2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

dadlum bana da hep öyle geliyor.. petuşun kızı olcek.. acaba forumda yeni bir konu mu açsak petuşun bebişinin cinsiyeti ne diye çıkan sonuca göre bi ortalama buluruz doktordan önce cinsiyeti.. saçma demeyin sakın çünkü her türlü saçmalık denendi burada..

beşik kertmesi yaparız ozaman oğlanda bizim olur kızda

ya zabah zabah açtırcanız bana rakıyı...iş yerindede öyle diolar hep..
öğrenmesemmiki sonuna kadar cinsiyeti, heycan olsa biraz, forumcak heycanlanalım...herkes benden önce öğrenecek bu gidişle nede olsa

günaydın herkese hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...
petunyacım ben de en son ben kalacağım öğrenemeyen galiba dedim dün eşime ((

oyyyyyy ben yine iyimişimm canım

Günaydın, ya bu takip listesi nerde, beni de ekler misiniz?

oda olur..ama yaşına basınca verrim hemen sana, ben şehzade için hemen denemelere başlamam lazım, yaş geçio nede olsa

olurrr superr olur... süslerim püslerim ben onu.. ciciler alırım rengarenk barby bebek gibi gezdiririm.... kızların incik cıncık işleri çook erkeklerde ne var bi gömlek bi pantalon haydee...

olurrr superr olur... süslerim püslerim ben onu.. ciciler alırım rengarenk barby bebek gibi gezdiririm.... kızların incik cıncık işleri çook erkeklerde ne var bi gömlek bi pantalon haydee...

ahha ne güzel işte bebem..yollucan babasıyla maça bakcan keyfine..kız olcak dudaklarını öne atacak, kalçayı dışa, eli belinde resim çekilcek falan, allam alcan sopayı ama ıslatcan önce sonra ver allah ver..deli edcek beni...yoq yoq ben şehzade doğurcam

Anladım bitanem yakın olsak gelirdim yardıma inan ki...benim de annemin bi arkadaşı bu işi yapıyor onu alıyorum bayramlardan falan önce..

canımm iyiyim senn???

bende iyiyim çok şükür
benimde hafif lekelenmem vardı
progestan verdi dotor
o da yan etki yaptı
başım fırıl fırıl dönüyor

hee sadece maça gidecek dimi. kızlara para yedirecek sonra gönlünü kaptıracak cazgır bi kıza. anası ondan beter cazgır. gelinlemi uğraşasın dünürlemi. heeee bir de sana kaynana diyecek. aman aman şehzademii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…