2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canim ben cizelgemi ultrasonun soyledigi tarihe gore hesapladim.bir hafta gec adet tarihimden

cnm dr lar sanırım anne adayının durumuna göre veriyorlar hap vitamin vs. i..ben kullanmıyorum kan hapı vitamin kullanıyorum..dr una danış istersen ihtiyacı varsa fücudunun onu değilde yerine ikame başka bişi verir belki cnm..
de le le lel leeee
ama hiç dememişsin şehzade geliii die
günaydın bayanlarrrr
nasılsınız
kızlar ya
kilo durumları nasıl
ben sevinçliyim bu konuda almıyorum
yemeye de başladım az az ama
çok süperrrr sevindim yani
kalan 6 ayda 12 kilo alsammm ne güzel olur

bende bende:26::26:

Herkese merhaba,

hamileliğimin 11. haftasındayım. Dün itibariyle doktorun istediği testleri yaptırım ancak test sonucunda bakteri kısmında + görünce panikleip doktora kostum, heyecan yapılacak birşey yok dedi ve ilaç yazdı sanırım üsütmüşüm biraz (

Normalde kansızlık olduğu hlde bend kan değerlerim iyi çıktı Allah ıma binlerce şükür yalnız bebeğim bende kalsiyum ve magnezyumu kullandığı için birazcık azalmış oda bende gece krampları yapıyor. Günde 3 bardak süt içicekmişimmmmmmmmm ııııyhhhh

Bebikim için içceğim mecbur :)) hı bide bugün itibariyle 1 kilo almışım cok şaşırdım 2 gün önce 64 kiloydum bu sabah 65 :)) bebikimle birlikte bende büyüyorummmm :)))

hoşgeldin canım. bende daha cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim. öğrenen arkadaşlar var. bir ay daha sabredeceğiz mecburen.

senin için epey zor olmuştur
bende kararsızım taşınsam mı bilemiyorum

hadi bana akıl verin
ben kasabada oturuyorum işim burda lojmanda oturuyorum iş yerim hemen alt kat
çocugum ilçeye kreşe gidiyor
babası başka bir kasabada çalışıyor buraya eşimin işi 20 km ama cocugun okulu 30 km
yani eşim 30 km gidiyo kendi işine dönüyo artı 10 km
akşam 1o km gidiyo çocugu alıyo 30 km daha yapıyor
toplamda 90 km ve artık yoruldum diyor
sana kıyamıyorum diyo 2006 dan bweri burdayız ev bile alamadık parada biriktiremedik 500-600 arası yol masrafı oluyor eşimin
eve girsek taksit öderdik diyorum bu parayla

onuda düşünüyorumda en çok oğlumu düşünüyorum
akşam arabada uyutarak geliyo
6 oluyo gelene kadar 7 ye kadar yemek sonra 8 e kadar yatarak tvye bakıyor ve uyuyor
yani paylaşacak pek bişey kalmıyor bize
üzülüyorum bu duruma

ilçeye geçelim diyorum
bu sefer ben her gün 60 km yol yapacağım ve minibüsle gidip geleceğim
zor olmaz mı akşam 6 da ben eve varacağım
enerjim kalacak mı bu sefer hadi 1. varken neyse 2. varken nasıl olacak
6 aylık olunca işe başlarım diyorum
sonrasında yanımda getirip götürürüm burda komşum var bakarım diyo
emzirme bitene kadar böyle yapsam
sonrasında annem gelir bakar oğlumda tam gün değil yarım gün kreşe gider o zaman hatta belki okula başlar

seçim yapmam lazım
eşim ve çocugum yoldan kurtulsun kendi evimiz olsun mu
ben o yolu kaldırabilirmiyim mi

