anne diyor, bir de anlamsız galagulu bişeyler söylüo:)
bitti gitti ver al dede diyor
ama baba demiyor:)))
çocuk daha ne desin bekliyorsun herşeyi söylüyormuş
baba da demesinanne desin yeter
bizim ahsen bir cilveli cilveli baba diyor tabi babası eriyor orada bende çok kıskanıyorum
bir de benim kızım konuşmuyornormal mi?
2 hafta önce menenjit şüphesiyle 1 hafta hastanede yattık. sonuç kulak iltihabıymış??
menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyorum öneren yada yaptıran var mı?
anne diyor, bir de anlamsız galagulu bişeyler söylüo:)
bitti gitti ver al dede diyor
ama baba demiyor:)))
tebrik ederim..
bende ne zaman vercem kilolarımı acaba ya
nisan 2012 doğumdan çıktım 68 kg
bugün 70 kg(
kızımın dişleri patır patır patlıyor
ondan mıdır bilinmez aç aç dolaşıyo(
bıktım artık elimde kaşıkla gezmekten
huzursuz huysuz peşimden ayrılmıyor
işe giderken resmen kaçıyorum
benim çınarıma da ne oldu anlamadım 9. Ayakadar oturamıyor kımıldamazdı ama hep uyku yemek sorunu vardı ama şimdi hat safada annemin evinde kırmadık dökmedik şey bırakmadı geceleri ne annem ne kardeşim uyuyamıyor çınarın ağlamalarından gündü bir huysuzluğu yok ama çok yaramaz gece ise çok huzursuz onları da rahatsız ediyoruz ama şimdi eve dönmek de istemiyorum ne güzel 9 110 aylıkken biraz oyuncaklarıyla ooynardı şimdi hiç ilgisini çekmiyor acaba geçici bir durum mu ya gündüzü geçtim gece uyusa ben 2-3 defa kalmaya razıyım ama sabaha kadar en uzun 2 saat deliksiz yatıyoruz vallahi canım adanaya gelince daha da yaramaz oldu hiç hayır cız anlamıyor özgüven geldi çocuğa milletin önünde gülücükler oyunlar geceleri ise huysuz inat oluyor. Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım yaptırmadım duymadımda yaptırmak zorunlumu ?????
Canım çocuk ne desin daha bülbül gibi şakımasını bekleme daha kaç aylık duru da anne, baba, dayı, hala, kuş, dell ( gel) buu ( suu) mamma ve anlamsızz bir sürü sözcük yada şarkıı söylüyor..
Canım ben normalde zayıf değilim ama yaş 30 za yaklaşınca kilo vermeye karar verdim 75 ile hamile kaldım hatta 80 gibiydi bulantılardan dolayı 75 oldu 95 le doğuma girdim 85 le çıktım şu an 73 kiloyum..
Diyetisyene gidiyorum kendim veremedim..
Ne mutlu sana bizimki yaklaşık 1 aydır şiş ve beyazlık var ama çıkmıyor anamızı ağlattı uykusuzluk bende çalışıyorum..
bizim dişlrden çektiğimiz tek şey yemek yemiyor olması
menenjit aşısı (menectra) Türkiye mart ayından beri yapılan bir aşı özel aşı yani..sordum 2 dozmuş her doz 155 tl
bu hastalık kötü olduğu için yaptırmak istiyorum
Kızlar yaa ne yapacam nerelere gidecem bilemiyorum duru çok huzursuz dişlerine baktım acıdım çocuğuma oo damak nasıl şişmiş nasıl anlatamam size ellerini yiyip bitirddidr unu aradım yapacak birşey yok diyor sadece ağrı kesici birde Denkol diye bir jel önerdi sizler ne yapıyorsunuz bu konuda birde sıcaklara denk geldi..
Kızlar yaa ne yapacam nerelere gidecem bilemiyorum duru çok huzursuz dişlerine baktım acıdım çocuğuma oo damak nasıl şişmiş nasıl anlatamam size ellerini yiyip bitirddidr unu aradım yapacak birşey yok diyor sadece ağrı kesici birde Denkol diye bir jel önerdi sizler ne yapıyorsunuz bu konuda birde sıcaklara denk geldi..
demoş dışarı çıkınca susuyormu bari yoksa ağlamaya devammı
benim yeğenimde çok ağlardı ablamlar arabayla gezdirirlerdi oda arabanın sallamsıyla uyurdu
hatta ablam pijamalarını giydirir biberonunuda alır uyumaya çıkarlardı ama gece 5 te değil 10 11 gibi uyku saatinde başka türlü uyumazdı allah yardımcın olsun senin işinde zor birde o uykusuz halinle işe gidiyorsun
Geçmiş olsun canım yaptırmadım duymadımda yaptırmak zorunlumu ?????
Canım çocuk ne desin daha bülbül gibi şakımasını bekleme daha kaç aylık duru da anne, baba, dayı, hala, kuş, dell ( gel) buu ( suu) mamma ve anlamsızz bir sürü sözcük yada şarkıı söylüyor..
Canım ben normalde zayıf değilim ama yaş 30 za yaklaşınca kilo vermeye karar verdim 75 ile hamile kaldım hatta 80 gibiydi bulantılardan dolayı 75 oldu 95 le doğuma girdim 85 le çıktım şu an 73 kiloyum..
Diyetisyene gidiyorum kendim veremedim..
