canım yaa bende de bu başladı şimdi.. hiç bulantım olmadı bu güne kadar.. 2 gündür ölüyorum resmen.. eşim diyodu sen ters hatunsun son 3 ay bulanır miden diye.. anlamadım gitti:44:[/QUOT
ay canım zaten son 3 ayda yanma ekşime mahvediyor bide bulantı eklenince çok fena.kızımda 9 ay bir fiil oğumdan sonrada 1 ay devam etti.midemde çok hassas olunca zor geçti valla 9 ay.ama sen üşütmüş olmayasın canım? inşallah geçer biran önce canım.çok fena bişi
hade madem kahvaltıyı yalnız ve pohaçayla yaptım.. öğle yemeğine gidiyoruz..
zaten son iki ay oluyormuş ne oluyorsa.. ama yani 9 kilo bile alsan ki ona da maximum demişmuhteşem yaa..ben kuzenlerden biliyorum.. 22- 25 kilo alıyorlardı.. en az alanı 17 kilo aldı.. arkadaşlarım da ölee.. yani ben kendime güvenmiyorum kendime..
ikili testi alıp bebişinin cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar test sonucunda yazıyormuş bir bölümde cinsiyet.facedeki gruba yazmış bi arkadaş bi bakın.ben oğlumun ikili test değeriyle karşılaştırdım doğru çıktı
kızlar kilo işine gelince dikkatli beslenmede fayda var.son 2 ayda çok kilo alınıyor.hamileliğimde 22 kilo almıştım toplam ve bunun 10kilosu son 2 ay
cnm 9 kilo dr un öngörüsü, ben kendisine koca bi carrrrtt dedim içimden zaten
cnm 9 kilo dr un öngörüsü, ben kendisine koca bi carrrrtt dedim içimden zaten
banada sağlık ocağındaki hemşire 10 kilo alsan senin için yeter dedi 63-65le bitirmeye çalışırsan çok iyi olur dedi..şimdiye kadar hiç kilo almamışım hala 53az önce yazdıydım kimsecikler görmedi sanırsam..benim doktorum konuşmaktan aciz yorum yapmaz dün ben soruyorum o cvplıyo sormasam açıklamıcak sinir oldum ve bebişimin çıktısınıda vermiyo.eşim çok kızdı..konyada özel hastanede bi doktor buldum onada gitmeyi düşünüyorum hem burda hem orda doktorum olsun burdaki acil bi durumda gitmem için..
bn 48 kiloyla basladım simdi 49.5 bnmde hedefim 60 ın üstüne cıkamamk daha dogrusu cıkabilecegimi sanmıyorum pek kilo alabilen bir yapım yok sneelerce istah hapları surupları içtim kilo alayım die banamısın demedi simdi cevremdeki herkez en cok kilo alcam die seviniyo :)
ben okudumda görmemezlikten geldim tuni..yani 53 kilo nedir ya, yafrum gibi kalyon sen benim yanımda, ben seni yerim yer...:)
konya çokmu uzak seydişehire..
ama ben aldım zannediyodum pantolonlarımı giyiorum bazıları oluyo bazıları olmuyo ve oturunca sıkıyolar bütün düğmelerini açıyorum rahatsız ediyolar çokbebişim büyüo heralde
yok len sende kilonu göstermiyon hiç deli şeyy gayet formdasın yefrucum
konya buraya 95 km 1 saatte gidiyoz Allahtan uzak değil..pazartesi ikili test için gittiğimde pantolon alcam kendime artık farz oldu
ama ben aldım zannediyodum pantolonlarımı giyiorum bazıları oluyo bazıları olmuyo ve oturunca sıkıyolar bütün düğmelerini açıyorum rahatsız ediyolar çokbebişim büyüo heralde
konya buraya 95 km 1 saatte gidiyoz Allahtan uzak değil..pazartesi ikili test için gittiğimde pantolon alcam kendime artık farz oldu
valla ne sanslısınız bnm tek gidebilecegim hastane var devlete gidemem hiç saglıklı degil bir tane dogru düzgün hastane var oda kötünün iyisi
evet kuzu benimde öyle, kilo almadım ama bişi çıkıo ordabebemiz sanırsam o..
yani düşüyomda en son ilkokulda falan 53 kiloyu görmüşümdür heralde, hep toromandım maşallah..
bende bu ay ekistirem kesilince alcam, 20 sinden sonra, hem bayram alışverişide olcak, 7 aydır görmediğim anama göbemi göstercem:)) bebemiz annanesiyle teyzesiyle dayısıyla tanışcak, yeni cicişler almak gerek yani dimi..
kuzi 1 saat fazla değilmiş ya, biz ist. her gün işten eve 1,5 saatte dönüyoz, günde 2,5 saat yol yakıoz yani:)) konyada güzel kafana göre bi hastane-dr bul orası takip etsin bundan sonra eğer gitmlerin ayda bire düşerse..yani canın sıkılyo bak böyle..en azından ayda bi kere 1 saatten bişicik olmaz..seydişehirdekide cepte dursun
bende dün baktım burda bir mağazaya güzel şeyler var. pantolon almayı düşünüyorum 2 tane gerisini evdeki eteklerle götürürüm diyorum. eteklerim oluyor şimdilik.
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri bakabilirsiniz kızlar
ben çok kilo aldım ya utanuyorum 59 kilo 300 g... o 300 yazma dedim o kadar doktora nne var sanki...... ama evde tartıldım. 58.5 ...
ama çok yiyiyorum ben.. içimi bastırsın midem bulandıkça yiyiom ... 3 ayın sonunda normale dönerişm belki....
pantolonlar olmuyoki zaten bana nezamandır....hamiş kıyafet aldım onları giyim... ctesi doktora giderken normal kıyafetlerimi giydim ama :) aaa daha şimdiden hamiş kıyafet giymiş diye ayıplamasın dedim
ikili testi alıp bebişinin cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar test sonucunda yazıyormuş bir bölümde cinsiyet.facedeki gruba yazmış bi arkadaş bi bakın.ben oğlumun ikili test değeriyle karşılaştırdım doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?