2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar biraz baktım neler yazdınız diye tablolar gördüm...bizim vardı ya zaten bu ne tablosu?herkes kendimi eklicek..bişey anladıysam ne olayım..

iidir hemşo..senden naber..face den takip ediom seni, buraya çok gelmion..

haydeeeee...

yaa yazdım bii kere de cok keyifsizim 1 haftadır ..uzun uzun yazıları okumaya tahammulum yok bu aralar gecen yazdıgımda kaynadı ztn ...face daha kolayıma gelyr ama ara ara giriyorum haberim az cok var herkesden...oyle işte valla dun moralım cok bozuktu uskudarda kuyumcuların orda dolasıyordum bıraz oyalanmak istedim oralarda aklıma sen geldin dedim bilsem evini gitsemde dertleşsem bıraz yada arayabilsem bulussak

cnm benim ya...hafta içi çlışyom bilyosun ama akşam 7:30 da evde olyom...hafta sonu iş çıkışı felan walla ayarlayalım yani..hatta abartıp nisan 2012 anneleri ist. da buluşuyor yapalım:))

şimdi nasılsın...genel bi sıkkınlıkmı yoksa spesifik bi nedeni varmı canım..üzme kendini çok..

tamm kızlar herkesi ekledim wayy canına toplam 60 kişiyizz=)))ama gözlerim ağrıdı çıkıyorum ben kendinize ii bakın byee:)

valla işte sorunların ustunu kapatarak ilerleyince belli bir zmn sonra yıne ortaya cıkıyor yıne aynı seyler olup suruooo gıdıo simdi bi kaç gune gore iyii sayılırım...ama aklıma geldikçe yuregıme nasııı sıkıntı basıooo...umarım be 2-3 gunde yaşananlardan bebeğim etkilenmemiş hiç bişey hissetmemişdir
evet ben cok isterim buluşalım istda olan kısslarla diger sehırdekinlerde gelebilen gelsin toplanalımmm nasıl yaparız ederiz ciddi ciiddi konusalım...

ii bak kendine topram..onların bize ihtiyacı var...cnm ya bakma bende burayı şenlendiryorum ama 2 gün önce çok sevdiğim bi arkadaşım çok sevdiğim babasını kaybettik..2 gündür çok ağladım, eşim dio biraz metanetli ol bebeğimiz için en azından diyede dedim yani oda şimdiden alışsın öğrensin napim hayat böyle...herşeyden streil büyyemezki...duamız en az etkilenmeleri böyle şeylerden...biraz daha göbüşlerimiz çıksın buluşalım walla ya ist. anneleri...sonra koyarız resimlerimizi face e bi sürü hamile kadın:))) erken bi babyshower yaparız:)))

merhaba nisan annelerini nasılsınız ??

biz 2 gün önce gittik doktorumuza cinsiyetimiz öğrenmek için fakat bebişim sağolsun kendini göstermedi doktorun yoğun çabalarına rağmen ama çok şükür iyi olduğunu öğrendik

10 gün sonra tekrar gidicez göstermesin kendini bakalım nasıl olsa az kaldı :) dışarı çıkınca görücez

akşamlarıda kimse olmuyor forumda...
öğlen bakıyorum işte nasılda kaynatıyonuz yarasınnnnn....
neyse banada işten çıkış göründü. inşallah bende katılırım aranıza.

günaydınlar...

bayansucum dün bende eve gittim eşime didimki kızımız olursa ismi "damla" olsunmu? söylemesi ayıptır daha hiç kız ismi düşünmemeiştik biz...eşim dedi olabilir..dedim damla, yağmur, ırmak bu tarz isimleri çok seviyorum, dedi o zmn yağmur olsun..koç burcu illa farklı olacak ya:)))

anlatırken önerileride kaptın inşallah bebem:))

yavrum daha benim aklıma ne isimler gelioduda özellikle yağmur ailede 2 yakın akrabada var damlada var..ceylin,ecrin,aslı fln hepsi varr bise koyck isim bırakmadılar

yavrum daha benim aklıma ne isimler gelioduda özellikle yağmur ailede 2 yakın akrabada var damlada var..ceylin,ecrin,aslı fln hepsi varr bise koyck isim bırakmadılar

bu nea bea nassı bi aile o öyle yok yok...bide ayça yı artık ayçe yapmışlar cnm, haberin olsun:)) özce var?

bu nea bea nassı bi aile o öyle yok yok...bide ayça yı artık ayçe yapmışlar cnm, haberin olsun:)) özce var?

hıı..oğlumda ayça diyemedi ayçeeee dio söyleyemio
uffff yaaa ne koyyim ne koyyim kafam karıştııııı uyku tutmadı dünden berii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…