vuhuuuuuuuuuuu ütü mü dediniz hem de ev kıyafetlericemre 2 aylık olduğundan beri hiçbir kıyafeti ütülenmiyor çok çok kırışmışsa belki sadece kumş şeyler ütülenir bu evde, cadı zaten 2 saat uyuyor onda da yemek mi temizlik mi ütü mü, çıldırmayın kızlar canınıza yazık,
kumsal bu arada sen benim face ten arkadaşsın galiba cicim
selam eskı takıpçilerinizdenım bende
benımde nısan doğumlu bı oğlum var
bende oğluma yoğurt yedıremıyorum
bu dönemde yoğurt yemesı lazım
ne bebek yoğurdu ne ev yapımı nede marketten alınann
hiç birini yemıyor gun içinde karışım kahvaltı ve çorba dışında hiç bişi yemıyor
aptamıle hala devam edıyoruz gunde 2kez mutlaka içiyor
kışın çok daha çeşit beslenırdı ama buyuduve yemek yemedirmek işkenceye döndu
daha konuşmuyor sadece dede babadıyor onlarıda bılınçlı demıyor sanırım
kızınca heyecanlanınca söyluyor
selam eskı takıpçilerinizdenım bende
benımde nısan doğumlu bı oğlum var
bende oğluma yoğurt yedıremıyorum
bu dönemde yoğurt yemesı lazım
ne bebek yoğurdu ne ev yapımı nede marketten alınann
hiç birini yemıyor gun içinde karışım kahvaltı ve çorba dışında hiç bişi yemıyor
aptamıle hala devam edıyoruz gunde 2kez mutlaka içiyor
kışın çok daha çeşit beslenırdı ama buyuduve yemek yemedirmek işkenceye döndu
daha konuşmuyor sadece dede babadıyor onlarıda bılınçlı demıyor sanırım
kızınca heyecanlanınca söyluyor
valla canım mecbur kullanıyorum eşim nöbetçi filan oluyo bağlıyorum araba koltuğuna bi elimle şebeklik yapıp bir elimle kullanıyorumaraba yı nasıl kullanacaksın ki arkada durmaz arkada ben varken bile durmuyo ki
ne mezunusun sen
miraya kuskus yaptım sen yiyiyo deyince onu bile yemedi yawcanım zaten şevval olmasa cesaret edemem kısa mesafede idare ediyor ama uzun mesafede çıngar çıkarttıyor
canım allah yardımcın olsun hadi inşallah bu sefer başarırsın
canım ahsenin en severek yediği şey kuskus haşlıyorum yoğurtlu sarmısakla karıştırıyorum severek yiyior sende bir dene
henüz eline çatalla bir şey vermedim ama ekmek kraker veriyorum ısırıp atıyor gecen arkadaşta patates salatası vardı küçük parçalar halinde ben çatalla verdim 3 4 lokma yedi bende şaşırdım yemez sanmıştım birde yemez desem hemen yiyiyor bunu çok seviyor der yaparım asla ağzına sürmez beni yalancı çıkartmayı sever
canım bende çok ütü yapıyorum ya senin kadar değildir tabi sende bide şevval var çünkü de haftada bir sepet ütülüyorum hele eşimin iş kıyafetleri onlar ayrı bir sepet zaten belim kopuyo vallakızlar sizde her hafta 2 sepet ütü yapıyormusunuz yoksa tek benimmi bukadar ütüm oluyor
kollarım koptu 2 saat nerdeyse ütü yaptım ramazanda ne yapıcam bu sıcakta hiç çekilmiyor ütü
valla canım mecbur kullanıyorum eşim nöbetçi filan oluyo bağlıyorum araba koltuğuna bi elimle şebeklik yapıp bir elimle kullanıyorum
ben felsefe öğretmeniyim canım aslında adayıyım kpss kazanmam lazım ama dünkü sınavdan sonra ev hanımı olmaya karar verdim
miraya kuskus yaptım sen yiyiyo deyince onu bile yemedi yawmaalesef olmadı canım ya çok çok zordu sınav
canım bende çok ütü yapıyorum ya senin kadar değildir tabi sende bide şevval var çünkü de haftada bir sepet ütülüyorum hele eşimin iş kıyafetleri onlar ayrı bir sepet zaten belim kopuyo valla
migi tatilinizin güzel geçmesine sevindim stres atmışsındır
Eki Görüntüle 750459 Eki Görüntüle 750460 Eki Görüntüle 750461
kızlar ahsenin pazar keyfi heykeli gerçek sandı konuşuyordu geveze kızım
anlaşıldı bir ben varmışım bu kadar ütü yapan
eşimde çok istediği bir kıyafet varsa ütüsü yoksa birtek onu ütüleyip hemen giyer
yoksa tüm ütü benim üzerime şimdi bende yapmıyacam diyecem ama kendimi biliyorum dayanamayıp gene yapıcam
valla bende bir buraya oturuyorum yoksa sürekli iş kendime vakit ayırmak kuaföre gitmeyeli nerdeyse bir sene olacak
maşallah kocaman olmuş saçlarda şekilllenmiş biz daha kestırmedik çünkü saçlarında lülükler varçok tatlı duruyor oyuzden kıyıp kestıremedık uzadı ama lülelendığı için kısa duruyor herkes oğlumu kız sanıyor
bide ben varım canım haftada bı gece sabahlıyorum geçen gece saat 5 te bıttı iç dış çoraplar dışında hala herşeyını utuluyorumun oğlumun aklet gecelik vs. tabı eşiminkilerde benımkileri saymıyorum zaten bıtmek bılmıyor bıde hava sıcak anca gece oluyor ütüt
canım ahsenin sacını 2 kere kestirdik
ahseninde saçı dümdüz uzayınca çok çirkin oluyor mecburen kestiriyoruz
bugün havuzda bez mayo bağlamıştım rengide mavi ahsenede herkes ne yakışıklı oğlun var dediler
saçlarda kesili
arkadan erkekmı gelicek acaba bana herkes arkadan kızın olcak bu oğlan kıza benzıyo dıyolar yoksa gazmı verıyolar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?