2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Haklısın canım aslında bebişden dolayı duygularımız çoğu yerde sömürüyorlar. Bir de ilk olunca insanın gözü dönüyor resmen. artık elimden geldiğince iyi şeyler almaya çalışcam. annemi babamı şimdi anlıyorum yani biz sizin için varız derler şimdi de biz bebişimiz için varız herşey onlar için

ben kendimi küçük emrah gibi hissettim, daha ben bebem bi çöp bilem almadım

Kimse almadı sen üzülme canımcım en iyisi sen sağlamcısın. Hem nedense millet 7 aydan önce bişi almayın diyor . Ama banane yaa eskilerin lafları işte. Beğendiğim alcam ben valla hıh

kılo alanınız oldumu kızlaar 700 gr almışım ama açım tok olunca bı buçuk kılo eklenır galıbakıne:))

Valla bizimki uçmuş 4 isitiyor bilmiom belki şaka yapıyor Ya umutsuz ev kadınlarında 4 çocuğu olan kadın var ya yazık ona onun gibi oluyormuşum birde 3 Yaş iyidir herhalde birbiriyle anlaşmaları da önemli.

canım sen 700 gramımı dert ediyorsun daha 12 haftalık bile değilim popom tepsi gibi oldu iki kilo aldım şimdiden. sonumu rabbim hayretsin

yok gülüm ya dert edılırm ı tatlı kılolar bunlar:))
onlarada yarıyo öle düşün:)
bu arada haftaya kına geceı var akrabamızın bugun ınıp birşeyler almam lazım hamıle eteği alim dıyorum ama tesetturluleri hiç düşünmezler hep pantolon var yaaavv nasıl bulucam nerden bulucam bılmıyorum eteklerım zaten dardı şimdi belleri sıkıyo göbek çıktı

iki tane yeter canım belki çok sonra bir tane daha yapabilir insan. ama araları 3-4 yaş olan ikikardeş en güzeli. ikinciye bir kaza olmazsa 3-4 sene sonra cesaret edebilirmiyim emin değilim.

Kimse almadı sen üzülme canımcım en iyisi sen sağlamcısın. Hem nedense millet 7 aydan önce bişi almayın diyor . Ama banane yaa eskilerin lafları işte. Beğendiğim alcam ben valla hıh
ya ben ondan değilde cinsiyeti belli olsunu beklom..daha çok minnak gibi gelyo bide..
kılo alanınız oldumu kızlaar 700 gr almışım ama açım tok olunca bı buçuk kılo eklenır galıbakıne:))

ya sorma cnm ben dün dedim yok almaya başladımda 300-400 gr aldım sanki die, akşam eve gidince bi tartıldım inanamadım..daha cmt en son evdeki basküle çıkmıştım bişi yoktu..sbh 72,5 akşam 73,4 çıkmıştım cmt günü...dün akşam 75,1 çıktım çığlık attı..defalarca çıktım ama aynıydı...bu sbh aç karnına çıktım 73,5 dum..yani ben almışım en az 1,5 kilo..

Ya ben grip oldum galiba başım ağrıyor burnum akıyor hapşırp duruyorum.Boş boş duruyorum yazıp duruyorum buraya yoksa hastayım deyip salıverirdim kendimi. Aklımı buraya veriyorum. Ama Yazık bana ya eve gitmek istiyorum been.

benim eteklerim oluyor şimdilik. pantolonlarımın hepsini kaldırdım hiç biri girmiyor bile. önden arkadan aldım kiloları. zaten kapalıları hiç bişeyde düşünmüyorlar. sen hangi şehirdesin canım .

HAMİLE ETEK | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri | biraz pahalılar ama burda baya etek modeli var.

Herkese günaydınnnnlaar

Sabahtan beri geçmişi oku oku en son pes ettim artık maşallah döktürmüşsünüz yine

Biz dün ikili testimizi yaptırdık ve sonucunu hemen aldık,çok şükür normal çıktı

Cinsiyetini sordum,baya da umutlanmıştım öğreniriz artık diye ama doktor daha erken gözükmüyor dedi
Birdahaki randevum 28 ekimde o zamana kadar dayanamayıp başka bir dokta gidebilirim cinsiyet için

Sabahla akşam arası dağlar kadar fark çıkıyor ben de anlamadım bea. ama bende kilo alıyorum malesef şimdi çok erken diye canım sıkılıyor benim de

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bende naneli şekerlerle boğazımı rahatlatmaya çalışıyorum öğleden sonra izin istesen vermezlermi ben izin isteyemiyorum haftaya alıcam kısmetse

eşinizde bi değişiklik oldumu kızlar benimki bana karısı değilmişimde yavrusuymuşum gibi davranmaya başladı sarıp sarmalayıp uyutuyor beni ne bi sırnaşma ne bişi sevgisi çook büyük belli ediyor üstüme düşüyor ama çocuğumun anasına ya gözle bakamam edalarında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…