2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tatlım çok teşekkürler iyi dileklerin için.. allah sana da yaşatsın en güzelinden.. için cız etmesin bebem, herşeyin vakti zamanı var.. içini rahat tut sen.. öyle bi yazarsınki yaşadıklarını en fazla mesaj yazma rekorunu kırarsın hem.. ferah tut gönlünü...

Ben de annelik ve bebek bakımı diye bir kitap aldım.Gebelikten 3 yaşına kadar anlatıyor. Bence güzel. Doğumu, doğumda neler yapmamız gerektiğini hemen hemen herşeyi anlatıyor.birde Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
diye bir kitap aldım sıkıcı bir kitap olduğundan pek ilerleyemedim.

merhaba bende geçen sene bartolin absesi yüzünden ameliyat oldum. tekrar şişmeye basladı benimki ve suan hamileyim bende ama beni şuan ilki kadar rahatsız etmiyor. bunun çözümü yok sanırım. tıkandıkça işlem yapılması gerekiyor. bartoiln vajinanın nemlenmesini sağlayan hormon kanalı bununla ilgilide sıkıntı yaşayabilirsin zamanla kuruluk olabilir.

kilolarına gelince ben suan 14 haftalık hamileyim ama daha kilo almadım seninkilerde şişlik olabilir vitaminler folik asit bunlar hep şişlik yapabilir. yediğin meyve ve sebzelerin lifli olmasına dikkat et ve sindirimi kolay yiyecekler tüketmeye çalış.

Deli mi ne tam cinsmiş doktorun canım kişilikle ne alakası var bea. Sanırsam bayan doktorlar daha gıcık. Benim doktor şeker gibi adam valla (Kocam duymasın sinir olur vallahi )sormamıza fırsat vermeden pat diye söyleyiverdi ya

sen şu gadına öyle gıccık vere vere git, sonrada gel ağla bize..ben dr umu çok sevdim bunu okuyunca sevda, bak ne dr lar varrr:))
cnm inş. seninde olur, aramızda bekleyipde sonunda kavuşan bi sürü arkadaşımız var, içini ferah tut..

ben mehmet öz ün kitabını okumuşum geçen yıl, gayette beğendim..siz-bebeğinizi beklerken kitabın adı

canım seydişehiri görünce dayanamadım. benim memleketim.. ben mehmet bardakçıda farabi hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim

Merhaba sana da geçmiş olsun canım umarım benim ki gibi acılı bir abseye dönüşmez. Bende geçen kış çıkmıştı hiç ağrı olmamıştı hafif bir şişlikti, antibiyotik kullanınca inmişti sanki kaybolmuştu ama geçen hafta aniden 5 gün içinde ceviz büyüklüğüne geldi hareket bile edemedim acıdan. Zonklamaya başladı. Doktorum bana o bezin tamamın alınması gerek dedi yoksa sık sık tekrarlarmış, sen bezi aldırmadın değil mi?
Nereden çıkıyor bu rahatsızlık çoğu bayan hayatı boyunca hiç yaşamıyor ve haberdar bile olmuyor bu rahatsızlıktan

Çok teşekkür ederim canım. Aslında genel anesteziyle operasyon kolay oluyor ama benim bebiş geçen hafta 10 haftalıktı çok küçük olduğundan doktorum genel anesteziyi uygun görmedi. Şimdi yürüdüğüme oturduğuma şükrediyorum o yaşadığım kötü günlerden sonra. Her zaman beterin beteri vardır diye düşünerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Bir de bu zor günlerde gurbette tek başına olmak gerçekten zor. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Benim de bulantı ve kusmalarım yoğundu ilaç kullanıyordum. 2 gündür bulantı ilacını bıraktım eskisi gibi yoğun değil ama yine de oluyor ve tiksinti durumu hala devam ediyor. İnşallah birkaç haftaya daha iyi oluruz ve şikayetlerimiz azalır

bnede geçen sene genel anestezi ile atlattım ama yaklasık 3 4 aydır takip ediyorum aynı şişlikle devam ediyor sorun yok şimdilik ama ilk ameliyat olmadan önce bende senin gibi oturamıyordum. umarım seni de tekrarlamaz birdaha

Teşekkür ederim canım. Bartolin bezleri ilişkide vajinada ıslaklık ve kayganlık sağlayan bezler. Malesef bazı bayanlarda mikrop kaparak kist abse oluşabiliyor. İnşallah böyle bir şeyi hiç yaşamazsın. Ben genital bölge temizliğine çok dikkat etmeme rağmen yine de başıma geldi. O çektiğim acıların bebeğe zarar vermesinden de çok korktum Allah hepimizi korusun.

Geçmiş olsun canım umarım şikayetlerin artmaz çok bela bir rahatsızlık yani tekrarlaması kötü. Doktor bana bezi tamamen alalım dedi ama bu sefer kuruluk olur diye istemiyorum sana doktorun tamamen alınmasını önerdi mi

yok bana önermedi zaten önerse kabul etmezdim senin gibi sonra cinsellikte sorun yaşamaya neden olabiliyor. ama bu aksam kontrol için doktoruma sorucam bakalım ne diyecek

şöleee sacından bi kavrayıp ağzına iki tane çırpsaydın... ukalaaa yaaa sinir oldum çookk.. zati çok fena gerim gerim gerginim bu hafta yoğunlukta patlama yaşıyorum...

boşver gitme artıkın o kadına... ben sana söylerim tatlım ne merak ediyon sen cinsiyetimi.... hemen baktım kendime ve petuşa baktığım taktikle seninde kızın olacak balımm... mujuuuu

bak ya bak ya...rekora doğru koşuyodum burda nerdeyse 2 saattir yazı yazmıorum pısdım yerime amma velakin tahrik edion sen beni...olmazki böyle

selaam kızlar .Biz de bugün kontroldeydik dr umuz 0.8 mm ölçtü ense kalınlığı 53.5 mm boyumuz.Cinsiyet konusunda net söyleyemedi tabi ama sanki kız gibi dedi.tam 12 haftalığız daha erken dedi %50 erkek %50kız dedi:) kızıma kız kardeşmi geliyo acaba.Babamız çeşit olsa fena olmaz dio tabi ama hayırlısı olsun çok hareketliydi onun sağlıklı oldğnu bilmek yeter.

bak ya bak ya...rekora doğru koşuyodum burda nerdeyse 2 saattir yazı yazmıorum pısdım yerime amma velakin tahrik edion sen beni...olmazki böyle

yane yaa.. bende kaç kere durdurdum şurda kendimi.. hade dedim gadıncağız çalışsın işine gücüne baksın.. heç laf atma ama anam bi tek ben değilim senlen uğraşan.. zaten bugün bi durgunluk var forumda.. herkes çalışıyo mu ne..

%50 erkek %50kız mıııııı hadi canıımmm deseydinnn :))))) senin doktorda alemmmiş :)))

ense kalınlığı 2 den küçükse normalmiş.. bizin doktor ölçmeden önce söyledi.. bizimki ortalarda çıktı çok şükür... hatta doktora dedim accık kalın olsın ensesi kimseye muhtaç olmasınnn :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…