2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
peki muhtemel doğum tarihn ne çıkıyor benim sat a göre 20 nisan ama ultrasyonda 16 nisan yazıyor.

benimde sat a göre 19 nisan. ama doktor en son söylemedi. bir öncekinde 3 gün önde gidiyordu. banada 16 nisan dedi.sonra normale döndü.ama doğana kadar çok değişir bakalım. bebek bazen gelişimi öne geçiyor bazen yavaşlıyor.

allah allah bu doktorlar da yaa.. hayret bişiy.. 13 haftada 2 kilocuk almışsın sadece.. cık cık bi arkadaşıma da doktoru 4 ay kilo almıcaksın demiş.. yuhhh

hıhh işte ben de masaya bi kapatlanmışım yeni uyandım.. yeniden günaydın hanımlar..

oh ne güzel tatlım benim yerimede yat azcık muhteşem pazarlama müdürümüz geldi sürekli bi şeyler çıkarıyor ya ben bu adama gıcık oluyorum geçen rüyamda gördüm patronların biri işten atıyordu bunu normalde hiç sevmem böyle düşünceleri ama bu adam için hani olsa fena olmaz havasındayım

dr unuzla ilgili öyle bi şüpeniz varsa bilinki söylemz..bende öyle diodum..bizim dr umuzda biraz ciddi , kuralcı ve kesinci..bene bu izlenimi bıraktı nitekimde doğru çıktı..12. haftada söylemedi daha çok erken bu haftada söylemem die..
benim ablamda 15 kilo aldı, 52 kiloda hamile kaldı..ama benim öyle bi şansım yok ne kadar az alırsam o kadar ii çünkü 73+15 toplamını düşünmek bile istemiyorum:18:
çok şükür atlatmışsın ne güzel...benim dr umda çok kızıo kiloya..ama sanki ii de oluo, sırf onun için boğazımı tutmaya çalışyom..hele dr dan bi kaç gün önce elimden gelse rejim yapcam:))
canlarım ciğerlerim günaydınnnn..
napıyosnuz yawrular kaçırdığım önemli bi konu varmı bakimm okuyamadım hepsini yazılanların gene

yoq bebem, günaydın..

allah allah bu doktorlar da yaa.. hayret bişiy.. 13 haftada 2 kilocuk almışsın sadece.. cık cık bi arkadaşıma da doktoru 4 ay kilo almıcaksın demiş.. yuhhh

cnm cım benim dr umda ilk gittiğimizde ilk 3 ay kilo almak yok, sonraki 6 ay maximum 9 kilo alcan dedi...3. ay bitiminde gidince baktı kilo almamışım hiç aynen şöyle dedi.."güzel, ilk 3 ay kilo almamşısın ama bu demek değilki atlattım artık hamurları tatlıları yiyebilirim, dikkat edeceksin yine, az az sık sık yiyeceksin, hamurlar pastalar börekler yok, tatlılarr yok..ayda maximum 1 kilo alacaksın"... ee bu hesaba göre kalan 6 ayda 6 kilomu alcam yaneee
pehh ebru şallı bile 9 kilo aldı insanlar demedik lafı bırakmadı yani bebeği beslemedi kilo alcam die didiler, kendime sürdürtmem ben bu lekeyi:))

senin pazarlama müdürünü tanıdık canım buradan.. sinir oluyorum bende kendisine.. herkes kendi işini yapsın yaa.. ben de bugün müdürümden izin aldım.. kurban bayramı için.. cuma günü çalışmayacağım.. rapor al dedi.. ben kamuda çalışıyorum ve 1 seneyi doldurmadan izin hakkım yok malesef çok şüükür ki müdürüm çoook iyi bi adam.. yardımcı oluyor hemen.. şanslıyım bu konuda.. baksana rahat rahat uyuyorum.. hiç yalanım yok hergün kesin en az yarım saat uyuyorum..

