2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tebrik ederim..
bende ne zaman vercem kilolarımı acaba ya
nisan 2012 doğumdan çıktım 68 kg
bugün 70 kg(

kızımın dişleri patır patır patlıyor
ondan mıdır bilinmez aç aç dolaşıyo(
bıktım artık elimde kaşıkla gezmekten
huzursuz huysuz peşimden ayrılmıyor
işe giderken resmen kaçıyorum

ahsende hiç oturmuyor iş görmek resmen eziyet oluyor artık annem gelmese iş göremiyorum kadın balkonda biraz oyalıyorda bende işimi görüyorum ayaklansa rahat edicem sandı daha beter oldu

kiloda verirsin canım 1 ayda 5 kilo süper bende bir 60 olsam şimdiki halimde fena durmuyor
ama 60 altına düşmek istiyorum benim boyuma göre idaal kilom 60 61 kğ az kaldı

benim çınarıma da ne oldu anlamadım 9. Ayakadar oturamıyor kımıldamazdı ama hep uyku yemek sorunu vardı ama şimdi hat safada annemin evinde kırmadık dökmedik şey bırakmadı geceleri ne annem ne kardeşim uyuyamıyor çınarın ağlamalarından gündü bir huysuzluğu yok ama çok yaramaz gece ise çok huzursuz onları da rahatsız ediyoruz ama şimdi eve dönmek de istemiyorum ne güzel 9 110 aylıkken biraz oyuncaklarıyla ooynardı şimdi hiç ilgisini çekmiyor acaba geçici bir durum mu ya gündüzü geçtim gece uyusa ben 2-3 defa kalmaya razıyım ama sabaha kadar en uzun 2 saat deliksiz yatıyoruz vallahi canım adanaya gelince daha da yaramaz oldu hiç hayır cız anlamıyor özgüven geldi çocuğa milletin önünde gülücükler oyunlar geceleri ise huysuz inat oluyor. Allah yardımcımız olsun

ya acaba nisan bebekelrinin hepsi mi böyle
herşeyi bağırıp istiyo
vermeyince kıyametler hep bir mızmız hali
kiolarınızı süper vermişsiniznasıl başardınızzzz

ya acaba nisan bebekelrinin hepsi mi böyle
herşeyi bağırıp istiyo
vermeyince kıyametler hep bir mızmız hali
kiolarınızı süper vermişsiniznasıl başardınızzzz

valla nisan ayındanmı yoksa biz ahseni çok şımarttık ondanmı bilmiyorum ama artık ben çok bunaldım herşey gözüme batıyor sanki allah bugünlerimizide aratmasın çünkü güngün daha azıyor bu bebişler

canım kiloda 2 3 aydır diyet yaptım 73 ten 63 e düştüm ama son birkaç haftadır diyeti bırakmıştım yani eskisi kadar sıkı yapmıyordum ramazan birde ahsen 2 kilo daha gitti ben doğumdan önce zaayıftım canım süt olsun diye yiyince doğumda verdiğim kiloları da geri aldım doğumdan önce 57 kiloydum oda en kilolu halimdi şimdi ogünler hayal oldu

bende hamile kaldığımda 53,5 idim
kıyafet alasım bile kalmadı kendime

bende hamile kaldığımda 53,5 idim
kıyafet alasım bile kalmadı kendime

oo sende çok almışsın canım benim boyum uzun gören sakın verme çok yakışmış desede ben kendimi hiç sevmedim yeni yeni kendimi beğeniyorum

kıyafet konusuna gelince başlarda bende hiç almak istemiyordum baktım kendimi eve hapsediyorum çünkü dışarı çıksam üzerime giyecek güzel bişeyim yok o zamanda gitmekten vazgeçiyorum
baktım olmuyor depresyona girecem hep ev hep çocuk alıyorum şimdi zayıflarsamda ihtiyacı olan birine veririm

Kizlar selam herkes dertlenmis kederlenmis bizde malesef ayni durumdayiz..ramazan oruc tarla ela ev is hepsi birbirine girmis durumda..ela cok huysuz devamli pesimde..mizmiz agliyor..dismi gelcek ne gece uyumuyor..ben cok yorgunum uykusuzum..birde bayramdan sonra tasinma var.
Kizlar bizde tv hep acik ama ela ne kadar izliyo bilmiyorum..genelde evi dagitma pesinde arada da bakarsa bakiyor.yoksa beni cok yoruyor o nedenle hep acik..izlesin napim artik o kadarda kasmiyorum ben..hep tv izleyen birini biliyorum ve masallahh cocukta zehir gibi..yoksa ben kendim bitiyorum..

