2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy çok fena..diğer işimi değiştirmemin tek nedeni yöneticimdi...yaptırıp yaptırıp arkamı dönünce ben yaptım derdi..lanet olsun öyle insanlara
bebem biliyorumda çokta süper kısır yaparım ama tek başına yenmezki ya dediğin gibi kalabalıkla süper olur kısır kocamda yok napem tek başıma
ben hırs yaptım, yrn hem temizlik yapcam hem kısır.
petuuu doktorunu aradın mıı
nasılmış sonuçlar

aramadım desem:)) eşim aramış cnm, dr un hastası varmış, arıcakmış dr bizi, bekloz..

tamam canım bizde bekliyoruz meraknan

ah tuni kısır kısır dedin canım çekti zaten bugün öğle yemeğindeki menü hiç bana uygun değil bari arayımda kardeşimi yapsın akşama hazıra konayım yanında da turşuu ay ağzım sulandı yaaa

kızlar dün cevap yazamadım benim bugün tam 12+0 haftalık bulantılarım çok az oldu genel tiksinme daha çoktu cinsiyetini çarşamba günü söyledi doktor kıpır kıpır kızım 2li testte çok güzel ultrason görüntüsü odadan hiç çıkmak istemiyeceksiniz henüz gitmediyseniz. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin

yawwrucum ben demedim valla ilk petuş açtı konuyu kısır diye o dedi
kıyamam yaa Allahtan kolay yapılan bişey sölede yapsın kardeşin bari şeker..
petuş güzel haberlerini bekliyoruz kuzumm..

Canım ben de öyleyim aslında aşermedim hiç diyebilirim,ama canım hiiç çikolatalı tatlılar, pastalar çekmiyo tatlı olarak bir tek sabahları bal yiyorum..benimde midem her an çıkarcakmışım gibi oluyo bazen ama bende pek çıkarmadım şimdiye kadar.hatta birinde tutamadım çıkardım sonra gittim hiçbişey olmamış gibi yemeğimi yemeye devam ettim anlayacağın ben hiçbişeyden tiksinmedim he hee

hayırlısı olsun canım Allahım sağsalim kucağımızada almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah hep böyle güzel haberler alırız birbirimiz için

ben yemeğe çıkyom...turşu ve kısır bulmaya:))) walla ağzımın suyu aktı..
bakem bi hbr gelcekmi bu arada toktordan bekleyin beniii

11+5 temi söyledi canım cinsiyetini:26:
hayırlı olsun tatlım maşallah kızına

demekki hamileliğin bu şeklide var pek biş yiyemiom göbüşümde çıkmadı pek zaten 4 gün kaldı bebikimle randevumuza oğluşumuda götürücemm doktor şok olucak bu yaşta iki çocuk ne iş der gibi garip garip bakıcak suratıma gerçi o neler görüodur kimbilir heheh

biz geldik kızzlar.. öğle yemeğimizi yedik..bi sağlıklı bi sağlıklı beslendim ki anlatamam.. çorbadan ana yemek hatta salata bile sebzee.. ama haşlanmış sebze.. garnitür olarak hazırlamışlar ama yemeği yiyemeyince o oldu bana yemek.. fitamin depoladık bugün iyice.. ne o öyle kısır börek pasta falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…