canim cok sevindim.bende persembe gidicem doktora.en son 1 ay once gitmistim.epe buyumustur bebesim.insaallah guzel sonuclarla donerim
günaydın kızlar bende sağlıkocağına gittim tahlil sonuçlarıımı aldım o yüzden geç kaldım ama hamdolsun hepsi iyi çıktı.
bu arada kızlar sizin çizelgeleriniz son adet tarihinize göremi dr un size söylediği tarihe göremi benimkiler arasında 4 gün fark var.
inş. tatlım hayırlı haberlerle dön gel inş.
nasıl geçiyo 1 ay zor dimi :44:
cnm dr lar sanırım anne adayının durumuna göre veriyorlar hap vitamin vs. i..ben kullanmıyorum kan hapı vitamin kullanıyorum..dr una danış istersen ihtiyacı varsa fücudunun onu değilde yerine ikame başka bişi verir belki cnm..kızlar bişi sorabılırmıyım
kan ilacı kullanan varmı
doktor bana verdı ama kullanamıyorum mıdemı bulandırıyo
2 hafta sonra gıdıcem tekrar ama kullanmadıgım ıcın de korkuyorum bişi olurmu
bilgisi olan varmı?
de le le lel leeeehu huuuu biz geldikkk günaydınlar güzel annişlerrr..nassınız ifindimm ??
dün doktordan geldikten sonra yazamadım face'e telefonla yazdım herşey yolunda Allaha şükür sabahtan 2li test için tıp fakültesine gittim ordanda özel bi dofktordan randevu almıştım ona gittik sonunda babasıda gördü yawrumu
5 cm olmuş pıtırcığım kıçının üstünde zıplayıp duruyodu ayaklarını falan oynatıyodu ilk defa kalp atışını duydum mükemmel bi duygu yaa..
özeldeki doktor ense ölçüsü için erken yollamış doktorun onlarda yanlış ölçmüşler ama zaten bi sıkıntı görünmüyo çok sağlıklı maşalah dedi kasımın sonunda 3lü test yaptırcaz dedi..kasımın sonuna kadar şafak saycam şimdi geçermi yawwss :44:
burdaki toktorada giderim bebişimi görmek için arada bir
bu arada 1 haftada 1 kilo almışım hadi bakalım hayırlı işler
günaydın bayanlarrrr
nasılsınız
kızlar ya
kilo durumları nasıl
ben sevinçliyim bu konuda almıyorum
yemeye de başladım az az ama
çok süperrrr sevindim yani
kalan 6 ayda 12 kilo alsammm ne güzel olur
hamile kalmadan önce böyle forumlardan haberdar bile değildim. ben de nisan annesi olacağım allah izin verirse :) 13+1 haftalığım. 2li testimi geçen hafta yaptırdım sorun çıkmadı çok şükür. ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. doktorum bebeğimin henüz çok küçük olduğunu 16 haftalıkken görebileceğini söyledi. aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
evet bencede...bende 6 ay oldu evi taşıyalı...biz eve taşındığımızda evin kapıları yoktu, mutfak dolapları yoktu, kombi yoktu...sen düşün artık..bi yandan tadilat devam etti bi yandan ev yerleşti...180 metrekare evden 60 metrekare eve taşındık, yani eşyaları ve o eve sığma çabasınıda ekle...allam ne stresdi bilemezsin....hala neyi nereye sokuşturduğumu bilmom yani:))
kızlar bişi sorabılırmıyım
kan ilacı kullanan varmı
doktor bana verdı ama kullanamıyorum mıdemı bulandırıyo
2 hafta sonra gıdıcem tekrar ama kullanmadıgım ıcın de korkuyorum bişi olurmu
bilgisi olan varmı?
kızlar selam.herkesler iyidir umaırm.işlerin yoğunluğundan bir fırsat bulup giremiyorumya..bebişlerinizde iyidir umaırm.benide randevum cuma inş.herşey yolundadır.