şaşkınım
bana bir fikir verin lütfen
özellikle vakti yolda geçen anneler lütfen

ben kullanıyorum hap olanında
şurup olanı içmek zor
kullanmanı tavsiye ederim tabiki

kızlar selam.herkesler iyidir umaırm.işlerin yoğunluğundan bir fırsat bulup giremiyorumya..bebişlerinizde iyidir umaırm.benide randevum cuma inş.herşey yolundadır.

canim ins guzel sonuclarla doneriz.bende persembe gidiyorum doktora.cok ozledim bebesimi.

hoşgeldin cnm...biz henüz öğrenmedik, öğreneler var ama kesin öğrenen çok az kişi var, çoğunluk beklemedeyiz..
hemde nasil zor bilemezsin.bilmiyorum sizlerde benim gibimisiniz.gun sayiyorum.ne zaman karnim buyuyecek,bebegim ne zaman hareket etmeye baslayacak

ayy evet ya, ama hareketlerini hissetmeye az kaldı sanki..hıı sevda??? 15. hafta bitio...18-19 gibi hissedermiyiz hareketlerini artık??

bende 3aylıkhamileyim doktor cinsiyeti kıza benziyor dedi şimdiden bilebilirmi acaba?çünkü 16haftada belli olur diye duydum?bide aşırı baş agrısı oluyor tavsiye edeceğiniz bi ilaç varmı acaba?

canım geçmiş olsun.üşüttüysen ondan olmuştur.bendede olmuştu ama bol su içince yok oldu..kilo alımı fenaya ben doğru düzgün ebslenmediğim helde alıyorum.yesem nolur düşünemiyorum...

kizlar benim istah masallah yani.2 kilo almisim bile.ilerki aylarda ne olcak halim bakalim

günaydınlar herkeseeee

mavilef ve paristebirgece hayırlı sonuçlar diliyorum ikinizede canlarım

fıstığım maşallah bebeğine ama bis erkek die duydukkkk:82:

ben dün gece bi hareket hissettim öyleki kalbim yerinden çıkacak sandım

bende 3aylıkhamileyim doktor cinsiyeti kıza benziyor dedi şimdiden bilebilirmi acaba?çünkü 16haftada belli olur diye duydum?bide aşırı baş agrısı oluyor tavsiye edeceğiniz bi ilaç varmı acaba?

tahmin edebilen dr lar var benimkide kıza benzetti ama 16. haftada önce eminolamayız dedi. çünkü kesinleşmemiş sadece yönüne göre yapılan bir yorum . bence 16. haftayı bekle

doktorlar günde 50 tane bebiş gördükleri için tahmin ediyorlar artık canım wardır onun bişeysii..

eşimin teyzesi 2 aylık bi erkek çocuğu düşürmüş..düşen bebeği suya koyup bakmışlar ve cinsel organı testislerindeki tırtıklara kadar belliymiş:78:

hımmm evet bak o detayı nasıl kaçırmışım
sabah tıp fakültesindeki doktor bakarken iki bacak arasına getirdi ultrasonu bi çıkıntı vAR gibiydi ben kendi kendime <2<2 yok ya dahaerken başka bişidir o kesin'' derken tam doktor erkeğe benziyo ama yanıltabilir bizi dedi
sonraki gittiğim özeldeki doktor ise cinsiyet hakkında bişşey sölemedi bence tahmin ettide sölemedi kesin görüp söleyenlerden sanırsam..hatta eşim doktora sordu'' hocam iki bacak arası görünen bişi yokmu'' diye doktorda 2-3 haftaya daha belirginleşir dedi güldü sölemedi bişi
bakalım hayırlısı ama ben hala şehzadeeee hissediyorum sıpamı

hiii, senin bebe 2. olunca hissetmen normal heralde cnm bu haftalarda..2. gebeliği olan anneler daha erken hissediomuş..

canım 20.haftada hissedersin.ama bazı durumlarda erken hissedilebiliyor.ben kızımda 18.haftamda hissetmiştim.balık gibi kayıyordu:)

tükiriiim ben onun tonuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…