geçmiş olsun canım nane limon geldi benimde aklımakızlar ya ceren sabah kalktıgından beri kusuyo. sabah kalktım zaten yattıgı yere kusmus az bisey, sonra ben kahvaltısını hazırlarken gene ogurdu bos mideden su cıkardı. kahvaltısından zar zor 2 kasık yuttu 3. kasıga zorlarken kustu. emzireyim dedim emdi ama az once onu da cıkardıya ceren son zamanlarda yerlere, ama halıya degil kalebodura yada laminanta yuzukoyun yatıyo. sabah 6-7gibi uyanınca ben onu yer yatagına yatıroıyorum cunku o saatte uykusu hafif oluyo yataga koyarken uyanıyo bende boyle bi cozum bulmustum ama bazen o yer yatagından uyanıp gidiyo ozellkle laminantın ustune orda devam ediyo uyumaya, bazen bi gidiyorum ki laminantta uyuyo, sabahda laminanta kusmus muhtemelen gene orda uyudu, aksam da iftardan sonra ben mutfaktaydım salona bi gittimki gene yerde aynı pozisyonda uyumus. yani kısacası yerlerde yata yata muhtemelen midesini usuttu oyle genel dusurusunda bi sıkıntı yok keyfi yerinde ates de yok ama yedigi midesinde durmuyo. naapsam bilmiyorum suanda. zaten cok zor yiyodu artık hicbsey yediremem. simdi bi nane limon kaynatmak aklıma geliyo baska da napabilirim acaba?
Kızlar annemin yanına dinlenmeye gelmiştim hatırlarsanız malesef öyle olmadı ilk hafta çınar çok ürkekti kucağımdan inmedi benden ayrı duramıyordu ne yalan söyleyim çok hoşuma gitmişti beni görmese ağlayarak peşime koşuyor kucağıma çıkıyordu şimdi ise özgüven geldi hiç beni taktığı yok artık evi iyi tanıyor hergün kurcalayacak yeni şey buluyor istanbulda misafirliğe gidince bensiz başka odalara gitmez kimsenin kucağınsa durmazdı burada ise herkesim kucağında nereye götürseler gidiyor hiç tanımadığı evlerde bile rahatça dolaşıp kurcalıyor yolda herkese gülücükler saçıyor memleket hasreti çekiyormuş da bilmiyormuşuz ama çok yaramaz etrafta ellemedik birşey bırakmıyor uyku düzeni berbat oldu gündüz ancak bir saat gece ise saat başı uyanıyor altını değiştirmem ise tam işkence başınu yıkamamı hiç sevmiyor çok yoruldum annemin evi tehlikelerle dolu çok eşyası var ve cam kapaklı dolaplardan korkuyorum insan kendi evinde rahat ediyor evimi özledim ama eşimi özlemedim hiç eksikliğini hissetmiyorum sanırım ona alan duyguları değişmiş
kızlar ya ceren sabah kalktıgından beri kusuyo. sabah kalktım zaten yattıgı yere kusmus az bisey, sonra ben kahvaltısını hazırlarken gene ogurdu bos mideden su cıkardı. kahvaltısından zar zor 2 kasık yuttu 3. kasıga zorlarken kustu. emzireyim dedim emdi ama az once onu da cıkardıya ceren son zamanlarda yerlere, ama halıya degil kalebodura yada laminanta yuzukoyun yatıyo. sabah 6-7gibi uyanınca ben onu yer yatagına yatıroıyorum cunku o saatte uykusu hafif oluyo yataga koyarken uyanıyo bende boyle bi cozum bulmustum ama bazen o yer yatagından uyanıp gidiyo ozellkle laminantın ustune orda devam ediyo uyumaya, bazen bi gidiyorum ki laminantta uyuyo, sabahda laminanta kusmus muhtemelen gene orda uyudu, aksam da iftardan sonra ben mutfaktaydım salona bi gittimki gene yerde aynı pozisyonda uyumus. yani kısacası yerlerde yata yata muhtemelen midesini usuttu oyle genel dusurusunda bi sıkıntı yok keyfi yerinde ates de yok ama yedigi midesinde durmuyo. naapsam bilmiyorum suanda. zaten cok zor yiyodu artık hicbsey yediremem. simdi bi nane limon kaynatmak aklıma geliyo baska da napabilirim acaba?
