2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Maşallah çok tatlı tombik bir oğluşun var canım tatilde yapmışsınız ne güzel ben annemin evinde bile çok yoruldum çınar burda iyice azıttı önce güvensizdi kucağımdan inmiyordu şimdi hiç bizi taktığı yok karıştırmadığı kırmadığı şey kalmadı felaket hareketli oldu

Geçmiş olsun canım ALlah bir daha böyle olay yaşatmasın ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum benimde en korktuğum durumlardan birisi ocağın üzerindeki tencereleri bile oğlum çekmeye başladı yemek pişerken onu yanımdan ayırmıyorum ama dalgınlıkla bir gidip çekse Allah korusun çocuklar için herşey tehlikeli ve onlar bunun farkında değiller biz de elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama dalgınlıklar olabilir üzme kendini

Kızlar annemin yanına dinlenmeye gelmiştim hatırlarsanız malesef öyle olmadı ilk hafta çınar çok ürkekti kucağımdan inmedi benden ayrı duramıyordu ne yalan söyleyim çok hoşuma gitmişti beni görmese ağlayarak peşime koşuyor kucağıma çıkıyordu şimdi ise özgüven geldi hiç beni taktığı yok artık evi iyi tanıyor hergün kurcalayacak yeni şey buluyor istanbulda misafirliğe gidince bensiz başka odalara gitmez kimsenin kucağınsa durmazdı burada ise herkesim kucağında nereye götürseler gidiyor hiç tanımadığı evlerde bile rahatça dolaşıp kurcalıyor yolda herkese gülücükler saçıyor memleket hasreti çekiyormuş da bilmiyormuşuz ama çok yaramaz etrafta ellemedik birşey bırakmıyor uyku düzeni berbat oldu gündüz ancak bir saat gece ise saat başı uyanıyor altını değiştirmem ise tam işkence başınu yıkamamı hiç sevmiyor çok yoruldum annemin evi tehlikelerle dolu çok eşyası var ve cam kapaklı dolaplardan korkuyorum insan kendi evinde rahat ediyor evimi özledim ama eşimi özlemedim hiç eksikliğini hissetmiyorum sanırım ona alan duyguları değişmiş

bi süre sonra alışıyolar yeni ortama,asıl o zaman başlıyo koşuşturma zaten,otelde ilk 2 gün iyiydi,sonra bi alıştı,tutabilene aşk olsun,restoranın önünden kalkıp havuz kenarındaki bara gitmeye takmıştı,içerde bulaşık makinası bi, sürü cam bardak şişe falan gördü,gidip gidip oraya girmeye çalışıyodu,havuzun
üstünden köprü yapmışlar,köprünün bi ucundan diğerine gidip gidip gldi bi akşam,otele animasyon olduk desem yeridir,zaten tatilde o nereye biz oraya modundaydık,kaç kere şezlonga uzandın dersen ,şezlong da ne ki? diyebilirim ben sana yani :)) ama yine de ayrı bi keyfi oluyo tatilin bebekle ama çoook yorucu

Hayırlı ramazanlar kızlar
Umarım herkesin keyfi yerindedir biz iyiyiz ramazandan sonra ise başlayacağım biraz kaygiliyim bu yüzden bakıcı ayarlayamadim daha iyi insanlar rastlar inşallah cok zor... Oğlum 11.5. Kilo 83 cm iki aydır hiç kilo almadı yürümüyor anne diyor sadece emekliyor yemesi iyi maşallah ama hala tanesi yiyecekleri hiç sevmiyor kemik suyu kaynatip tarhanaydi mercimekti idare ediyoruz hep oyun istiyor beraber şarkı söylemeye bayılıyor daha dogrusu ben söylüyorum o sallaniyor:)) ama ben ise başlayınca cok üzüleceğim az zaman geçireceğiz diye onu bırakıyorum diye bana kızarsa diye korkuyorum... Neyse..
Bi de hamile anneleri kutluyorum... Korunurken mi kaldılar acaba ayyyy valla korkuyorum emzirdigim için ve beni cok sinirli yaptıgı için ben korunmuyorum esim korunuyor inşallah bi kazaya kurban gitmeyiz
Oğlumun gece uykusu berbat ikinci bi bebeği düşünemiyorum
Ayy ne cok yazdım öpüyorum kızlar hepinizi :)

