2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende inanılmaz yiyorum ama kilom aynı hiç gram değişmemiş demeki yediklerimi hep bebişim alıyo kurban olurum
4.aydan sonra almaya başlarım heralde..
bende 1 haftadır farkettim pantolonlar sıkıyo oturunca rahat edemiyorum pazartesi günü alıcam bikaç bişey artık en azndan hamiş pantolonu olmasada giydiğimden 1-2 beden büyük pantolon alcam bende çekiniyom ayıplarlar diye

ayy nie öyle düşünyozki ya, bendede var bu düşünce..oysa yani zaten bitti 3 ayı, belkide 1 bebemiz olcak başka olmucak yani hayatımızda bi kere yaşızcaz bi kere bu giysileri giycez..bende bazen aman ya boşver diom bazende ayıp ayıp diom..ama 4. ayın sonundan itibaren koyvercem ben ya..şişircem mahsustan..

hiç duymamıştım ben, geçmiş olsun çok, acil şifalar..

petunya aslında benimde hoşuma gidiyro göbeğim. ne bileyim böyle hamile olduğumu daha çok hissediyorum. ama bri yandan da çekiniyor insan. birde ben daha 6 aylık evliyim 3 aylık hamileyim insanlar beni uzun zaman sonra ilk defa düğünde görecekler. göbişli bebişli olarak

kızlar merhaba.doktor bana demir, magnezyum ve balık yağı verdi.sgk ödüyo mu bu ilaçları alanınız var mı.

canm buyuk gecmiş olsun, bartolin kistini duymuştum cok basit bir operasyonla alındığını duymuştum ama hamilelikte olması gerçekten canını cok sıkmıştır eminim. ama ben bu tur şeylere hep iyi tarafından bakarım mesela bulantım aşırı olduğu zaman hep şöle düşündüm.. bu benm için demek ki hayırlı eger bulantım olmasaydı belki şuan ewde yatıyor olmazdım gezip tozuyor olacaktım ve belki bebeğimin başına bişey gelecekti.. yaani her şerde bi hayır vardır diye düşünürüm. lütfen sende böle düşün, belki bu nazar bocuğu oldu sana inşallah tekrarlamaz

canım benim çoook geçmiş olsun o neymiş ya ilk defa duyuyorum kıyamam sana yaa inş. tekrarlamaz canım sen içini ferah tut bebişin iyi Allaha şükür sen huzursuz olursan üzülürsen bebişinde etkilenir kuzum..çok dikkat et kendine Allah yardımcın olsun canım inş. tekrarlamıcak sen rahat ol

canım 28, le 36. haftaya kadar dr raporlu ızın var thy de 36dan sonra uçak yolculuğu yasak ,
otobus veya arabayla gıdıcen malesef cnm
ben bayramda 18 haftalık oluyrm hem en hemen ozaman gıdıcem istanbula

SERENAYYYY GEÇmiş olsun cnaımya.hiç duymadım bende..inşllah bir daha tekrarlamaz....

drdan geldim ıkılı test iyi çıktı çok şkür sorun yok hamd olsun
cınsıyete bak dedım yok inançlı insan cinsıyet derdınd eolamzmışta kişiliğini geliştir dedi bana ahahah merak edıyorum dıyemı ddim gerksız meraklar dedi sağol ya zaten istemıyom 9 ay soyleme dedim soğuttun beni güldü cadı kadın

sizlere imrenmemek elde değil bebeğinizle ilgili yaşadıklarınızı anlatmanız burada paylaşmanız çok güzel okuması ama içimde cız etmiyor değil şu an gözlerim dolu dolu okuyorum bir gün bende sizler gibi buraya yazacakmıyım
o günler gelirmi acaba RABBİM sağ salim kucagınızada almayı nasip eder inş.

Son düzenleyen: Moderatör:

canımmm bak nasıl üzdün şimdi beni lütfen umutsuz olma nekadar zamandır olmuyo?

senin dr da ayrı bir alemmiş.

aminn canım. rabbim isteyen herkese için de de sana bu duyguyu yaşatsın

Merhabalar, aranızda kitap okumaya başlayan arkadaşlar var mı? Ben hamilelik takvimi diye bir kitap almıştım
hafta hafta gebeliği anlatıyor. Çok beğenmedim kısa ve öz anlatmış. Okuduğunuz kitaplar varsa öneride bulunur musunuz?

duymadım cnm çok geçmiş olsun acil şifalar...

Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin cnm bu duyguyu gözleirm doldu okuyunc.rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahh

sonuçlar için çok sevindim canım.. hayırlı olsun.. darısı başımıza inşallah.. toktorun da süper zekiymiş yane.. kişiliği de epey gelişmiş.. çok kanım kaynadı kendisine

Canım ya ben de üzüldüm bak şimdi umarım en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat sahibi olursun.Üzme çok kendini çok stres yapma neler duyduk tüp bebekle senelrce uğraşıp da artık umudu kesmiş bırakmış insanların hiç beklemediği bir anda çocuk sahibi olmuş. Sen de umudunu kaybetme olur inşallah..Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…