2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben drmu değişcem kızlar sezeryan 1500 lira dedi çok pahalı gelıyo bana
kızımı bedava sezeryan yapmışken buna bukadar bayılmak zoruma gıder
özelden farkı yoktu, şimdi özelde istememin sebebi çocukları sokmuyolar ben ılk gun kızımında yanımda olmasını sıtıyorum bırde amıleyata foto makınesı sokmuyolar bu ıkısı yuzunden

sizin gıttıgınız hastanelerin nekadarmış doğum ücretleri bılgınız varmı kızlar?

benim gittiğim hastane izmirde sevdacım arkadaşım nisan ayından sezeryanla doğum yaptı 2 gece yattı hastanede ssk lı kendisi 780 tl para ödediler ve oldukçada memnun kaldılar.

kızlar ben doktora gidiyorum.. dua edin bizim için.. öpüyorum hepinizi her yerinizden..
dualarımız seninle bebem
yürü bea sevda, zaten cinsiyetini söylemedi, değiştir bencede
cnm benimkini bilmom ama tuzludur heralde, muayene 200 lira doğumda 3-4-5 bin vardır sanırsam

netten baktım şimdi biri 5000 sezeryan, 4500 normal yazmış..biride 7500 sezeryan yazmış
7500 ne yaaa...bebeği bırakıp çıkmam gerek ödeşmemiz için

çok sıkıldım bugün, bugün keşke cuma olsaydı..

keşke 32. haftamızı doldurmuş ve doğum iznini elde etmiş olsaydık ah ah

ya kızlar siz hergün ceviz ve yumurta yiyormusunuz. iş yerinde nasıl yumurta yiyeceğim ebn ya akşam misafirlerimden biri dediki yumurta ye her gün

demi..evde bebeğimizin giysilerini ykıo ütülüo olurduk seda sayan eşliğinde...

ay tatlım valla ben seda sayan izlemiyorum onun yerine uyumayı tercih ederim toplamda aile olarak sadece anne tarafı 21 tane kuzen 13 kuzen çocuğu var gelsinler yardım etsinler arkadaşımdan biliyorum son ay geceleri hiç uyumuyordu öyle olursam ma aileye iş yaptırcam ben

keşke yarında cmtesi olurdu bende bebişimii görürdüm ne güzel:97:

Bizim gitiğimiz hastanede de öyle canım... normal istersen 1000 epidural olursa biraz daha ekleniyyoo.. sezeryanda 1500den başlıyo epidural sezeryan daha yüksek galiba...

ben 2 sene önce normal doğuma 2000 tl ödedim doktoruma..ama benim de petuş gibi özel sigortam var..muayene 170 tl...yoksa bende gitmem..çok pahalı cidden..bakalım bu sefer kaç isteyecek doğuma...

ya kızlar siz hergün ceviz ve yumurta yiyormusunuz. iş yerinde nasıl yumurta yiyeceğim ebn ya akşam misafirlerimden biri dediki yumurta ye her gün
canım bana bu hafta bu cevizle badem kilo aldırdı sanırım..2 haftadır toplasan 2 kilo rahat yemişimdim..iş yerinde koyyom çekmeceye avuç avuç yiyom...yani ben bi avuç olayını bayağı abartıom sanırım..yumurtayıda hafta sonları yiyom..eşim pzt sbh yumurta haşlamıştı kahvaltıya yidim ama didim bi daha yapma, hafta sonları yemem yeterlidir heralde..

pıhhhh kimsem yok ist. da...işte doğum zamanı gelirse annem+ablam+kayınvalidem gelir, onlarda doğuma doğru anca gelirler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…