peki muhtemel doğum tarihn ne çıkıyor benim sat a göre 20 nisan ama ultrasyonda 16 nisan yazıyor.
Kızlar mrb kusura bakmayın arada bir girebiliyorum internete yoğunluktan geçmiş konuşmalarınızı oudum biraz baya ilerlemişsiniz.Ben öğretmenim ve bu 2. gebeliğim bir tane ellerinizden öper 15 aylık oğlum var.(Tüp bebek) Şimdi de 13+2 günlük hamileyim normal yolla oldu.İkili testimiz iyi çıktı çok şükür.Cinsiyetini daha öğrenmedim.Açıkcası bunda çok merak etmiyorum kontrolüm 21 inde herhalde o zamana kadar beklicem(?)
Malesef ben çok dinlenemiyorum.Oğlum çok hareketli ve bana çok düşkün.İşten gelince yatana kadar üstümde(kuzum benim) Bu arada ben 57 kilo ile hamile kaldım ve şuanda 59 kiloyum.Dr um hızlı kilo alıyorum diye çok kızıyor.Ama benim hiç bulantım,kusmam ve baş dönmem olmadı.Hamile olduğum bir ultrasondan birde testten anlaşılıyo.Normal hayatıma devam ediyorum.Hatta fazla abartıyorum herhalde iş arkadaşlarım ve eşim kızıyorlar.Dikkat et kendine diye.Ama tüp bebekde hep yattığım için bunda öyle yatmıcam dedimde biraz fazla abarttım herhalde.
gerçi bundada 5-6 haftalıkken lekelenmem oldu.Düşük tehlikesi demişti o zaman dr. çok şükür bir şey olmadı.
Bu arada ne kadar çok yazdım.Kusura bakmayın birikti işte
hıhh işte ben de masaya bi kapatlanmışım yeni uyandım.. yeniden günaydın hanımlar..
canım yanlış bilmiyorsam 28. haftadan sonra doktor raporu istiyorlar
dr unuzla ilgili öyle bi şüpeniz varsa bilinki söylemz..bende öyle diodum..bizim dr umuzda biraz ciddi , kuralcı ve kesinci..bene bu izlenimi bıraktı nitekimde doğru çıktı..12. haftada söylemedi daha çok erken bu haftada söylemem die..bende senn gibi düşünüyorum.görsede söylemez. erkekse bu hafta kesin anlıyor zaten doktorlar. benim yiğenimde de ikili test zamanı öğrenmişlerdi. benm doktorda kuralcı. ama eşim diyor içimde bir his var bu hafta öğrenicez cinsiyeti. hayırlısı bakalım.sağlıklı olsunda bebişlerimiz. geç öğrensek de olur. insan merak ediyor tabi ama sağlıkları herşeyden önemli.
benim ablamda 15 kilo aldı, 52 kiloda hamile kaldı..ama benim öyle bi şansım yok ne kadar az alırsam o kadar ii çünkü 73+15 toplamını düşünmek bile istemiyorum:18:bizim ailede ırsi sanırım hamile kalan 30 a yakın kilo alıyor. ablalarımdan biri 28 diğeri 35 kilo aldı kendimden çok korkuyorumbende 57 ile kilo aldım ve şuan 59 kiloyum. baka ilk 3 ay ve ben iki kilo aldım bile
çok şükür atlatmışsın ne güzel...benim dr umda çok kızıo kiloya..ama sanki ii de oluo, sırf onun için boğazımı tutmaya çalışyom..hele dr dan bi kaç gün önce elimden gelse rejim yapcam:))Kızlar mrb kusura bakmayın arada bir girebiliyorum internete yoğunluktan geçmiş konuşmalarınızı oudum biraz baya ilerlemişsiniz.Ben öğretmenim ve bu 2. gebeliğim bir tane ellerinizden öper 15 aylık oğlum var.(Tüp bebek) Şimdi de 13+2 günlük hamileyim normal yolla oldu.İkili testimiz iyi çıktı çok şükür.Cinsiyetini daha öğrenmedim.Açıkcası bunda çok merak etmiyorum kontrolüm 21 inde herhalde o zamana kadar beklicem(?)
Malesef ben çok dinlenemiyorum.Oğlum çok hareketli ve bana çok düşkün.İşten gelince yatana kadar üstümde(kuzum benim) Bu arada ben 57 kilo ile hamile kaldım ve şuanda 59 kiloyum.Dr um hızlı kilo alıyorum diye çok kızıyor.Ama benim hiç bulantım,kusmam ve baş dönmem olmadı.Hamile olduğum bir ultrasondan birde testten anlaşılıyo.Normal hayatıma devam ediyorum.Hatta fazla abartıyorum herhalde iş arkadaşlarım ve eşim kızıyorlar.Dikkat et kendine diye.Ama tüp bebekde hep yattığım için bunda öyle yatmıcam dedimde biraz fazla abarttım herhalde.
gerçi bundada 5-6 haftalıkken lekelenmem oldu.Düşük tehlikesi demişti o zaman dr. çok şükür bir şey olmadı.