benim kuzenim hamileliğinde toplam 9 kilo aldı ve 3600 da bebişinin doğduğundaki kilosuydu düşünün kızlar ya 9 kilo şaka gibi

kızlar ben dün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım kiloma baktılar hiç almamışım hala 53 en fazla 63 kilo olsan süper olur dedi bana hemşire
bide pantolonlarımı giyiyorum oluyolar ama oturduğum zaman sıkıyolar beni düğmelerini açıp oturuyorum nasıl rahatsız ediyolar anlatamam pazartesi günü ikili test için konya merkeze gittiğimde pantolon almak farz oldu bana artık

Evet cnm teşekkürler bizde zaten açıklanamayan infertilite(kısırlık) vardı gerçi dr. hep strese bağlıyordu stresde ortadan kalkınca rabbim verdi şükürler olsun.Ama doğal yolla hamile kalmak çok güzel Allah herkese nasip etsin inş.Dediğin gibi bu kilo olayı can sıkıyor.Birde ben ilkinde 23 kilo aldım.Geçen, hamilelik kartıma baktım o zaman 13 haftalıkken 8 kilo almışım(gerçi o zaman hep yatıyordum ama) bunda daha 2 kilodayım ama gel dr. a anlat...:18:

napalım bende sıkcam dişimi kısmetse şubat sonuna kadar sonra çalışmıcam bi süre zaten bebişimi büyütcem aman seninde müdürüne nazar değmesin tatlım

kızlar benimde 11+6 peşpeşe doğurcaz fırt fırt inşallah

tatlımmm çook geçmişler olsunn şimdi iyisinidr inş..
şu bulantılar bi geçse artıkk

benim kuzenim hamileliğinde toplam 9 kilo aldı ve 3600 da bebişinin doğduğundaki kilosuydu düşünün kızlar ya 9 kilo şaka gibi

ayh maşallah ben 15 e razıyım hatta 20 ye bile . ama daha fazlası beni korkutuyor. aslında yapabilirim inanmak başarmanın yarısıdır kızlar..

ablam 35 kilo aldı yatıyordu oda. aslında ben çalışıyorum o kadar almam heralde. ooff ya dr a gitmeye korkuyorum beni öldürecek bu gidişimde.

hade madem kahvaltıyı yalnız ve pohaçayla yaptım.. öğle yemeğine gidiyoruz..
zaten son iki ay oluyormuş ne oluyorsa.. ama yani 9 kilo bile alsan ki ona da maximum demiş muhteşem yaa..ben kuzenlerden biliyorum.. 22- 25 kilo alıyorlardı.. en az alanı 17 kilo aldı.. arkadaşlarım da ölee.. yani ben kendime güvenmiyorum kendime..

kızlar selamlar.işlerden anca gelebildim.tabi mide bulantım had safhada zor duruyorum ofistenaneli şeker yemekten çocuk nane gibi kokacak:)

zeytin cnaım snei çok iyi anlıyorumya bazen banyodan çıkamıyorum halsiz düşüyorum.allah yardımcısı olsun biz gibilerin

ikili testi alıp bebişinin cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar test sonucunda yazıyormuş bir bölümde cinsiyet.facedeki gruba yazmış bi arkadaş bi bakın.ben oğlumun ikili test değeriyle karşılaştırdım doğru çıktı

canım yaa bende de bu başladı şimdi.. hiç bulantım olmadı bu güne kadar.. 2 gündür ölüyorum resmen.. eşim diyodu sen ters hatunsun son 3 ay bulanır miden diye.. anlamadım gitti:44:

kızlar bu kilo olayını kızımda abartmıştım.hababam ye ye ye:))30 kilo aldım ve halimi düşünün tam bir top:) bebişimde 2850 doğdu kaldı kilolar bana hediye:) şimdi dkkat ediyorum 1 kilo almışım ama bundan sonrasını bilemiyorumya güvenmiyorum kendime:)

kızlar kilo işine gelince dikkatli beslenmede fayda var.son 2 ayda çok kilo alınıyor.hamileliğimde 22 kilo almıştım toplam ve bunun 10kilosu son 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…