2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
geçmiş olsun canım bende naneli şekerlerle boğazımı rahatlatmaya çalışıyorum öğleden sonra izin istesen vermezlermi ben izin isteyemiyorum haftaya alıcam kısmetse

Verirler aslında. Olmazsa izin alırım napam. Ateşim de var. aman siz dikkat edin kendinizi havalar soğudu bayağı üşüdüm ondan oldu herhalde

günaydın canım bizim haftalar günler aynı ama benim ultrasonda 12+6 gözüktü dün 1 hafta önden gidiyor sende de varmı öle bişey

hayırlı olsun gözün aydın canım nerde yaptırdın testi

Bu arada dünden beni sanki hareketlerini hissetmeye başladım hatta en son 2 dk önce hissettim,gerçi kesin bebişimin hareketimi bilmiyorum ama bugüne kadar hiç hissetmediğim bişey bu , resmen göbeğimin sağ altı ile kasığımın arasında bir yere vuruluyor gibi,tam da doktorun baktığı yer yani

hayırlı olsun gözün aydın canım nerde yaptırdın testi

Sağol canım darısı tüm yaptırmayanların başına

Gökalp bey ense ölçümümüzü yaptı,sonra da alsancakta biryere gönderdi orda da kan alındı ve 1.5 saat sonra sonucunu alıp tekrar Gökalp beye gittik

kızlar selamlar anca gelebildim.... ya günler geçse minnoşumu görsem bende haftaya..ikili testimizde var bakalım hayırlısı olsun...hatice geçmiş olsun canımya

ücreti ne kadarmış birde Gökalp Beye randevu alıpdamı gittin canım

eşinizde bi değişiklik oldumu kızlar benimki bana karısı değilmişimde yavrusuymuşum gibi davranmaya başladı sarıp sarmalayıp uyutuyor beni ne bi sırnaşma ne bişi sevgisi çook büyük belli ediyor üstüme düşüyor ama çocuğumun anasına ya gözle bakamam edalarında

kızlar ben çıkıyorum hayırlı bir iş için kız evine gıdıyoeruz bakalım nolcek:)))))
çok kaynatmayın yetişemıyorum ksıkanıyorum sonraa

başlarda benimkide öyleydi bana yanaşmaya korkuyordu bebeğin zarar göreceği endişesi taşıyormuş ilk zamanlar babalar. o yüzden eşlerine farklı bir gözle bakmaya başlıyorlar. bu sevgide çok güzel ama daha duygusal geliyor bana.

ücreti ne kadarmış birde Gökalp Beye randevu alıpdamı gittin canım

23 Eylülde gittiğimde bir kağıda yazdırmıştı ikili test yapılacak diye. Geldiğinde bu kağıdı göster randevuya gerek yok hasta arasında alırım demişti,dün sabah 9 gibi gittik doğumdaymış,11 e geliyordu aldığında ki randevuyla bile zaten 1 saat bekliyorduk.

Ücret konusuna gelince egepolde kayıt yaptırıyorsun ona zaten 28 lira veriyoruz,sonra alsancaktaki yerde 82 lira dediler.Anlaşmalı oldukları özel sigortaları gördük dedik ki biziim de özel sigortamız var geçiyor mu,indirim yaparız 53 lira dediler yani toplamda 81 lira ödemiş olduk.

aynen benımkıde oyle oldu. annem gıbı davranmaya basladı heraksam zorla bı tabak meyve yedırıyo bana. dun aksam dişimi çetirdim. ağrı kesıcıde alamadıgım ıcın butun gece atesımı olctu. pıjamalarımı değiştirdi terleyince. valla süper oldu bole ben bole arka arkaya bıkac tane doğururum :)

çok sağol canım bana Gökalp Bey dışarda yaptıramazsan gel dedi o yüzden bişey yazmadı randevuya gittiğim gün kısmetse bende haftaya cuma Alsancak devlet hastanesinde yaptırıcam

çok sağol canım bana Gökalp Bey dışarda yaptıramazsan gel dedi o yüzden bişey yazmadı randevuya gittiğim gün kısmetse bende haftaya cuma Alsancak devlet hastanesinde yaptırıcam

Hayırlısı olsun tatlım ,hayırlı haberler alırsın inşallah

evet benimki de aynısı canım
aşkla bakan gözler şevkatle bakıyor şu an

kızlar ben çıkıyorum hayırlı bir iş için kız evine gıdıyoeruz bakalım nolcek:)))))
çok kaynatmayın ksıkanıyorum sonraa

hayırlı işler canım

evet kızlar demek bi benim eşim de yokmuş bu hepimize allh sabır versin inşallah geçici bi durumdur zira ben kocamı geri istiyorum

İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

çıkıyorum şindi gelince haber veririm meleğim ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…