2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım geçmiş olsun.üşüttüysen ondan olmuştur.bendede olmuştu ama bol su içince yok oldu..kilo alımı fenaya ben doğru düzgün ebslenmediğim helde alıyorum.yesem nolur düşünemiyorum...

Şimdi sevindirik oldum kilo aldığımı görünce ama umarım insani boyutlarda kalırım :) bazılarına bakıyorum göbeklerine yastık koymuş gibiler incecik vucut imrenmiyor da değilim ,

Neyse Allah ım sağlık versin hepimize, doğumdan sonra verilir koşturmaktan

bende kullanıyorum 3 günde 1 aç karnına maltofer fol diye bir ilaç üstünde demir ve folik asit yazıyo birde osteocare diye kemikler için bir hap verdi süt içmediğin günlerde bu haptan iç dedi ama ben hergün içiyorum süt

slm hoşgeldin canm bende yeniyim ve senin gibi 13+1 haftalığım bende daha öğrenemedim geçen ay gittiğimde erkek gibi dedi ama kesin bir şey yok demişti doktorum haftaya cmtsi randevum var heralde o zaman belli olur merakla bende o günü bekliyorumm

ayy şekercan ben sütü çok severim her akşaam koca bir bardakla ballı süt içiyordum ceviz badem fındık ta hak getire.ilk üç ayda hiç kilo almadım bunlara başladım 2ş5 haftada 2 kilo almışım.hepsini azalttım valla.bardağı da baya küçülttüm

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..
tunicimmm.. biz aldık dadlum ya dünden haberlerini..
bi muhbir var aramızda
hayırlı olsun cicimm..

heaaa doğrudur o zaman banada çıkıntı göremiyorum kıza benzio demişti bakalım tutcakmı tunicim sennkide benimkide
hiii, senin bebe 2. olunca hissetmen normal heralde cnm bu haftalarda..2. gebeliği olan anneler daha erken hissediomuş..
canım 20.haftada hissedersin.ama bazı durumlarda erken hissedilebiliyor.ben kızımda 18.haftamda hissetmiştim.balık gibi kayıyordu:)

yaa sanki damar damar üstünde olurda düzelirken kıt eder ya öyle bişey oldu kasığımda sanki bişey yer değişti gibi hissettim ama belkide bana öyle geldi

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..
tunicimmm.. biz aldık dadlum ya dünden haberlerini..
bi muhbir var aramızda
hayırlı olsun cicimm..

evet kuzum petuşum damadını duyurmuşş saolsun :)) çok saol tatlım tahmin etti ama değişeceğini sanmıyorum hayırlısı olsun tabisi :)

çok zor oluyormuş beklemek.. doktoruma çok ısrar ettim düşük bi ihtimal kız bebek olabaileceğini düşünüyorum ama düşük bi ihtimal sen yine de kimseye bişey söyleme 3 hafta sonra net görebiliriz belki dedi göremedikleri zaman kız diyorlarmış genelde öyle duymuştum ben

ayy bakalım canım yaa tahminler genelde doğru çıkıyor ama hayırlısı olsun erkek bebek daha çok belli edermiş kendini annem öle dedi
çıkıntısından dolayı sanırsam

nayırr nayırrrr öyle bişi yok....
dr un karakterli bi dr muş işte, erken die söylememiş, öyle düşün...
yoksa söylemeyince kız die bişi yok, yütfen yani yütfen..

dün annem tel.de çillenme oldumu yüzünde diyo..neee diyon senn beaa bide çillenicekmiyim dedimsana hamileyken bende olmuştu dediahhh anaam ah özür dilerim sana yaptıklarım için dedimm

anlaşılan 15 gün içinde çoğumuzun bebişlerinin cinsiyeti belli olur hadi bakalım ondan sonrası daha zevkli geçecek emin olun arkadaşlar hele bir hareketlenmeye başladığında zevkten dört köşe olacağız ondan sonra gelsin hazırlıklar sonra şişmeler ağrılar tekmeler karnımızın büyüklüğünden uyuyamamalar doktora hergidişimizde nasıl birden bu kadar büyüdüğünü görüp şaşırmalar ah ahh daha uzuuuun bir maraton var kızlar hazırlıklı olun

seninkinide yicezzz çok az kaldı yuppiiiii
önce bis babasıyla yiyelim, kalırsa işte göndercem bebem sana kalanı:))
dün annem tel.de çillenme oldumu yüzünde diyo..neee diyon senn beaa bide çillenicekmiyim dedimsana hamileyken bende olmuştu dediahhh anaam ah özür dilerim sana yaptıklarım için dedimm

heee ablamda soryo bana, yok dedim bende bi sivilce bile yok..ablamda dio artık lekelenmeye başlarsın..çok erken değilmi???

ayy bakalım canım yaa tahminler genelde doğru çıkıyor ama hayırlısı olsun erkek bebek daha çok belli edermiş kendini annem öle dedi
çıkıntısından dolayı sanırsam

evet balım erkek tahmini erken oluyor birazda doktura bağlı tabikisi:87:

dün lcwden 2 tane hamile badisi aldım çok tatlılar yaa bi an önce giymek istiyorum hamile kıyafetinin small olanını aldım sanırım 1 aya kadar giyecek duruma gelirim hatta daha erken bile olabilir
anamda bebişime beşik ısmarlamış gitti gidiyordan resmini bulup sizede göstereyim
karnı büyüen varmı son fotolardan sonra???

önce bis babasıyla yiyelim, kalırsa işte göndercem bebem sana kalanı:))

heee ablamda soryo bana, yok dedim bende bi sivilce bile yok..ablamda dio artık lekelenmeye başlarsın..çok erken değilmi???

ya ne sivilcesi lekesi birde onlarmı çıkacak. pöfffffffff

ben duydumki kızı olan çirkinleşirmiş. cildi bozulurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…