eklenio cnm, ekleniobende istiyorum ama cinsiyeti belli olmayanlarda listeye eklenebiliyormu
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/472322-2012-nisan-annelerinin-takip-listesi.html
elchın güncellemeleri yapıyor ama bugunlerde biraz rahatsız bildiğim kadarıyla pek gelemiyor. istersen özelden mesaj at ekler senide...
zaten benim şehzademi de daha eklememiş
hehehehne zmn gidcen, bizde şafak 18
heee süper fikir, oki taam ben söylemicem:))
ahh canım benim lekelenmem olmadı ama içte kanama görmüştü doktor günde 3 taneden 1 ay kullandım kaç kutu bitti sayamadım ahh neler etmişti bana o ilaç hala nefret ederim.bir an önce iyileş gerek kalmasın inşbende iyiyim çok şükür
benimde hafif lekelenmem vardı
progestan verdi dotor
o da yan etki yaptı
başım fırıl fırıl dönüyor
nasıl duracaksınız söylemedenn
biz durruz yefrum..siz de kabuğunuzda kurursunuz merakdan...ahha ahhaaa
nasıl duracaksınız söylemedenn
hee sadece maça gidecek dimi. kızlara para yedirecek sonra gönlünü kaptıracak cazgır bi kıza. anası ondan beter cazgır. gelinlemi uğraşasın dünürlemi. heeee bir de sana kaynana diyecek. aman aman şehzademii
hee sadece maça gidecek dimi. kızlara para yedirecek sonra gönlünü kaptıracak cazgır bi kıza. anası ondan beter cazgır. gelinlemi uğraşasın dünürlemi. heeee bir de sana kaynana diyecek. aman aman şehzademii
güzel anneler günaydın huzur ve sağlık dolu bir gün dilerim çalışanlara iyi kaytarmalarev hanımlarınada iyi yatmalar
günaydınlarrr
günaydınlarrrr
gelin kahvaltı ısmarlıyım kızlar size ....
zeynepcim süper olur canım ya ben de yemeye çalıştım ama kahvaltı konusunda sorun yaşıyorum
iyi olur valla hala açımmmmmmmmmmm
aaa yütfen yani, ne kaytarması...ben dün çok çalıştım, bugün rövanşı var:)
çalışırken erken kalkıp kahvaltı işi beni çok zorluyor
hemde bu kadar uykuya eğlimliyken
Günaydın Kızlar
Nasılsınız. Bayadır görüşemiyoruz özledim sizi. Herkes iyi mi. Ben bu ara hiç iyi değilim. Bulantılarım aşmış durumda. karnım kasılmaktan parçalanıyor sanki.ağzıma hiçbişey alamıyorum haftasonu ölü gibiydim. Eşim doktoru aradı pazar günü. oda yarın sabah gelin göreyim dedi. dün sabah gittim ve tüm günü hastanede geçirdim. serum taktılar. 1 haftada 2 kilo vermişim buda gebelik için pek iyi bişey değil tabi. bebeği beslediler serumla. benim minik minnakım çok aç kalmış teyzeleri. yazık ona yaa.
Günaydın Kızlar
Nasılsınız. Bayadır görüşemiyoruz özledim sizi. Herkes iyi mi. Ben bu ara hiç iyi değilim. Bulantılarım aşmış durumda. karnım kasılmaktan parçalanıyor sanki.ağzıma hiçbişey alamıyorum haftasonu ölü gibiydim. Eşim doktoru aradı pazar günü. oda yarın sabah gelin göreyim dedi. dün sabah gittim ve tüm günü hastanede geçirdim. serum taktılar. 1 haftada 2 kilo vermişim buda gebelik için pek iyi bişey değil tabi. bebeği beslediler serumla. benim minik minnakım çok aç kalmış teyzeleri. yazık ona yaa.
canımmm çok geçmiş olsun inş azalır artık ben de 11. haftam en kötü haftamdı şimdi sadece sabahları bi öğürtü oluyo ve geçiyor şükür.darısı sana canımm
demi canım bi sen bide ben zaten
Günaydın Kızlar
Günaydın Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?