Oğlum onbes aylık canım Nisan'ın besi dogum gunü .. Bizimki aslında yürüdü tan yas gunünde hatta ama cok düştü ve şimdi acayip korkuyor bıraktı yürümeyi geri, biz de kendi haline bıraktık çünkü inat ediyor yürümesini bekleyince...
Valla k.valide anne ayrı sehirde annem gelemez okuyan kardeşim var diğer ihtimale gelince ben kendimi düşünemiyorum aynı evde bi de cocuğumu benden sogutur kadın şimdi abarttigimi düşünürsün ama valla korkuyorum çünkü oğuz (oglum) en cok ona düşkün olsun falan istiyor kendi oğlunu deli gibi kıskanır zaten bana da laf sokmadan bi dakika durmaz velhasili gelir gelmesine ama benim psikolojim kaldırmaz aynı evde sayesinde aylarca antidepresan kullandım tekrar aynı günlere dönmek istemiyorum... Bakalım burada bi akraba kadın var gidip konusucam emekli öğretmen bakar belki... Hayırlısı... İnsallah hallederim de bayramdan sonra baslarım.... Cok sıkışıyoruz böyle, çalısmam lazım. Her ay icerdeyiz.. Bakalım güzel olur ins..
bayansuumerhaba canım şaşırdım 3. cüyü duyunca bu aralar korkulu ruyam 3. bi bebek )
benimkiler peşpeşe biliyosun ama 3.cuyude çıkardın aradan yaşın genç ilerde rahat ediceksin
Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar diliyorum sana
sanırım mavilimde hamile onada aynı şekilde hayırlı bi doğum diliyorum
mrb elfleda pek girmiyorum ama sadece şunu söylemek iiçin girdim sana.ben artık eminimki herkesin mutlu huzurlu saygılı bişekilde yaşadığı evlilikler çok çok az.hani diosun ya ben bunu kimseye anlatamıyorum bitek buraya yazdım biçok kişi öyle.bi de şu facebooka foto yükleme olayı çıktığından insanların sadece mutlu anlarını görüoruz herkezi hep fotolardaki gibi mutlu huzurlu sannıoruz.biz nie böyle eşlerle ewlendik die de üzülüp pişmanlık duyabilioruz sıkıntı anlarında.biçok kişi dertli we büyüklerin dediği gibi bu da bi imtihan.belki beni üzen şeyler seninki kadar büyük değil ama söylemek istediğim şu az ya da çok herkeste problem var.şunu bil yanlız değilsin.allah sabır wersin mutluluk wersin huzur wersinmerhaba kızlar kotu bi gun gecirdim ceren hasta esimle kavga ettik. kendimi cok tukenmis hissediyorum ceren zaten butun gun insanı tuketiyo bi de ustune esimin bencillikleri eklenince bardagın doldugunu hissediyorum. butun gun kusmuk temizledim ceren hasta mızık mızık eteklerimi cekisirdi butun gun, bi de aksam ben mutfagı toparlrken masadaki pilav kasesini devirince bende ipler koptu. beyimiz oglene kadar yatıp aksama kadarda kapısını kapatıp bilgisayar basında gununu gecirdi ama aksam bi yarım saat su cocuga bakmak agır geliyo, her hafta sonu aynı terane....yerdeki pilavı temizlerken artık sinirden agladım aglamamın sebebi cerene kızmam degil esimin duyarsızlıklarıydı ama o bana ne dese begenirsiniz ,bu ara evde annemin yazlıgına gidicegim mevzusu varda, ben haftaya acilen gideymisim annemlere, onu da rahat bırakmıyomusum o artık eve gelmek istemiyomus cok bunalıyomus! bende biraz insaf etmen icin benim delirmemmi gerekiyo dedim delirde kurtulayım dedi, bi onceki kavgamızda ben ne aptalmısım ki seninle evlenmisim dedi, bi oncekindede gidelim tek celsede bitirelim bu isi diye tehdit etti! bunları ailem dahil kimseye anlatamıyorum ilk kez size soyluyorum ama birisyile konusmaya o kdr ihtiyacım var ki ben artık kaldıramıyorum bunları o kdr kalbim kırılıyoki oysa onun umrunda degil o kdr insafsızki ben burda aglarken o koydu filmini,actı biralarını iciyo suanda ve son 1 yıldır ickiyide epey artırdı. bende artık serenay gibi bu evliligin sonunu pek parlak gormuyorum, cunku calısıp parasını kazanarak babalık ve kocalık vasıflarını yerine getirdigini zanneden bi kocam var. ve ben ondan ne kadar bagımsız hareket edersem ve ondan beklentilerimi ne kadar sıfırlarsam o, o kadar mutlu ve huzurlu. ben bi yerlere gideyim diye gozumun icine bakıyo ve bu evlendigimizden beri boyle. evlilik demek bu demek miydi? ne dusuncegmi bilemiyorum, artık ruhum daralıyo...
