geçmiş olsun canım bende naneli şekerlerle boğazımı rahatlatmaya çalışıyorum öğleden sonra izin istesen vermezlermi ben izin isteyemiyorum haftaya alıcam kısmetse
Herkese günaydınnnnlaar
Sabahtan beri geçmişi oku oku en son pes ettim artık maşallah döktürmüşsünüz yine
Biz dün ikili testimizi yaptırdık ve sonucunu hemen aldık,çok şükür normal çıktı
Cinsiyetini sordum,baya da umutlanmıştım öğreniriz artık diye ama doktor daha erken gözükmüyor dedi
Birdahaki randevum 28 ekimde o zamana kadar dayanamayıp başka bir dokta gidebilirim cinsiyet için
günaydın canım bizim haftalar günler aynı ama benim ultrasonda 12+6 gözüktü dün 1 hafta önden gidiyor sende de varmı öle bişey
Herkese günaydınnnnlaar
Sabahtan beri geçmişi oku oku en son pes ettim artık maşallah döktürmüşsünüz yine
Biz dün ikili testimizi yaptırdık ve sonucunu hemen aldık,çok şükür normal çıktı
Cinsiyetini sordum,baya da umutlanmıştım öğreniriz artık diye ama doktor daha erken gözükmüyor dedi
Birdahaki randevum 28 ekimde o zamana kadar dayanamayıp başka bir dokta gidebilirim cinsiyet için
hayırlı olsun gözün aydın canım nerde yaptırdın testi
Sağol canım darısı tüm yaptırmayanların başına
Gökalp bey ense ölçümümüzü yaptı,sonra da alsancakta biryere gönderdi orda da kan alındı ve 1.5 saat sonra sonucunu alıp tekrar Gökalp beye gittik
Bizim 12+1 çıktı, senin 1 hafta önden gidiyor maşallah
eşinizde bi değişiklik oldumu kızlar benimki bana karısı değilmişimde yavrusuymuşum gibi davranmaya başladı sarıp sarmalayıp uyutuyor beni ne bi sırnaşma ne bişi sevgisi çook büyük belli ediyor üstüme düşüyor ama çocuğumun anasına ya gözle bakamam edalarında
ücreti ne kadarmış birde Gökalp Beye randevu alıpdamı gittin canım
eşinizde bi değişiklik oldumu kızlar benimki bana karısı değilmişimde yavrusuymuşum gibi davranmaya başladı sarıp sarmalayıp uyutuyor beni ne bi sırnaşma ne bişi sevgisi çook büyük belli ediyor üstüme düşüyor ama çocuğumun anasına ya gözle bakamam edalarında
evet canım öyle galiba bende az sonra çıkıcam 2li test sonucumu almaya inşallah iyi haberler duyarım bugünde
23 Eylülde gittiğimde bir kağıda yazdırmıştı ikili test yapılacak diye. Geldiğinde bu kağıdı göster randevuya gerek yok hasta arasında alırım demişti,dün sabah 9 gibi gittik doğumdaymış,11 e geliyordu aldığında ki randevuyla bile zaten 1 saat bekliyorduk.
Ücret konusuna gelince egepolde kayıt yaptırıyorsun ona zaten 28 lira veriyoruz,sonra alsancaktaki yerde 82 lira dediler.Anlaşmalı oldukları özel sigortaları gördük dedik ki biziim de özel sigortamız var geçiyor mu,indirim yaparız 53 lira dediler yani toplamda 81 lira ödemiş olduk.
çok sağol canım bana Gökalp Bey dışarda yaptıramazsan gel dedi o yüzden bişey yazmadı randevuya gittiğim gün kısmetse bende haftaya cuma Alsancak devlet hastanesinde yaptırıcam
kızlar ben çıkıyorum hayırlı bir iş için kız evine gıdıyoeruz bakalım nolcek:)))))
çok kaynatmayın ksıkanıyorum sonraa
başlarda benimkide öyleydi bana yanaşmaya korkuyordu bebeğin zarar göreceği endişesi taşıyormuş ilk zamanlar babalar. o yüzden eşlerine farklı bir gözle bakmaya başlıyorlar. bu sevgide çok güzel ama daha duygusal geliyor bana.
aynen benımkıde oyle oldu. annem gıbı davranmaya basladı heraksam zorla bı tabak meyve yedırıyo bana. dun aksam dişimi çetirdim. ağrı kesıcıde alamadıgım ıcın butun gece atesımı olctu. pıjamalarımı değiştirdi terleyince. valla süper oldu bole ben bole arka arkaya bıkac tane doğururum :)
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
evet benimki de aynısı canım
aşkla bakan gözler şevkatle bakıyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?