2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende istiyorum ama cinsiyeti belli olmayanlarda listeye eklenebiliyormu
eklenio cnm, eklenio

hay ben senin şehzadenizin pipisine..

ne zmn gidcen, bizde şafak 18
heee süper fikir, oki taam ben söylemicem:))
heheheh bizim şafak da 17 ayın 20sinde gideceğiz cnm akşam üstü 4de ama senden küçük olcaz sanırım 15 h5 günlük..
bende iyiyim çok şükür
benimde hafif lekelenmem vardı
progestan verdi dotor
o da yan etki yaptı
başım fırıl fırıl dönüyor
ahh canım benim lekelenmem olmadı ama içte kanama görmüştü doktor günde 3 taneden 1 ay kullandım kaç kutu bitti sayamadım ahh neler etmişti bana o ilaç hala nefret ederim.bir an önce iyileş gerek kalmasın inş

nasıl duracaksınız söylemedenn

biz öğrencez ya dayanırız

Son düzenleme:

nasıl duracaksınız söylemedenn
biz durruz yefrum..siz de kabuğunuzda kurursunuz merakdan...ahha ahhaaa

he hee anası bascak parayı bascak parayı....yoqq gelin kaynana toprağından olurmuş, ne gördüysem o...bende derim oğlumu çok sevsin, onların gözlerinde o aşkı görim yeter

güzel anneler günaydın huzur ve sağlık dolu bir gün dilerim çalışanlara iyi kaytarmalar ev hanımlarınada iyi yatmalar

günaydınlar herkeseee

çok iyi ya ben hiç böyle düşünmemeiştim. eskiden kızlar için denirmiş evlendimi gitti diye şimdi erkekler evlenince gidiyoo haha

zeynepcim süper olur canım ya ben de yemeye çalıştım ama kahvaltı konusunda sorun yaşıyorum

Günaydın Kızlar
Nasılsınız. Bayadır görüşemiyoruz özledim sizi. Herkes iyi mi. Ben bu ara hiç iyi değilim. Bulantılarım aşmış durumda. karnım kasılmaktan parçalanıyor sanki.ağzıma hiçbişey alamıyorum haftasonu ölü gibiydim. Eşim doktoru aradı pazar günü. oda yarın sabah gelin göreyim dedi. dün sabah gittim ve tüm günü hastanede geçirdim. serum taktılar. 1 haftada 2 kilo vermişim buda gebelik için pek iyi bişey değil tabi. bebeği beslediler serumla. benim minik minnakım çok aç kalmış teyzeleri. yazık ona yaa.

canımmm çok geçmiş olsun inş azalır artık ben de 11. haftam en kötü haftamdı şimdi sadece sabahları bi öğürtü oluyo ve geçiyor şükür.darısı sana canımm

günaydın güzel anneler...
ev hanımlarına iyi yatmalar demişsin canım ama benim küçük canavarımla nasıl yatılır ki...şimdiden oyun oynamaya başladık bile...bilgisayarı kapat anne karnın ağrıcak hasta olcaksın bak deyip duruyoo :))) gideyim yanına da sussun azcık...gene gelicem..doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah...işte olanlarda çalışın kaytarmayın bakiimm :))

çok çok geçmiş olsun bende öyledim kilo kaybım oldu ama serum falan takılmadıı umarım en kısa zmanda geçer bulantıların

canımmm çok geçmiş olsun inş azalır artık ben de 11. haftam en kötü haftamdı şimdi sadece sabahları bi öğürtü oluyo ve geçiyor şükür.darısı sana canımm

benim azalıyor diye seviniyordum. sabah kusuyodum gün içinde iyi geçirip bide akşam yediklerimi çıkarıyodum onada şükredip yatıyodum ama şu son günler bittim artık. bir yudum su dahi alsam çıkıyor. 11+5 bugün benim 12. haftamızı bitirmek üzereyiz. azalacağına arttı.

benimde bugün midem cambulduyo sanki, 10 günüdr hiç bulantı vs. olmamıştı, bugün acebamı diom...
demi canım bi sen bide ben zaten

geçmiş olsun canım umarım geçer en kısa zamanda..ama bulantılar gerçetenten 9-10-11 de zirve yapıo

oy ben kıyamam onaa. canım çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…