merhaba kızlar kotu bi gun gecirdim ceren hasta esimle kavga ettik. kendimi cok tukenmis hissediyorum ceren zaten butun gun insanı tuketiyo bi de ustune esimin bencillikleri eklenince bardagın doldugunu hissediyorum. butun gun kusmuk temizledim ceren hasta mızık mızık eteklerimi cekisirdi butun gun, bi de aksam ben mutfagı toparlrken masadaki pilav kasesini devirince bende ipler koptu. beyimiz oglene kadar yatıp aksama kadarda kapısını kapatıp bilgisayar basında gununu gecirdi ama aksam bi yarım saat su cocuga bakmak agır geliyo, her hafta sonu aynı terane....yerdeki pilavı temizlerken artık sinirden agladım aglamamın sebebi cerene kızmam degil esimin duyarsızlıklarıydı ama o bana ne dese begenirsiniz ,bu ara evde annemin yazlıgına gidicegim mevzusu varda, ben haftaya acilen gideymisim annemlere, onu da rahat bırakmıyomusum o artık eve gelmek istemiyomus cok bunalıyomus! bende biraz insaf etmen icin benim delirmemmi gerekiyo dedim delirde kurtulayım dedi, bi onceki kavgamızda ben ne aptalmısım ki seninle evlenmisim dedi, bi oncekindede gidelim tek celsede bitirelim bu isi diye tehdit etti! bunları ailem dahil kimseye anlatamıyorum ilk kez size soyluyorum ama birisyile konusmaya o kdr ihtiyacım var ki ben artık kaldıramıyorum bunları o kdr kalbim kırılıyoki oysa onun umrunda degil o kdr insafsızki ben burda aglarken o koydu filmini,actı biralarını iciyo suanda ve son 1 yıldır ickiyide epey artırdı. bende artık serenay gibi bu evliligin sonunu pek parlak gormuyorum, cunku calısıp parasını kazanarak babalık ve kocalık vasıflarını yerine getirdigini zanneden bi kocam var. ve ben ondan ne kadar bagımsız hareket edersem ve ondan beklentilerimi ne kadar sıfırlarsam o, o kadar mutlu ve huzurlu. ben bi yerlere gideyim diye gozumun icine bakıyo ve bu evlendigimizden beri boyle. evlilik demek bu demek miydi? ne dusuncegmi bilemiyorum, artık ruhum daralıyo...
Seni çok iyi anlıyorum canım malesef erkekler duyarsız ve benciller her gün aynı sorunlar insanı bunaltıyor karşında da seni anlamayan bir insan varsa çok zor gerçekten. Benim eşim hafta sonu buraya geldi ama bana çok ağır laflar söylediği için ona mesafeli davramıyordum kendi de geldiğinde bana öyle davrandı beni istemeyeni ben de istemem diyor bana konuşmaya çalıştım dinlemedi ve ben ta doğum zamanından kv.me kırgınım hem eşimle kavga etmeme neden olmuştu dedikoduları hiç bitmez dediklerini inkar eder o zamanlar benden özür dilemişti ama kırgınlığım geçmedi daha sonra yine bana bir saygısızlık yaptı bende özel günler dışında konuşmuyorum bugün eşim bana annem senden özür dilemişti sen kim oluyorsun kimsin ki sen diye yine bağırınca kadından daha da soğudum eminim yokluğumds oğlumu dolduruyordur ben bir karar aldım artık istanbul da yaşamayacam gelirsw adanaya gelsin yoksa annesiyle mutluluklar dilerim hatasını kabullenmeyen sinirli insanla ömrümü harcayamam 2 çeşit antidepresan kullanmasına rağmen böyle bu tavrıda sadece bana diğer insanlara çok keyifli davranıyor ben hiçbirşey den şikayet etmeyeceğim birşey konuşmaya hakkım yok gibi yaşayamam bütün hayatının sıkıntılarını benden çıkarıyor işsizlik ve hastalıkları üstelik ömür boyu sürecek bunlarmerhaba kızlar kotu bi gun gecirdim ceren hasta esimle kavga ettik. kendimi cok tukenmis hissediyorum ceren zaten butun gun insanı tuketiyo bi de ustune esimin bencillikleri eklenince bardagın doldugunu hissediyorum. butun gun kusmuk temizledim ceren hasta