Hayırlısı olsun tatlım ,hayırlı haberler alırsın inşallah
merhaba kızlar ? nasıl gidiyor annelik?
ben de 2 haftadır giremiyordum foruma sohbet almış başını gitmiş.
kızlar ya bende tansiyon düşüklüğü var geçenlerde trende bayıldım eşim yanımdaydı Allahtan o tutmuş. ama tansiyon düşüklüğünden mi kaynaklanıyo stresten mi bilmiyorum. sizde böyle bi durum oldu mu hiç? dışarı tek başıma çıkamıyorum korkuyorum düşcem bebeğime bişey olacak diye..
birde bayıldıktan sonra hemen doktora gittik bebeğimi gördüm. sırtüstü bacakları açık yatıyordu doktora ısrar ettim cinsiyeti hiç mi belli değil diye yok belli değil dedi. eşim de diyor ben gördüm erkekti diyor. ama doktor söylerdi söylemedi acaba erkek mi yaa.. ben de kız istiyordum.. nys hayırlısı gerçi de.. hala ümidim var kız olabileceğine dair.
hooşgeldin. şuan kızla erkeğin ki çok benziyormuş birbirine sadece açısına bakıp yorum yapıyorlar dr lar. tansiyon düşüklüğü bende geçen hafta sonu aldu. anneme gidecektim kapıya bir çıktım bayılıyordum neredeyse hemen geri döndüm. ama onun dışında olmadı. tekrarlarsa bir dr unla görüş canım. herşeyimiz değişti. bütün hormonlarımız aslında normal şeyler bunlar.
kızlar ya bende tansiyon düşüklüğü var geçenlerde trende bayıldım eşim yanımdaydı Allahtan o tutmuş. ama tansiyon düşüklüğünden mi kaynaklanıyo stresten mi bilmiyorum. sizde böyle bi durum oldu mu hiç? dışarı tek başıma çıkamıyorum korkuyorum düşcem bebeğime bişey olacak diye..
birde bayıldıktan sonra hemen doktora gittik bebeğimi gördüm. sırtüstü bacakları açık yatıyordu doktora ısrar ettim cinsiyeti hiç mi belli değil diye yok belli değil dedi. eşim de diyor ben gördüm erkekti diyor. ama doktor söylerdi söylemedi acaba erkek mi yaa.. ben de kız istiyordum.. nys hayırlısı gerçi de.. hala ümidim var kız olabileceğine dair.
çok geçmiş olsun cnm. çok dikkatli ol yanında tuzlu seyler bulundurmaya calıs.
aynen benım eşimde senınkı gıbı dıyo doktor bellı deıl dedı eşim tutturdu ben gordum pıpıyı dıye. cok guldum hatta doktor dedıkı ozaman eve ıkıncı el bı ultrasyon alın sen bakarsın evde dıye :):)
ewet bende bayılacağımın farkına vardım ama trene çoktan binmiştim geri dönüş yoktu 1 durak gidemeden düşmüşüm hatırladığım tek şey anne diyerek ayıldım. hemen gidip tansiyon aleti falan aldım çok yararlı oluyor hergün ölçüyorum genelde düşük seyrediyor. doktor aç kalma falan dedi sabah erken ye dedi uygulamaya çalışıyorum bende..
senin cinsiyet belli oldu mu galiba belli olanlar varr.. ay ne güzel ilerledik mi o kadar yaa
teşekkürler canım. aynen gördüm de gördüm diyo deli etti beni de. niye doktor görsün de söylemesin dimi ya bu babalar bazen annelerden daha heyecanlı ve komik olabiliyorlarr
kızlarrrrrrrrrrrrrr
şu bebeişinizin kaç haftalık oldugunu yazıların sonundakı panoya nasıl ekledınız ??
bırı yardımcı olurmu. benım bebişte gorunsun ıstıyommmm
Gözün aydın canım benim .Allah hiç bir anneyi evladıyla ilgili endişeye koymasın...Dilerim yaşadığın bu son paniğin olur
eşinizde bi değişiklik oldumu kızlar benimki bana karısı değilmişimde yavrusuymuşum gibi davranmaya başladı sarıp sarmalayıp uyutuyor beni ne bi sırnaşma ne bişi sevgisi çook büyük belli ediyor üstüme düşüyor ama çocuğumun anasına ya gözle bakamam edalarında
ayy sorma valla :90: Ama bazen hamilelik psikolojisiylee beni değil çocuğunu düşünüyorsun sen diye çemkiriyorum ben
googledan yaz canım kadınlar kulübünde gebelik çizelgesi nasıl yapılır? diye çıkıyor. burdan anlatması çok karışık çünküü
şuan test yapıorum yapabıldım mı acaba ??
ollleyyyyyyyyy
civcivlerime bakınnnn süper olduuuuu
ollleyyyyyyyyy
civcivlerime bakınnnn süper olduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?