2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

cnm 9 kilo dr un öngörüsü, ben kendisine koca bi carrrrtt dedim içimden zaten

nerde o grup merak ettm nere bakıcaz bnde cuma günü yaptırıcam testi bn doguda ögretmnm cok iyi degil utrason belli olur die umut bile etmiyom 16 . haftadan önce

kızlar kilo işine gelince dikkatli beslenmede fayda var.son 2 ayda çok kilo alınıyor.hamileliğimde 22 kilo almıştım toplam ve bunun 10kilosu son 2 ay

hay allah ya nasıl oluyor benimaklım almıyor şişiyormu insan yoksa gerçekten yemek mi yiyor. iki ayda 10 kilo ayhhh tırsmaya başladım. ki sen iyi almışsın bence 22 iyi bir kilo.

aynen canım benimkide yazmış kağıda 12-15 kilo almam gerekiyormuş. bende inşallah diyorum sadece.

banada sağlık ocağındaki hemşire 10 kilo alsan senin için yeter dedi 63-65le bitirmeye çalışırsan çok iyi olur dedi..şimdiye kadar hiç kilo almamışım hala 53 az önce yazdıydım kimsecikler görmedi sanırsam..benim doktorum konuşmaktan aciz yorum yapmaz dün ben soruyorum o cvplıyo sormasam açıklamıcak sinir oldum ve bebişimin çıktısınıda vermiyo.eşim çok kızdı..konyada özel hastanede bi doktor buldum onada gitmeyi düşünüyorum hem burda hem orda doktorum olsun burdaki acil bi durumda gitmem için..

bn 48 kiloyla basladım simdi 49.5 bnmde hedefim 60 ın üstüne cıkamamk daha dogrusu cıkabilecegimi sanmıyorum pek kilo alabilen bir yapım yok sneelerce istah hapları surupları içtim kilo alayım die banamısın demedi simdi cevremdeki herkez en cok kilo alcam die seviniyo :)

valla ne sanslısınız bnm tek gidebilecegim hastane var devlete gidemem hiç saglıklı degil bir tane dogru düzgün hastane var oda kötünün iyisi

ben okudumda görmemezlikten geldim tuni..yani 53 kilo nedir ya, yafrum gibi kalyon sen benim yanımda, ben seni yerim yer...:)

konya çokmu uzak seydişehire..

ay cnmya ne güzelsin valla...ama bence almassın alsanda hemen verirsin.arkadaşımda sne gibi hamileiği boyunca 12 falan aldı doğumdan bir ay sonra 50 ye indi şimdi yine hamile 3 aylık tık yok hala zayıf:)

ben okudumda görmemezlikten geldim tuni..yani 53 kilo nedir ya, yafrum gibi kalyon sen benim yanımda, ben seni yerim yer...:)

konya çokmu uzak seydişehire..

ama ben aldım zannediyodum pantolonlarımı giyiorum bazıları oluyo bazıları olmuyo ve oturunca sıkıyolar bütün düğmelerini açıyorum rahatsız ediyolar çok bebişim büyüo heralde
yok len sende kilonu göstermiyon hiç deli şeyy gayet formdasın yefrucum
konya buraya 95 km 1 saatte gidiyoz Allahtan uzak değil..pazartesi ikili test için gittiğimde pantolon alcam kendime artık farz oldu

evet kuzu benimde öyle, kilo almadım ama bişi çıkıo orda bebemiz sanırsam o..
yani düşüyomda en son ilkokulda falan 53 kiloyu görmüşümdür heralde, hep toromandım maşallah..
bende bu ay ekistirem kesilince alcam, 20 sinden sonra, hem bayram alışverişide olcak, 7 aydır görmediğim anama göbemi göstercem:)) bebemiz annanesiyle teyzesiyle dayısıyla tanışcak, yeni cicişler almak gerek yani dimi..
kuzi 1 saat fazla değilmiş ya, biz ist. her gün işten eve 1,5 saatte dönüyoz, günde 2,5 saat yol yakıoz yani:)) konyada güzel kafana göre bi hastane-dr bul orası takip etsin bundan sonra eğer gitmlerin ayda bire düşerse..yani canın sıkılyo bak böyle..en azından ayda bi kere 1 saatten bişicik olmaz..seydişehirdekide cepte dursun

bende dün baktım burda bir mağazaya güzel şeyler var. pantolon almayı düşünüyorum 2 tane gerisini evdeki eteklerle götürürüm diyorum. eteklerim oluyor şimdilik.

Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri bakabilirsiniz kızlar

valla ne sanslısınız bnm tek gidebilecegim hastane var devlete gidemem hiç saglıklı degil bir tane dogru düzgün hastane var oda kötünün iyisi

canım bende şansızım bu konuda seydişehirdeyim ve burda sadece bi tek devlet hastanesi var ne özel muayenhane ne özel hastane yok..devlete gidiyorum mecbur ama haliyle çok fazla ilgilenilmiyo doktor ne kadar iyi olsa bile hastane devlet olunca fazla ilgilenemiyolar aklındaki soruların hepsini soramıyosun..ultrason cihazları desen eski kalp sesini bile dinleyemedim bebişimin..konya merkezde başka bi doktora başlamayı düşünüyrum hadi hayırlısı bakalım..

ben çok kilo aldım ya utanuyorum 59 kilo 300 g... o 300 yazma dedim o kadar doktora nne var sanki...... ama evde tartıldım. 58.5 ...

ama çok yiyiyorum ben.. içimi bastırsın midem bulandıkça yiyiom ... 3 ayın sonunda normale dönerişm belki....

pantolonlar olmuyoki zaten bana nezamandır....hamiş kıyafet aldım onları giyim... ctesi doktora giderken normal kıyafetlerimi giydim ama :) aaa daha şimdiden hamiş kıyafet giymiş diye ayıplamasın dedim

maşalahhh maşalahh toroman annemizz
bende ilkokulda 25 kiloydum hiç unutmam safinaz gibiydim
ay evet bayramlıkta almak lazım benimde bebişim tanışcak bayramda herleşlerle memleketine gidecek kuzucum
daha aileler dışında kimse bilmiyo bayramda sürpiz yaparız herkese
evet konya işi kafamıza yattı araştırdık bebek dostu hastanesi varmış ultrason cihazları falan iyi baya donanımlı hastane sgk karşılıyo 65 tl ücretide ordaki doktoruda çok methediyolar oraya başlamayı düşünüyoruz bu ikili testten sonra artık inş. bebişim..

neleri düşünüyoruz bende haftaya düğün var pantolonum olmuyor gömleğim şimdilik tmm ama bi tane alayım dedim hamile pantolonus onra dedim demeisnler bu kzı daha şimdiden hamile pantlonu giymeye başlamış diye. pöffff benim dr da 60,2 yazdı aslında ben o zaman 59 kiloydum. kıyafetle tartıyor ayakkabıyla gerçek değil o olmazzzzzzz

Merhaba bayanlar,
Uzun zamandır buraya uğrayamadım, çok zor günler geçirdim.Aranızda hiç bartolin absesini duyan oldu mu? Ben de hiç bu rahatsızlığı bilmezken en acı şeklini hamileliğimde yaşadım umarım tekrarlamaz. Öyle bir ağrıydı ki oturamadım, yürüyemedim hatta uyuyamadım 5 gün çektiğim acılardan birşey yiyemedim. Allah kimsenin başına vermesin. Doktorum genel anesteziyle müdahale edecekti fakat bebek henüz çok küçük olduğundan lokal olarak iğneyle boşaltmaya çalıştı. Allahım ne acı, hiç bu kadar acı çekmemiştim Az daha bayılacaktım ağrıdan. Çok şükür şimdi iyiyim ama tekrarlama olasılığı çok fazlaymış umarım tekrarlamaz. Kullandığım antibiyotikten sonrada acayip bir kaşıntı durumu var. Ben hiç huzurlu sağlıklı olmayacak mıyım sinirlerim bozuldu. Yavaş yavaş kilo almaya da başladım ya da acayip bir şişkinlik var. 11 haftalıkken aranızda kilo alan var mı ya da çok şişkinlik yaşayan var mı

hamile kaldığım gunlerde ifardan once her gun tartıldım 61 kg. idim. ilk dr a gittiğimde 62 kilo çıktım. en son dr a gittiğimde 64 kilo geldim. baya şaşırdım ama hemşire çok takılma şuan üzerinde baya giysi var ilk geldiğinde havalar çok sıcaktı dedi. dr ise hain bir şekilde gülümsedi sanki züğürt tesellisi bu der gibiydi. ben 70 i gözden çıkardım ilk zamanlar bulantıyla beraber bu kadar kilo aldıysam ileride iştah artınca ne olucam acaba bilmiyorum

ya buraya kopyala yapıştır yaparmısınız? işyerinde face yasak. bende öğrenmek istiyorum ama (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…