çok çok geçmiş olsun bende öyledim kilo kaybım oldu ama serum falan takılmadıı umarım en kısa zmanda geçer bulantıların
Günaydın Kızlar
Nasılsınız. Bayadır görüşemiyoruz özledim sizi. Herkes iyi mi. Ben bu ara hiç iyi değilim. Bulantılarım aşmış durumda. karnım kasılmaktan parçalanıyor sanki.ağzıma hiçbişey alamıyorum haftasonu ölü gibiydim. Eşim doktoru aradı pazar günü. oda yarın sabah gelin göreyim dedi. dün sabah gittim ve tüm günü hastanede geçirdim. serum taktılar. 1 haftada 2 kilo vermişim buda gebelik için pek iyi bişey değil tabi. bebeği beslediler serumla. benim minik minnakım çok aç kalmış teyzeleri. yazık ona yaa.
geçmiş olsun canım umarım geçer en kısa zamanda..ama bulantılar gerçetenten 9-10-11 de zirve yapıo
Günaydın Kızlar
Nasılsınız. Bayadır görüşemiyoruz özledim sizi. Herkes iyi mi. Ben bu ara hiç iyi değilim. Bulantılarım aşmış durumda. karnım kasılmaktan parçalanıyor sanki.ağzıma hiçbişey alamıyorum haftasonu ölü gibiydim. Eşim doktoru aradı pazar günü. oda yarın sabah gelin göreyim dedi. dün sabah gittim ve tüm günü hastanede geçirdim. serum taktılar. 1 haftada 2 kilo vermişim buda gebelik için pek iyi bişey değil tabi. bebeği beslediler serumla. benim minik minnakım çok aç kalmış teyzeleri. yazık ona yaa.
aslında 11 i bitirdim ben 11+5 12 yi bitirmek üzereyim ama zirveye çıktık bu hafta. inşallah bitecek.
oy ben kıyamam onaa. canım çok geçmiş olsun.
günaydın güzel anneler...
ev hanımlarına iyi yatmalar demişsin canım ama benim küçük canavarımla nasıl yatılır ki...şimdiden oyun oynamaya başladık bile...bilgisayarı kapat anne karnın ağrıcak hasta olcaksın bak deyip duruyoo :))) gideyim yanına da sussun azcık...gene gelicem..doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah...işte olanlarda çalışın kaytarmayın bakiimm :))
günaydın güzel anneler...
ev hanımlarına iyi yatmalar demişsin canım ama benim küçük canavarımla nasıl yatılır ki...şimdiden oyun oynamaya başladık bile...bilgisayarı kapat anne karnın ağrıcak hasta olcaksın bak deyip duruyoo :))) gideyim yanına da sussun azcık...gene gelicem..doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah...işte olanlarda çalışın kaytarmayın bakiimm :))
Geçmiş olsun kötü olmuş bayağı. Umarım bulantıların biran önce geçer. Kendine ve bebişine dikkat et canım.
sağol cnm. ya bebişimi göstermedi bana doktorsadece kendisi çok kısa baktı. kalp atışına. bende 2 saniyecik baktım ama tam göremedim. görseydim onu bana iyi gelecekti.ama neyseki cumartesi ikili teste gidicem görürüm o zaman.
biz kaçıyoruz azcık uyku bastırdı..geliriz yine öpüyoruz çokk
canım çok geçmiş olsun biticek ama bişey kalmamış baksana ek kısa zamanda düzelicen tatlım ve bebeğinde aç kalmıcak
çalışmıyormusun canım nerde uyuyacaksın. çalışan arkadaşlar ne zamana kadar düşünüyrosunuz işe devam etmeyi
inşallahbebişime bişey olacak diye çok korktum.
canım o sağlıklı olduğunu görünce fazla bakmamış önceliği seruma vermiş demekki. az kaldı allahın izniyle bir kaç hafta düzelir. ilk 3 ve son 3 zor diyorlar.
Ben de inşalah 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum amaçalışmıyormusun canım nerde uyuyacaksın. çalışan arkadaşlar ne zamana kadar düşünüyrosunuz işe devam etmeyi
çalışmıyormusun canım nerde uyuyacaksın. çalışan arkadaşlar ne zamana kadar düşünüyrosunuz işe devam etmeyi
kalmasın teyzesi yaa yazık ona daha çok miniikk. aç kalırsa büyüyemeezz. benim o resmini koyduğum koca karnım vardı yaa hafta sonu kayboldu.eşim diyo senin göbüşe ne olduu. nereye gittii. gerçektende kayboldu. 1 hafta boyunca hep bomboş mideyle yattım ondan galiba bebişimde küstü bana saklandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?