elfedacım senin yaşadığın şeyler aslında çoğumuzun yaşadığı şeyler..şöyleki bi evde çocuk olduktan sonra eşlerin arasına mesafe giriyor, iletişim eksikliğimiz oluyor, düşünsenize çocuktan önce burun buruna özgür, uzun yemekler sohbetler, gezmeler, çocuktan sonra hangimiz eşimize zaman ayırabiliyoruz ki..erkekler maalesef çocuktan beterler, ilgi eksikliğinde kadına yardımcı olacakları yerlerde tam tersi kendi hayatlarına bakıyorlar..çocuktan zaten bunalan kadın da daha çok agresif oluyor.. her iki taraf da beklediği ilgiyi göremiyor..
daha bugün eşimle atıştık 2. çocuk lafı atıyor ortaya bu aralar.. ben de şiddetle karşı çıkınca "zaten yapma sen kaldıramıyorsun" diyor ki en nefret ettiğim cümle..ben kaldırdım çocuğuma da ben baktım..sen kaldıramadığın için herşeyi bana yüklediğin için 2. istemiyorum dedim..
eğer evliliğinde çok ciddi sorun yoksa, idare et, bizim sıpalar 2 yaşını bitirdikleri zaman rahatlayacağız, o zaman kocalarla iletişimimiz eskiye yakın olacağı için çatışmalarımız azalacak..eskiler evliliği kurtarmak için çocuk yaparlarmış ya bence çocuk evliliği kökünden sallıyor :)
kesinlikle katılıyorum,çok şükür evliliğimde herhangi bir sorun yokama birşeyler de eskisi gibi değil. ben de çevremdeki yeni evlilere öyle diyorum: evliliğinizi bitirmek mi istiyorsunuz; çocuk apın :) eski romantizmler, heyecanlar, aşk, ateşli duygular... hepsi pufff diye sönüyor, tamamen sönmese de çok ciddi değişiklik oluyor.
Annemlere gelmeden önce oğlum bir çizgi film kanalına çok alışmıştı kapatınca sinirlendi ama burda değişik ve fazla insan görüyor vw oyalanacak çok dolap çekmece var her gün yeni bir yer keşfediyor tv ye ilgisini kaybetti zaten pek çiZgi film kanalı yok bütün gün dolap boşaltıyor yerinde durmuyor oyuncaklara ilgisini kaybetti sanırım dönem dönem değişiyor yerinde durmuyor boyun fıtıklarım tekrardan ağrıyor geceleri sürekli uyanıyor yatmak istemiyor ya da 1 saatten fazla memede duruyor anlamıyorum ne sıkıntısı var. Sana da geçmiş olsun canımkızlar oğlum biraz nezle grip gibi demiştim ya,oyalamak adına mecburen reklamları sık açıyoruz bu aralar,iyice alıştışu son 1 haftaya kadar gayet güzel minimum TV ile götürüyoduk günlük rutini ama önce ben grip oldum sonra o,oyuncak falan oynamak istemiyo,dışarı da çıkaramıyorum hasta diye,zaten hali yok pek,sürekli mızmızlık hali ya da ağlıyo falan,sadece reklamlarda sakince oturup izliyo,bi şeyler yiyo,ağlayınca mecburen susturmak için açtık biz de,çizgi film falan da bakmıyor,reklamın sesini anlıyo,ailece ezberledik reklamları vallahi,napıcaz blmiyorum,sizde de dönem dönem böyle oldu mu?Açmak istemesem de ağlamaya başlayınca ya da altını değiştirirken,ilacını verirken falan açıyoum,ağlayınca bu sefer iyice tıkanıyo burnu daha çok ağlıyo
kızlar oğlum biraz nezle grip gibi demiştim ya,oyalamak adına mecburen reklamları sık açıyoruz bu aralar,iyice alıştışu son 1 haftaya kadar gayet güzel minimum TV ile götürüyoduk günlük rutini ama önce ben grip oldum sonra o,oyuncak falan oynamak istemiyo,dışarı da çıkaramıyorum hasta diye,zaten hali yok pek,sürekli mızmızlık hali ya da ağlıyo falan,sadece reklamlarda sakince oturup izliyo,bi şeyler yiyo,ağlayınca mecburen susturmak için açtık biz de,çizgi film falan da bakmıyor,reklamın sesini anlıyo,ailece ezberledik reklamları vallahi,napıcaz blmiyorum,sizde de dönem dönem böyle oldu mu?Açmak istemesem de ağlamaya başlayınca ya da altını değiştirirken,ilacını verirken falan açıyoum,ağlayınca bu sefer iyice tıkanıyo burnu daha çok ağlıyo