hoşgeldin cnm...biz henüz öğrenmedik, öğreneler var ama kesin öğrenen çok az kişi var, çoğunluk beklemedeyiz..hamile kalmadan önce böyle forumlardan haberdar bile değildim. ben de nisan annesi olacağım allah izin verirse :) 13+1 haftalığım. 2li testimi geçen hafta yaptırdım sorun çıkmadı çok şükür. ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. doktorum bebeğimin henüz çok küçük olduğunu 16 haftalıkken görebileceğini söyledi. aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
hemde nasil zor bilemezsin.bilmiyorum sizlerde benim gibimisiniz.gun sayiyorum.ne zaman karnim buyuyecek,bebegim ne zaman hareket etmeye baslayacak
Herkese merhaba,
hamileliğimin 11. haftasındayım. Dün itibariyle doktorun istediği testleri yaptırım ancak test sonucunda bakteri kısmında + görünce panikleip doktora kostum, heyecan yapılacak birşey yok dedi ve ilaç yazdı sanırım üsütmüşüm biraz(
Normalde kansızlık olduğu hlde bend kan değerlerim iyi çıktı Allah ıma binlerce şükür yalnız bebeğim bende kalsiyum ve magnezyumu kullandığı için birazcık azalmış oda bende gece krampları yapıyor. Günde 3 bardak süt içicekmişimmmmmmmmm ııııyhhhh
Bebikim için içceğim mecbur :)) hı bide bugün itibariyle 1 kilo almışım cok şaşırdım 2 gün önce 64 kiloydum bu sabah 65 :)) bebikimle birlikte bende büyüyorummmm :)))
fıstığım maşallah bebeğinehu huuuu biz geldikkk günaydınlar güzel annişlerrr..nassınız ifindimm ??
dün doktordan geldikten sonra yazamadım face'e telefonla yazdım herşey yolunda Allaha şükür sabahtan 2li test için tıp fakültesine gittim ordanda özel bi dofktordan randevu almıştım ona gittik sonunda babasıda gördü yawrumu
5 cm olmuş pıtırcığım kıçının üstünde zıplayıp duruyodu ayaklarını falan oynatıyodu ilk defa kalp atışını duydum mükemmel bi duygu yaa..
özeldeki doktor ense ölçüsü için erken yollamış doktorun onlarda yanlış ölçmüşler ama zaten bi sıkıntı görünmüyo çok sağlıklı maşalah dedi kasımın sonunda 3lü test yaptırcaz dedi..kasımın sonuna kadar şafak saycam şimdi geçermi yawwss :44:
burdaki toktorada giderim bebişimi görmek için arada bir
bu arada 1 haftada 1 kilo almışım hadi bakalım hayırlı işler
hoşgeldin cnm...biz henüz öğrenmedik, öğreneler var ama kesin öğrenen çok az kişi var, çoğunluk beklemedeyiz..
ayy evet ya, ama hareketlerini hissetmeye az kaldı sanki..hıı sevda??? 15. hafta bitio...18-19 gibi hissedermiyiz hareketlerini artık??
bende 3aylıkhamileyim doktor cinsiyeti kıza benziyor dedi şimdiden bilebilirmi acaba?çünkü 16haftada belli olur diye duydum?bide aşırı baş agrısı oluyor tavsiye edeceğiniz bi ilaç varmı acaba?
bende 3aylıkhamileyim doktor cinsiyeti kıza benziyor dedi şimdiden bilebilirmi acaba?çünkü 16haftada belli olur diye duydum?bide aşırı baş agrısı oluyor tavsiye edeceğiniz bi ilaç varmı acaba?
günaydınlar herkeseeee
mavilef ve paristebirgece hayırlı sonuçlar diliyorum ikinizede canlarım
fıstığım maşallah bebeğineama bis erkek die duydukkkk:82:
ben dün gece bi hareket hissettim öyleki kalbim yerinden çıkacak sandım
günaydınlar herkeseeee
fıstığım maşallah bebeğineama bis erkek die duydukkkk:82:
ben dün gece bi hareket hissettim öyleki kalbim yerinden çıkacak sandım
günaydınlar herkeseeee
hımmm evet bak o detayı nasıl kaçırmışım
sabah tıp fakültesindeki doktor bakarken iki bacak arasına getirdi ultrasonu bi çıkıntı vAR gibiydi ben kendi kendime <2<2 yok ya dahaerken başka bişidir o kesin'' derken tam doktor erkeğe benziyo ama yanıltabilir bizi dedi
sonraki gittiğim özeldeki doktor ise cinsiyet hakkında bişşey sölemedi bence tahmin ettide sölemedi kesin görüp söleyenlerden sanırsam..hatta eşim doktora sordu'' hocam iki bacak arası görünen bişi yokmu'' diye doktorda 2-3 haftaya daha belirginleşir dedi güldü sölemedi bişi
bakalım hayırlısı ama ben hala şehzadeeee hissediyorum sıpamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?