2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ohhh walla bence de en sağlıklısı sepze

kızlarr soğuuk yaaa birden kış geşdi doğalgazımı açsam napsam:18:

pıhtılaşma var amahiç düşüğüm yok çok şükür. ilk gebeliğim zaten bu 11+3 günlük olduk.. inşallah düşmez de kavusuruz ..

merhaba kızlar nasılsınız?keyifler yerindemi?

Hayırlı olsan canım kızlarımız çoğalıyor maşallah bize darısı öğrenemeyenlerin başına

demekki seneye kız senesi genelde hep kız. bakalım benimki ne olacak. 12 haftalık bile olmadan söylemişler cinsiyetni. neden ya ben 16 ya kadar beklemek zorundayım.

pıhtılaşma var amahiç düşüğüm yok çok şükür. ilk gebeliğim zaten bu 11+3 günlük olduk.. inşallah düşmez de kavusuruz ..

merhaba kızlar nasılsınız?keyifler yerindemi?

inş. cnm amin..hoşgeldin
asliyantebrikler cnm.
bizde geldik yemekten o kadar kısır kısır didik kısır bulamadık ama cafe deki abi bize çiğköfte ikram etti:))) ama etsiz tabisi...etli çiğköfte yassakkk:97:

yefrularım benim toktor beyimi aramış..(bizde hamile olan beyim biliyosunuz)
çok şükür bin şükür çok iimiş test sonuçlarımız 1/15700 müş yaşıma görede çok ii bi değermiş, hiç kafaya takacak bişi yokmuş..darısı başınıza canlarım, haber bekleyenler inş. güzel haberler alır, testi yaptıracak olanlarında sonuçları inş. güzel gelir, hep birlikte yüzümüz güler inşallah..bide demişki istrseniz bi ara uğrayın verin testin sonuçlarını yada 1 ay sonra gelceniz zaten, o zmn veririm o zmn geldiğinizde 4 lü test yapcaz zaten demiş..yani 3 lü test yapmıcakmı anlamadım, heralde gerek duymadı hıı?

selam kızlar herkese hayırlı cumalar dilerimm nasılsınız bakalım

benim yine lekem geldi dün gece ve bugün biraz var açık pembe ve açık kahve şeklinde yatıyorum şimdilik

hadi canım gözün aydın sevindim iyi çıkmasınaa
darısı başımıza inşallah Allahın izniyleee

tatlım çook şükür.. hayırlı olsun bakalım.. 4lü test de mi var yaf ben ilk defa duydum.. neyse öğreniriz zati demekki 3lüye gerek yok.. darısı başımıza inşallah..

benim yine lekem geldi dün gece ve bugün biraz var açık pembe ve açık kahve şeklinde yatıyorum şimdilik

canımmmmmm çok geçmiş olsunn
yoruyosun kendini tabi iş yapıyosun
dikkat et kendine hayatımmm

gecmis olsun yat sen ilk bebegin degil mi?
benim bir de yaklasik 2 yasinda oglum var onun pesinden kosmaktan oturmay afirsat kalmiyor

elchinim geçmiş olsun canım, yat dinlen bebem...
tşk ler kızlar darısı başınıza inş...hee 2 li 3 lü 4 lü die gidio..3 lüyü atllıcak dimekki, neyse kurcalamıcam bende:)) mart anneleri topicine bi bakim bakim neymiş bu 4 lü 3 lü...onlar yaptırmıştır sanırsam..kopya çekim

hayırlı olsun bitenem çok sevindim darısı başımıza inşallah benim bildiğim eğer 2'li test de sorun yoksa bazı doktorlar 3'lü teste gerek duymuyor

MRBLAR KIZLAR bi kaç gundur işleerim hiç bıtmıyo sohbete ktılamıyorum kıskançlıktan çatlıyorummmm
herkesler ıyıdır umarım geçmişi okuyamadım çok çene çalmışsınız
elçincim çok geçmiş olsun bıtanem yat bugun iş felan yapma az gelmiş birşey olmaz korkma canım dün bebeğini görmüşsün kocaman bi maşallah ona
petuş kız senden önce öğrencem cinsiyeti çatlatıcam seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…