tamamen organik bebek ürünleri satan siteler var.. hatta bi tanesinin sahibini tanıyorum.. gazete patronu aynı zamanda.. bütün aşamasını anlatmıştı ürünlerin.. aklıma yatmıştı aslında.. ama işte ne bileyim.. çin malı tayvan malı derken insanlar mecbur kalıyor organik olsun diye bi dünya para veriyor.. yani bana biraz piyasadaki şu kötü ve ucuz mallardan dolayı fırsatçılık yapıyorlar gibi geliyor.. tamamen de duygularla oynuyorlar.. sonuçta kimse bebişlerine kıyamaz en iyisini almak ister.. yani biliyorlar ki özellikle bizim toplumumuzda çocuklar için her fedakarlık yapılır.. işte bunu kullanıyorlar.. pek de güvenmiyorum açıkcası..
o siteler neymiş yaaa.. özelden yazabilir misin bana bi zahmet
ay çook heyecanlı yaa
bende istiyorum sitenin adresini bi bakayım merak ettim
e bebek canım aha önce konuşulmuştu zati burada
ben kendimi küçük emrah gibi hissettim, daha ben bebem bi çöp bilem almadım
çok mersi tatlım atlamışım ben :26::26::26:
kılo alanınız oldumu kızlaar 700 gr almışım ama açım tok olunca bı buçuk kılo eklenır galıbakıne:))
benimkide ikincinin pazarlığını yapıyor benle. yok dedim okula bşlasın bu ondan sonra.o kdar yaş farkı düşünmüyorum tabi ama ben en kötü ihtimalis öyleyeyim de beni çok zorlamasın diye korkutuyorum gözünü.
canım sen 700 gramımı dert ediyorsun daha 12 haftalık bile değilim popom tepsi gibi olduiki kilo aldım şimdiden. sonumu rabbim hayretsin
Valla bizimki uçmuş 4 isitiyor bilmiom belki şaka yapıyorYa umutsuz ev kadınlarında 4 çocuğu olan kadın var ya yazık ona onun gibi oluyormuşum birde 3 Yaş iyidir herhalde birbiriyle anlaşmaları da önemli.
ya ben ondan değilde cinsiyeti belli olsunu beklom..daha çok minnak gibi gelyo bide..Kimse almadı sen üzülme canımcım en iyisi sen sağlamcısın. Hem nedense millet 7 aydan önce bişi almayın diyor . Ama banane yaa eskilerin lafları işte. Beğendiğim alcam ben valla hıh
kılo alanınız oldumu kızlaar 700 gr almışım ama açım tok olunca bı buçuk kılo eklenır galıbakıne:))
yok gülüm ya dert edılırm ı tatlı kılolar bunlar:))
onlarada yarıyo öle düşün:)
bu arada haftaya kına geceı var akrabamızın bugun ınıp birşeyler almam lazım hamıle eteği alim dıyorum ama tesetturluleri hiç düşünmezler hep pantolon var yaaavv nasıl bulucam nerden bulucam bılmıyorum eteklerım zaten dardı şimdi belleri sıkıyo göbek çıktı
ya ben ondan değilde cinsiyeti belli olsunu beklom..daha çok minnak gibi gelyo bide..
ya sorma cnm ben dün dedim yok almaya başladımda 300-400 gr aldım sanki die, akşam eve gidince bi tartıldım inanamadım..daha cmt en son evdeki basküle çıkmıştım bişi yoktu..sbh 72,5 akşam 73,4 çıkmıştım cmt günü...dün akşam 75,1 çıktım çığlık attı..defalarca çıktım ama aynıydı...bu sbh aç karnına çıktım 73,5 dum..yani ben almışım en az 1,5 kilo..
Ya ben grip oldum galiba başım ağrıyor burnum akıyor hapşırp duruyorum.Boş boş duruyorum yazıp duruyorum buraya yoksa hastayım deyip salıverirdim kendimi. Aklımı buraya veriyorum. Ama Yazık bana ya eve gitmek istiyorum been.
benim eteklerim oluyor şimdilik. pantolonlarımın hepsini kaldırdım hiç biri girmiyor bile. önden arkadan aldım kiloları. zaten kapalıları hiç bişeyde düşünmüyorlar. sen hangi şehirdesin canım .
HAMİLE ETEK | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri | biraz pahalılar ama burda baya etek modeli var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?