mrb elfleda pek girmiyorum ama sadece şunu söylemek iiçin girdim sana.ben artık eminimki herkesin mutlu huzurlu saygılı bişekilde yaşadığı evlilikler çok çok az.hani diosun ya ben bunu kimseye anlatamıyorum bitek buraya yazdım biçok kişi öyle.bi de şu facebooka foto yükleme olayı çıktığından insanların sadece mutlu anlarını görüoruz herkezi hep fotolardaki gibi mutlu huzurlu sannıoruz.biz nie böyle eşlerle ewlendik die de üzülüp pişmanlık duyabilioruz sıkıntı anlarında.biçok kişi dertli we büyüklerin dediği gibi bu da bi imtihan.belki beni üzen şeyler seninki kadar büyük değil ama söylemek istediğim şu az ya da çok herkeste problem var.şunu bil yanlız değilsin.allah sabır wersin mutluluk wersin huzur wersin
günaydın canım
okuyunca gerçekten çok üzüldüm allah yardımcın olsun
bazen eşler anlayışsız oluyorlar yada işlerine öyle geliyor
söylediği şeylerde kavgada sinirle söylenmiş şeylerdir tabiki seni çok üzmüştür o ayrı ama
söyledikleri de hiç hoş şeyler değil arkadaşın dediği gibi herkesin evliliğinde sorunlar var canım kimse anlatamıyor
evden uzaklaşmak iyiyi de gelebilir daha da soğuta bilir canım eşin zaten rahatına düşkün anlattığına göre
valla çok şey yazmak istiyorum da boş ver önce kendini düşün kendini yıpratma canım
Seni çok iyi anlıyorum canım malesef erkekler duyarsız ve benciller her gün aynı sorunlar insanı bunaltıyor karşında da seni anlamayan bir insan varsa çok zor gerçekten. Benim eşim hafta sonu buraya geldi ama bana çok ağır laflar söylediği için ona mesafeli davramıyordum kendi de geldiğinde bana öyle davrandı beni istemeyeni ben de istemem diyor bana konuşmaya çalıştım dinlemedi ve ben ta doğum zamanından kv.me kırgınım hem eşimle kavga etmeme neden olmuştu dedikoduları hiç bitmez dediklerini inkar eder o zamanlar benden özür dilemişti ama kırgınlığım geçmedi daha sonra yine bana bir saygısızlık yaptı bende özel günler dışında konuşmuyorum bugün eşim bana annem senden özür dilemişti sen kim oluyorsun kimsin ki sen diye yine bağırınca kadından daha da soğudum eminim yokluğumds oğlumu dolduruyordur ben bir karar aldım artık istanbul da yaşamayacam gelirsw adanaya gelsin yoksa annesiyle mutluluklar dilerim hatasını kabullenmeyen sinirli insanla ömrümü harcayamam 2 çeşit antidepresan kullanmasına rağmen böyle bu tavrıda sadece bana diğer insanlara çok keyifli davranıyor ben hiçbirşey den şikayet etmeyeceğim birşey konuşmaya hakkım yok gibi yaşayamam bütün hayatının sıkıntılarını benden çıkarıyor işsizlik ve hastalıkları üstelik ömür boyu sürecek bunlar
Oğlum burada mutlu etrafta kendini çok seven insan var ben de manevi olarak daha rahatım şimdilik düşüncem böyle bilmiyorum artık eşimin bir çabası olur mu ama böyle devam ederse koparız gibi. SEnde canım istersen git biraz annenlerde dinlen rahatla bakalım zaman ne gösterecel hakkımızda hayırlısı olsun
elfedacım senin yaşadığın şeyler aslında çoğumuzun yaşadığı şeyler..şöyleki bi evde çocuk olduktan sonra eşlerin arasına mesafe giriyor, iletişim eksikliğimiz oluyor, düşünsenize çocuktan önce burun buruna özgür, uzun yemekler sohbetler, gezmeler, çocuktan sonra hangimiz eşimize zaman ayırabiliyoruz ki..erkekler maalesef çocuktan beterler, ilgi eksikliğinde kadına yardımcı olacakları yerlerde tam tersi kendi hayatlarına bakıyorlar..çocuktan zaten bunalan kadın da daha çok agresif oluyor.. her iki taraf da beklediği ilgiyi göremiyor..
