evet çok şeker olduuuu
Süper olmu canım hayırlı uğurlu olsun çizelgen
ayyyy çok teşekkür ederimmmm.....
çocuk gibi sevindim valla bebişim için ufacıkta olsa bişeyler yapınca çok mutlu oluyorum...
Allah hepimizin yavrusunu korusun kollasın inşallah...
ben bunu giydirip bacaklarını totosunu yimek istiyorum amaaaaa, ağzımın suyu aktı yahuuu
Eki Görüntüle 268281
ben bunu giydirip bacaklarını totosunu yimek istiyorum amaaaaa, ağzımın suyu aktı yahuuu
Eki Görüntüle 268281
Eki Görüntüle 268281
Eki Görüntüle 268281
kız şehzadenemi giydirecen bunu pembe niye aldın
ollleyyyyyyyyy
civcivlerime bakınnnn süper olduuuuu
bende nie yaptım bilmom ama apartmana gelecek baca temizleyiciler yüzünden kavga ettim kocamla...o an sinir olmuştum amayemekden sonra çok anlamsız geldi..rahat ol yani dimi biraz banane bacacıdan..gerilmekten uykum geldi şimdide rahatlayınca..benim yarın toktor ablayla randevum var.. heyecanlıyım çok..bugün bi durgunluk var üstümde..bağıra çağıra ağlamak istiyorum:84::84:
bayansu hatunu sonuçlarını almaya gitti değil mi kızlar..
benim yarın toktor ablayla randevum var.. heyecanlıyım çok..bugün bi durgunluk var üstümde..bağıra çağıra ağlamak istiyorum:84::84:
hayırlı olsun çizelgen cnm sen bizden baya ilerdeymişsin nisana gelmiyo heralde senin doğumun demi? cinsiyeti belli olmuştur artk seninkinin heralde..
Aynıyız sanırım, bende her şeye kızıyorum.
Alınıyorum. Korkuyorum kavga çıkarıcam işte...
benim yarın toktor ablayla randevum var.. heyecanlıyım çok..bugün bi durgunluk var üstümde..bağıra çağıra ağlamak istiyorum:84::84:
evet en tecrübeliniz ben oluyorum galiba. mart sonu nisan başına geliyo benimki cnm. 1 hafta gec dollenmem var ama doktor hesaplarken nisanın ilk haftası buyuk ıhtımal dedı 4 nisana kadar. bende sıkcam bıraz nısan olsun dıye mart soylerken bıle bana soğuk gelio çünkü. Cinsiyetimizi göstermiyoruz malesef o yuzden hala bılmıyorum
bende nie yaptım bilmom ama apartmana gelecek baca temizleyiciler yüzünden kavga ettim kocamla...o an sinir olmuştum amayemekden sonra çok anlamsız geldi..rahat ol yani dimi biraz banane bacacıdan..gerilmekten uykum geldi şimdide rahatlayınca..
yok cnm, o dün aldı sanki sonuçları problem yokmuş, cinsiyet içinde büyük ihtimalle kız dimiş..
2li testini yaptırmışsındır demi dün face de bir arkadaş söylemişti test sonucunda beta hcg diye bi değer var o 50 nün üstü olursa kız altı olursa erkek oluyormuş genelde bayaa da doğru çıkan vardı ona baksaydın bi
gerginlikk oluyor tabe de.. benimki öyle değil.. ağlama isteyi.. hatta şimdi diyorum kocişim yanımda olsa.. ona sokulsam ağlasam koynunda.. sonra orada uyusam kalsam.. o yavru da uyanırım diye hiç kıpırdamıyormuş yerinden böyle zamanlarda.. her yeri tutuluyor sonra..ay yazarken bile hayalini kurmak iyi geldi valla..
ben de alsam hayırlısıyla iyi haberler.. biraz ona mı geriliyorum acaba.. büyük ihtimalle yarın yapılır ikili test.. kızçe geliyor yanee..
2li testini yaptırmışsındır demi dün face de bir arkadaş söylemişti test sonucunda beta hcg diye bi değer var o 50 nün üstü olursa kız altı olursa erkek oluyormuş genelde bayaa da doğru çıkan vardı ona baksaydın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?