunu yapacağım bakalım kısmet
aayrıca ne çekmece kaldı ne başka bişey
heryeri dağıtıyor hiç akrışmıyorum hayatı tanısın diye
eline çikolata yemek veriyorum ne halı kaldı ne duvar
çok pis bir anne oldum:)
günaydın
iyice kuduruk oldu zaten
maşallah:)
bebeişinle seninle oyun oynamayı seviyorda ondan ısırıyor annesi:)
bizim kızda ısırmaz parmağını ağzına vereyim hayatta ısırmaz canım yanacak diye:)
cici bebe bisküvi cubuk kraker bazen çikolata evriyorum eline hepsini de kemiriyor
yemek yemediği için bunları bari yesin diyorum
hepimizde aynı 1 senemiz kaldı zor 3 yaşına girince rahatlıyacaz inşallah
bizimde bilgisayar kaç kere düştü hatırlamıyorum tutup kablosundan yere atıyor bizimde kenarı çatlak
kamera gitti açılmıyor artık
oh canım sanada değişiklik olur bayram tek olmak daha zor iyi olur senin içinde miray içinde
Merhaba kızlar
dün k.v. yazlığına gittik elifi kumda oynasın ayaklarını suya soksun dedik bayılıyor kumddaki herşeyi kurcalamaya kumları alıyoo eline yukardan bırakıyo yüzü gözü kum tabi :) suya bayıldı soktuk ayaklarını kendi içeri girdi ama tedarikli gitmemiştik simit fln olsaydı daha çok sevecekti suyu tutmaya çalışıyo :)
kızlar bu arada ben nikah şekeri ve bebek şekeri yapmaya karar verdim bu ara tasarım aşamasındayım face te sayfa açıcam çevremdekilere söyleyeceğim niyetine girdim bakalım inş herşey yolunda gider hayırlısı artık,tek eşimin çalşmasıyla olmuyor ben çalışırken iyiydi ama elifi bırakıp çalışmak istemiyorum bende hem kızıma bakarım hemde olursa bacağım bakalım kısmet
maşallah elifeMerhaba kızlar
kızlar bu arada ben nikah şekeri ve bebek şekeri yapmaya karar verdim bu ara tasarım aşamasındayım face te sayfa açıcam çevremdekilere söyleyeceğim niyetine girdim bakalım inş herşey yolunda gider hayırlısı artık,tek eşimin çalşmasıyla olmuyor ben çalışırken iyiydi ama elifi bırakıp çalışmak istemiyorum bende hem kızıma bakarım hemde olursa bunu yapacağım bakalım kısmet
canım mirayda hiç durmuyor uçakla gittik sallandığı için uyudu ama dikkat et poşet hazırla heran kusabilir gibi miray bir kustu heryerimiz battı üstünüde değiştiremedik temkinli ol senAslında yanımda annem ya da başka bir yakınım gelse ben de tatile gitmek isterdim ama çınarla çok zor inan arabada 10 dk durmuyor kucağımda durmaz koltukta oturamaz uçakta ne yapacağız bilmiyorum ama arabada uzun yolculuk bize göre değil çınar gittikçe huy değiştiriyor artık hiç yerinde durmuyor önce arabada ya da pusettw sakin ve uzun oturururdu şimdi aklı fikri oyun atlamak karştırmak
oğluna maşallah canım kilo almasada kilosu gayet iyi bence miray 14 aylık 10.5 kilo buna şüküriyi akşamlar kızlar ne zamandıır yazmıyorum ama ara ara okuyorum yine takipteyim... oğlum 13 aylıkken yürüdü hiçç emeklemeden, bütün gün dolanıyo ama dışarı çıkmayınca evde canı sıkılıyo her gün çıkmaya çalışıyoruz... havalar da çok ısındı akşam üzeri çıkmak daha iyi oluyo... benim oğlum da bütün gücüyle ısıranlardan, kollarıma yüzüme saat yapıyo bıcırık... iştahı yerinde çok şükür ama kilo almıyoruz haliyle, 12 kilo civarıyız hala...
iyi akşamlar kızlar ne zamandıır yazmıyorum ama ara ara okuyorum yine takipteyim... oğlum 13 aylıkken yürüdü hiçç emeklemeden, bütün gün dolanıyo ama dışarı çıkmayınca evde canı sıkılıyo her gün çıkmaya çalışıyoruz... havalar da çok ısındı akşam üzeri çıkmak daha iyi oluyo... benim oğlum da bütün gücüyle ısıranlardan, kollarıma yüzüme saat yapıyo bıcırık... iştahı yerinde çok şükür ama kilo almıyoruz haliyle, 12 kilo civarıyız hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?