daha bugün eşimle atıştık 2. çocuk lafı atıyor ortaya bu aralar.. ben de şiddetle karşı çıkınca "zaten yapma sen kaldıramıyorsun" diyor ki en nefret ettiğim cümle..ben kaldırdım çocuğuma da ben baktım..sen kaldıramadığın için herşeyi bana yüklediğin için 2. istemiyorum dedim..
eğer evliliğinde çok ciddi sorun yoksa, idare et, bizim sıpalar 2 yaşını bitirdikleri zaman rahatlayacağız, o zaman kocalarla iletişimimiz eskiye yakın olacağı için çatışmalarımız azalacak..eskiler evliliği kurtarmak için çocuk yaparlarmış ya bence çocuk evliliği kökünden sallıyor :)
günaydın kızlar nasılsınız
elfileda canım seni merak ettim umarım herşey yoluna girmiştir
kızlar yarın görümcelerimi iftara yemeğe aldım
menüm
fırına yemek atıcam
mercimek çorbası
nohutlu pilav
sarma
sögürtme teryaglı
yanına yoğurtlu ne yapabilirim fikirler açığım
biraz pratik yapılacak şeyler seçtim ahsenle zorlanmıyayım diye sarmayı da bugünden sarıcam azıcık zaten çok yiyilmiyor
canım umuyorum kısa süreli bir atışmalardır ama evlendiğimizden beri özgür tek takılmak istiyor mu dedin benmi yanlış anladım konuşsan sakinken kocanla dicem ama erkekler pek konuşulacak insanlar olmuyor seninki nasıl bilmem ne değişmiş neden senle değilde tek olmak istiyor
sen öyle deyince aklıma geldi benim bir arkadaşım var eşi hep arkadaşlarıyla gezermiş bizimkiyle dışarı çıkınca hep ayrı yürürmüş hatta bi defasında arkadaşlarıyla pivyona fln gitmiş bizim kız biraz kilolu biraz derken 100 ü geçmiş hatta meğer adam bu haliyle yanında gezdirmek istemezmiş kız bi inada bindirdi 80 lere kadar indi kilosu dahada vericem diyodu ve kocası artık elini tutarak geziyormuş
yanlış anlama bu saece bir örnek sen değişmişsinde demiyorum senin kocanın normal halide öyle olabilir acaba bizler değişiyoruzda (kilo anlamında değil) bizmi anlamıyoruz
elflea cım yanlış anlama sadece aklıma geldi her insan farklı belki eşin evlenmeden öncede öyleydi sen anlamadın yada hayat onu öyle yaptı yada herşey yoluna girecek hakkında hayırlısı olsun canım
canım merak ettim söğürtme ne oluyor nasıl bişey bende yemeğe geleyimmi :)
tavuklu makarnalı kırmızı biberli o tür bi yoğurtlu yapıyolardıda ben yapmadım hiç güzelo luyodu belki biliyosundur yada garnitürlü yoğurtlu
pancemcim yemeğe sanaa da gelebilirim seninkilerde güzel sanırım midem bişiler diyo :)
SERENAY cım hakkında hayırlısı canım inşallah herşey yoluna girer hayatın nasıl iyi olacaksa öyle olsun
Amin canim çok sagolbayansuumerhaba canım şaşırdım 3. cüyü duyunca bu aralar korkulu ruyam 3. bi bebek )
benimkiler peşpeşe biliyosun ama 3.cuyude çıkardın aradan yaşın genç ilerde rahat ediceksin
Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar diliyorum sana
sanırım mavilimde hamile onada aynı şekilde hayırlı bi doğum diliyorum
slm kızlar,uzun zaman oldu girmeyeli.hamile olanlara hayırlı olsun kkbayansu canım 3 lüyosun yawruları :) sağlıkla kavuşun inşllah.face grubunda da var hamile olanlar. benim oğluşda 16 aylık olcak 22 sinde.