Ne mutlu sana bizimki yaklaşık 1 aydır şiş ve beyazlık var ama çıkmıyor anamızı ağlattı uykusuzluk bende çalışıyorum..
bizim dişlrden çektiğimiz tek şey yemek yemiyor olması
menenjit aşısı (menectra) Türkiye mart ayından beri yapılan bir aşı özel aşı yani..sordum 2 dozmuş her doz 155 tl
bu hastalık kötü olduğu için yaptırmak istiyorum
jelleri önermiyorlar..
buzlukta havuç gibi sert sebzeleri soğut eline ver ateşini alır
ayrıca sert kurabiye ver hem yesin hem kaşısın
soğanda acısını alıomuş
Canım havuş veriyoruz atıyor sinirinden ne yapacağımı şaşırdım...
canım bizde 4 diş var gerisi duruyor ne kabarma nede şiş var
bu sıcakta gerçekten zor ablam hani şu diş kaşıyıcılar varya bebekken veriyorduk onları dolapta soğutup veriyordu biraz sakinliyordu
ağrı kesiciyide ver canım yazık hiç değilse gece uyumadan önce verki rahat uyusun kıyamam valla bi yirmilik diş anamızı ağlıyor kuzular necekiyor şimdi
CAnım bizde 4 üstten 2 alttan çıkalı bayağı oldu 1 aya yakındır üst yan taraflar şiş ve beyazlık var ama ahsenim görmen lazım oo şişliği öyle böyle değill. Benimde 2 gün önce diş ağrım tuttu anamm ağladıı elimizden geldiğince rahatlatmaya çalışıyoruz.. Canım dişlik olurmu hiç oo işe yarayan birşey duru hiç kullanırmıama ver eline kumanda , cep telefonu , terlik direk ağza kudurtuyor benii hayırlısıyla bir çıkaydı..
Canım evet kendi arabasına bindirip gezdiriyorum uyuyor ama mazallah içeri geçir yada duru ver uyuyan çocuk uyanıveriyor annemdeyken saat 3 gibi uyandı susmak bilmiyor neyse koydum arabasına gezdirdim biraz zaten köy yeri avlulu uyuyunca içari geçirdim arabasıyla, bastı çığlığı neyse dedim çocuk çıkarayım inan canım saat 5 şe kadar dışarda oturduk ablamla yine içeri aldım kız sanki biri dürtüyor yerindende kaldırmıyorum ha arabayla bastı çığlığı cinnet geçirdim üçtene tokat salladım ama gündüz nasıl vicdan azabı çektim anlatamam ama çıldırtıyor insanıı sabır kalmıyorr....
bir de benim kızım konuşmuyornormal mi?
2 hafta önce menenjit şüphesiyle 1 hafta hastanede yattık. sonuç kulak iltihabıymış??
menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyorum öneren yada yaptıran var mı?
benimkide konuşmuyor merak etme, konuşmasından ziyade anlaması yeterli..
menenjit aşıları canım küçük bebeklere etki eden bir aşı değil yanlış hatırlamıyosam 10 yaş üzerine vurulabiliyor, ayrıca etken maddesi de türkiye de görülen menenjit mikrobuna göre değil.. maalesef bu hastalıktan korunma şansımız yok ama nadir görülüyor şükür ki.. bu özel aşılar para tuzağı olup yaptırmayı düşünmüyorum
buradan okyabilirsiniz Anne Olunca Anladm - KADR TUCU - Meningokok alar
Canım havuş veriyoruz atıyor sinirinden ne yapacağımı şaşırdım...
CAnım bizde 4 üstten 2 alttan çıkalı bayağı oldu 1 aya yakındır üst yan taraflar şiş ve beyazlık var ama ahsenim görmen lazım oo şişliği öyle böyle değill. Benimde 2 gün önce diş ağrım tuttu anamm ağladıı elimizden geldiğince rahatlatmaya çalışıyoruz.. Canım dişlik olurmu hiç oo işe yarayan birşey duru hiç kullanırmıama ver eline kumanda , cep telefonu , terlik direk ağza kudurtuyor benii hayırlısıyla bir çıkaydı..
bizximkide kumandayı eskitti:):)
diş için çok ağrı çekerse ağrı kesici ateş düşürücü şuruplarından ver demişti dr
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüzz
ve şimdi asıl bombayı söylüyorum eşim bugün nöbetçi
Canım evet kendi arabasına bindirip gezdiriyorum uyuyor ama mazallah içeri geçir yada duru ver uyuyan çocuk uyanıveriyor annemdeyken saat 3 gibi uyandı susmak bilmiyor neyse koydum arabasına gezdirdim biraz zaten köy yeri avlulu uyuyunca içari geçirdim arabasıyla, bastı çığlığı neyse dedim çocuk çıkarayım inan canım saat 5 şe kadar dışarda oturduk ablamla yine içeri aldım kız sanki biri dürtüyor yerindende kaldırmıyorum ha arabayla bastı çığlığı cinnet geçirdim üçtene tokat salladım ama gündüz nasıl vicdan azabı çektim anlatamam ama çıldırtıyor insanıı sabır kalmıyorr....
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüzz
ve şimdi asıl bombayı söylüyorum eşim bugün nöbetçi
bende araştırdığım kadarıyla başta görülmüyormuş ama diğer türlerine aşılandıkalrı için meningokok olan türüne artık daha çok yakalanıyorlarmış
nice mutlu yıllara inşallah canım
biz bu sene hastalıktan hem benim doğum günümü hem de evlilik yıldönümünü unuttuk valla,11 temmuz doğum günümdü hem ben hem oğlum hastaydık ,banka msj ıyla farkettimevlilk yıldönümümüz de 17 temmuz ve de inanır mısın az önce bugün ayın 18 i olduğu farkettim iyi mi gribi eşime bulaştırdık,oğlumun burnu hala tıkalı gibi,bi de ramazan ,bu sene boşgeçiyoz kutlamaları valla
Mutlu nice yıllar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?