Allah nasip ederde sağlık verirse, ben 36. Haftaya kadar düşünüyorum.
İnşallah Doğum Nisan sonunda, Bişi olmazsa Nisan başında çıkacağım.
16 hafta kullanıcam doğum izni. Temmuz sonu oluyor. Bayramdan sonra başlarım diyorum kısmet olursa, inşallah....
Yani Eylül ayı başında başlarım gibi bakalım.
Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...
evet öyle yaptı. 13. hafta bitince geçiyorsa 10 gün kadar bisürem var o zaman.inşallah biter
bu arada bende çalışıyorum.eğer allah nasip ederse son aya kadar çalışmayı düşünüyorum. bu zor 3 ayımda bile çalıştıysam çalışabilirim sanırım.
Ben de inşalah 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum ama. Kaçıncı haftaya kadar uçak yolculuğu yapılır fikri olan var mı?:18::18: Ben Ankarada annemlerin yanında doğum yapmayı düşünüyorum ama
walla bende nereye kadar çalışılırsa oraya kadar devam etmeyi düşünyom..in bin yürü biraz meşakkatli oluo servis yok, 5 araca in bin yapıo ama dayanırım gibi gelio...32. haftada dr a gidiosun zaten çalışabilir raporu verirse 36. haftaya kadar çalışabilyosun..inş. o zmzna kadar çalışmayı düşünyom..benim nisaqn başı zaten zaten, sanırım martın 10 gibi falan ayrılırım..16 hafta sonra sahalara yeniden döncem hemen...ücretsiz izin vs. kullanmıcam
Ben de inşalah 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum ama. Kaçıncı haftaya kadar uçak yolculuğu yapılır fikri olan var mı?:18::18: Ben Ankarada annemlerin yanında doğum yapmayı düşünüyorum ama
çalışmıyormusun canım nerde uyuyacaksın. çalışan arkadaşlar ne zamana kadar düşünüyrosunuz işe devam etmeyi
kıyamam ben ona küsmez annesi naz yapıyor eminimki onlar şimdiden farkında onlar için duyduğumuz endişenin ya da daha içimizdeyken bile üstüne titrememizin Allahın izniyle hepimizin meleği sağlıklı ve hayırlı evlatlar olacaklar
zeytincim ilk zamanlar karında bir şişlik oluyor. sonradan geçiyor. ben ilk zamanlar 3 aylık gibiydim şimdi 3. ayımıza giriyoruz indi karnım sanki biraz yemeği kaçırmış gibiyim. o yüzdendir. mide bulantın var birde bunun stersini yapma
bencede o ilk zmnlardaki gaz kalmıo..ben bi ara kendimi hava yastığında uyyomuş gibi hissediodum, şimdi normale döndü çok şükür...yemekten sonra meyve yemeye yer kalmıodu resmen...
zeytincim ilk zamanlar karında bir şişlik oluyor. sonradan geçiyor. ben ilk zamanlar 3 aylık gibiydim şimdi 3. ayımıza giriyoruz indi karnım sanki biraz yemeği kaçırmış gibiyim. o yüzdendir. mide bulantın var birde bunun stersini yapma
o gaz şişkinliğinden hariç baya karnım çıkmıştı aslında ama bikaç gündür kilo verince saklandı bebişim. sağlıklı olsun da o sorun değil hiç karnım olmasada olur.
bu arada seninle aramızda 1 gün var. ben 11+5 sen 11+4peşpeşe doğurucaz. senin ikili test yapıldı mı? acaba cinsiyet ne zaman öğreniriz :44:
petunya sen kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaçsın. benim iştahım artıyormuş gibi geliyor mide bulantıları geçmeye başladıkça.
inşallah canım. benimde senin gibi bu cumartesi randevum var ve ikili tetsimiz yapılacak. inşallah rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar verir. cinsiyetini söyleyen dr lar var bu haftada ama ben pek ümitli değilim. dr um biraz kuralcı 16 dan önce söylemez. bir ay daha dayanmam lazım. seninki söyler mi sence görürse.
canım biz iriceyiz biraz..73 ile hamile kaldım, hala 73 üm ama almaya başladım sanki..(73 kahvaltıdan sonra ki gün içi kilomuz:)
çünkü sbh ları uyanınca tartılıyodum 72,2-72,3 falan geliodum hep bu bi kaç gündür 7,6-72,7 olmaya başladım..74 e yaklaştım sanırım şu anda.
ama iştah açılmaması mümkün değil yani, o bulantı dönemlerinde bişi yiyemeyince insan hırslanıo yani..ben şimdi ne bulsam sokuşturyom ağzıma walla..dr bu ay için 1 kilo alcan dedi ama daha dr a gitmeye 18 gün var, ben 1 kilo kalacağımı sanmıom..
bende senn gibi düşünüyorum.görsede söylemez. erkekse bu hafta kesin anlıyor zaten doktorlar. benim yiğenimde de ikili test zamanı öğrenmişlerdi. benm doktorda kuralcı. ama eşim diyor içimde bir his var bu hafta öğrenicez cinsiyeti. hayırlısı bakalım.sağlıklı olsunda bebişlerimiz. geç öğrensek de olur. insan merak ediyor tabi ama sağlıkları herşeyden önemli.
Kızlar mrb kusura bakmayın arada bir girebiliyorum internete yoğunluktan geçmiş konuşmalarınızı oudum biraz baya ilerlemişsiniz.Ben öğretmenim ve bu 2. gebeliğim bir tane ellerinizden öper 15 aylık oğlum var.(Tüp bebek) Şimdi de 13+2 günlük hamileyim normal yolla oldu.İkili testimiz iyi çıktı çok şükür.Cinsiyetini daha öğrenmedim.Açıkcası bunda çok merak etmiyorum kontrolüm 21 inde herhalde o zamana kadar beklicem(?)
Malesef ben çok dinlenemiyorum.Oğlum çok hareketli ve bana çok düşkün.İşten gelince yatana kadar üstümde(kuzum benim) Bu arada ben 57 kilo ile hamile kaldım ve şuanda 59 kiloyum.Dr um hızlı kilo alıyorum diye çok kızıyor.Ama benim hiç bulantım,kusmam ve baş dönmem olmadı.Hamile olduğum bir ultrasondan birde testten anlaşılıyo.Normal hayatıma devam ediyorum.Hatta fazla abartıyorum herhalde iş arkadaşlarım ve eşim kızıyorlar.Dikkat et kendine diye.Ama tüp bebekde hep yattığım için bunda öyle yatmıcam dedimde biraz fazla abarttım herhalde.
gerçi bundada 5-6 haftalıkken lekelenmem oldu.Düşük tehlikesi demişti o zaman dr. çok şükür bir şey olmadı.
Bu arada ne kadar çok yazdım.Kusura bakmayın birikti işte
bende eşimi sıkıştırıyorum. diyorum ultrasyona bakarken dr a sor bir kaç kere ki söylesin bize . gerçi sonradan değişmesinden de korkuyorum. hayal kırıklığı olur . ne zaman eminse o zaman söylesin ama merak varya çatlatıyor insanı.
doktorlarda aslında tahmin etselerde sonradan değişmesin diye emin olmadan söylemek istemiyorlar zaten. aman sağlıklı olsunlarda bekleyelim bakalım.
ama ama en azından oğluşun uyuduğunda belki uyuyabilirsin biz napalım masaya kapatlanmamak için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?