2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ooo kızımı verdim getti ozaman benim yefrumda çok yorulmaz hem böle paylaşımcı olmak leğzımm dimi:1::1:hamarat damat :nazar::nazar:
düşünsene benimki senden önce tahmini belli oluyomuş çıldırırsın artık:62::62:

nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, bu cümle bile tüylerimi tiken tiken yapmaya yetti...tabikide hayır öle bişi olmucak...:37::37:

ben haftaya gıdıyorum dra benımkı sizden erken belli olcak ohh sefam olsun:D:36:
kız erkek idda etmıyım sonunda morarmakta var:D:36::36::36::36::36::36::36:

nasıl ya nasıl ya...hemen notlarıma bakıom..evettt sevda 24 ekimde dr a gidicek dio notlarım..ne iş nasıl haftaya dr a gidion??? nasıl nasılll:36::36:

Kızlar maşşallahınız :nazar: var ara sıra okumaya çalışıyorum kilodan girdiniz cinsiyetten çıktınız hızınıza yetişmek çok zor valla bende çalışmaya çalışıyorum :36::36::36:ama burası insanda bağımlılık yapıyor resmen bişşey yazamasamda açık tutuyorum siteyi

nasıl ya nasıl ya...hemen notlarıma bakıom..evettt sevda 24 ekimde dr a gidicek dio notlarım..ne iş nasıl haftaya dr a gidion??? nasıl nasılll:36::36:

ya haftaya ıkılı tesın sonuçlarını almaya çağırdı dr ordan başka doğum vıne gıdıcem ordakı dr bılıyomuş soyluyomuş bı baksın banada Allah rızası için nıye bukadar acele edıyosam ne bılım gelıyolar işte :62:

haftaya ben gidicem benimki belli olacak hehe :86::27::27:

seninki nasıl belli olcak canımmmm 12 haftalık oluyon:D gerçi belli olmaz olurmu olur :54:

alakası yok cnm ya. benim patronlarımın ikisinin de eşleri aynı zamanda hamileydi. bitanesi inanılmaz güzelleşti. bi tanesiyse acayip sivilcelendi yüzü felan şişti. herkes çirkinleşene kızın olacak diğerine oğlun olacak derken. o çirkinleşenin çok yakışıklı bir oğlu diğer güzelleşeninde çok güzel bir kızı oldu. :34:

aaaa cok ılgınc.hayırlısı artık 11 gun sonra bır daha kontrol var.belkı onda netlesır.ıkılı testımızıde olcaz.ınsallah guzel sonuclar alırız.

bu gidişler en son petuş öğrencek heralde:52::52:
kıyamammmm:1:
hehehe :60:
ya haftaya ıkılı tesın sonuçlarını almaya çağırdı dr ordan başka doğum vıne gıdıcem ordakı dr bılıyomuş soyluyomuş bı baksın banada Allah rızası için nıye bukadar acele edıyosam ne bılım gelıyolar işte :62:

seninki nasıl belli olcak canımmmm 12 haftalık oluyon:D gerçi belli olmaz olurmu olur :54:

12+3 olcez belki görür toktur:27:

haftaya ben gidicem benimki belli olacak hehe :86::27::27:
ben o zmn benim toktoru furcam gerçekten:63:
Kızlar maşşallahınız :nazar: var ara sıra okumaya çalışıyorum kilodan girdiniz cinsiyetten çıktınız hızınıza yetişmek çok zor valla bende çalışmaya çalışıyorum :36::36::36:ama burası insanda bağımlılık yapıyor resmen bişşey yazamasamda açık tutuyorum siteyi
evet cnm bende buraya yazı yazmaya aşeriom onu anladım yani.:37:
ama bu haksızlık:36::36:

aaaa cok ılgınc.hayırlısı artık 11 gun sonra bır daha kontrol var.belkı onda netlesır.ıkılı testımızıde olcaz.ınsallah guzel sonuclar alırız.

benimde 7 ekimde ikili test. 12+1 oluyorum o gün. acaba öğrenirmiyimki yaa. çok merak ediyorum. tabiki önce sağlığını merak ediyorum da cinsiyette çok merak konusu.:34::44::44:

yawrular sohbetinize gerçekten doyum olmuyo ama benim çıkmam gerek şimdi..markete gidecem sonra gelicem yemek yapcam akşama yemeim yok kocişimde erken gek bugün..işim bitince gelirim gene kuzular öpüyorum hepinizi :16::16:

yawrular sohbetinize gerçekten doyum olmuyo ama benim çıkmam gerek şimdi..markete gidecem sonra gelicem yemek yapcam akşama yemeim yok kocişimde erken gek bugün..işim bitince gelirim gene kuzular öpüyorum hepinizi :16::16:

pehhh gadınlığa bak...gün akşam olmuş daha markete gidilcekde yemek yapılcakta....:33::33:

Back
X