2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok geçmiş olsun canım allaha emanet yavrularımız allah bidaha göstermesin:26:
canım valla bu saatte kendime gelebildim oruç vurdu
şuan öyle bir durumdayım ki bütün yemekleri yapasım bütün colaları içesim var
bende et çıkardım canım kızartıcam yanına köz patlıcan yapıcam sarımsaklı yoğurtlu, mercimek çorbası pilav salata suu
allah hepimizin orucunu kabul etsin

Son düzenleme:
elfedacım o durumu ben de biliyorum yaşamadım ama okudum, netten bak zaman zaman kapanırsa sen de açabilirsin önemli bişey değil

kızlar kızlar ben de oruç tutamıyorum ama eşim tutuyor tam tekmil sofra ister, buraya yaptıklarımızı yazalım güzel fikir oluyo, ben iftardan ziyade sahuru düşünüyorum eşim sahurda sıcak yemek yemiyor, listelere açığım :)

benim menü

çorba ama karar vermedim hangisi :)

fırında közlenmiş patlıcan ve biberli köfte

patates kızartması

sarımsaklı yoğurt

Eflada canim cok gecmis olsun..rabbim korusun yavrularimizi..bende balkondan korkuyorum hep acik unutuyorum bigun tirmanirsa ne yaparim ( zaten buldugu herseyi atiyor..5suluk oldu attigi..burada kucuk yer zar zor buldum yine 2 tane aldim bir bakiciya bide bize..
Kizlar ramazan hepinize hayirli olsun..bugun acikmadim ama cok susadim..birde tarla olunca yandi yuregim..Allahtan esiyordu hava azda olsa..capa yapmaya calistim ama 3parsel anca yaptim..kaldi 27:)) 10 gune anca biter :)) isci bulamadim bugun ilk gun diye kimse gelmedi. .goze alamadilar demekki..
Bende bakiciya bugun yayla corbasi sulu patatesli kofte ve pilav yaptirdim..aksam zaten 7ye geliyordu tarladan geldigimde yemek yapmak cok zor benim icin..yemegede kimseyi alamicam gibi bu gidisle cok yogun geciyor..birde domateslerime virus bulasmis ona canim sikildi bugun..
Ela zaten ayri :)) hic durmuyor habire kosturuyor dagitiyor..gece uyumadi yine sabahta 7de ayaktaydi..cani saolsunda artik sabretmeye calisiyorum..cok ilgi istiyor geliyor yaliyor resmen beni..vicdanim sizliyor bazen onu ihmal ettigim icin..o nedenle artik uyumasada aglasada kizmiyorum..onceden cok kotu davrandim kizima hep kizdim..ama artik yapmicam..
Sevgiyle kalin..
Serenay demos kizlar nerdesiniz..ozledim sizi..
Beloved canim sizede gecmis olsun..ben sirf merdiven yuzunden topuklu falan giymiyorum..zaten cok sakar biriyimdir..
Migi canim masallahh oglusuna cok tatli..ahh tatil bize haram bu iki sene..bu tarla benide esimide cok yoruyor..
Ahsen canim elanin adasi ne tatli olmus :)) saclari iyi olmus..elada cok terliyor kestirmek istiyorum ama baba izin vermiyor bizde..

Elflada....
Gece gece okurken ağladım walla Allah korumuş kuzunu
Camın önune koltuk koymayn noluur yaa ben Ezgi cam balkondaki sandalyeyi ki çok ağır bi sandalye
Sürükler cama çıkar diye sürekli kontrol ediyorum,dikkat et kuzum bebeğine bırak işi gücü uyyunca yaparsın

Ahsenim,
İi geceler cano, Ahsen ne tatlı olmuş öyle maşallah..
Bizimki de çok zilli,hergün yeni bişey öğreniyor lar, en çokta kibar ve tatlı sesiyle uzatarak Aannnneeee demesi
Eritiyor beniiii

Merhaba ben de Nisan 2012 annesiyim.Merak ettim tekrar hamile olan var mı?
Ben sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim.

Benn ve mmavilimm aralıkta doğum yapıcaz kuzum, seninki ne zaman..
Bu arada zaten sende listemizdeydin bianka, hatırlıyorum kuzum seni kendini tekrar tanitmana gerek yok

ahh tosuna bak yaa buyumuste tatil sefalarıda yaparmıs :) ne guzel tatilinizi yaptınız biz bu sene de gitmicez herhalde bi yere. esim gidelim diyo ama bana cerenle tatil pek cazip gelmiyo dogrsu. seneye daha rahat ederiz, bu yılda annemin yazlıgı sagolsun dicez napalım:)

ah aman canım sagol da sen uzme kendini aglama malum bebis var yolda :) karnın buyumeye baslamıstır nasıl gidiyo hamilelik?

cok guzel cıkmıssınız senin ezo buyumus de okula mı basladı yoksa cantayıda sırtlanmıs zilli :)

