çok zor oluyormuş beklemek.. doktoruma çok ısrar ettim düşük bi ihtimal kız bebek olabaileceğini düşünüyorum ama düşük bi ihtimal sen yine de kimseye bişey söyleme 3 hafta sonra net görebiliriz belki dedigöremedikleri zaman kız diyorlarmış genelde öyle duymuştum ben
nayırr nayırrrr öyle bişi yok....
dr un karakterli bi dr muş işte, erken die söylememiş, öyle düşün...
yoksa söylemeyince kız die bişi yok, yütfen yani yütfen..
ya ne sivilcesi lekesi birde onlarmı çıkacak. pöfffffffff
ben duydumki kızı olan çirkinleşirmiş. cildi bozulurmuş.
önce bis babasıyla yiyelim, kalırsa işte göndercem bebem sana kalanı:))
heee ablamda soryo bana, yok dedim bende bi sivilce bile yok..ablamda dio artık lekelenmeye başlarsın..çok erken değilmi???
yoqqq eyi böyleeeee
bütün emareler bunu gösteriyo kabullen artık şunu
oo çeyizide düzülmeye başlandı yanidün lcwden 2 tane hamile badisi aldım çok tatlılar yaa bi an önce giymek istiyorum hamile kıyafetinin small olanını aldım sanırım 1 aya kadar giyecek duruma gelirimhatta daha erken bile olabilir
anamda bebişime beşik ısmarlamış gitti gidiyordan resmini bulup sizede göstereyim
karnı büyüen varmı son fotolardan sonra???
erkek olandada tam tersi işetya ne sivilcesi lekesi birde onlarmı çıkacak. pöfffffffff
ben duydumki kızı olan çirkinleşirmiş. cildi bozulurmuş.
yütfen tabee.. şehzade beklentilerini sıkıntıya sokmayalım..aaaa
yok be tatlım benim oğlumda hiç bişey yoktu suratımda bunda da olmıcak inşallahönce bis babasıyla yiyelim, kalırsa işte göndercem bebem sana kalanı:))
heee ablamda soryo bana, yok dedim bende bi sivilce bile yok..ablamda dio artık lekelenmeye başlarsın..çok erken değilmi???
dün lcwden 2 tane hamile badisi aldım çok tatlılar yaa bi an önce giymek istiyorum hamile kıyafetinin small olanını aldım sanırım 1 aya kadar giyecek duruma gelirimhatta daha erken bile olabilir
anamda bebişime beşik ısmarlamış gitti gidiyordan resmini bulup sizede göstereyim
karnı büyüen varmı son fotolardan sonra???
benim de 2 gündür var sivilcelerim.. kaşınıyo bi de..ay ben kendimi çok çirkin buluyorum aynalara küstüm resmen
ilk zamanlar çok sivilcelenmiştim şimdi ara ara çıkıyo yine çenemde :44:
ay kısçemmi olcek
benim de 2 gündür var sivilcelerim.. kaşınıyo bi de..
ergenlikte bile sivilcem çıkmadı ama yaa..
çirkinleşmek için erkenn değil mi daha ama pariss
sağol tatlımm.
evet zor düzen tutturmak Allah yardımcım olsun
ama bide bütün çevrem orada bekarkenki mahalleme taşınıyorum ya zorlanmam sanırım arkadaşlarım akrabalarım hepiciği orada
oh mis.. bende evi yeni taşıdım sayılır.. zor oluyor aslında ama sen şanslıymışsın yine de.. ben bi başıma taşıdım evi.. çook yorucu olmuştu.. allah kolaylık versin..
