sizlere imrenmemek elde değil bebeğinizle ilgili yaşadıklarınızı anlatmanız burada paylaşmanız çok güzel okuması ama içimde cız etmiyor değil şu an gözlerim dolu dolu okuyorum bir gün bende sizler gibi buraya yazacakmıyım
o günler gelirmi acaba RABBİM sağ salim kucagınızada almayı nasip eder inş.
Merhabalar, aranızda kitap okumaya başlayan arkadaşlar var mı? Ben hamilelik takvimi diye bir kitap almıştım
hafta hafta gebeliği anlatıyor. Çok beğenmedim kısa ve öz anlatmış. Okuduğunuz kitaplar varsa öneride bulunur musunuz?
Merhaba bayanlar,
Uzun zamandır buraya uğrayamadım, çok zor günler geçirdim.Aranızda hiç bartolin absesini duyan oldu mu? Ben de hiç bu rahatsızlığı bilmezken en acı şeklini hamileliğimde yaşadım umarım tekrarlamaz. Öyle bir ağrıydı ki oturamadım, yürüyemedim hatta uyuyamadım 5 gün çektiğim acılardan birşey yiyemedim. Allah kimsenin başına vermesin. Doktorum genel anesteziyle müdahale edecekti fakat bebek henüz çok küçük olduğundan lokal olarak iğneyle boşaltmaya çalıştı. Allahım ne acı, hiç bu kadar acı çekmemiştim Az daha bayılacaktım ağrıdan. Çok şükür şimdi iyiyim ama tekrarlama olasılığı çok fazlaymış umarım tekrarlamaz. Kullandığım antibiyotikten sonrada acayip bir kaşıntı durumu var. Ben hiç huzurlu sağlıklı olmayacak mıyım sinirlerim bozuldu. Yavaş yavaş kilo almaya da başladım ya da acayip bir şişkinlik var. 11 haftalıkken aranızda kilo alan var mı ya da çok şişkinlik yaşayan var mı
drdan geldim ıkılı test iyi çıktı çok şkür sorun yok hamd olsun
cınsıyete bak dedım yok inançlı insan cinsıyet derdınd eolamzmışta kişiliğini geliştir dedi bana ahahah merak edıyorum dıyemı ddim gerksız meraklar dedi sağol ya zaten istemıyom 9 ay soyleme dedim soğuttun beni güldü cadı kadın
cınsıyete bak dedım yok inançlı insan cinsıyet derdınd eolamzmışta kişiliğini geliştir dedi bana ahahah merak edıyorum dıyemı ddim gerksız meraklar dedi sağol ya zaten istemıyom 9 ay soyleme dedim soğuttun beni güldü cadı kadın
cnm inş. seninde olur, aramızda bekleyipde sonunda kavuşan bi sürü arkadaşımız var, içini ferah tut..sizlere imrenmemek elde değil bebeğinizle ilgili yaşadıklarınızı anlatmanız burada paylaşmanız çok güzel okuması ama içimde cız etmiyor değil şu an gözlerim dolu dolu okuyorum bir gün bende sizler gibi buraya yazacakmıyım
o günler gelirmi acaba RABBİM sağ salim kucagınızada almayı nasip eder inş.
Merhabalar, aranızda kitap okumaya başlayan arkadaşlar var mı? Ben hamilelik takvimi diye bir kitap almıştım
hafta hafta gebeliği anlatıyor. Çok beğenmedim kısa ve öz anlatmış. Okuduğunuz kitaplar varsa öneride bulunur musunuz?
canım bende şansızım bu konuda seydişehirdeyim ve burda sadece bi tek devlet hastanesi var ne özel muayenhane ne özel hastane yok..devlete gidiyorum mecbur ama haliyle çok fazla ilgilenilmiyo doktor ne kadar iyi olsa bile hastane devlet olunca fazla ilgilenemiyolar aklındaki soruların hepsini soramıyosun..ultrason cihazları desen eski kalp sesini bile dinleyemedim bebişimin..konya merkezde başka bi doktora başlamayı düşünüyrum hadi hayırlısı bakalım..
merhaba bende geçen sene bartolin absesi yüzünden ameliyat oldum. tekrar şişmeye basladı benimki ve suan hamileyim bende ama beni şuan ilki kadar rahatsız etmiyor. bunun çözümü yok sanırım. tıkandıkça işlem yapılması gerekiyor. bartoiln vajinanın nemlenmesini sağlayan hormon kanalı bununla ilgilide sıkıntı yaşayabilirsin zamanla kuruluk olabilir.