Merhaba ben de Nisan 2012 annesiyim.Merak ettim tekrar hamile olan var mı?
Ben sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim.

nisan anneleri bayağa hızlı çıktı
bikaç kişi vardıı canım hamile korktuğum için soruyorum korunurken mi kaldın:26:

sıcaktan iyice mayışmış kuzu
sende nekadar gençmişsin ben seni hep böyle tombul 30 yaş üzeri biri olarak düşünmüştüm

sağol canım,yaş olarak 31 e giriyorum da biraz minyon bi yapım var pek göstermiyorum,1.60 a 53 kg ım

nisan anneleri bayağa hızlı çıktı
bikaç kişi vardıı canım hamile korktuğum için soruyorum korunurken mi kaldın:26:

Benn ve mmavilimm aralıkta doğum yapıcaz kuzum, seninki ne zaman..
Bu arada zaten sende listemizdeydin bianka, hatırlıyorum kuzum seni kendini tekrar tanitmana gerek yok

uzun zamandır girmedim tanıtayım dedim
hayırlısı olsun bu arada sizin de hamişliğiniz, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

evet pancem korunurken kaldım. şoke oldum zaten

doğru diyosun,kendinden büyük şeyleri ittirecek kuvvetleri var valla,tatilde otelde oyun salonları olur ya jetonlu,oraya girdik,daha doprusu oğlum ışıklı bi sürü şeyi görünce koşturdu girdi,neyse oyuncaklara,trene ,arabaya falan bakıyoz,hani içinde bi sürü top olur,şeffAf dolaba benzer,para ya da jeton atarsın da top verir sana ,öyle bi oyuncak dolabı mı desem,öyle bişi,ayakları tekerlikliymiş,oğlum onu bi ittirdi yerinden oynadı,hoşuna gitti habire ittirmek istiyo,bi kendine çekiyo bi ileri ittiryo,kendinin 3 katı boyunda kocaman dolap gibi bi şey,nasıl kımıldattı bilmiyorum,neyse oradan jetonlu kırmızı bi araba var,ona geçti,onun ön tamponunu yakalayıp hızlıca bi salladı ki arabayı sorma mutfakta da kocaman mama sandalyesini halı üstünde ittiriyo bey efendi artık,seneye beni de düşürür vallahi bu çocuk,çok dikkat etmek gerek çok

Canımm çok çookk geçmiş olsun okumuşsundur bende yaklaşık 2 hafta önce kötü bir olay yaşadım duru yu arabada unuttular allahha binlerce şükür bize çocuklarımızı bağışladı düşüncesi bile insanı deli ediyor bence çok takıntı haline getirme canım tekrar geçmiş olsun...

maşallah canım abi kardeş çok tatlılar 3. de yolda allaha emanet olsunlar
Teşekkür ederim balım, evet 3. Bebişin doğmasına 21 hafta kaldı, haftaya yolu yarilamiş olucam

Sağol kuzum, walla bebişe bişey olucağını sanmam çünkü onun yüzünden bu kadar duygusalım
Herşeye ağlıyorum işte, , onun dışında gayet iyi geçiyor. .oruçluyum hatta bugün
Ezo okula başkamadı da çooook süslü, eline makyaj malzemesi geçince kapağını açamıyor ama dudağın
Yanağına sürüyor, geçenlerde çekmeceden biberon fırçasını almışta aynada saç tarıyor heyyy Allahm yaa

uzun zamandır girmedim tanıtayım dedim
hayırlısı olsun bu arada sizin de hamişliğiniz, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

evet pancem korunurken kaldım. şoke oldum zaten

Sağol kuzum, kaç haftalk seninki?

Güçlü erkekim benim, resmini gordm cok tatli Allah bağışlasin kuzum
Evet çok dikkat edeceğiz özellikle herşeyi merak ettikleri şu dönemde Allaha emanet olsunlar...

Bir keresinde Kaan 2 yaşındayken teyzeme gitmiştik...
Çocuk gözümüzün önünde oynarken gitmiş odalardan birine girip üstüne kapıyı kilitlemis..
Anahtarıda çıkarmış...Allahım bir ağlıyor bir ağlıyor içerde, oğlum anahtarı kapının altından at diyorum
halının üstüne düşmüş anahtar bulamiyor çocuk, camı kıramıyoruz çocuğun üstüne cam gelir diye
Kapıyı kıramıyoruz çocuk arkasında kapının ağlıyor sürekli elim ayağım bi boşaldı önce. ..Sonra başka bi anahtarı içeriye attım
Oğluuum sende bana att dedim attı ama farklı bir anahtar, sonra üçüncü seferde atmadım anahtarı ama hadi sende sıra fln diyince
Demekki bakındı sağ sola attı anahtarı çıkardık onu, teyzem diyoki ne akıllı çocuk maşallah. .ödümüz kopmuştu sma panik olmuş tuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…