günaydın herkeseee...
bugunde yine çook iş var... çalış çalış çalış
petuş bana senin kız olacakmış gibi geliyor.... takip listesinden cinsiyeti belli olanlara sıra ile kız erkek die saydım sana kız çıktı... kendime de öyle yapmıştım erkek çıkmıştı.. ee doktorda erkek dedi.... tamam tamam çook saçmaaaa ama ben kendime yaptm ehuehueüüfff sabah sabahda çekilmiyorum hiiç kahvaltıda bişiyi fazla kaçırmış olmalıyım ama neyi......
ya ne bileyim yaa.. çalışmasak da şöyle dışarı kahvaltıya gitsek diyorum ben.. deniz kenarında.. donatsak masayı.. yiyemesek de ne varsa olsa masada.. istinyede mesela? nasıl olur..
Bebem bak sende dün çok çalıştın, eşiğe gelmişsin...
ama yinede hak veriom yani göbeğimizin deliğine bile baktık ne tarafa bakıo die,bunuda deneyelim didmi yani ne çıkar demiiii..
ama benimki kız olursa değiştirirmisin seninkini benimle...(deneniom bakalım zabah zabah hangimiz daha çok saçmalıcaz )
dadlum bana da hep öyle geliyor.. petuşun kızı olcek.. acaba forumda yeni bir konu mu açsak petuşun bebişinin cinsiyeti ne diyeçıkan sonuca göre bi ortalama buluruz doktordan önce cinsiyeti.. saçma demeyin sakın çünkü her türlü saçmalık denendi burada..
beşik kertmesi yaparız ozaman oğlanda bizim olur kızda
dadlum bana da hep öyle geliyor.. petuşun kızı olcek.. acaba forumda yeni bir konu mu açsak petuşun bebişinin cinsiyeti ne diyeçıkan sonuca göre bi ortalama buluruz doktordan önce cinsiyeti.. saçma demeyin sakın çünkü her türlü saçmalık denendi burada..
günaydın herkeseee...
bugunde yine çook iş var... çalış çalış çalış
petuş bana senin kız olacakmış gibi geliyor.... takip listesinden cinsiyeti belli olanlara sıra ile kız erkek die saydım sana kız çıktı... kendime de öyle yapmıştım erkek çıkmıştı.. ee doktorda erkek dedi.... tamam tamam çook saçmaaaa ama ben kendime yaptm ehuehueüüfff sabah sabahda çekilmiyorum hiiç kahvaltıda bişiyi fazla kaçırmış olmalıyım ama neyi......
günaydın herkesehasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...
petunyacım ben de en son ben kalacağım öğrenemeyen galiba dedim dün eşime((
oda olur..ama yaşına basınca verrim hemen sana, ben şehzade için hemen denemelere başlamam lazım, yaş geçio nede olsa
canım biz sıkalım dişimizi hiç öğrenmeyelim bence
Günaydın, ya bu takip listesi nerde, beni de ekler misiniz?
olurrr superr olur... süslerim püslerim ben onu.. ciciler alırım rengarenk barby bebek gibi gezdiririm.... kızların incik cıncık işleri çook erkeklerde ne var bi gömlek bi pantalon haydee...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/472322-2012-nisan-annelerinin-takip-listesi.html
cnm burda liste..ya buraya yaz, yada elchine özelden msj yolla bilgilerini, o eklio listeye, ama bugünlerde dinlenmesi gerekio, çok bakamıo,sen yolla bilgilerini o bakınca ekler..
Günaydın, ya bu takip listesi nerde, beni de ekler misiniz?
öğrenirsek de söylemesek mi..eğer bu gidişimde söylemezse 1 ay daha nasıl dayanırım hiç bilmiyorum..
Anladım bitanem yakın olsak gelirdim yardıma inan ki...benim de annemin bi arkadaşı bu işi yapıyor onu alıyorum bayramlardan falan önce..
canımm iyiyim senn???
öğrenirsek de söylemesek mi..eğer bu gidişimde söylemezse 1 ay daha nasıl dayanırım hiç bilmiyorum..
ahha ne güzel işte bebem..yollucan babasıyla maça bakcan keyfine..kız olcak dudaklarını öne atacak, kalçayı dışa, eli belinde resim çekilcek falan, allam alcan sopayı ama ıslatcan önce sonra ver allah ver..deli edcek beni...yoq yoq ben şehzade doğurcam
ne zmn gidcen, bizde şafak 18
heee süper fikir, oki taam ben söylemicem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?