Teşekkür ederim balım, evet 3. Bebişin doğmasına 21 hafta kaldı, haftaya yolu yarilamiş olucam
Sağol kuzum, kaç haftalk seninki?
Ben daha yolun başındayım 4+4üm.Bugün kontrole gideceğim. Hcg değerim çok yüksek çıktığı için bekleyecekken vazgeçtim. Her şey yolunda mı diye bugün gideceğim.
Bir şey merak ettim ama 3. çocuğunuz doğacak galiba maşallah, daha önce sezaryen geçirdiniz mi? Ben SSVD yapmak istiyordum ama 23 ay araları olacak herhalde cesaret edemem.
Hayırlı olsun canim zor günler bekliyor bizi ama ınş sonra rahatlicsz
Eki Görüntüle 752725 Eki Görüntüle 752726 Eki Görüntüle 752727
Ben de Ezomun resmini ekliyim dedim, kocaman oldu
Mslh canim size
Merhaba ben de Nisan 2012 annesiyim.Merak ettim tekrar hamile olan var mı?
Ben sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim.
Ya bn burayı çok özledim ama göremiyorum girsemde yazamıyorum anca son sayfaları okuyorum Su facedekilerde gelse ne güzel olur acaba başka kimler hamile ben. Ilk buraya yazdığımda biri daha vardı aralık annesi olacak kimdi acaba
Hepinizi çok öpüyorum
Amin canim çok sagol
Ya bn burayı çok özledim ama göremiyorum girsemde yazamıyorum anca son sayfaları okuyorum Su facedekilerde gelse ne güzel olur acaba başka kimler hamile ben. Ilk buraya yazdığımda biri daha vardı aralık annesi olacak kimdi acaba
Hepinizi çok öpüyorum
sen istedin ben geldim cnm:))
okudum şöyle biraz geçmişi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..
kk bayansucum seninkide hayırlı olsun
ne hızlı çıkmışsınız siz yahu:))
ben baktım en son şubatta girmişim, gerçekten fırsat olmuo ya burdada özlediğim çok kişi var
buranın sohbeti tadıda bi başkaydı ama ama işte fırsat bulamıom çok bu aralar evden çalışıom, yağmurdu evin işi işin işi...offf oluyorum ama bundan sonra daha planlı olucam gözüm burada arada arada olsa:)
şu karakteride çok özlüyorum
Petunyaa canım nerelerdeydin izmire tasindin hakikaten hic yazmaz oldum yaa ben de hamilelik muhabbetlerini özlüyorum ne kadr heycanliydik... Şimdi kızlar fotograf atıyorlar cok ilginç geliyor bu cocukların her anını paylaştık aslında hiç görmedik ama elimizde büyümüş gibiler :)
Selam canım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz pek giremiyorum siteye geçenlerde ahsen nin fotolarını gözdim ama zamanım yoktu yazamadım maşallah kuzuya büyümüş çok tatlı olmuş..
Annemlere gelmeden önce oğlum bir çizgi film kanalına çok alışmıştı kapatınca sinirlendi ama burda değişik ve fazla insan görüyor vw oyalanacak çok dolap çekmece var her gün yeni bir yer keşfediyor tv ye ilgisini kaybetti zaten pek çiZgi film kanalı yok bütün gün dolap boşaltıyor yerinde durmuyor oyuncaklara ilgisini kaybetti sanırım dönem dönem değişiyor yerinde durmuyor boyun fıtıklarım tekrardan ağrıyor geceleri sürekli uyanıyor yatmak istemiyor ya da 1 saatten fazla memede duruyor anlamıyorum ne sıkıntısı var. Sana da geçmiş olsun canım
kızlar oğlum biraz nezle grip gibi demiştim ya,oyalamak adına mecburen reklamları sık açıyoruz bu aralar,iyice alıştışu son 1 haftaya kadar gayet güzel minimum TV ile götürüyoduk günlük rutini ama önce ben grip oldum sonra o,oyuncak falan oynamak istemiyo,dışarı da çıkaramıyorum hasta diye,zaten hali yok pek,sürekli mızmızlık hali ya da ağlıyo falan,sadece reklamlarda sakince oturup izliyo,bi şeyler yiyo,ağlayınca mecburen susturmak için açtık biz de,çizgi film falan da bakmıyor,reklamın sesini anlıyo,ailece ezberledik reklamları vallahi,napıcaz blmiyorum,sizde de dönem dönem böyle oldu mu?Açmak istemesem de ağlamaya başlayınca ya da altını değiştirirken,ilacını verirken falan açıyoum,ağlayınca bu sefer iyice tıkanıyo burnu daha çok ağlıyo
