çok geçmiş olsun canım allaha emanet yavrularımız allah bidaha göstermesin:26:kızlar dun korkunc bi olay atlattım. sabah ceren uyanınca odası havalansın diye camını acmıstım. sonra iste kahvaltısını filan ettirdim bi kac kap bulasık vardı onları yıkıyodum ceren de onumde arkmda oyalanıyodu. sonra bi ara yok oldu ben salona gitti diye dusundum genelde salona gidiyo. o ara kac dk gecti bilmiyorum ama en fazla 5 dk dır. sonra bunun sesi cıkmaz oldu dedim bi bakayım napıyo gittim salonda yok, odasına gittim ki gordugum sahneyle nerdeyse yere yıgılıcaktım. odasında camın onunde cekyat var ve cekyat acık olan kanadın yarısında bitiyo yani tam olarak camı karsılamıyo ama ceren cekyatın tepesine cıkıp ordan cama ulasmıs. ben gordugumde dizleri koltugun tepesinde elleri de acık camın pimapenini tutuyodu.kafası belki de camın dısındaydı tam olarak bilemiyorum arkadan gordum bu sahneyi ben, ama o an aklımdan; ya ben kapıdan cama ulasana kadar gozumun onunde asagı duserse diye gective o yol yani kapıdan cama kadar olan o 5-6 adım bana o kdr uzun bi mesafe geldikiii inanın o an kafam soyle bi gitti geldi ama hic sesimi cıkarmadım bagırmadım hemen kostum cereni tuttugum gibi kendimi cekyata attım sonra
butun frenler bosaldı bende cereni bıraktım hemen kucagımdan cunku elim kolum bosaldı nasıl aglıyorum hungur hungur ceren de bana bakıyo saskın saskın epey bi muddet kendime gelemedim. o kdr korktumki yani kızlar bu mesajı yazarken bile aglıyorum sanki o anı tekrar yasıyorum zaten gozumun onunden gtmiyoki dun gece uyku uyuyamadım abuk subuk ruyalar gordum. ya dusseydi bebegim ben napardım 3. katta otuuyoruz kızlar ben nasıl boyle bi hata yaptımya zamanında gtmeseydim ya bi kac sn daha gec kalsaydım! kendimi affedemiyorum birine bi sadaka vericem bence ercekten Allah korudu bebegimi sesi cıkmıyodu ama bisey durttu beni git bak diye. iyiki o an gidip bakmısım iyiki durtmus o sey beni. ben napardım off ruhum daralıyo dusundukce, verilmis sadakamız varmıs dunden beri cam acmıyorum evde, camlara dokunamıyorum sanki ceren her actıgım cama tırmanıcakmıs gibi offf off biraz daha dusunursem tırlatıcam dunden beri basım agrıyo dusunmekten. yani kızlar bu bana cok buyuk bi dersoldu cocuk yetistiriken olmaz olmaz diye bisey yok en ufak bi dalgınlıga asla yer yok! bu dalgınlıgımın bedelini cok agır odeyebilirdim Allah bana ya da bebegime acıdı herhalde dicek baska bisey bulamıyorum aglamaktan yazamıyorum
canım valla bu saatte kendime gelebildim oruç vurdukızlar hayırlı ramazanlar
allah yardımcınız olsun hem bebek hem oruç zor valla bugün birtek toz aldım
ağzımı açmaya bile takatim yok
kızlar akşama neler yapıcaksınız ben açıktım sanki
çokkkkkta susuzdum
bizim şevvalde bugün oruç tuttu teyzeleri bakalım daha kursatan gelmedi dayanabilecekmi
akşama menüm
etli ekşili köfte
pirinç pilavı
mercimek çorbası
salata
ve suuuuu
sizede fikir olsun
Eki Görüntüle 751506 Eki Görüntüle 751505 Eki Görüntüle 751504
1 tabii ki çubuk krakere bayılıyoruzzzzz :)))
2 otelin altını üstüne getirmek güzel de ,sıcak çoook sıcak :))
3 deniz kenarında çilekli süt keyfi ve ilk pipet denememiz :))
Eki Görüntüle 752725 Eki Görüntüle 752726 Eki Görüntüle 752727
Ben de Ezomun resmini ekliyim dedim, kocaman oldu
Elflada....
Gece gece okurken ağladım walla Allah korumuş kuzunu
Camın önune koltuk koymayn noluur yaa ben Ezgi cam balkondaki sandalyeyi ki çok ağır bi sandalye
Sürükler cama çıkar diye sürekli kontrol ediyorum,dikkat et kuzum bebeğine bırak işi gücü uyyunca yaparsın
Merhaba ben de Nisan 2012 annesiyim.Merak ettim tekrar hamile olan var mı?
Ben sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim.
sıcaktan iyice mayışmış kuzu
sende nekadar gençmişsin ben seni hep böyle tombul 30 yaş üzeri biri olarak düşünmüştüm
nisan anneleri bayağa hızlı çıktı
bikaç kişi vardıı canım hamile korktuğum için soruyorum korunurken mi kaldın:26:
Benn ve mmavilimm aralıkta doğum yapıcaz kuzum, seninki ne zaman..
Bu arada zaten sende listemizdeydin bianka, hatırlıyorum kuzum seni kendini tekrar tanitmana gerek yok
Elflada....
