CAnım bu arada ben 1 ayda 5 kilo verdim abim 8 kilo ama ben savsakladım abim çok disiplinli yaptı bu cumartesi kontrolümüz var bakalım 2 hafta içinde ne kadar gitmiş yusuf ta geldi benim düzen ufaktan bozuldu ama olsun geçen sene içine giremediğim pantolon ve bir abiye elbisem vardı onlar cuk diye oturuyor ::))))))))))
Senide tebrik ederim 63 süperr yaa benim 10 fırın ekmek yemem lazım en son gittiğimde 72,200 kiloydum ama ben kaçamak yapıyom :((((
Sağol canım aydınlık içinde ol allahım bu nisan bebişleri bir arsız bir arsıızz anlatamam ee düşün canım duru doğdu doğalı böyle 6 aya kadar ağlama krizleri enn azz yarım saat morarırdı sonra zaten hareketliliği , inadıı bütünn kuzenlerini elden geçiriyor yani 15 aylık ömründe ( allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ) 2 ay rahat ettim ahsenim 1,5 aydır yine feleğimi şaşırttı araba sevdası gece sabaha karşı ben yollardayım dışardayım komşular şaşkınlıkla beni izliyor ağlama sesine onlarda uyanıyor zavallılar ne yapalım onlar büyicek ama bizimde yürağimiz tükenecek inan bana leğen leğen çamaşırımı 3 4 günde katlıya bildim eve geldimmi iş yapayım istemiyor dell dell deyim duruyor kucağımdan inmiyor önceden iş yaparken etrafımda dolanırdı şimdi oda yok geceleri zaten defalarca uyanıyor uykusuzluk bir yandan. Geçen ablama dedim şu 2 3 çocuğu arka arkaya yapan kadınlara helal olsun ellerinden öperim dediki demet kusura bakmada şu yaşıma geldim 2 çocuk doğurdum duru gibisini görmedim 1 saniye yerinde durmuyor bağırıyor hırçın daha ne anlatayım içim doluu ahsenim içim dolu..
Sağol canım aydınlık içinde ol allahım bu nisan bebişleri bir arsız bir arsıızz anlatamam ee düşün canım duru doğdu doğalı böyle 6 aya kadar ağlama krizleri enn azz yarım saat morarırdı sonra zaten hareketliliği , inadıı bütünn kuzenlerini elden geçiriyor yani 15 aylık ömründe ( allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ) 2 ay rahat ettim ahsenim 1,5 aydır yine feleğimi şaşırttı araba sevdası gece sabaha karşı ben yollardayım dışardayım komşular şaşkınlıkla beni izliyor ağlama sesine onlarda uyanıyor zavallılar ne yapalım onlar büyicek ama bizimde yürağimiz tükenecek inan bana leğen leğen çamaşırımı 3 4 günde katlıya bildim eve geldimmi iş yapayım istemiyor dell dell deyim duruyor kucağımdan inmiyor önceden iş yaparken etrafımda dolanırdı şimdi oda yok geceleri zaten defalarca uyanıyor uykusuzluk bir yandan. Geçen ablama dedim şu 2 3 çocuğu arka arkaya yapan kadınlara helal olsun ellerinden öperim dediki demet kusura bakmada şu yaşıma geldim 2 çocuk doğurdum duru gibisini görmedim 1 saniye yerinde durmuyor bağırıyor hırçın daha ne anlatayım içim doluu ahsenim içim dolu..