benim oğlum da sadece reklam izliyo,başka bi şey açık olsun ,dönüp bakmıo ama reklam varsa resmen oturup reklam izliyo,ben şu son zamana kadar pek açmıyodum ,oyuncak falan oynuyoduk ama hastalanınca mecburen oyaklamak adına açıyorum napim,Allahtan her şeyi izleyip oturmuyor TV başında

kızlar bi de dikkat ettim oğlum artık oyuncaklarıyla oynamıyor pek,hastalandığı için mi dönemsel bi şey mi merak ettim,sepeti döküyorum ortaya beraber oynayalım diye,arkasını dönüp gidiyo tatile gitmeden önce oturup lego parçalarını birbirine takıp çıkarırdı,arabasını hınn hınn diye kendince sürerdi,tatilde huy mu değiştirdi nedir,hiç bakmıyor,ben acaba hastalanınca mı oynamak istemedi dedim ama burda biri daha yazmış oyuncak oynamıyor diye,acaba dönemsel mi diye merak ettim,şu aralar eline bi şeyleri alıp o odadan diğerine taşımak favori işlerimiz arasında bi de yemek yerken sürekli eliyle bi şeyleri isteyip (ayran dolu bardak,yemek tabağı,çatal gibi)vermeyince arıza çıkartıyo,apar topar yemek yiyoz valla

Son düzenleme:

Biz annemlere geldiğimizden beri oğlum oyuncaklarla ilgilenmiyor canım aklı fikri ev eşyaları dolap çekmecelere takmış herhaldw farklı bir ortam eşyalar değişik ilgisini çekiyor ama hiç laf dinlemiyor önce hayır deyiğ bağırınca dudak büzer ağlardı bırakırdı şimdi umrunda değil bildiğini okuyor umarım dönemseldir istanbul da oyuncaklarıyla ilgiliydi bütün gün onları başka sepete doldurup boşaltır başka odaya götür getirirdi benim evimde annemin evi gibi kalabalik eşyalı değil

ah kızlar geçmiş olsun hasta olmak zor ya en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah
biz bile keyifsiz olunca bişi yapasımız gelmiyo onlar napsınlar
etrafı kurcalamak varken oyunu napsınlar :) bizimki koltuğa tırmanıyor bide koltuğun kenarından kendini aşağı atıyor bayılıyo koltuğa çıksın çıkıyo sonra alkış yapıp oynuyo valla korkuyom düşecek diye geçen gün dolaptan yoğurdunu çıkartayımda ısınsın dedim gidip gelene kadar tırmanmış koltuğun arkasından aşağı sarkıyor bide yürümeye korkar ama başka şeyden korkamz :)

ahsenim hakikaten çocukla iş zor ben yapamıyorumki iki dakkada bi taraflarda ah bi görseniz evi ahhh ahhhh

Canim bizimki oyuncakla oynamayi ne zamandir birakti sepete dokunmuyor bile..en cok sevdigi mutfak dolaplarini bosaltmak..her yeri dokmek..elada artik yemekte bizi cildirtiyor.kendi yemek istiyor saldiriyor kasik catala vermezsek agliyor bagiriyor. .bardaga elini sokuyor sonra iciyor..hersey var yani bizdede..

bizim de favorimiz mutfak dolaplarini bosaltmak bu aralar

bir de benim kızım konuşmuyor normal mi?
2 hafta önce menenjit şüphesiyle 1 hafta hastanede yattık. sonuç kulak iltihabıymış??
menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyorum öneren yada yaptıran var mı?

bizde de aynı durum..kendi yemek yemek istiyor ve biz sofraya oturmadan yemiyor
evde ip cambazı gibi tırmanıo yatağın üstünde heran devrilcek gibi yürüyor
umarım kazasız atlatırız bu dönemleri..
ben arada oyuncak saklıyorum birkaç gün sonra onu buluyor çok seviniyor:)

çok geçmiş olsun canım allah korusun menenjit çok tehlikelli
rabbim evlatlarımızla sınamasın

konuşmamasıda bence genetik aileye çekiyor
benim büyük kızımında çenesi düşüktü ahsende öyle
bir kaç kelime söylüyorsa anne baba mama gibi bence korkma zamanı var

anne diyor, bir de anlamsız galagulu bişeyler söylüo:)
bitti gitti ver al dede diyor
ama baba demiyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…