yavrucum kaynıyo ya arada bazen.. şahsen ben bugün iyi sayılırım.. doktor randevumuz var bugün.. belki 2liyi de yapar diye tahmin ediyorum..sen nasılsın pekü..
canım kusura bakma ya ben yeni gördüm işyerinde olunca ancak bu kadar oluyor
Biz iyiyiz canım sen de iyisindir umarım
tşk canım sen nasılsın
ayyyy canımm iyiyim ama sizden uzak kaldım bu aralarçok sevindim yaa gözün aydın ikili testte mi söledi doktor cinsiyeti?? bende pazartesi gün gitcem 2li test için inş. benimkinide söler
sonuçlar da iyiymiş çok şükürr..sevindim kuzum
ewet bazen kaynıyorum arada sık giremiyorumda :)
bende iyi sayılırım yarın bizde ikili taramaya gircezz çok ürküyorum aslında. Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin herkesi..
yok cnm ne kusuru işde olanlara anlayışlı oluyoruzz :)
bende iyi sayılırım cnm kasıkalrımın ve belimin ağrısı bir geçse daha iyi olabilirim..
iyi olmaya calısıyorum.. yarın için heyecanlı ve sıkıntılıyım kasıkalrımda agrıyor böyle.
sağol bebeim
ikili testte sadece değerler çıkıyor cinsiyet içinde daha erken dedi ama çok ısrar ettim ultrasyondan bakarken tahminde bulundu bütün herşeyde kız çıkıyor sonunda erkek olursa şaşırırım
mrb kızlar baya kaynatmışsınız okudum şimdi geldim hazırım
ya ben bugun dra gidicem cın sıyet için ahahaha bıktınız demi benden
yok yok gıtmıyorum 24 unu beklıcem baktımki petuş okadar meraka beklıyo benım neyım eksık benden önce öğrensın nolcek kızı olcak zati dedim
mrb kızlar baya kaynatmışsınız okudum şimdi geldim hazırım
yok yok gıtmıyorum 24 unu beklıcem baktımki petuş okadar meraka beklıyo benım neyım eksık benden önce öğrensın nolcek kızı olcak zati dedim
inanmıyorum cidden gitmicenmi yoksam daktırAA??
ben valla çatlıcam burda hem petuşunkini hem seninkini çoook merak ediyorum
aaaa hamilemi o karı bakk dünyadan haberim yoqzaman nasıl geçiyor ya 15. haftamdayım bi bakmışız doğuruyoz teker teker he buarada çağla şikelde hamıle oda mart annesi olcak daha kılo almamaış:)
dedikine 15. cm lik bebek için annenın kılo allması kadar saçma birşey yok ühühühühüh
nidemek yawrucumhani 50nin altında olursda kız,üstü olursa erkek diyolarya sende oda tutuyomu??
olsun ama ya %80 lik bi ihtimalde bulunmuş genelde ihtimallerin tutmadığını görmedim hiç
Allahım sağlıkla kucağımıza versin inş. kuzularımızı
zaman nasıl geçiyor ya 15. haftamdayım bi bakmışız doğuruyoz teker teker he buarada çağla şikelde hamıle oda mart annesi olcak daha kılo almamaış:)
dedikine 15. cm lik bebek için annenın kılo allması kadar saçma birşey yok ühühühühüh
canlarım benim ya ne bılım hergun kalkıyorum ayrı bi telaş adapte olamıyorum yavruşuma
ben petuşun yerinden olsam çoooktaaan gitmiştimama hiç belli olmaz
beeelki giderim çok var daha 24 eee
şu ıkılı testtekı hcg değeride aklıma yatmadı değil kız bayansuuu senın oğluşundakı teste baktınmı 50 nin altındamı:))
kocam bakmaz ona ya..bana büyük bi aşkla bağlı yafrum benim:))allllaaam yaa delüü bu kıızz
bence sen o doktorun saçını başını yol.. eşinin senden küçük olduğunu biliyo mu o toktor bozuntusu..
