2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok çok geçmiş olsun bende öyledim kilo kaybım oldu ama serum falan takılmadıı umarım en kısa zmanda geçer bulantıların

sağol canım. serumu bebek için taktı. hızlı kilo kaybı olunca bebeğin beynine yeterli şeker gitmezse ilerde sorun yaşarız. bebeği beslememiz lazım dedi. o yüzden taktı.

Geçmiş olsun kötü olmuş bayağı. Umarım bulantıların biran önce geçer. Kendine ve bebişine dikkat et canım.

canım çok geçmiş olsun biticek ama bişey kalmamış baksana ek kısa zamanda düzelicen tatlım ve bebeğinde aç kalmıcak

aslında 11 i bitirdim ben 11+5 12 yi bitirmek üzereyim ama zirveye çıktık bu hafta. inşallah bitecek.

evet cnm, bide kafanda kuruyosun ya azalarak bitcek die, ama sanki artarak devam edio gibi gelio, sinir oluo insan..ama az kalmış..13. haftanın bitimiyle birlikte bitio inş.

oy ben kıyamam onaa. canım çok geçmiş olsun.

sağol cnm. ya bebişimi göstermedi bana doktor sadece kendisi çok kısa baktı. kalp atışına. bende 2 saniyecik baktım ama tam göremedim.görseydim onu bana iyi gelecekti.ama neyseki cumartesi ikili teste gidicem görürüm o zaman.

kıyamam ben onaaaa .....

ama ama en azından oğluşun uyuduğunda belki uyuyabilirsin biz napalım masaya kapatlanmamak için zor tutuyorum kendimi

bende evimde bebeğimle vakit geçirmek istiyorum keyifli keyifli
şu hayatta istediğim tek şey bu yaaaa

canım o sağlıklı olduğunu görünce fazla bakmamış önceliği seruma vermiş demekki. az kaldı allahın izniyle bir kaç hafta düzelir. ilk 3 ve son 3 zor diyorlar.

canım çok geçmiş olsun biticek ama bişey kalmamış baksana ek kısa zamanda düzelicen tatlım ve bebeğinde aç kalmıcak

kalmasın teyzesi yaa yazık ona daha çok miniikk. aç kalırsa büyüyemeezz. benim o resmini koyduğum koca karnım vardı yaa hafta sonu kayboldu.eşim diyo senin göbüşe ne olduu. nereye gittii. gerçektende kayboldu. 1 hafta boyunca hep bomboş mideyle yattım ondan galiba bebişimde küstü bana saklandı.

çalışmıyormusun canım nerde uyuyacaksın. çalışan arkadaşlar ne zamana kadar düşünüyrosunuz işe devam etmeyi

Allah nasip ederde sağlık verirse, ben 36. Haftaya kadar düşünüyorum.
İnşallah Doğum Nisan sonunda, Bişi olmazsa Nisan başında çıkacağım.
16 hafta kullanıcam doğum izni. Temmuz sonu oluyor. Bayramdan sonra başlarım diyorum kısmet olursa, inşallah....

Yani Eylül ayı başında başlarım gibi bakalım.
Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...

canım o sağlıklı olduğunu görünce fazla bakmamış önceliği seruma vermiş demekki. az kaldı allahın izniyle bir kaç hafta düzelir. ilk 3 ve son 3 zor diyorlar.

evet öyle yaptı. 13. hafta bitince geçiyorsa 10 gün kadar bisürem var o zaman.inşallah biter
bu arada bende çalışıyorum.eğer allah nasip ederse son aya kadar çalışmayı düşünüyorum. bu zor 3 ayımda bile çalıştıysam çalışabilirim sanırım.

çalışmıyormusun canım nerde uyuyacaksın. çalışan arkadaşlar ne zamana kadar düşünüyrosunuz işe devam etmeyi
Ben de inşalah 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum ama. Kaçıncı haftaya kadar uçak yolculuğu yapılır fikri olan var mı?:18::18: Ben Ankarada annemlerin yanında doğum yapmayı düşünüyorum ama

Son düzenleme:

walla bende nereye kadar çalışılırsa oraya kadar devam etmeyi düşünyom..in bin yürü biraz meşakkatli oluo servis yok, 5 araca in bin yapıo ama dayanırım gibi gelio...32. haftada dr a gidiosun zaten çalışabilir raporu verirse 36. haftaya kadar çalışabilyosun..inş. o zmzna kadar çalışmayı düşünyom..benim nisaqn başı zaten zaten, sanırım martın 10 gibi falan ayrılırım..16 hafta sonra sahalara yeniden döncem hemen...ücretsiz izin vs. kullanmıcam

kıyamam ben ona küsmez annesi naz yapıyor eminimki onlar şimdiden farkında onlar için duyduğumuz endişenin ya da daha içimizdeyken bile üstüne titrememizin Allahın izniyle hepimizin meleği sağlıklı ve hayırlı evlatlar olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…