ahsende hiç oturmuyor iş görmek resmen eziyet oluyor artık annem gelmese iş göremiyorum kadın balkonda biraz oyalıyorda bende işimi görüyorum ayaklansa rahat edicem sandı daha beter oldu
kiloda verirsin canım 1 ayda 5 kilo süper bende bir 60 olsam şimdiki halimde fena durmuyor
ama 60 altına düşmek istiyorum benim boyuma göre idaal kilom 60 61 kğ az kaldı
ya acaba nisan bebekelrinin hepsi mi böyle
herşeyi bağırıp istiyo
vermeyince kıyametler hep bir mızmız hali
kiolarınızı süper vermişsiniznasıl başardınızzzz
valla nisan ayındanmı yoksa biz ahseni çok şımarttık ondanmı bilmiyorum ama artık ben çok bunaldım herşey gözüme batıyor sanki allah bugünlerimizide aratmasın çünkü güngün daha azıyor bu bebişler
canım kiloda 2 3 aydır diyet yaptım 73 ten 63 e düştüm ama son birkaç haftadır diyeti bırakmıştım yani eskisi kadar sıkı yapmıyordum ramazan birde ahsen 2 kilo daha gitti ben doğumdan önce zaayıftım canım süt olsun diye yiyince doğumda verdiğim kiloları da geri aldım doğumdan önce 57 kiloydum oda en kilolu halimdi şimdi ogünler hayal oldu
bende hamile kaldığımda 53,5 idim
kıyafet alasım bile kalmadı kendime
Kizlar selam herkes dertlenmis kederlenmis bizde malesef ayni durumdayiz..ramazan oruc tarla ela ev is hepsi birbirine girmis durumda..ela cok huysuz devamli pesimde..mizmiz agliyor..dismi gelcek ne gece uyumuyor..ben cok yorgunum uykusuzum..birde bayramdan sonra tasinma var.
Kizlar bizde tv hep acik ama ela ne kadar izliyo bilmiyorum..genelde evi dagitma pesinde arada da bakarsa bakiyor.yoksa beni cok yoruyor o nedenle hep acik..izlesin napim artik o kadarda kasmiyorum ben..hep tv izleyen birini biliyorum ve masallahh cocukta zehir gibi..yoksa ben kendim bitiyorum..
kızlar bi de dikkat ettim oğlum artık oyuncaklarıyla oynamıyor pek,hastalandığı için mi dönemsel bi şey mi merak ettim,sepeti döküyorum ortaya beraber oynayalım diye,arkasını dönüp gidiyotatile gitmeden önce oturup lego parçalarını birbirine takıp çıkarırdı,arabasını hınn hınn diye kendince sürerdi,tatilde huy mu değiştirdi nedir,hiç bakmıyor,ben acaba hastalanınca mı oynamak istemedi dedim ama burda biri daha yazmış oyuncak oynamıyor diye,acaba dönemsel mi diye merak ettim,şu aralar eline bi şeyleri alıp o odadan diğerine taşımak favori işlerimiz arasında bi de yemek yerken sürekli eliyle bi şeyleri isteyip (ayran dolu bardak,yemek tabağı,çatal gibi)vermeyince arıza çıkartıyo,apar topar yemek yiyoz valla
kızlar oğlum biraz nezle grip gibi demiştim ya,oyalamak adına mecburen reklamları sık açıyoruz bu aralar,iyice alıştışu son 1 haftaya kadar gayet güzel minimum TV ile götürüyoduk günlük rutini ama önce ben grip oldum sonra o,oyuncak falan oynamak istemiyo,dışarı da çıkaramıyorum hasta diye,zaten hali yok pek,sürekli mızmızlık hali ya da ağlıyo falan,sadece reklamlarda sakince oturup izliyo,bi şeyler yiyo,ağlayınca mecburen susturmak için açtık biz de,çizgi film falan da bakmıyor,reklamın sesini anlıyo,ailece ezberledik reklamları vallahi,napıcaz blmiyorum,sizde de dönem dönem böyle oldu mu?Açmak istemesem de ağlamaya başlayınca ya da altını değiştirirken,ilacını verirken falan açıyoum,ağlayınca bu sefer iyice tıkanıyo burnu daha çok ağlıyo
