ayy çok fena..diğer işimi değiştirmemin tek nedeni yöneticimdi...yaptırıp yaptırıp arkamı dönünce ben yaptım derdi..lanet olsun öyle insanlaraay bizde de pazarlama müdürü öyle bi telefonla konuşuyo ben arkamı dönüyorum kopmak garanti yani hem işlerini grafikçi arkadaşlara yaptırıyo bide ben yaptım diye patronlara yalakalık yapıyo bana da çok bulaşıyordu sanırım biri ona hamilelerin bedduası tutar falan dedi Allaha şükür rahatım artık fazla muhatap olmuyoruz birbirimizle
ben hırs yaptım, yrn hem temizlik yapcam hem kısır.bebem biliyorumda çokta süper kısır yaparım ama tek başına yenmezki ya dediğin gibi kalabalıkla süper olur kısır kocamda yok napem tek başıma
petuuu doktorunu aradın mıı
nasılmış sonuçlar
aramadım desem:)) eşim aramış cnm, dr un hastası varmış, arıcakmış dr bizi, bekloz..
ayy çok fena..diğer işimi değiştirmemin tek nedeni yöneticimdi...yaptırıp yaptırıp arkamı dönünce ben yaptım derdi..lanet olsun öyle insanlara
ben hırs yaptım, yrn hem temizlik yapcam hem kısır.
aramadım desem:)) eşim aramış cnm, dr un hastası varmış, arıcakmış dr bizi, bekloz..
biz geldik :) petunya güzel haberlerle gel cnm
biz geldik :) petunya güzel haberlerle gel cnm
ah tuni kısır kısır dedin canım çekti zaten bugün öğle yemeğindeki menü hiç bana uygun değil bari arayımda kardeşimi yapsın akşama hazıra konayım yanında da turşuu ay ağzım sulandı yaaa
yaww benimde canım heç bişi çekmiyor hatta doğum günü pastamdan birazcık yedim olduğu gibi duruyor dolapta midem kalkık durumda ama işin garibi hiç istifar etmedim öğürmedim anlamadım nasıl bi durumum var
kızlar dün cevap yazamadım benim bugün tam 12+0 haftalık bulantılarım çok az oldu genel tiksinme daha çoktu cinsiyetini çarşamba günü söyledi doktor kıpır kıpır kızım 2li testte çok güzel ultrason görüntüsü odadan hiç çıkmak istemiyeceksiniz henüz gitmediyseniz. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
kızlar dün cevap yazamadım benim bugün tam 12+0 haftalık bulantılarım çok az oldu genel tiksinme daha çoktu cinsiyetini çarşamba günü söyledi doktor kıpır kıpır kızım 2li testte çok güzel ultrason görüntüsü odadan hiç çıkmak istemiyeceksiniz henüz gitmediyseniz. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
hoş geldinnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin gulümm:79:
Canım ben de öyleyim aslında aşermedim hiç diyebilirim,ama canım hiiç çikolatalı tatlılar, pastalar çekmiyo tatlı olarak bir tek sabahları bal yiyorum..benimde midem her an çıkarcakmışım gibi oluyo bazen ama bende pek çıkarmadım şimdiye kadar.hatta birinde tutamadım çıkardım sonra gittim hiçbişey olmamış gibi yemeğimi yemeye devam ettimanlayacağın ben hiçbişeyden tiksinmedim he hee
hoşbulduk şekerler....inşallah karıştırmıyorumdur bayansu senin doğum günün dimi bugün :)) iyi ki doğdun cnm ailenle bebişinle tüm sevdiklerinle nice senelere
ben yemeğe çıkyom...turşu ve kısır bulmaya:))) walla ağzımın suyu aktı..
bakem bi hbr gelcekmi bu arada toktordan bekleyin beniii
bende yemeğe gidiyorum görüşmek üzereee
yawrular ben azıcık evimi toparliyim gene görüşürz öpüyorum çok kadar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?