oğlum kaç aylık,benim oğlum 15 aylık oldu biraz geçti hatta,14.5 aylık yürümeye başladı,18 aya kadar hatta 2 yaşa kadar süresi var bildiğim kadarıyla yürümenin,biz biraz da tombiş bebek olduğumuzdan emekleme de yürüme de biraz geç oldu,şu an 82.5 cm boy ve 12.400 civarı kilomuz var,bence oğlunun gelişimi iyi,bi de yaşından sonra kilo alımı yavaşlıyor,umarım iyi bir bakıcı bulursun,annen ya da k.validen bakamaz mı,ayrı şehirlerde misiniz?

slm kızlar,uzun zaman oldu girmeyeli.hamile olanlara hayırlı olsun kkbayansu canım 3 lüyosun yawruları :) sağlıkla kavuşun inşllah.face grubunda da var hamile olanlar. benim oğluşda 16 aylık olcak 22 sinde.

Maşallah canım büyütmüşsün çocukları çok tatlılar zaman ne çabuk geçiyor bir bakacağız 3. Kucağında olur inşallah cinsiyet belli oldu mu

maşallah çok büyümüş hakikaten abisiyle ne güzel duruyolar bende 2. yi anlayacağı zamanmı yapsam ne :)

Teşekkür ederiz kızlar, Doğan büyüyor işte
Serenaycm cinsiyeti kız, 2 kızım olck insallah..
Eyidas bence aralarında en az 4 yaş olmalı, büyüğün tuvalet eğitimi ve yemek sorunu ortadan kalkmalı küçük geldiğinde
Ben şimdi o kadar zorlanicam ki, Ezgi daha beşik çocuğu yani..Bilemiyorum valla nasıl olck izleyip gorucez:)))

Evet canım yaa Ezgi de çok kurcalıyor heryeri...
Bir kere gözden kaçsın bütün çekmeceler yerlerde, çok yoruyor beni zilli
Kaç yıldır evlisiniz ki duygular değişti kuzum, olurmu öyle şey ozlemissindir bence

Son düzenleme:

Oğlum onbes aylık canım Nisan'ın besi dogum gunü .. Bizimki aslında yürüdü tan yas gunünde hatta ama cok düştü ve şimdi acayip korkuyor bıraktı yürümeyi geri, biz de kendi haline bıraktık çünkü inat ediyor yürümesini bekleyince...
Valla k.valide anne ayrı sehirde annem gelemez okuyan kardeşim var diğer ihtimale gelince ben kendimi düşünemiyorum aynı evde bi de cocuğumu benden sogutur kadın şimdi abarttigimi düşünürsün ama valla korkuyorum çünkü oğuz (oglum) en cok ona düşkün olsun falan istiyor kendi oğlunu deli gibi kıskanır zaten bana da laf sokmadan bi dakika durmaz velhasili gelir gelmesine ama benim psikolojim kaldırmaz aynı evde sayesinde aylarca antidepresan kullandım tekrar aynı günlere dönmek istemiyorum... Bakalım burada bi akraba kadın var gidip konusucam emekli öğretmen bakar belki... Hayırlısı... İnsallah hallederim de bayramdan sonra baslarım.... Cok sıkışıyoruz böyle, çalısmam lazım. Her ay icerdeyiz.. Bakalım güzel olur ins..