ah kızlar geçmiş olsun hasta olmak zor ya en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallahbu arada kızlar ceren hastaydı biliyosunuz cumartesi gunu kısmaya baslamıstı, o gun oglene kadar kustu doktorunu aradım metpamid verdi bulantı giderici, o iyi geldi o gun aksama kadar iyiydi ama pazar gunu hafif bi ishal sinyali basladı bi kere bezini doldurdu ama devamı gelmedi kusmasıda kesilince ben herhalde atlatıyo diye dusundum. bu arada pazar gunu gecesi bende fenalastım defalarca kalkıp istifra ettim dun ustumden dozer gecmis gibiydi hicbisey yiyemedim. ve ceren dun ogleden spnra gene kusmaya basladı ve acayip huysuz ve halsiz bi hali vardı kucaktan inmek istemedi ben zaten bitik vaziyetteyim bu arada tabii hicbisey yediremiyorum cumartesiden beri falan ona da canım sıkılıyo. kaptım ben bunu goturdum ama gozum kararıyo falan yani taksi cagırdımkapıya yani o kdr yurucek halim yoktu gozum kararıyodu filan neyse dr. mikrop almıs zaten yaz aylarında cocuklardaki ishal vakaları artar dedi. ishal olmus bulantı kusmada onla alakalıymıs, biraz ates vardı ve 3 gunde 350 gr vermis bebegim yaa zaten zar zor yedirip 9.800yapmıstık oldu sana gene 9.5. iste ilac verdi doktor ishal icin. onlarıda kullanıyoruz dunden beri. dun hic kaka yapmadı ben de sevindim herhalde ishali artmıcak diye ama az once bi doldurmus altını ayaktayken bildiginiz su gibi yere akmıs bi kac damla o kdr yani. hemen banyoya soktum yıkadım. 3 gunden beri dun aksam ilk kez corbasını yedi. ama bugun gene bisey yemiyo... vallahi tukendim 3 gunde ya huysuzlugu falan gectim en kotu yememesi kio veriyo ona uzuluyorum. ins en kısa zamanda duzelir
kızlar bi de dikkat ettim oğlum artık oyuncaklarıyla oynamıyor pek,hastalandığı için mi dönemsel bi şey mi merak ettim,sepeti döküyorum ortaya beraber oynayalım diye,arkasını dönüp gidiyotatile gitmeden önce oturup lego parçalarını birbirine takıp çıkarırdı,arabasını hınn hınn diye kendince sürerdi,tatilde huy mu değiştirdi nedir,hiç bakmıyor,ben acaba hastalanınca mı oynamak istemedi dedim ama burda biri daha yazmış oyuncak oynamıyor diye,acaba dönemsel mi diye merak ettim,şu aralar eline bi şeyleri alıp o odadan diğerine taşımak favori işlerimiz arasında bi de yemek yerken sürekli eliyle bi şeyleri isteyip (ayran dolu bardak,yemek tabağı,çatal gibi)vermeyince arıza çıkartıyo,apar topar yemek yiyoz valla
Canim bizimki oyuncakla oynamayi ne zamandir birakti sepete dokunmuyor bile..en cok sevdigi mutfak dolaplarini bosaltmak..her yeri dokmek..elada artik yemekte bizi cildirtiyor.kendi yemek istiyor saldiriyor kasik catala vermezsek agliyor bagiriyor. .bardaga elini sokuyor sonra iciyor..hersey var yani bizdede..
bizim de favorimiz mutfak dolaplarini bosaltmak bu aralar
bir de benim kızım konuşmuyornormal mi?
2 hafta önce menenjit şüphesiyle 1 hafta hastanede yattık. sonuç kulak iltihabıymış??
menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyorum öneren yada yaptıran var mı?
çok geçmiş olsun canım allah korusun menenjit çok tehlikelli
rabbim evlatlarımızla sınamasın
konuşmamasıda bence genetik aileye çekiyor
benim büyük kızımında çenesi düşüktü ahsende öyle
bir kaç kelime söylüyorsa anne baba mama gibi bence korkma zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?