2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim yarın toktor ablayla randevum var.. heyecanlıyım çok..bugün bi durgunluk var üstümde.. bağıra çağıra ağlamak istiyorum:84::84:

benim yarın toktor ablayla randevum var.. heyecanlıyım çok..bugün bi durgunluk var üstümde.. bağıra çağıra ağlamak istiyorum:84::84:
bende nie yaptım bilmom ama apartmana gelecek baca temizleyiciler yüzünden kavga ettim kocamla...o an sinir olmuştum amayemekden sonra çok anlamsız geldi..rahat ol yani dimi biraz banane bacacıdan..gerilmekten uykum geldi şimdide rahatlayınca..
bayansu hatunu sonuçlarını almaya gitti değil mi kızlar..

yok cnm, o dün aldı sanki sonuçları problem yokmuş, cinsiyet içinde büyük ihtimalle kız dimiş..

Aynıyız sanırım, bende her şeye kızıyorum.
Alınıyorum. Korkuyorum kavga çıkarıcam işte...

hayırlı olsun çizelgen cnm sen bizden baya ilerdeymişsin nisana gelmiyo heralde senin doğumun demi? cinsiyeti belli olmuştur artk seninkinin heralde..

evet en tecrübeliniz ben oluyorum galiba. mart sonu nisan başına geliyo benimki cnm. 1 hafta gec dollenmem var ama doktor hesaplarken nisanın ilk haftası buyuk ıhtımal dedı 4 nisana kadar. bende sıkcam bıraz nısan olsun dıye mart soylerken bıle bana soğuk gelio çünkü. Cinsiyetimizi göstermiyoruz malesef o yuzden hala bılmıyorum

Aynıyız sanırım, bende her şeye kızıyorum.
Alınıyorum. Korkuyorum kavga çıkarıcam işte...

stres yapmayın kızlar kendınıze. Hep internettede diyo ya 13 haftadan yanı 3 aydan sonrası en keyıflı anlar dıye. gercektende cok dogru sahsen ben 13. haftamdan sonra pamuk helva gıbı oldum keyfını cıkarıyorum. ne sinir ne bulantı ne uyku ne halsızlık hıc bısey kalmadı okadar keyıflıkı suanda bebegıme sarkılar soyleyıp onunla konusuyorum butun enerjım yerıne geldı. inşallah sızınde oyle olur rahatlarsınız bı an once

2li testini yaptırmışsındır demi dün face de bir arkadaş söylemişti test sonucunda beta hcg diye bi değer var o 50 nün üstü olursa kız altı olursa erkek oluyormuş genelde bayaa da doğru çıkan vardı ona baksaydın bi

gerginlikk oluyor tabe de.. benimki öyle değil.. ağlama isteyi.. hatta şimdi diyorum kocişim yanımda olsa.. ona sokulsam ağlasam koynunda.. sonra orada uyusam kalsam.. o yavru da uyanırım diye hiç kıpırdamıyormuş yerinden böyle zamanlarda.. her yeri tutuluyor sonra.. ay yazarken bile hayalini kurmak iyi geldi valla..
ben de alsam hayırlısıyla iyi haberler.. biraz ona mı geriliyorum acaba.. büyük ihtimalle yarın yapılır ikili test.. kızçe geliyor yanee..

cnm 2 'li test %40-50 doğruluk içeriyomus, 3'lü %60-70 doğruluk. Birde 2'linin ve 3'lümün birlikte değerlendirildiği 4'lü var onun doğrulugu %90-99.
Doktorum bana hepsini yapıp tam doğruluk içeren bi rapor vericem dedi. Ense kalınlığını soyledı normal dedı ama dığer sonucları bana vermedı hepsını beraber verıcem dedı. hanı bende sasırdım once neden vermıyo dıye ama dedıkı hamıleler uzerınde gereksız yere stres yaratıyo bu testler dedı gergınlık oluyo dedı. %40-50 down senromu olabılır dıye ben senın moralını bozamam. veya 40-50 içinde down sendromu yoktur dıyemem dedı. oyuzden %90 ın uzerınde net verım olunca elımde ozaman raporunu verıcem dedı. Ve bana ınan cok mantıklı geldı cunku burda goruyorum herkes ölüyo sonuçları alcak dıye stresten bende ise hiç bişey yok zaten kesin olmayan bir sonucu şuan öğrenmek istemıyorum.

yep büyük ihtimalle kızçe..walla ben çok rahattım ne gergingin ne ağlama isteği ama bugün bi geldi öğleden önce nieyse..cnm kadın denilen varlık zaten normalde bi hormon kütlesi, bide hamilelik eklenince çok normal heralde..

cnm 2 'li test %40-50 doğruluk içeriyomus, 3'lü %60-70 doğruluk. Birde 2'linin ve 3'lümün birlikte değerlendirildiği 4'lü var onun doğrulugu %90-99.
Doktorum bana hepsini yapıp tam doğruluk içeren bi rapor vericem dedi. Ense kalınlığını soyledı normal dedı ama dığer sonucları bana vermedı hepsını beraber verıcem dedı. hanı bende sasırdım once neden vermıyo dıye ama dedıkı hamıleler uzerınde gereksız yere stres yaratıyo bu testler dedı gergınlık oluyo dedı. %40-50 down senromu olabılır dıye ben senın moralını bozamam. veya 40-50 içinde down sendromu yoktur dıyemem dedı. oyuzden %90 ın uzerınde net verım olunca elımde ozaman raporunu verıcem dedı. Ve bana ınan cok mantıklı geldı cunku burda goruyorum herkes ölüyo sonuçları alcak dıye stresten bende ise hiç bişey yok zaten kesin olmayan bir sonucu şuan öğrenmek istemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…