28 ne yaaa.. manyaq ötesi gadun yaa.. bende 26 yaşındayım ne olmuş yaanee..doktorun genç mi yoksamm.
yoksam senin kocişe salça olmasın sakın.. yol diyom sana saç baş..
nea beaa gülyoz eğlenyoz işte
malzeme yapma kıss kendini
eminmisin şimdi bi delü benmiyim...tatlım ben evlenmekten vazgeçmiştim.. boşver dedim yaa.. 7 yıldır takılıyoruz zatii.. böyle iyiyiz.. ammaa ikna edemedim adamı.. illa dedi karım olceksin.. ayıla bayıla verdim kanı mecbur:86:
hoşgeldin kuzum..benimki belli oldu ya kaçırmışsın sen..şehzade geliooocanlarım tünaydınnn ev işleri falan derken anca gelebildim..bu aralar çok giremiyorum vınn kullanıyorum onunda kotası bitmek üzere ondan çok katılamıyoum aranıza şekerlerpazartesiden itibaren dağıtıcam burayı
herkes iyi dimi bebişler de iyi?? varmı başka cinsiyeti belli olan ?? yada herhangi güzel bir gelişme??
az kaldı yefrum 2 hafta kaldı vuslatamrb kızlar baya kaynatmışsınız okudum şimdi geldim hazırım
zaman nasıl geçiyor ya 15. haftamdayım bi bakmışız doğuruyoz teker teker he buarada çağla şikelde hamıle oda mart annesi olcak daha kılo almamaış:)
aaaa hamilemi o karı bakk dünyadan haberim yoq
inşallah canım tersini söyledin 50in altı erkek üstü kızdiyolar o da tutuyor benim 65.7
ezsin bakalım bizi ezsin. kadın dediğin kalçalı etli butlu olur bi kere biz o yzüden kilo alıyoruz
ben oğlumda o testi yaptırmadım canım yani 12.hafta bi aksilik yüzünden gidemedim sonrada geç kaldı doktora gittiğimde çocuk 4.5 aylık olmuştu
canlarım benim ya ne bılım hergun kalkıyorum ayrı bi telaş adapte olamıyorum yavruşuma
ben petuşun yerinden olsam çoooktaaan gitmiştimama hiç belli olmaz
beeelki giderim çok var daha 24 eee
şu ıkılı testtekı hcg değeride aklıma yatmadı değil kız bayansuuu senın oğluşundakı teste baktınmı 50 nin altındamı:))
giimmii? kendi dr uma hayattta gitmem kendi hastanemede gitmem..evin orda bi özel hastane var yakın, cmt gitsemmiki..ama ne dicem gidince cinsiyeti öğrenmeye geldim desem ayıp olmazmı dr a..yani 4 aydır nie bana gelmedin demezmiş..bi mazeret bulsam diom, tıotıom kaşınıo falan die el atmışken bide bebeğe bakın desem el atmışken bide cinsiyetine bakın desem anlarmı cinsiyet için geldiğimi.yefrum gösterirse kesin belli olurmu cinsiyeti cmt günü 15+2 olyoz..hıı sorarım sana hıı
ayh valla bunalıma girmiştim şimdi hepten gıcık oldum şu karının sözü moralimi bozdu.
ayyy heyecan yaptım bende şimdi bak...ne gözelll
peki kan sonuçlarını nezaman veriyolar? 1hafta falan dimi?
sorma gıcık kadın ya
hım ama kızda tuttu bakalım bende tutucakmı 0.47
kızımdada 68 felan o tutmuş :))
ben insanın korktuğunun başına geleceğine çok inanırım onun için çok rahattım herşeyde çok şükürde aksilik çıkmadı sonuçta zeka testi çoğunda olumlu çıkıyor neden korkuyorsun canım olacağı varsa zaten olur doğduktan sonra yine olur yani kaderinse eğer rahat ol her zamanda Allah korusun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?