kilolarına gelince ben suan 14 haftalık hamileyim ama daha kilo almadım seninkilerde şişlik olabilir vitaminler folik asit bunlar hep şişlik yapabilir. yediğin meyve ve sebzelerin lifli olmasına dikkat et ve sindirimi kolay yiyecekler tüketmeye çalış.
canm buyuk gecmiş olsun, bartolin kistini duymuştum cok basit bir operasyonla alındığını duymuştum ama hamilelikte olması gerçekten canını cok sıkmıştır eminim. ama ben bu tur şeylere hep iyi tarafından bakarım mesela bulantım aşırı olduğu zaman hep şöle düşündüm.. bu benm için demek ki hayırlı eger bulantım olmasaydı belki şuan ewde yatıyor olmazdım gezip tozuyor olacaktım ve belki bebeğimin başına bişey gelecekti.. yaani her şerde bi hayır vardır diye düşünürüm. lütfen sende böle düşün, belki bu nazar bocuğu oldu sana inşallah tekrarlamaz
Merhaba sana da geçmiş olsun canım umarım benim ki gibi acılı bir abseye dönüşmez. Bende geçen kış çıkmıştı hiç ağrı olmamıştı hafif bir şişlikti, antibiyotik kullanınca inmişti sanki kaybolmuştu ama geçen hafta aniden 5 gün içinde ceviz büyüklüğüne geldi hareket bile edemedim acıdan. Zonklamaya başladı. Doktorum bana o bezin tamamın alınması gerek dedi yoksa sık sık tekrarlarmış, sen bezi aldırmadın değil mi?
Nereden çıkıyor bu rahatsızlık çoğu bayan hayatı boyunca hiç yaşamıyor ve haberdar bile olmuyor bu rahatsızlıktan
canım benim çoook geçmiş olsun o neymiş ya ilk defa duyuyorum kıyamam sana yaainş. tekrarlamaz canım sen içini ferah tut bebişin iyi Allaha şükür sen huzursuz olursan üzülürsen bebişinde etkilenir kuzum..çok dikkat et kendine Allah yardımcın olsun canım inş. tekrarlamıcak sen rahat ol
Geçmiş olsun canım umarım şikayetlerin artmaz çok bela bir rahatsızlık yani tekrarlaması kötü. Doktor bana bezi tamamen alalım dedi ama bu sefer kuruluk olur diye istemiyorum sana doktorun tamamen alınmasını önerdi mibnede geçen sene genel anestezi ile atlattım ama yaklasık 3 4 aydır takip ediyorum aynı şişlikle devam ediyor sorun yok şimdilik ama ilk ameliyat olmadan önce bende senin gibi oturamıyordum. umarım seni de tekrarlamaz birdaha
SERENAYYYY GEÇmiş olsun cnaımya.hiç duymadım bende..inşllah bir daha tekrarlamaz....
Geçmiş olsun canım umarım şikayetlerin artmaz çok bela bir rahatsızlık yani tekrarlaması kötü. Doktor bana bezi tamamen alalım dedi ama bu sefer kuruluk olur diye istemiyorum sana doktorun tamamen alınmasını önerdi mi
şöleee sacından bi kavrayıp ağzına iki tane çırpsaydın... ukalaaa yaaa sinir oldum çookk.. zati çok fena gerim gerim gerginim bu hafta yoğunlukta patlama yaşıyorum...
boşver gitme artıkın o kadına... ben sana söylerim tatlım ne merak ediyon sen cinsiyetimi.... hemen baktım kendime ve petuşa baktığım taktikle seninde kızın olacak balımm... mujuuuu
bak ya bak ya...rekora doğru koşuyodum burda nerdeyse 2 saattir yazı yazmıorum pısdım yerime amma velakin tahrik edion sen beni...olmazki böyle
ortalığı bulandırıp kaçıyom ben
bak ya bak ya...rekora doğru koşuyodum burda nerdeyse 2 saattir yazı yazmıorum pısdım yerime amma velakin tahrik edion sen beni...olmazki böyle
selaam kızlar .Biz de bugün kontroldeydik dr umuz 0.8 mm ölçtü ense kalınlığı 53.5 mm boyumuz.Cinsiyet konusunda net söyleyemedi tabi ama sanki kız gibi dedi.tam 12 haftalığız daha erken dedi %50 erkek %50kız dedi:) kızıma kız kardeşmi geliyo acaba.Babamız çeşit olsa fena olmaz dio tabi ama hayırlısı olsun çok hareketliydi onun sağlıklı oldğnu bilmek yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?