iidir hemşo..senden naber..face den takip ediom seni, buraya çok gelmion..
haydeeeee...
heyecanla bekliyodum ama yaaa(
tıp fakültesi olacak bide hayret bişi yaaa
kızlar biraz baktım neler yazdınız diye tablolar gördüm...bizim vardı ya zaten bu ne tablosu?herkes kendimi eklicek..bişey anladıysam ne olayım..
iidir hemşo..senden naber..face den takip ediom seni, buraya çok gelmion..
haydeeeee...
yaa yazdım bii kere de cok keyifsizim 1 haftadır ..uzun uzun yazıları okumaya tahammulum yok bu aralar gecen yazdıgımda kaynadı ztn ...face daha kolayıma gelyr ama ara ara giriyorum haberim az cok var herkesden...oyle işte valla dun moralım cok bozuktu uskudarda kuyumcuların orda dolasıyordum bıraz oyalanmak istedim oralarda aklıma sen geldin dedim bilsem evini gitsemde dertleşsem bırazyada arayabilsem bulussak
tunicim geç olsun güç olmasın...herşey yolunda inşallah sen sıkma canını..
cnm benim ya...hafta içi çlışyom bilyosun ama akşam 7:30 da evde olyom...hafta sonu iş çıkışı felan walla ayarlayalım yani..hatta abartıp nisan 2012 anneleri ist. da buluşuyor yapalım:))
şimdi nasılsın...genel bi sıkkınlıkmı yoksa spesifik bi nedeni varmı canım..üzme kendini çok..
valla işte sorunların ustunu kapatarak ilerleyince belli bir zmn sonra yıne ortaya cıkıyor yıne aynı seyler olup suruooo gıdıo simdi bi kaç gune gore iyii sayılırım...ama aklıma geldikçe yuregıme nasııı sıkıntı basıooo...umarım be 2-3 gunde yaşananlardan bebeğim etkilenmemiş hiç bişey hissetmemişdir
evet ben cok isterim buluşalım istda olan kısslarla diger sehırdekinlerde gelebilen gelsin toplanalımmm nasıl yaparız ederiz ciddi ciiddi konusalım...
günaydınlar...
bayansucum dün bende eve gittim eşime didimki kızımız olursa ismi "damla" olsunmu? söylemesi ayıptır daha hiç kız ismi düşünmemeiştik biz...eşim dedi olabilir..dedim damla, yağmur, ırmak bu tarz isimleri çok seviyorum, dedi o zmn yağmur olsun..koç burcu illa farklı olacak ya:)))
anlatırken önerileride kaptın inşallah bebem:))
yavrum daha benim aklıma ne isimler gelioduda özellikle yağmur ailede 2 yakın akrabada var damlada var..ceylin,ecrin,aslı fln hepsi varr bise koyck isim bırakmadılar
bu nea bea nassı bi aile o öyle yok yok...bide ayça yı artık ayçe yapmışlar cnm, haberin olsun:)) özce var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?