Gece gece okurken ağladım walla Allah korumuş kuzunu
Camın önune koltuk koymayn noluur yaa ben Ezgi cam balkondaki sandalyeyi ki çok ağır bi sandalye
Sürükler cama çıkar diye sürekli kontrol ediyorum,dikkat et kuzum bebeğine bırak işi gücü uyyunca yaparsın
kızlar dun korkunc bi olay atlattım. sabah ceren uyanınca odası havalansın diye camını acmıstım. sonra iste kahvaltısını filan ettirdim bi kac kap bulasık vardı onları yıkıyodum ceren de onumde arkmda oyalanıyodu. sonra bi ara yok oldu ben salona gitti diye dusundum genelde salona gidiyo. o ara kac dk gecti bilmiyorum ama en fazla 5 dk dır. sonra bunun sesi cıkmaz oldu dedim bi bakayım napıyo gittim salonda yok, odasına gittim ki gordugum sahneyle nerdeyse yere yıgılıcaktım. odasında camın onunde cekyat var ve cekyat acık olan kanadın yarısında bitiyo yani tam olarak camı karsılamıyo ama ceren cekyatın tepesine cıkıp ordan cama ulasmıs. ben gordugumde dizleri koltugun tepesinde elleri de acık camın pimapenini tutuyodu.kafası belki de camın dısındaydı tam olarak bilemiyorum arkadan gordum bu sahneyi ben, ama o an aklımdan; ya ben kapıdan cama ulasana kadar gozumun onunde asagı duserse diye gective o yol yani kapıdan cama kadar olan o 5-6 adım bana o kdr uzun bi mesafe geldikiii inanın o an kafam soyle bi gitti geldi ama hic sesimi cıkarmadım bagırmadım hemen kostum cereni tuttugum gibi kendimi cekyata attım sonra
butun frenler bosaldı bende cereni bıraktım hemen kucagımdan cunku elim kolum bosaldı nasıl aglıyorum hungur hungur ceren de bana bakıyo saskın saskın epey bi muddet kendime gelemedim. o kdr korktumki yani kızlar bu mesajı yazarken bile aglıyorum sanki o anı tekrar yasıyorum zaten gozumun onunden gtmiyoki dun gece uyku uyuyamadım abuk subuk ruyalar gordum. ya dusseydi bebegim ben napardım 3. katta otuuyoruz kızlar ben nasıl boyle bi hata yaptımya zamanında gtmeseydim ya bi kac sn daha gec kalsaydım! kendimi affedemiyorum birine bi sadaka vericem bence ercekten Allah korudu bebegimi sesi cıkmıyodu ama bisey durttu beni git bak diye. iyiki o an gidip bakmısım iyiki durtmus o sey beni. ben napardım off ruhum daralıyo dusundukce, verilmis sadakamız varmıs dunden beri cam acmıyorum evde, camlara dokunamıyorum sanki ceren her actıgım cama tırmanıcakmıs gibi offf off biraz daha dusunursem tırlatıcam dunden beri basım agrıyo dusunmekten. yani kızlar bu bana cok buyuk bi dersoldu cocuk yetistiriken olmaz olmaz diye bisey yok en ufak bi dalgınlıga asla yer yok! bu dalgınlıgımın bedelini cok agır odeyebilirdim Allah bana ya da bebegime acıdı herhalde dicek baska bisey bulamıyorum aglamaktan yazamıyorum
Teşekkür ederim balım, evet 3. Bebişin doğmasına 21 hafta kaldı, haftaya yolu yarilamiş olucammaşallah canım abi kardeş çok tatlılar 3. de yolda allaha emanet olsunlar
ah aman canım sagol da sen uzme kendini aglama malum bebis var yolda :) karnın buyumeye baslamıstır nasıl gidiyo hamilelik?
cok guzel cıkmıssınızsenin ezo buyumus de okula mı basladı yoksa cantayıda sırtlanmıs zilli :)
uzun zamandır girmedim tanıtayım dedim
hayırlısı olsun bu arada sizin de hamişliğiniz, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
evet pancem korunurken kaldım. şoke oldum zaten
doğru diyosun,kendinden büyük şeyleri ittirecek kuvvetleri var valla,tatilde otelde oyun salonları olur ya jetonlu,oraya girdik,daha doprusu oğlum ışıklı bi sürü şeyi görünce koşturdu girdi,neyse oyuncaklara,trene ,arabaya falan bakıyoz,hani içinde bi sürü top olur,şeffAf dolaba benzer,para ya da jeton atarsın da top verir sana ,öyle bi oyuncak dolabı mı desem,öyle bişi,ayakları tekerlikliymiş,oğlum onu bi ittirdi yerinden oynadı,hoşuna gitti habire ittirmek istiyo,bi kendine çekiyo bi ileri ittiryo,kendinin 3 katı boyunda kocaman dolap gibi bi şey,nasıl kımıldattı bilmiyorum,neyse oradan jetonlu kırmızı bi araba var,ona geçti,onun ön tamponunu yakalayıp hızlıca bi salladı ki arabayı sormamutfakta da kocaman mama sandalyesini halı üstünde ittiriyo bey efendi artık,seneye beni de düşürür vallahi bu çocuk,çok dikkat etmek gerek çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?