Bu arada ne kadar çok yazdım.Kusura bakmayın birikti işte
canlarım ciğerlerim günaydınnnn..
napıyosnuz yawrular kaçırdığım önemli bi konu varmı bakimm okuyamadım hepsini yazılanların gene
allah allah bu doktorlar da yaa.. hayret bişiy.. 13 haftada 2 kilocuk almışsın sadece.. cık cık bi arkadaşıma da doktoru 4 ay kilo almıcaksın demiş.. yuhhh
oh ne güzel tatlım benim yerimede yat azcık muhteşem pazarlama müdürümüz geldi sürekli bi şeyler çıkarıyor ya ben bu adama gıcık oluyorum geçen rüyamda gördüm patronların biri işten atıyordu bunu normalde hiç sevmem böyle düşünceleri ama bu adam için hani olsa fena olmaz havasındayım
allah allah bu doktorlar da yaa.. hayret bişiy.. 13 haftada 2 kilocuk almışsın sadece.. cık cık bi arkadaşıma da doktoru 4 ay kilo almıcaksın demiş.. yuhhh
çok güzel bir sürpriz olmuş bebeğin sana. ablamda tüp bebek yaptı 11 yıl sonra bir kızı oldu sonrasında bizde bekledik doğal yolla olur diye ama olmadı nasip kısmet. aynı durumundayız benim dr umda kızıyor ama iştahım yerinde ne yapayım. rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi.
senin pazarlama müdürünü tanıdık canım buradan.. sinir oluyorum bende kendisine.. herkes kendi işini yapsın yaa..ben de bugün müdürümden izin aldım.. kurban bayramı için.. cuma günü çalışmayacağım.. rapor al dedi.. ben kamuda çalışıyorum ve 1 seneyi doldurmadan izin hakkım yok malesef çok şüükür ki müdürüm çoook iyi bi adam.. yardımcı oluyor hemen.. şanslıyım bu konuda.. baksana rahat rahat uyuyorum.. hiç yalanım yok hergün kesin en az yarım saat uyuyorum..
o gaz şişkinliğinden hariç baya karnım çıkmıştı aslında ama bikaç gündür kilo verince saklandı bebişim. sağlıklı olsun da o sorun değil hiç karnım olmasada olur.
bu arada seninle aramızda 1 gün var. ben 11+5 sen 11+4peşpeşe doğurucaz. senin ikili test yapıldı mı? acaba cinsiyet ne zaman öğreniriz :44:
Günaydın Kızlar
Nasılsınız. Bayadır görüşemiyoruz özledim sizi. Herkes iyi mi. Ben bu ara hiç iyi değilim. Bulantılarım aşmış durumda. karnım kasılmaktan parçalanıyor sanki.ağzıma hiçbişey alamıyorum haftasonu ölü gibiydim. Eşim doktoru aradı pazar günü. oda yarın sabah gelin göreyim dedi. dün sabah gittim ve tüm günü hastanede geçirdim. serum taktılar. 1 haftada 2 kilo vermişim buda gebelik için pek iyi bişey değil tabi. bebeği beslediler serumla. benim minik minnakım çok aç kalmış teyzeleri. yazık ona yaa.
benim kuzenim hamileliğinde toplam 9 kilo aldı ve 3600 da bebişinin doğduğundaki kilosuydu düşünün kızlar ya 9 kilo şaka gibi
Evet cnm teşekkürler bizde zaten açıklanamayan infertilite(kısırlık) vardı gerçi dr. hep strese bağlıyordu stresde ortadan kalkınca rabbim verdi şükürler olsun.Ama doğal yolla hamile kalmak çok güzel Allah herkese nasip etsin inş.Dediğin gibi bu kilo olayı can sıkıyor.Birde ben ilkinde 23 kilo aldım.Geçen, hamilelik kartıma baktım o zaman 13 haftalıkken 8 kilo almışım(gerçi o zaman hep yatıyordum ama) bunda daha 2 kilodayım ama gel dr. a anlat...:18:
cnm cım benim dr umda ilk gittiğimizde ilk 3 ay kilo almak yok, sonraki 6 ay maximum 9 kilo alcan dedi...3. ay bitiminde gidince baktı kilo almamışım hiç aynen şöyle dedi.."güzel, ilk 3 ay kilo almamşısın ama bu demek değilki atlattım artık hamurları tatlıları yiyebilirim, dikkat edeceksin yine, az az sık sık yiyeceksin, hamurlar pastalar börekler yok, tatlılarr yok..ayda maximum 1 kilo alacaksın"... ee bu hesaba göre kalan 6 ayda 6 kilomu alcam yaneee
pehh ebru şallı bile 9 kilo aldı insanlar demedik lafı bırakmadı yani bebeği beslemedi kilo alcam die didiler, kendime sürdürtmem ben bu lekeyi:))
kızlar selamlar.işlerden anca gelebildim.tabi mide bulantım had safhada zor duruyorum ofistenaneli şeker yemekten çocuk nane gibi kokacak:)
zeytin cnaım snei çok iyi anlıyorumya bazen banyodan çıkamıyorum halsiz düşüyorum.allah yardımcısı olsun biz gibilerin
hade madem kahvaltıyı yalnız ve pohaçayla yaptım.. öğle yemeğine gidiyoruz..
zaten son iki ay oluyormuş ne oluyorsa.. ama yani 9 kilo bile alsan ki ona da maximum demişmuhteşem yaa..ben kuzenlerden biliyorum.. 22- 25 kilo alıyorlardı.. en az alanı 17 kilo aldı.. arkadaşlarım da ölee.. yani ben kendime güvenmiyorum kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?