mızık mızık eteklerimi cekisirdi butun gun, bi de aksam ben mutfagı toparlrken masadaki pilav kasesini devirince bende ipler koptu. beyimiz oglene kadar yatıp aksama kadarda kapısını kapatıp bilgisayar basında gununu gecirdi ama aksam bi yarım saat su cocuga bakmak agır geliyo, her hafta sonu aynı terane....yerdeki pilavı temizlerken artık sinirden agladım aglamamın sebebi cerene kızmam degil esimin duyarsızlıklarıydı ama o bana ne dese begenirsiniz ,bu ara evde annemin yazlıgına gidicegim mevzusu varda, ben haftaya acilen gideymisim annemlere, onu da rahat bırakmıyomusum o artık eve gelmek istemiyomus cok bunalıyomus! bende biraz insaf etmen icin benim delirmemmi gerekiyo dedim delirde kurtulayım dedi, bi onceki kavgamızda ben ne aptalmısım ki seninle evlenmisim dedi, bi oncekindede gidelim tek celsede bitirelim bu isi diye tehdit etti! bunları ailem dahil kimseye anlatamıyorum ilk kez size soyluyorum ama birisyile konusmaya o kdr ihtiyacım var ki ben artık kaldıramıyorum bunları o kdr kalbim kırılıyoki oysa onun umrunda degil o kdr insafsızki ben burda aglarken o koydu filmini,actı biralarını iciyo suanda ve son 1 yıldır ickiyide epey artırdı. bende artık serenay gibi bu evliligin sonunu pek parlak gormuyorum, cunku calısıp parasını kazanarak babalık ve kocalık vasıflarını yerine getirdigini zanneden bi kocam var. ve ben ondan ne kadar bagımsız hareket edersem ve ondan beklentilerimi ne kadar sıfırlarsam o, o kadar mutlu ve huzurlu. ben bi yerlere gideyim diye gozumun icine bakıyo ve bu evlendigimizden beri boyle. evlilik demek bu demek miydi? ne dusuncegmi bilemiyorum, artık ruhum daralıyo...
kızlraa oğlum nezle oldu ,bi kaç gündür ateşi vardı doktora götürdük,doktor hafif boğazları kzıarmış ama antibiyotiklik bi şeyi yok dedi,idrar tahlilimiz de etemzi çıktı,enfeksiyondan değilmiş,ateşimiz düştü şükür de akşam burnumuz akmaya başladı,ilk kez böyle hasta oldu oğlum,tecrübeli anneler nezlede ilaç hariç neler yapıyosunuz,ben 2 kere ıhlamur içirdim ılık,başka ne yapabilirim?Mesela banyo yaptırsam iyi gelir mi?ya da başka neler iyi gelir?
bende bu akşam eşimin akadaşını yemeğe aldım canımgünaydın kızlar nasılsınız
elfileda canım seni merak ettim umarım herşey yoluna girmiştir
kızlar yarın görümcelerimi iftara yemeğe aldım
menüm
fırına yemek atıcam
mercimek çorbası
nohutlu pilav
sarma
sögürtme teryaglı
yanına yoğurtlu ne yapabilirim fikirler açığım
biraz pratik yapılacak şeyler seçtim ahsenle zorlanmıyayım diye sarmayı da bugünden sarıcam azıcık zaten çok yiyilmiyor
canım bu anneler oğullaının yuvasını bozunca mutlu mu oluyor anlamıyorumSeni çok iyi anlıyorum canım malesef erkekler duyarsız ve benciller her gün aynı sorunlar insanı bunaltıyor karşında da seni anlamayan bir insan varsa çok zor gerçekten. Benim eşim hafta sonu buraya geldi ama bana çok ağır laflar söylediği için ona mesafeli davramıyordum kendi de geldiğinde bana öyle davrandı beni istemeyeni ben de istemem diyor bana konuşmaya çalıştım dinlemedi ve ben ta doğum zamanından kv.me kırgınım hem eşimle kavga etmeme neden olmuştu dedikoduları hiç bitmez dediklerini inkar eder o zamanlar benden özür dilemişti ama kırgınlığım geçmedi daha sonra yine bana bir saygısızlık yaptı bende özel günler dışında konuşmuyorum bugün eşim bana annem senden özür dilemişti sen kim oluyorsun kimsin ki sen diye yine bağırınca kadından daha da soğudum eminim yokluğumds oğlumu dolduruyordur ben bir karar aldım artık istanbul da yaşamayacam gelirsw adanaya gelsin yoksa annesiyle mutluluklar dilerim hatasını kabullenmeyen sinirli insanla ömrümü harcayamam 2 çeşit antidepresan kullanmasına rağmen böyle bu tavrıda sadece bana diğer insanlara çok keyifli davranıyor ben hiçbirşey den şikayet etmeyeceğim birşey konuşmaya hakkım yok gibi yaşayamam bütün hayatının sıkıntılarını benden çıkarıyor işsizlik ve hastalıkları üstelik ömür boyu sürecek bunlar
