2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....


  • Ankete Katılan
    181




inşallah kızlar sorunsuz bir şekişlde istediğiniz zamana kadar çalışırsınız. benim iş yerimle ilgili abzı sıkıntılarım var fazla dayanamayacağım gibi geliyor. bir kaç ay içinde kaçarım bu işyerinden. doğum sonra zaten çalışamayacağım. o yüzden sorun olmaz erken ayrılmam işten.
 

canım yanlış bilmiyorsam 28. haftadan sonra doktor raporu istiyorlar
 
zeytincim ilk zamanlar karında bir şişlik oluyor. sonradan geçiyor. ben ilk zamanlar 3 aylık gibiydim şimdi 3. ayımıza giriyoruz indi karnım sanki biraz yemeği kaçırmış gibiyim. o yüzdendir. mide bulantın var birde bunun stersini yapma
 

amiinnnn inşallah canım. rabbim hayırlı evlatlar versin. sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. tüm bebiş isteyenlere de nasip etsin. kimsenin kucağı boşkalmasın inşallah.
 

bencede o ilk zmnlardaki gaz kalmıo..ben bi ara kendimi hava yastığında uyyomuş gibi hissediodum, şimdi normale döndü çok şükür...yemekten sonra meyve yemeye yer kalmıodu resmen...
 
bencede o ilk zmnlardaki gaz kalmıo..ben bi ara kendimi hava yastığında uyyomuş gibi hissediodum, şimdi normale döndü çok şükür...yemekten sonra meyve yemeye yer kalmıodu resmen...

petunya sen kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaçsın. benim iştahım artıyormuş gibi geliyor mide bulantıları geçmeye başladıkça.
 

o gaz şişkinliğinden hariç baya karnım çıkmıştı aslında ama bikaç gündür kilo verince saklandı bebişim. sağlıklı olsun da o sorun değil hiç karnım olmasada olur.
bu arada seninle aramızda 1 gün var. ben 11+5 sen 11+4 peşpeşe doğurucaz. senin ikili test yapıldı mı? acaba cinsiyet ne zaman öğreniriz :44:
 

inşallah canım. benimde senin gibi bu cumartesi randevum var ve ikili tetsimiz yapılacak. inşallah rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar verir. cinsiyetini söyleyen dr lar var bu haftada ama ben pek ümitli değilim. dr um biraz kuralcı 16 dan önce söylemez. bir ay daha dayanmam lazım. seninki söyler mi sence görürse.
 
Son düzenleme:
petunya sen kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaçsın. benim iştahım artıyormuş gibi geliyor mide bulantıları geçmeye başladıkça.

canım biz iriceyiz biraz..73 ile hamile kaldım, hala 73 üm ama almaya başladım sanki..(73 kahvaltıdan sonra ki gün içi kilomuz:)
çünkü sbh ları uyanınca tartılıyodum 72,2-72,3 falan geliodum hep bu bi kaç gündür 7,6-72,7 olmaya başladım..74 e yaklaştım sanırım şu anda.
ama iştah açılmaması mümkün değil yani, o bulantı dönemlerinde bişi yiyemeyince insan hırslanıo yani..ben şimdi ne bulsam sokuşturyom ağzıma walla..dr bu ay için 1 kilo alcan dedi ama daha dr a gitmeye 18 gün var, ben 1 kilo kalacağımı sanmıom..
 

bende senn gibi düşünüyorum.görsede söylemez. erkekse bu hafta kesin anlıyor zaten doktorlar. benim yiğenimde de ikili test zamanı öğrenmişlerdi. benm doktorda kuralcı. ama eşim diyor içimde bir his var bu hafta öğrenicez cinsiyeti. hayırlısı bakalım.sağlıklı olsunda bebişlerimiz. geç öğrensek de olur. insan merak ediyor tabi ama sağlıkları herşeyden önemli.
 

bizim ailede ırsi sanırım hamile kalan 30 a yakın kilo alıyor. ablalarımdan biri 28 diğeri 35 kilo aldı kendimden çok korkuyorum bende 57 ile kilo aldım ve şuan 59 kiloyum. baka ilk 3 ay ve ben iki kilo aldım bile
 

bende eşimi sıkıştırıyorum. diyorum ultrasyona bakarken dr a sor bir kaç kere ki söylesin bize . gerçi sonradan değişmesinden de korkuyorum. hayal kırıklığı olur . ne zaman eminse o zaman söylesin ama merak varya çatlatıyor insanı.
 
Kızlar mrb kusura bakmayın arada bir girebiliyorum internete yoğunluktan geçmiş konuşmalarınızı oudum biraz baya ilerlemişsiniz.Ben öğretmenim ve bu 2. gebeliğim bir tane ellerinizden öper 15 aylık oğlum var.(Tüp bebek) Şimdi de 13+2 günlük hamileyim normal yolla oldu.İkili testimiz iyi çıktı çok şükür.Cinsiyetini daha öğrenmedim.Açıkcası bunda çok merak etmiyorum kontrolüm 21 inde herhalde o zamana kadar beklicem(?)
Malesef ben çok dinlenemiyorum.Oğlum çok hareketli ve bana çok düşkün.İşten gelince yatana kadar üstümde(kuzum benim) Bu arada ben 57 kilo ile hamile kaldım ve şuanda 59 kiloyum.Dr um hızlı kilo alıyorum diye çok kızıyor.Ama benim hiç bulantım,kusmam ve baş dönmem olmadı.Hamile olduğum bir ultrasondan birde testten anlaşılıyo.Normal hayatıma devam ediyorum.Hatta fazla abartıyorum herhalde iş arkadaşlarım ve eşim kızıyorlar.Dikkat et kendine diye.Ama tüp bebekde hep yattığım için bunda öyle yatmıcam dedimde biraz fazla abarttım herhalde.
gerçi bundada 5-6 haftalıkken lekelenmem oldu.Düşük tehlikesi demişti o zaman dr. çok şükür bir şey olmadı.
Bu arada ne kadar çok yazdım.Kusura bakmayın birikti işte
 

çok güzel bir sürpriz olmuş bebeğin sana. ablamda tüp bebek yaptı 11 yıl sonra bir kızı oldu sonrasında bizde bekledik doğal yolla olur diye ama olmadı nasip kısmet. aynı durumundayız benim dr umda kızıyor ama iştahım yerinde ne yapayım. rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi.
 

doktorlarda aslında tahmin etselerde sonradan değişmesin diye emin olmadan söylemek istemiyorlar zaten. aman sağlıklı olsunlarda bekleyelim bakalım.
 
doktorlarda aslında tahmin etselerde sonradan değişmesin diye emin olmadan söylemek istemiyorlar zaten. aman sağlıklı olsunlarda bekleyelim bakalım.

peki muhtemel doğum tarihn ne çıkıyor benim sat a göre 20 nisan ama ultrasyonda 16 nisan yazıyor.
 
canlarım ciğerlerim günaydınnnn..
napıyosnuz yawrular kaçırdığım önemli bi konu varmı bakimm okuyamadım hepsini yazılanların gene
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…