2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bi dahaki randevuda doktoruna söylersin kimseye söylemedim.. kk dan ilan ettim sadece diye...

ya ne sivilcesi lekesi birde onlarmı çıkacak. pöfffffffff

ben duydumki kızı olan çirkinleşirmiş. cildi bozulurmuş.

ay ben kendimi çok çirkin buluyorum aynalara küstüm resmen
ilk zamanlar çok sivilcelenmiştim şimdi ara ara çıkıyo yine çenemde :44:
ay kısçemmi olcek

önce bis babasıyla yiyelim, kalırsa işte göndercem bebem sana kalanı:))

heee ablamda soryo bana, yok dedim bende bi sivilce bile yok..ablamda dio artık lekelenmeye başlarsın..çok erken değilmi???

canımya lekelenme olmayabilir.bende hiç olmadı önceki hamileiğimde.yazın bence daha çok oluyor lekeler.güneşten dolayı ve sıcakla ilgili.gerçi bazı gebelerde hamilelik amskesi dedikleri leke oluyor ama doğumdan sonra geçiyor.umarım olmaz ...

bütün emareler bunu gösteriyo kabullen artık şunu
yoqqq eyi böyleeeee
oo çeyizide düzülmeye başlandı yani
ya ne sivilcesi lekesi birde onlarmı çıkacak. pöfffffffff

ben duydumki kızı olan çirkinleşirmiş. cildi bozulurmuş.
erkek olandada tam tersi işet
yütfen tabee.. şehzade beklentilerini sıkıntıya sokmayalım..aaaa

umut fakirin ekmeğidir yani yütfen..

önce bis babasıyla yiyelim, kalırsa işte göndercem bebem sana kalanı:))

heee ablamda soryo bana, yok dedim bende bi sivilce bile yok..ablamda dio artık lekelenmeye başlarsın..çok erken değilmi???
yok be tatlım benim oğlumda hiç bişey yoktu suratımda bunda da olmıcak inşallah

yapma bunu alışveriş diyince sancı giriyorrr banaaa

ay kısçemmi olcek
benim de 2 gündür var sivilcelerim.. kaşınıyo bi de..
ergenlikte bile sivilcem çıkmadı ama yaa..
çirkinleşmek için erkenn değil mi daha ama pariss

Keşke sivilcem çıksa,

Zona çıkardım ben mahvoluyorum ağrıdan acıdan.
İnliyorum resmen

bacım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kendimi çirkin buluyorum
çevremdekiler her ne kadar yok desede ben kendimi heç beğenmiyorum hamilelik psikolojisindenmi
yoksam
gerçekten kız annenin güzelliğini alır oğlan güzellik verir derler ya o sebeplemi böle oldum bilmiyorum:86:

sağol tatlımm.
evet zor düzen tutturmak Allah yardımcım olsun
ama bide bütün çevrem orada bekarkenki mahalleme taşınıyorum ya zorlanmam sanırım arkadaşlarım akrabalarım hepiciği orada
oh mis.. bende evi yeni taşıdım sayılır.. zor oluyor aslında ama sen şanslıymışsın yine de.. ben bi başıma taşıdım evi.. çook yorucu olmuştu.. allah kolaylık versin..
allah yarcımcın olsun canım çok zor çookkk... ben acısını hala hatırlıyorum. 5.kat ve asansör henuz çalışmıyordu. duşakabın yoktu, mutfak dolapları yoktu, doğalgaz yoktu... kombi yoktu.... benimde ilk evim büyüktü ama kiraydı tabi... şimdide kendimize ait çok şükür küçükte olsa..... bizim yani o yüzden mızmızlanmadan yaptım her işimi.. ama son zamanlarda artık evde koli görmek istemiyordum. dolaba kutulardan giysileri attım resmen :)))))))))) kutu kutu hertaraf bıktım yaa... işten eve gel eski evde topla eşyaları ortaya kutu kutu diz... yeni evde kutu kutu eşyalar yerleştirmeyi bekler.... hiç hatırlamak bile istemiyorum...

günaydın bayanlarrrr
nasılsınız
kızlar ya
kilo durumları nasıl
ben sevinçliyim bu konuda almıyorum
yemeye de başladım az az ama
çok süperrrr sevindim yani
kalan 6 ayda 12 kilo alsammm ne güzel olur
Ne güzel... ben 3,5 ayda, 3,5 kilo

benim folic asit bittikten sonr a1 ay başka bir ilac kullanmayacağız dedi benim doktor... bende şasırdım normal mi die herkes içiyo ben nie içmiyom ki

bende hiç ama hiç süt içemiyorum.. doktora söyledim zaten artık o kadarda tavsiye etmiyoruz dedi. yediklerine dikkat etmeye çalış kalsiyum içeren besinleri tüketmeye çalış dedi... internetten araştırdım kendime 3sayfalık bi liste yaptım.. aslında o kadar çok kalsiyum içerden sebze meyva varmış ki... mesela asma yaprağındaki orana inanmadım ben üzerine birde yoğurt eklersen oohh mis...
araştır canım sende internetten eksiklerini öyle kapatmaya çalış... doktorunlada konuşmalısın ama...

bende 3aylıkhamileyim doktor cinsiyeti kıza benziyor dedi şimdiden bilebilirmi acaba?çünkü 16haftada belli olur diye duydum?bide aşırı baş agrısı oluyor tavsiye edeceğiniz bi ilaç varmı acaba?

benimde inanılmaz baş ağrım var... bu kadar olamaz dedirten cinsten.. bi saat ağrır, bi gun, bi hafta ağrır en fazla dimi.. 3 aydır başım ağrıyoo yaa.. doktor bana bol bol sıvı tüketmemi söyledi.. çokta sıvı tüketirim aslında yazın 2 litreyi geçer.. bunlarıda söyleyince doktor bana minoset ilacını verdi. günde en fazla 2 tane içebilirsin dedi. ben 1 tane aşıyorum çok dayanılmaz olduğunda.

Keşke sivilcem çıksa,

Zona çıkardım ben mahvoluyorum ağrıdan acıdan.
İnliyorum resmen

ay yavrummm.. zona sinirsel psikolojik de bi durum diye biliyorum ben..
çook geçmiş olsun.. çook acır o ya.. bi arkadaşımın başına gelmişti..
sivilcesi çıkanın kızı oluyorsa zonası olanın neyi olur acep

:)
selam herkese benım yuzumde çillenme değilde sıvılce cıkıoor :26:

ay kısçemmi olcek

benimde sivilcelerim çıkıyorrrr

bakkk sivilcesi çıkıpta oğlu olan olursa yazsın benim sivilcem çıktıydıda oğlum oldu yalan onlar dieee

ay kısçemmi olcek

ilk zamanlar çok güzelleşmiştim ama şimdi bi çirkinlik geldi banada sinir oluyorum kendime

tünaydın güzel anneler...umarım keyifler yiyidir...ben işlerden ancak gelebildim..canavarım da yanımda durmadan tuşlara basıyo...ara ara bAKĞArım gene...ibi-_ O da ,ya
zıyo BAKSAnıza...

Ay hiç bilmiyorum :)

Doktor dedi zaten, ama virüs öldürücü olduğu için krem vb ilaç kullanamıyorum.
Ağrılarını azaltmak için minoset içebilirsin dedi.

Evet stresten çıkan bişimiş ama özellikte bişeye stres yaptığımı da hatırlamıyorum.
Bilinç altı olsa gerek:)

Neye delalet eder bilemiyorum tabi:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…