Oğlum burada mutlu etrafta kendini çok seven insan var ben de manevi olarak daha rahatım şimdilik düşüncem böyle bilmiyorum artık eşimin bir çabası olur mu ama böyle devam ederse koparız gibi. SEnde canım istersen git biraz annenlerde dinlen rahatla bakalım zaman ne gösterecel hakkımızda hayırlısı olsun
canım umuyorum kısa süreli bir atışmalardır ama evlendiğimizden beri özgür tek takılmak istiyor mu dedin benmi yanlış anladım konuşsan sakinken kocanla dicem ama erkekler pek konuşulacak insanlar olmuyor seninki nasıl bilmem ne değişmiş neden senle değilde tek olmak istiyormerhaba kızlar kotu bi gun gecirdim ceren hasta esimle kavga ettik. kendimi cok tukenmis hissediyorum ceren zaten butun gun insanı tuketiyo bi de ustune esimin bencillikleri eklenince bardagın doldugunu hissediyorum. butun gun kusmuk temizledim ceren hasta mızık mızık eteklerimi cekisirdi butun gun, bi de aksam ben mutfagı toparlrken masadaki pilav kasesini devirince bende ipler koptu. beyimiz oglene kadar yatıp aksama kadarda kapısını kapatıp bilgisayar basında gununu gecirdi ama aksam bi yarım saat su cocuga bakmak agır geliyo, her hafta sonu aynı terane....yerdeki pilavı temizlerken artık sinirden agladım aglamamın sebebi cerene kızmam degil esimin duyarsızlıklarıydı ama o bana ne dese begenirsiniz ,bu ara evde annemin yazlıgına gidicegim mevzusu varda, ben haftaya acilen gideymisim annemlere, onu da rahat bırakmıyomusum o artık eve gelmek istemiyomus cok bunalıyomus! bende biraz insaf etmen icin benim delirmemmi gerekiyo dedim delirde kurtulayım dedi, bi onceki kavgamızda ben ne aptalmısım ki seninle evlenmisim dedi, bi oncekindede gidelim tek celsede bitirelim bu isi diye tehdit etti! bunları ailem dahil kimseye anlatamıyorum ilk kez size soyluyorum ama birisyile konusmaya o kdr ihtiyacım var ki ben artık kaldıramıyorum bunları o kdr kalbim kırılıyoki oysa onun umrunda degil o kdr insafsızki ben burda aglarken o koydu filmini,actı biralarını iciyo suanda ve son 1 yıldır ickiyide epey artırdı. bende artık serenay gibi bu evliligin sonunu pek parlak gormuyorum, cunku calısıp parasını kazanarak babalık ve kocalık vasıflarını yerine getirdigini zanneden bi kocam var. ve ben ondan ne kadar bagımsız hareket edersem ve ondan beklentilerimi ne kadar sıfırlarsam o, o kadar mutlu ve huzurlu. ben bi yerlere gideyim diye gozumun icine bakıyo ve bu evlendigimizden beri boyle. evlilik demek bu demek miydi? ne dusuncegmi bilemiyorum, artık ruhum daralıyo...
canım merak ettim söğürtme ne oluyor nasıl bişey bende yemeğe geleyimmi :)günaydın kızlar nasılsınız
elfileda canım seni merak ettim umarım herşey yoluna girmiştir
kızlar yarın görümcelerimi iftara yemeğe aldım
menüm
fırına yemek atıcam
mercimek çorbası
nohutlu pilav
sarma
sögürtme teryaglı
yanına yoğurtlu ne yapabilirim fikirler açığım
biraz pratik yapılacak şeyler seçtim ahsenle zorlanmıyayım diye sarmayı da bugünden sarıcam azıcık zaten çok yiyilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?