allah yarcımcın olsun canım çok zor çookkk... ben acısını hala hatırlıyorum. 5.kat ve asansör henuz çalışmıyordu. duşakabın yoktu, mutfak dolapları yoktu, doğalgaz yoktu... kombi yoktu.... benimde ilk evim büyüktü ama kiraydı tabi... şimdide kendimize ait çok şükür küçükte olsa..... bizim yani o yüzden mızmızlanmadan yaptım her işimi.. ama son zamanlarda artık evde koli görmek istemiyordum. dolaba kutulardan giysileri attım resmen :)))))))))) kutu kutu hertaraf bıktım yaa... işten eve gel eski evde topla eşyaları ortaya kutu kutu diz... yeni evde kutu kutu eşyalar yerleştirmeyi bekler.... hiç hatırlamak bile istemiyorum...evet bencede...bende 6 ay oldu evi taşıyalı...biz eve taşındığımızda evin kapıları yoktu, mutfak dolapları yoktu, kombi yoktu...sen düşün artık..bi yandan tadilat devam etti bi yandan ev yerleşti...180 metrekare evden 60 metrekare eve taşındık, yani eşyaları ve o eve sığma çabasınıda ekle...allam ne stresdi bilemezsin....hala neyi nereye sokuşturduğumu bilmom yani:))
Ne güzel... ben 3,5 ayda, 3,5 kilogünaydın bayanlarrrr
nasılsınız
kızlar ya
kilo durumları nasıl
ben sevinçliyim bu konuda almıyorum
yemeye de başladım az az ama
çok süperrrr sevindim yani
kalan 6 ayda 12 kilo alsammm ne güzel olur
benim folic asit bittikten sonr a1 ay başka bir ilac kullanmayacağız dedi benim doktor... bende şasırdım normal mi die herkes içiyo ben nie içmiyom kigünaydınnn kızlar geçmişi okuyum derken 11 oldu saat:)
banada sadece kan ilacı verdi elevit te vermedi kansız değilsin ama anın düşebılır dedi ben haftada ıkı veya 3 kez alıyorum vitamın olsun dıye oda kansızlık yokken ne dıye kan hapı verıyonilaca karşıyım ben kızımada kolay kolay vermemişimdir elevit verseydı içerdim he bide magnezyum verıcek onun tadı iğrenççç ama onu içicem duzenlı kemıkleri rahatlatıyo
bu sefer sorcam nıye levıt vermedın kadın diye
benım arar ara kalp hızlı atıyo çarpıyo gıbı kansızlıktan olabılır dedı ama kansızlıkta yok napıcaz bılmıyorum kalbım o hıza durucak gıbı hıssedıyorum çok korkutuyo be nı
bende hiç ama hiç süt içemiyorum.. doktora söyledim zaten artık o kadarda tavsiye etmiyoruz dedi. yediklerine dikkat etmeye çalış kalsiyum içeren besinleri tüketmeye çalış dedi... internetten araştırdım kendime 3sayfalık bi liste yaptım.. aslında o kadar çok kalsiyum içerden sebze meyva varmış ki... mesela asma yaprağındaki orana inanmadım ben üzerine birde yoğurt eklersen oohh mis...Herkese merhaba,
hamileliğimin 11. haftasındayım. Dün itibariyle doktorun istediği testleri yaptırım ancak test sonucunda bakteri kısmında + görünce panikleip doktora kostum, heyecan yapılacak birşey yok dedi ve ilaç yazdı sanırım üsütmüşüm biraz(
Normalde kansızlık olduğu hlde bend kan değerlerim iyi çıktı Allah ıma binlerce şükür yalnız bebeğim bende kalsiyum ve magnezyumu kullandığı için birazcık azalmış oda bende gece krampları yapıyor. Günde 3 bardak süt içicekmişimmmmmmmmm ııııyhhhh
Bebikim için içceğim mecbur :)) hı bide bugün itibariyle 1 kilo almışım cok şaşırdım 2 gün önce 64 kiloydum bu sabah 65 :)) bebikimle birlikte bende büyüyorummmm :)))
bende 3aylıkhamileyim doktor cinsiyeti kıza benziyor dedi şimdiden bilebilirmi acaba?çünkü 16haftada belli olur diye duydum?bide aşırı baş agrısı oluyor tavsiye edeceğiniz bi ilaç varmı acaba?
Keşke sivilcem çıksa,
Zona çıkardım ben mahvoluyorum ağrıdan acıdan.
İnliyorum resmen
Keşke sivilcem çıksa,
İnliyorum resmen
Keşke sivilcem çıksa,
İnliyorum resmen
:)
selam herkese benım yuzumde çillenme değilde sıvılce cıkıoor :26:
ay ben kendimi çok çirkin buluyorum aynalara küstüm resmen
ay kısçemmi olcek
benim de 2 gündür var sivilcelerim.. kaşınıyo bi de..
ergenlikte bile sivilcem çıkmadı ama yaa..
çirkinleşmek için erkenn değil mi daha ama pariss
ay ben kendimi çok çirkin buluyorum aynalara küstüm resmen
ay kısçemmi olcek
Keşke sivilcem çıksa,
İnliyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?