2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

herkeseee iii akşamlarrrrrrrrr
minik bebeklerimiz 1 gün daha büyüdü

bugün biraz yürüyüş yaptım
göbişim çıkmış öle diyolarrr
maşallah

Agla canim acilirsin.bende arada agliyorm hic sebep yokken.hamileleik insani cok duygusallastiriyoR

ne desem ki ağlama mı ağlamı bilemedim sevdacım bende de duygusallık oluyor bu ara ama keşke ağlasam ben resmen hırlıyorum :95::95::95:

OF CANIM YA AZ ÖNCE KAYINPEDERLE KAYINVALIDEME FENA ÇATTIM SESIMI YUKSELTTIM ağladım eve geldım iyice böğüre böğüre ağladım şimdi susutum acayıbım ama dokunsalar ağlıcak hırlıcak moddayım hiç bişeye tahammul edemıyorum heme kızıyorum

Canım aynı apartmanda yaşayınca böyle şeyler söz konusu olabiliyor..
Ayrıca bağırıp sinirlenmek için hamile olup duygusallık yaşamak da gerekmiyor..
Bazen öyle sorunlar çıkıyor ki insan kendini tutamıyor..
4 sene bende beraber oturdum, çok iyi bilirim bu durumları..
Allah'a şükürler olsun ki taşındık kurtulduk, ne kadar şükretsem az..
Olur böyle şeyler takma kafana.. Onlar içinde asla böğüre böğüre ağlama canım..
Şu an koca bir ev bir çocuk peşinde akşama kadar harap oluyorsun ve istiyorsun ki,
insanlar seni biraz anlayıp sana hak versinler..
Ama olmayınca olmuyor işte..
Sonra da biz kendimizi üzüp üzüp duruyoruz.. Takma kafana canım..
Kızının sana ihtiyacı var.. Allah yardımcın olsun, öpüyorum canım..

bende de ağlak bir hal var gündüz bir kaç kez ağladım durdum
birazda canım sıkıldı bugün ikili test sonucum vahim değil ama
3 lü testide yapalım önümüzdeki ay dedi doktorum
bütün gün okudum kafam kazan gibi oldu
sizlerin sonuçları nasıl bilgilendirir misiniz beni de
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Meleklerimizi dilerim

iyi geceler kızlar yazılanları okudum okuyabildiğim kadarını kayınvalide vee kayınbaba sorunsalı çok iyi anlayabiliyorum
Benim eşimin ailesi fırsatını bulsa her gün bende olucaklar ki Ankaradaki evlerini kapatıp Antalya ya yazlıklarına yerleştiler
Geçen sene gün aşırı hatta özel günlerimizde çat kapı bize gelirlerdi.
Hatta bi keresinde eşimle tatile gidicektik peşimize takıldılar hadi bişey demedik yaşlarına verdik Suit oda ayırtmış eşim ilk yıldönümümüzdü ve bizim kalıcağımız odayı seçtiler :))) Bütün gece sinirimden içmiştim otelde daha neler neler tek oğulları anlıyorum ama bize lazım olur bişey eve eşya felan bi bakarız evine anında almış bir de demez mi biz ölünce bunlar sizin eskisini layık görüyor yani Yada ben eşime bi hediye alayım benzerinden eşime alıyo
Birde akrep burcu yetmezmiş gibi akrep gibi sokuyo gülerek lafları sokan cinsten
En sonunda günün birinde baktım olmayacak Laf sokuyo yine ama parmaklarını da gözüme sokacak bi bağırdım ''Aa yeter be defol evimden!!!'' diye eşimde yanımdaydı
O gün son olmadı ama şimdi beni deli sanıyo Sağım solum belli olmaz gibisinden
Eşimde annesinin huyunu biliyor bir de anneci olsaydı kesin boşanmıştık
Demek istediğim hepsi aynı yaşanmışlıklar farklı olsa da oğullarını paylaşamıyolar Benim annemde erkek kardeşime daha çok düşkündür Kimbilir biz nasıl olucaz
Haliyle karnımızdayken bile nasıl düşüyoruz üstlerine şimdiden Sanırım politik olmak gerekiyor Yoksa haklıyken bile haksız durumuna düşüyoruz
O yüzden biliyorum gıcık kapıyoruz hele şu hamilelik döneminde anlayışlı olucakları yere bizi oğullarının bebeklerini taşıyıcı rolünde görmeleri,
kendi hamilelikleriyle kıyaslamaları hassaslığımızın üzerine eklenince sinirlerimiz oynuyor ama kendimize yazık hadi bizi geçtim bebişerimize yazık
Size tavsiyem ağlamayın sakın derin nefes alın içinizden 10 a kadar sayın ve gülüp geçin

ben daha sormadım ama aldığım duyumlara göre 2000 sezeryan 1350 normal doğummuş[/QUOTE]

Merhabalar bu ne ya ben avrupada yasiyorum ve dogum bedava burda evet yanlis okumadiniz ister sezeryan ister normal bedava oglum oldu kurus ödemedim size Allah yardim etsin bu arada benimde ikili testim pazartesiye cinsiyet belli olur insallah

merhabaaaaaaaalar ben de 2012 nisan anneleri arasindayim 15 i gibi ilk bebgimi kucagima alacagim gunu bekliyorum isteyen herkese nasip olur insallah arkadaslar :))

Selam guzel anne adayalrı.bende bu sene nısan annesı oldum.nısanın 13 unde kızım melısa berenımı kucagıma aldım.sızlerı okudukca hamılelık gunlerım aklıma gelıyor.çok guzel gunlerdı.sıkıntılarda yasadım ama cok sukur hepsı gectı.sımdı heyecanlısınız sızı cok ıyı anlıyorum.sormak ıstedıgınız bısey olursa bana mesaj atabılırsınız.kızım kısmet olursa bu ayın 13 unde 6 aylık olacak.zaman nasıl gecıyor hıc anlamıyorum.hepınıze sevgıler.hayırlı cumalar herkese.

aylincin umarım güzel sonuçlar alırsın cnm, bence canını şimdiden sıkma, dün bizde konuşmuştuk bu ikili üçlü test sonuçlarını, bunlar sonuç değil olasılık nede olsa cnm, ve defalarca yanıldığı nada şahit olunmuş örnekler var..bence şimdiden kafanı yormamaya çalış 3 lü de bi yapılsn inş. içini ferah tutmaya çalış cnm.

günaydınlarrrr, yine bir cuma zabahında açtık tükkanlarımızı
mavicikim nasıl geçti toktor randevun, anlat bakem

günaydınlar güzel annelerrr

üzülme canım aynı apartmanda değil eşinin ailesi komşu bile olsa bazen tartışılabiliyor bizde altlı üstlü oturuyos biliosun arada oluyor böyle şeyler el kızısın sana anlayış yok idare etceksin mecburiyetten boşver gitsin

aminn canım benim sonuç şu şekilde..yaş-risk tablosu var ve cut off değeri var ortada o sınır sanırım benim bütün değerlerlerim (4 adet) cut off değerinin altında hepsi bu zaten bide freebhcg var o da 66.8 altında PAPP-A die bişey var o da 2,45 canım umarım bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…