merhaba kızlar kotu bi gun gecirdim ceren hasta esimle kavga ettik. kendimi cok tukenmis hissediyorum ceren zaten butun gun insanı tuketiyo bi de ustune esimin bencillikleri eklenince bardagın doldugunu hissediyorum. butun gun kusmuk temizledim ceren hasta mızık mızık eteklerimi cekisirdi butun gun, bi de aksam ben mutfagı toparlrken masadaki pilav kasesini devirince bende ipler koptu. beyimiz oglene kadar yatıp aksama kadarda kapısını kapatıp bilgisayar basında gununu gecirdi ama aksam bi yarım saat su cocuga bakmak agır geliyo, her hafta sonu aynı terane....yerdeki pilavı temizlerken artık sinirden agladım aglamamın sebebi cerene kızmam degil esimin duyarsızlıklarıydı ama o bana ne dese begenirsiniz ,bu ara evde annemin yazlıgına gidicegim mevzusu varda, ben haftaya acilen gideymisim annemlere, onu da rahat bırakmıyomusum o artık eve gelmek istemiyomus cok bunalıyomus! bende biraz insaf etmen icin benim delirmemmi gerekiyo dedim delirde kurtulayım dedi, bi onceki kavgamızda ben ne aptalmısım ki seninle evlenmisim dedi, bi oncekindede gidelim tek celsede bitirelim bu isi diye tehdit etti! bunları ailem dahil kimseye anlatamıyorum ilk kez size soyluyorum ama birisyile konusmaya o kdr ihtiyacım var ki ben artık kaldıramıyorum bunları o kdr kalbim kırılıyoki oysa onun umrunda degil o kdr insafsızki ben burda aglarken o koydu filmini,actı biralarını iciyo suanda ve son 1 yıldır ickiyide epey artırdı. bende artık serenay gibi bu evliligin sonunu pek parlak gormuyorum, cunku calısıp parasını kazanarak babalık ve kocalık vasıflarını yerine getirdigini zanneden bi kocam var. ve ben ondan ne kadar bagımsız hareket edersem ve ondan beklentilerimi ne kadar sıfırlarsam o, o kadar mutlu ve huzurlu. ben bi yerlere gideyim diye gozumun icine bakıyo ve bu evlendigimizden beri boyle. evlilik demek bu demek miydi? ne dusuncegmi bilemiyorum, artık ruhum daralıyo...
meraba canım eşin gelmiş gözün aydın
büyüdüler canım ama ahsende duru gibi son bir haftadır benim akıllı kızım gitti yerine huysuz hırçın bir kız geldi
ısırmaya çalışıyor tırmalıyor vuruyor tamam yaramazdı ortalığı karıştırıyordu ama hırçın değildi dün görümcemin kızının saçını öylebir çektiki kızı elinden alamıyoruz herşeye bagrıyor asla hayır demeyin dökeyim çekeyim istiyor zaten yemek yedirmek işgenceydi şimdide yemek yemiyecem diye feryat figan bağırıyor inan başımı dinlemeyi okadar özledim ki 1 dakika susmuyor sürekli bağırıp duruyor
of allahım şükretmedim iyice betere gidiyor sanki akşam yemek saati annemlere bıraktım yoksa yemek yemeye asla izin vermiyor ya tabağı çekiyor ya suyu döküyor misafirle hiç çekilmez dedim annemede acıyorum oruçken hiç çekilmiyor ama mecburiyetten valla öğleden sonra fitil koydum dedim uyusunda 5 dakika kafamı dinleyeyim yarım saat bile uyumadı görümcem fitil koyuyorum 3 4 saat uyuyor dedi bizimkine oda yaramadı resmen bunalımdayım demoşum gördüğün gibi çok dertliyim bu sitresten birde oruç 63 kiloya düştüm 1 haftada 2 kilo gitti1 haftada depresyona girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?