bende merak ediyorum annelerimiz nasıl sabretti ultrason bile yokmuş annem huni gibi bişeyle kalp atışlarını dinliyorlardı dedi nasıl ya dedim ne beklediysem artık 28 sene öncesinden
bende merak ediyorum annelerimiz nasıl sabretti ultrason bile yokmuş annem huni gibi bişeyle kalp atışlarını dinliyorlardı dedi nasıl ya dedim ne beklediysem artık 28 sene öncesinden
kız ne gerek var kocaya sol gözkapağını indir aşağıya aynanın önünde sağ gözünle bak damar varmı die
inşallahhh bişi çıkmazz tatlım içini ferah tuttkızlaar ben geldim. ya ben çok heyacanlıyım yarın ikili testimin sonuçları çıkacaktı aradım hastaneyi çıkmış sonuçlarım.doktorun asistanı sonucumu alıp doktora gösterecek beni arayacaklar.dün gece rüyamda saçma sapan biraz da komik şeyler gördüm.inşallah bişiy yoktur.çok heyecanlıyım.kötü bişiy demez inşallah.
Belirtiler banada erkek izlenimi veriyorGeçenlerde kayınvalidem "aaa =)yesil(= eline ne oldu kızım" dedi ben elimin dışını gösterek "ne olmuş" dedimm odaa tamam senin oğlun olacak mesajı aldım demişti burdada yazıyor o
mantıklı...düşün artık kafa nasıl çalışıosa..diom ya hamilelik salaklığı die bişi varmış die:)) ayy çok güldüm ya, gari çalışamaz oldum ben...
evet nerden baksan 1 ayımız var bence
ben cinsiyet konusunda çok acele etmiyorum sağlıklı olsunda varsın 9 ay öğrenmiyim ama yeterki sağlıklı gelişsin inş. kuzucuğum..
çok büyük bi hissiyatla erkek hissediyorum zaten
inşallahhh bişi çıkmazz tatlım içini ferah tutt
canımmmm hoşgeldinn nerelerdeydin sen
kızlaar ben geldim. ya ben çok heyacanlıyım yarın ikili testimin sonuçları çıkacaktı aradım hastaneyi çıkmış sonuçlarım.doktorun asistanı sonucumu alıp doktora gösterecek beni arayacaklar.dün gece rüyamda saçma sapan biraz da komik şeyler gördüm.inşallah bişiy yoktur.çok heyecanlıyım.kötü bişiy demez inşallah.
hissediyorsan doğrudur..bende oğlumda hep erkek hissettim..o kadar ki dr kız dese kesinlikle kabul etmeyecektim..o derece yanii..
Buralardayım canım mayıs anneleri ile nisan anneleri arasında mekik dokuyorum :90: Benim doğum 30 nisan gibi gözüküyor ama geç döllenmeden mayısa sarkacak sanırsam :44: Ayyy hamileliğimin 3. ayını tamamlamak istiyorum biran önce bebeğimin kıpırtılarını hissetmek istiyorumm
hissediyorsan doğrudur..bende oğlumda hep erkek hissettim..o kadar ki dr kız dese kesinlikle kabul etmeyecektim..o derece yanii..
kızlar hepicinizi pek bi seviyom ben ama petuşa takılmak en büyük zevkim haline geldi son günlerde.. şimdi size son dakikalarda yaptığım bi şeyi anlatıyım..
hepinizin profiline girip bilgilerine bakıyodum şöle bi..bi şey dikkatimi çekti.. günlük ortalama mesaj diye bi şey var.. petuşun hızı matematikle ispatlanmış bulunuyor
çenesi düşükk bu hatunun ne olcek
inşallah tunihancım...aynen bende sanki doktor bana cinsiyetini kesin sölemişte erkek olcakmış gibi öle hiç heyecanla beklemiyorum yani cinsiyetini öğrenecim zamanı
Allahım hayırlısını versin inş.
acunda kutuda büyük hissediom küçük hissediom diolardıda allam ne aptalca geliodu..dışardan bi okuyan olmasa bari bizi:)))
canımm bana da bakar mısın şu çin takvimine maya takvimine nolurrr
kızlar hepicinizi pek bi seviyom ben ama petuşa takılmak en büyük zevkim haline geldi son günlerde.. şimdi size son dakikalarda yaptığım bi şeyi anlatıyım..
hepinizin profiline girip bilgilerine bakıyodum şöle bi..bi şey dikkatimi çekti.. günlük ortalama mesaj diye bi şey var.. petuşun hızı matematikle ispatlanmış bulunuyor
çenesi düşükk bu hatunun ne olcek
ben diyom anam maşalahı var onun elleri klavyeye yapışık durumda geziyo bence
ben diyom anam maşalahı var onun elleri klavyeye yapışık durumda geziyo bence
canımm bana da bakar mısın şu çin takvimine maya takvimine nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?