kızlar ben doktora gidiyorum.. dua edin bizim için.. öpüyorum hepinizi her yerinizden..
Dualarımız seninle cnm :))
sevdacım gönlüne göre bi doktor bul inşallah cnm :)) ben sormadım henüz
sizin gıttıgınız hastanelerin nekadarmış doğum ücretleri bılgınız varmı kızlar?
benim gittiğim hastane izmirde sevdacım arkadaşım nisan ayından sezeryanla doğum yaptı 2 gece yattı hastanede ssk lı kendisi 780 tl para ödediler ve oldukçada memnun kaldılar.sizin gıttıgınız hastanelerin nekadarmış doğum ücretleri bılgınız varmı kızlar?
dualarımız seninle bebemkızlar ben doktora gidiyorum.. dua edin bizim için.. öpüyorum hepinizi her yerinizden..
yürü bea sevda, zaten cinsiyetini söylemedi, değiştir bencedeben drmu değişcem kızlar sezeryan 1500 lira dedi çok pahalı gelıyo bana
kızımı bedava sezeryan yapmışken buna bukadar bayılmak zoruma gıder
özelden farkı yoktu, şimdi özelde istememin sebebi çocukları sokmuyolar ben ılk gun kızımında yanımda olmasını sıtıyorum bırde amıleyata foto makınesı sokmuyolar bu ıkısı yuzunden
cnm benimkini bilmom ama tuzludur heralde, muayene 200 lira doğumda 3-4-5 bin vardır sanırsamsizin gıttıgınız hastanelerin nekadarmış doğum ücretleri bılgınız varmı kızlar?
dualarımız seninle bebem
yürü bea sevda, zaten cinsiyetini söylemedi, değiştir bencede
cnm benimkini bilmom ama tuzludur heralde, muayene 200 lira doğumda 3-4-5 bin vardır sanırsam
yuh canım yaprofmu bu drun nedir
netten baktım şimdi biri 5000 sezeryan, 4500 normal yazmış..biride 7500 sezeryan yazmış
7500 ne yaaa...bebeği bırakıp çıkmam gerek ödeşmemiz için
çok sıkıldım bugün, bugün keşke cuma olsaydı..
keşke 32. haftamızı doldurmuş ve doğum iznini elde etmiş olsaydık ah ah
demi..evde bebeğimizin giysilerini ykıo ütülüo olurduk seda sayan eşliğinde...
netten baktım şimdi biri 5000 sezeryan, 4500 normal yazmış..biride 7500 sezeryan yazmış
7500 ne yaaa...bebeği bırakıp çıkmam gerek ödeşmemiz için
çok sıkıldım bugün, bugün keşke cuma olsaydı..
sizin gıttıgınız hastanelerin nekadarmış doğum ücretleri bılgınız varmı kızlar?
oldugunuz yerde sayıyonuz noldu sizee kızlarrr işler çokmu bugun nerdesiniz
canım bana bu hafta bu cevizle badem kilo aldırdı sanırım..2 haftadır toplasan 2 kilo rahat yemişimdim..iş yerinde koyyom çekmeceye avuç avuç yiyom...yani ben bi avuç olayını bayağı abartıom sanırım..yumurtayıda hafta sonları yiyom..eşim pzt sbh yumurta haşlamıştı kahvaltıya yidim ama didim bi daha yapma, hafta sonları yemem yeterlidir heralde..ya kızlar siz hergün ceviz ve yumurta yiyormusunuz. iş yerinde nasıl yumurta yiyeceğim ebn ya akşam misafirlerimden biri dediki yumurta ye her gün
ay tatlım valla ben seda sayan izlemiyorum onun yerine uyumayı tercih ederim toplamda aile olarak sadece anne tarafı 21 tane kuzen 13 kuzen çocuğu var gelsinler yardım etsinler arkadaşımdan biliyorum son ay geceleri hiç uyumuyordu öyle olursam ma aileye iş yaptırcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?