biz geldik kızzlar.. öğle yemeğimizi yedik..bi sağlıklı bi sağlıklı beslendim ki anlatamam.. çorbadan ana yemek hatta salata bile sebzee.. ama haşlanmış sebze.. garnitür olarak hazırlamışlar ama yemeği yiyemeyince o oldu bana yemek.. fitamin depoladık bugün iyice.. ne o öyle kısır börek pasta falan..
ohhh walla bence de en sağlıklısı sepze
ben rokaya azcık tonbalığı limon yağ ve tuz üçlüsünüde ilave edince harika oluyor vallaama tat yok tuz yok çok neşesizdi yaa..
acıktım birşeyler pişirmek konusunda güvenim yok ne yesem ben yacanım da bir şey istemiyo
geçmiş olsun canım bende de mutasyon var ve iğne olmak zorundayım. diyet de yapıyorum. Pıhtılaşma ile ilgili grup da var burada ben de arkadaşlardan çok şey öğrendim . http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani-5612.html
kızlar dün cevap yazamadım benim bugün tam 12+0 haftalık bulantılarım çok az oldu genel tiksinme daha çoktu cinsiyetini çarşamba günü söyledi doktor kıpır kıpır kızım 2li testte çok güzel ultrason görüntüsü odadan hiç çıkmak istemiyeceksiniz henüz gitmediyseniz. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
pıhtılaşma var amahiç düşüğüm yok çok şükür. ilk gebeliğim zaten bu 11+3 günlük olduk.. inşallah düşmez de kavusuruz ..
merhaba kızlar nasılsınız?keyifler yerindemi?
hoşgeldin o zaman
yefrularım benim toktor beyimi aramış..(bizde hamile olan beyim biliyosunuz)
çok şükür bin şükür çok iimiş test sonuçlarımız 1/15700 müş yaşıma görede çok ii bi değermiş, hiç kafaya takacak bişi yokmuş..darısı başınıza canlarım, haber bekleyenler inş. güzel haberler alır, testi yaptıracak olanlarında sonuçları inş. güzel gelir, hep birlikte yüzümüz güler inşallah..bide demişki istrseniz bi ara uğrayın verin testin sonuçlarını yada 1 ay sonra gelceniz zaten, o zmn veririm o zmn geldiğinizde 4 lü test yapcaz zaten demiş..yani 3 lü test yapmıcakmı anlamadım, heralde gerek duymadı hıı?
çok şükür bin şükür çok iimiş test sonuçlarımız 1/15700 müş yaşıma görede çok ii bi değermiş, hiç kafaya takacak bişi yokmuş..darısı başınıza canlarım, haber bekleyenler inş. güzel haberler alır, testi yaptıracak olanlarında sonuçları inş. güzel gelir, hep birlikte yüzümüz güler inşallah..bide demişki istrseniz bi ara uğrayın verin testin sonuçlarını yada 1 ay sonra gelceniz zaten, o zmn veririm o zmn geldiğinizde 4 lü test yapcaz zaten demiş..yani 3 lü test yapmıcakmı anlamadım, heralde gerek duymadı hıı?
selam kızlar herkese hayırlı cumalar dilerimm nasılsınız bakalım
benim yine lekem geldi dün gece ve bugün biraz var açık pembe ve açık kahve şeklinde yatıyorum şimdilik
benim yine lekem geldi dün gece ve bugün biraz var açık pembe ve açık kahve şeklinde yatıyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?