2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hayırdır inşallah üstün açıkmı uyudun naptınnnama belli mi olur belkide martta doğucak bu da sana bi işaret bakalım görücez hep birlikte

kız petuşş rüya tabirine baktım yazana bak

Hamile kadının kız doğurması erkek çocuk doğuracağına, erkek çocuk doğurması kız doğurmasına

günaydın kızlar benimde yarın randevum var oh be hasret bitt sonundaa

gözün aydın canım. maşallah bebişine. gittiğin hastane ne canım. memnun kalmış gibisin

tatlım arkadaşımın tavsiyesi ile gittim bende.. çook memnun kaldım.. şımarttlar resmen beni.. bi ilgi alaka.. şok oldum.. daha önce gittiğim bi acayipti.. netten de araştırdım hem doktoru hem hastaneyi.. incirli ethica da tahibe derici doktorum..

mavi elevit kilomu aldıryo yane bebem...ben 10 günüdr elevit kullanyom 10 günde 2 kilo aldım bende..öncesindeki 12 hafta hiç kilo almamıştım..bide bebem tartıdan tartıya fark var ya ne olursa olsun..benim toktorumun tartısıyla evdeki arasında 1 kilo fark var yani..hep aynı tartıda tartılmaya bak bebem..
hayırdır inşallah üstün açıkmı uyudun naptınnnama belli mi olur belkide martta doğucak bu da sana bi işaret bakalım görücez hep birlikte
ben zaten martta dosun istom..anne mart baba mart oda mart olsun:)) sata göre 5 nisan ama 4 gün önden gidio bebek ..(bebek , bebek ne ya, artık bi cinsiyeti olsun, bi şahsiyeti olsun demiii)
kız petuşş rüya tabirine baktım yazana bak

Hamile kadının kız doğurması erkek çocuk doğuracağına, erkek çocuk doğurması kız doğurmasına

de le le le le..

ben geçen cumartesi düğün için elbise aldım 38 beden kardeşim görmek istedi bi kaç gün sonra denedim dar geldi 40 bedenle değiştirdik ve oda nerdeyse tam oluyor düşün yani ben bir haftada beden mi atladım düğün haftaya cumartesi sanırım haftaya kadar bi beden daha atlayabilim ve ben hep çıta biz kızdım ama yaaaaaaa

canım o hastaneyi biliyorum . çok güzel bir hastane. dr lar hakkında pek bilgim yok ama bende hiz met hastanesine gidiyorum ve memnunum. fiyatları biraz tuzldur gibi geliyor ama önemli olan dr. birde gittiğin hastanein bebek yoğun bakım ünitesi olması.

hadi gözün aydın petuşşşş diye diye şehzedeyi çıkaracann.

=)) nufus kağıdı çıkana kadar adı bebek oluyoryeni doğduğunda doğum kağıdında bebek soyadı ile yazılıyor 5 gün sonra bebeği doktora götürüosun yine öyle ama en azından bizim için iyi olurdu cinsiyet kesin olsa adını koyardık

o hastane bakırköy incirlidemi canım:26:

o neki daha alyansın parmağına ayakkabın ayağına olmıcak davul gibi olucaksın davull en az 20 kilo bak görürsün

Günaydın herkese mavilefcim gözün aydın cnm darısı henüz test yaptırmamış diğer arkadaşlara :))
aylincim hiç üzme canım kendini bunlar risk belirliyo ve zaten genelde tüm doktorlar 2li iyi çıksa da 3lüyü de yapıyorlar..

o neki daha alyansın parmağına ayakkabın ayağına olmıcak davul gibi olucaksın davull en az 20 kilo bak görürsün

tabi tatlım aman bebiş sağlıklı olsun ben herşeye razıyım sadece 1 haftada beden atlayınca şok oldum ama hep sabah kahvaltısındaki böreklerden oluyor bunlar

evet dadlum bakırköy incirlide.. metrobüs durağının dibinde.. hizmet hasstanesi de çok iiyiymiş hatta ben ilk oraya gitmeyi düşünüyordum ama arkadaşım burayı tavsiye edince hadi dedim bi bakalım vee memnun kaldım çok.. özel muanesi olan doktorların bile pek çoğu doğumu ethicada yapıyormuş.. ameliyathanesi falan iyiymiş.. ben bi dahakine odalarına bakıyım diyorum.. sen nereye gidiyorsun şekerim.. memnun mu değillsin..

petuşcum yani doktor dedi tatlım zaten üç ayda 6 kilo almışsın.. iyi besleniyorum diyorsan elevit kullanma dedi.. aldığın kiloların sebebi elevit dedi.. aldırıyormuş yani.. bırak ki daha fazla alma dedi.. 9 ayda 10-15 kilo alınmasını öngörüyormuş ben daha ilk üç ay 6 kilo almışım tartısı bozuk ne olacak

ya ben bebeğimin oynadığını hissediyorum bazen desem
yani böyle ani bir tekme çok hafif
ve kalbim çarpmaya başlıyo
tecrübeli olduğumdan ayırt edebiliyorum
sürekli değil daha 2 kere hissettim
çok güzel yaaaaa
bunu çok özlemişimmm

tecrübeli anneler daha erken hissedermiş zaten
belki bizlerde yaşıyoruz ama neyin ne olduğunu bilmediğimiz için anlamıyoruz:97:

ne heyecan verici düşünmesi bile

kesinlikle tatlım bozuk tartıları bide sağlık ocağındakileri gör onlar hepten bozuk

kesinlikle tatlım bozuk tartıları bide sağlık ocağındakileri gör onlar hepten bozuk

evet ya kıyafetle ayakkabıyla çıkıyorsun sonrada kilo almış oluyorsun böyle alırım tabi. inanın dr a giderken ne giysem diye düşünüyorum hafif bişeyler giyeyim diyorum saatimi bile takmıyorum korkudan

heaa bencede tartıdır tartıı
ya bende kararsızım yani bi diom aman ya boşverne kastırıon diom
sonra birden salaklaşma veremezsen ömür boyu kalır bu kilolar diom
bu elevit olayını bende sorim toktora bakem...yani süper beselenemiomda yinede bişiler yapıom kendi çapımda:44::44:
mevcut kilona göre öneriolar cnm alcan kiloyu, sen zayıfsın diye 15 e kadar alabilirisn, kilolu olanlara 9-10 max. dio toktor..

günaydin kizlar,

hayirli cumalar - nasilsiniz bugün?

Bizim hava kapali ve yagisli, disarisi su an kap karanlik moralim yok pek ya...simdi yatakta olmak vardi ve bir güzel uyumak

Umarim ögleye dogru hava acilir yaffff, dün ne güzel günesli ve 23 dereceydi, bugünse 9-11 derece arasi... neyse bugün cuma, dünya batmis kimin umurunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…