bayansuu merhaba canım şaşırdım 3. cüyü duyunca bu aralar korkulu ruyam 3. bi bebek)
benimkiler peşpeşe biliyosun ama 3.cuyude çıkardın aradan yaşın genç ilerde rahat ediceksin
Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar diliyorum sana
sanırım mavilimde hamile onada aynı şekilde hayırlı bi doğum diliyorum

kızlar nasıl gidiyor ramazan biz iki gündür hastanelerdeyiz eşim aniden rahatsızlandı sahurda
acile zor gittik taş düşürüyormuş çok kötü iki gündür kıvranıyor demin geldik gene ağrıkesici iğneyle serom bağladılar
zaten ahsenden dolayı uyuyamıyordum eşimle ilgilenmekten bitap düştüm
birazda nazlı benim koçiş adam cagaz 2 günde süzüldü resmen ne zormuş taş düşürmek allah kimseye göstermesin
bişeyde yiyemiyor neyese çıkartıyor

ah canım ya git gie zorlaşıyolar önceden bu kadar hevesli değillerdi barikat kuruyodum önünne yastıklardan gitmiyodu şimdi barikatta neymiş üstünden arrasından geçiyor çınarda büyüdükçe değişiyo işimiz zor valla
kızlar siz iyi bırakabiliyosunuz bn bırakamıyorum tek başına artık illa bişeyleri kurcalıyor kendine zarar verccek diye korkuyorum ben
canım dediğin gibi insanın evi gibisi yok ama umuyorum eşinlede herşey yoluna girer
bence sen yaparsın tecrübelisin artık üstesinden gelirsin :)
canım geçmiş oolsun eşine geçen sene ramazan bayramında bende kıvrım kıvrım kıvranmıştım sancıdan çok fena bişi acildeki dr. böbrek demişti ama bi daha çok şükür yaşamadım üşütme diye düşünüyorum bana o zaman balığın kafasındaaki bişeymi ne varmış onu bulup getirmişlerdi sıvı halde yapılmış bişilerle onu iççince taş düşüyomuş sanırım iyi geliyomuş yani elazığda balıkçıların çok olduğu yerde sorsana bilirler belki

kızlar ya ceren sabah kalktıgından beri kusuyo. sabah kalktım zaten yattıgı yere kusmus az bisey, sonra ben kahvaltısını hazırlarken gene ogurdu bos mideden su cıkardı. kahvaltısından zar zor 2 kasık yuttu 3. kasıga zorlarken kustu. emzireyim dedim emdi ama az once onu da cıkardı ya ceren son zamanlarda yerlere, ama halıya degil kalebodura yada laminanta yuzukoyun yatıyo. sabah 6-7gibi uyanınca ben onu yer yatagına yatıroıyorum cunku o saatte uykusu hafif oluyo yataga koyarken uyanıyo bende boyle bi cozum bulmustum ama bazen o yer yatagından uyanıp gidiyo ozellkle laminantın ustune orda devam ediyo uyumaya, bazen bi gidiyorum ki laminantta uyuyo, sabahda laminanta kusmus muhtemelen gene orda uyudu, aksam da iftardan sonra ben mutfaktaydım salona bi gittimki gene yerde aynı pozisyonda uyumus. yani kısacası yerlerde yata yata muhtemelen midesini usuttu oyle genel dusurusunda bi sıkıntı yok keyfi yerinde ates de yok ama yedigi midesinde durmuyo. naapsam bilmiyorum suanda. zaten cok zor yiyodu artık hicbsey yediremem. simdi bi nane limon kaynatmak aklıma geliyo baska da napabilirim acaba?

canım senin de esine gecmis olsun. tas dusurmek cok zormus ya hatta dogum sancısıda neymis diye duydum bazı yasayanlardan, Allah yardımcısı olsun. tabii sana da kolay gelsin cunku evet maalesef erkekler hasta olunca bebekten daha beter oluyolar. gecer insallah biran once.

geçmiş olsun canım valla ben daha bir çözüm bulmuş değilim
kusan çocuk çok zor ahsen öö yapsa benim aklım çıkıyor

sagolun kızlar eşim bugün daha iyi sanki
ramazanda susuz kaldığı için yerinden oynamış

geçmiş olsun canım ya böbrek taşı çok zordur eşimdede kum vardı gece kalkıp acile gidiyoduk bu taraflarda var mı bilmiyorum ama altın otu diye bi ot çok iyi geliyo kayınpederimdede vardı öyle diyodu ama bi araştıın isterseniz biz edremitte görev yaparken ordan almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…